Orijinalini görmek için tıklayınız : +18> Yılanın Karnından İnsan Çıktı
Only the registered members can see the link
Bu ne böyle! Korkunç bir ölüm. Allah muhafaza.
başka resimleri yokmu belki baska bir seydir
Rabbim bize ölümün bile hayırlısını nasip etsin inşallah
oturduğun yerden nasip etmez
mehmetumar
27-02-2009, 02:13
gerçek mi?
mehmet07
27-02-2009, 10:00
sizce bu resim deki gerçek mi nerede olduğu belirtilmemiş,
ölümün de hayırlısı olur inşallah
ben birde timsahın içinden çıkarılan bir insan resmi görmüştüm...
Allah muhafaza...kötü bir ölüm...
selametle...
Belgeseldede göstermişti ben şahsen seyrettim.Ama korkulacak bir şey yok çünki canlı canlı yutmuyormuş,önce boğup öldürüyormuş sonra sıkarak kemiklerini kırıyormuş ve sonrada yutuyor ve 10 ay hiç bir şey yemeden sindiriyormuş.Öyle dedi Araştırmacı Profösör.
Belgeseldede göstermişti ben şahsen seyrettim.Ama korkulacak bir şey yok çünki canlı canlı yutmuyormuş,önce boğup öldürüyormuş sonra sıkarak kemiklerini kırıyormuş ve sonrada yutuyor ve 10 ay hiç bir şey yemeden sindiriyormuş.Öyle dedi Araştırmacı Profösör.
korkulacak bir şey yok Allahtan.. :D
Heee korkulacak bişey yok ne olmuş sanki yılan atıştırıyor sadece :P :8[1]: :8[1]:
çanakkaleli
26-06-2009, 21:49
valla konu ınternet olunca ınsanlar ınanmakta güçlük çekıyor.paylaşım yapan arkdaşa emegınden dolayı saygılar
canaballah hayırlı ölümler nasip eylesin hepimizinde nasıl ölecegimiz belli degil
yusufucar
28-06-2009, 02:23
biz bunun midesisini bozarız
BENZERİNİ izledim bir muza cıktı
rabbim bize ölümün bile hayırlısını nasip etsin inşallah (amiiiiin)
hani kayahan abimiz diyo ya...."yılandan korkmam...yalandan korktuğum kadar"...yok abi...
de gett...yılan daha kötü beaa...:)..:)