Orijinalini görmek için tıklayınız : dreambox 500 server arıza
Bootmanager: not found. dreambox 500s arızası nasıl düzeltilir:bangin:
cihazınız calısıyormu? calısıyorsa image atmayı denerseniz iyi olur yada dreamup ile yazılım
cihaz çalışıyor ama kartları okumuyor ben acemiyimde ne yazılımı atmak gerekiyor
drembox conturol centerda çıkan yazı bu Telnet Connected
FTP Connected
Model DM500 detected.
Bootmanager: not found. nerede arıza acaba
arkadaşım kartları okumuyor derken hangi kartları onu anlayalım sana karsı taraftan paylaşım acan kişilerin kartlarımı ? Sende yedek image varsa onu yükle bence
ewet kaşıtarafandan paylaşım kartlarını okumuyor
ewet kaşıtarafandan paylaşım kartlarını okumuyor
yedek imagen varsa onu yükle yada baska image yoksa duzelmez bendede aynı durum oluşmuştu eski imagemle duzelmişti..
sağol arkadaşım bu sitede indireceğim image varmıdır
bu image işini görür Only the registered members can see the link
arkadaşım bır daha problşemıne göre konu başlığı seç forumda yardım vb başılklar yasak bu uyarı son bundan aynısını tekrarlarsan uzaklaştırma cezası alırsın.
şimdi problemıne gelelım. yapacağın işlemlerı sıra ile yazayım.
1. Cihazına ilk önce dreamup ile ımage yukleyeceksın.
2. Image yukledıkten sonra kullandığın servere göre ben CCAM olarak varsayıyorum CCAM 2.0.11 sonra ccam ınfoyu ıstedığın bir skın indir. yok bunları yapamam dersen hazır backuplar var onlarda bu dediklerım kanal listesı dahıl hepsi hazır.
3. Bütünb herşeyi indirdikten sonra Server bilgilerının olduğu CCAM.CFG dosyasını etc dosyasının içine atacaksın.
burda aradakı ıp yapılandırmaları falan yazmadım onları sen modemının ıp grubuna göre duzenlersın. bir tek şey var eğer CCAM.cfg dosyanın yedeği yoksa ve server bilgilerın yoksa işin zor.
1970divrigi
25-12-2009, 02:09
CCAM.cfg dosyası ve server bilgilerini nasıl temin edebilirim veya nereden girebilirim yardımcı olursanız sevinirim
CCAM.cfg dosyası ve server bilgilerini nasıl temin edebilirim veya nereden girebilirim yardımcı olursanız sevinirim
forum üzerinden server satışı yasaktır. reklam bannerleri yada googlede arama yapın.
konu kapanmıştır.