Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi Klimayı Almalıyım??

bulletfromhell
22-02-2009, 07:48
Arkadaşlar merhaba..evime klima almayı düşünüyorum ancak çok fazla marka ,çok fazla birbirinden farklı özellikler ve fiyat seçenekleri sunuluyor..işin üstadı olan yada bu işlerden anlayan arkadaşlarımızın tavsiyelerini bekliyorum..yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..:ty::ty:

BLADE01
22-02-2009, 10:40
Valla kardeş ben arçelik kullanıyorum fazla memnun değilim çünkü iç ünite yani klimanın kendisi çok ses yapıyor ama odayı çok güzel ısıtıyor önemli olanda bu ama seside fazla
bana kalırsa arçelik ürünleri hariç diğer markalara bak derim

eura
22-02-2009, 13:28
bak dostum MITSUBISHI, DAIKIN yada TOSHIBA markalarını tavsiye ederim sana. öbür türlü arçelik beko vestel falan fazla tutulan klimalar değil. alacak olursan başta yazdığım markaları al. öbürlerini alırsan memnun kalmazsın. ama başta yazdığım 3 marka ile de rahat edersin. seçimini de çok iyi yap. bağlayacağın odanın genişliğine göre klima al. küçük alırsan ısınamazsın.

f47xfenerli
22-02-2009, 14:17
MITSUBISHI, DAIKIN; HITACHI ilk önerim dünyada bir numaralı komperasörü
bu 3 ürün kulanıyor.ama sı var çok pahalı bu ürünler.

CABBARİ
22-02-2009, 22:26
özkan2001 kardeşime katılıyorum dediği markalar süper bendedeğiştiriyorum toshiba yada mitsubishi alacagım
selametle

Özgür Erge
23-02-2009, 00:01
toshıba,mıtsubishi,sharp 3 üde süperr

pencere77
23-02-2009, 00:02
Daikın mitsubishi toashiba birde sharp bu dördü iyidir.eğer çok kullanacaksan vede sürekli bu markaların inverterli olanlarını al derim(tabii fiyat biraz tuzlu olur.)

osmann
23-02-2009, 09:50
Vaillant var bende...zamanında tesisatçılar bunu tavsiye etmişti...gayet memnunum...arçelikten baymaktan pahalı bildiğim kadarı ile...
bunların yeri zeytinburnunda demirciler sitesinde...istanbulda ikamet ediyorsan git bir danış...pazarlık yapamıyorsun...fiyat ne ise o dur...
Ha birde kullanacağın alanın büyüklüğüne göre 18,000 lik 20,000 lik ve fazlası olanlar var...aynı klima gibi...buda fiyatı değiştiriyor hali ile...
selametle...

eura
23-02-2009, 14:50
özkan2001 kardeşime katılıyorum dediği markalar süper bende değiştiriyorum toshiba yada mitsubishi alacagım
selametle

teşekkür ederim abi.
DAIKIN marka klimayı da tavsiye ederim. Ama seçimini iyi yap. ;)
markası neydi senin klimanın?

CABBARİ
23-02-2009, 15:32
teşekkür ederim abi.
DAIKIN marka klimayı da tavsiye ederim. Ama seçimini iyi yap. ;)
markası neydi senin klimanın?

benimki demirdöküm ama eski bu sezon değiştirecegim ya mitsubishi yada toshiba alayım diyorum

erdemkoruklu
23-02-2009, 17:13
Daikın mitsubishi toashiba birde sharp bu dördü iyidir.eğer çok kullanacaksan vede sürekli bu markaların inverterli olanlarını al derim(tabii fiyat biraz tuzlu olur.)

Merhaba size katılıyorum. Bence Klimanın İnverter sistemi içermesi markası kadar önemli. bir arkadaşım tavsiyem üzerine Mitsubishi aldı inverter sistemli. Hem aylık elektrik faturası düştü ve hemde çok sessiz çalışıyor. Saygılarımla

cenk35cenk
27-02-2009, 13:28
kardeş bende 2 tane mıtsubıshı var bırı ınverter 18000 lik süper bir cihaz ne kadar araştırırsan o kadar kafan karışır.ben önce toshıba taktırdım 1 hafta kullanmadan geri verdim ama mıtsubıshı harıka bir makına özellikle ınverter bence madden müsaitsen hiç düşünme

sarıkanarya_41
04-03-2009, 22:18
toshıba sadece bu .ayrıca odanın metre karesıne gore uygun sınıfta olanını alınız bosuna en buyuklerını satmasınlar sıze..

zekigurbuz
09-03-2009, 20:28
Arkadaşım bunların hiç biri sağlıklı değil.İnsanı hasta ediyor.Hiç almayın derim.Paranız cebinizemi batıyor.

mcengel
30-06-2009, 14:48
evet toshıba,mıtsubishi,sharp 3 üde süperr ,odanın m2 sine uygun ,düşük sessiz çalışan ve dış ünitenin her ortamda çalışmasına (Fazla Soğuk ,Sıcak ) bakınız

ozzz
30-06-2009, 17:45
bu arkadaşların dedikleri dogru motoru mıtsubishi olanı al onlarda şuanda iklimsa da satılan klimalar iklimsada bulunan hangisi bütçene uygunsa al motoru sessiz ısıtması sogutmasıda güzel kullanıyorum ve digerlerinden bazıları fiat olarak pahallı 3 sene önce aldım halen tertemiz sessiz ve adana gibi bir sıcakta çok güzel sogutuyor

vini
01-07-2009, 13:04
Arkadaşlar merhaba..evime klima almayı düşünüyorum ancak çok fazla marka ,çok fazla birbirinden farklı özellikler ve fiyat seçenekleri sunuluyor..işin üstadı olan yada bu işlerden anlayan arkadaşlarımızın tavsiyelerini bekliyorum..yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..:ty::ty:
iyi güzelde bu japon olanlar 2500 lira iken digerleri 1200 civarında elektrik parasını zaten peşin ödüyorsun ses bakımından bir fark yok zaten hepsi A sınıfı bence ucuz olanı al

mistortune
01-07-2009, 14:11
tabiki de daikin klima.

Bares-si
02-07-2009, 23:04
SEG 18 btu alın rahat edin,hem sıcak hem soğuk..süper tek kelime ile fiyatta uygun

gedık
06-07-2009, 11:32
toshıba inverter al fiyatı bıraz tuzlu ama

harkan
06-07-2009, 16:45
iyi güzelde bu japon olanlar 2500 lira iken digerleri 1200 civarında elektrik parasını zaten peşin ödüyorsun ses bakımından bir fark yok zaten hepsi A sınıfı bence ucuz olanı al

arkadaş hızını alamamış 4 kere aynı seyi yazmış:8[1]:

COEMAR
06-07-2009, 16:57
bizimde tuzumuz bulunsun banada soracak olursanız Mitsubishi derim klimanın mercedes'dir bizde 18 btu lük aldık enerji tasaruufu ve sağlamlık bakımından çok iyi çok sesiz iç ünitenin herşeyini kontrol edebiliyorsunuz ama biraz diğer klimalara göre pahalı bunu göze alabilecekseniz başka klimayı önermem bende alacakken klimayı satan arkadaşıma danıştım samimi olduğumuz için o da bu markayı önerdi sharp ta iyi dedi fakat özellikle mitsubishi dedi o yüzden ben bunu öneririm saygılar.....

DIGISAT
08-07-2009, 17:26

Bence hiçbirini alma...Her açıdan zarar...
*Kendimizi serinletiyoruz ama dışarıda da dünyamızı ısıtıyoruz
**Hadi bizim evimizde oldu ve var sayalım,peki heryerde var mı?Ne yapacağız o zaman?
***Elektrik faturası öedeme zamanı gelince zaten hararet basacak bikere...:D Yani bütün serinlik,auto ısıya dönüşecek ve cebe zarar olmakla beraber,su kaynatmış arabaya da çevirecek bizi...:D
****Sağlığımızı da elimizle bozmamızla beraber,çekilen acı ve yorgunluk ve çevremizdekilere vereceğimiz zararla beraber derman peşine koşturacağız ve adeta "intihar" etmiş sayılacağız,değil mi?
*****Muhitinizde sivrisinek vb. varsa bir sineklik yaptırıp,ALLAH'ın verdiği zaman serinleten,vermediği zaman da zarar vermeyen "rüzgâr"ından EN EKONOMİK ve FAYDALI şekilde yararlanmanı tavsiye ederim...:D:D:D
Ciddi bir tavsiye'dir...

welat63
14-07-2009, 09:13
sen git fijutsu sever al

yusufucar
14-07-2009, 11:13
bende beko var klima degil gürültü makinası kullanamıyorum

remats
14-07-2009, 14:32
arkadaşlar hepiniz birşeyler yazmışsınız ama klıma bence sağlıklı birşey değil
yazın terlemek güzeldir hasta olmassın ama klima olursa adamı hasta yapıyor .????

emmi
14-07-2009, 19:55
Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum. Bahsi geçen klimalar gerçekten sessiz mi? Çünkü komşum vestel almıştı. Duvara monte ettirmişti. Gürültüden duramayıp yere balkon zeminine indirdi. Ama yine de bu gürültüden kurtulamadık. Ayrıca içerde de ses yapıyor. Gerçi 24 butluk ama bu kadar ses yapmaması gerek.
Kısa vadeli düşünürsek ucuz olanlarını uzun vadeli düşünürsek biraz pahalı olanını mı almalıyım.
Saygılar.