Orijinalini görmek için tıklayınız : Flaş! Cimbom'un Yeni Hocası Bülent Korkmaz
Baldemir
23-02-2009, 16:22
Galatasaray'da bugün görevine son verilen Skibbe'nin yerine Bülent Korkmaz getirildi...
Galatasaray'da 5-2'lik Kocaelispor mağlubiyeti sonrası radikal kararlar alınıyor. Önce Skibbe'nin görevine son verilirken Skibbe bugün yaptığı basın toplantısıyla veda etti. Skibbe'den boşalan koltuğa ise Sarı Kırmızılı takımın eski futbolcuları Bülent Korkmaz getirildi. Bülent Korkmaz'la Galatasaray 1,5 yıllığına anlaştı.
Only the registered members can see the link
Galatasaray'ın efsane kaptanı futbolu bıraktıktan sonra Gençlerbirliği Kayseri Erciyesspor ve Bursasspor'da görev yapmıştı..
Galatasaray'ın resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle:
Galatasaray Futbol AŞ, Profesyonel Futbol A Takımı teknik direktörlüğü görevi için Sayın Bülent Korkmaz ile 2009-2010 futbol sezonunun sonuna kadar anlaşmıştır.
Teknik direktör Bülent Korkmaz’a yeni görevinde başarılar dileriz.
veyselbakan
23-02-2009, 16:30
hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın!
gacvokem
23-02-2009, 16:47
bundan antrenör olmaz kısa sürede bırakır
hayırlı olsun umarım eski galatasaraı yeniden inşa eder
selametle
bundan antrenör olmaz kısa sürede bırakır
birakir degil kovulur :8[1]: :8[1]:
vatana millate hayırlı olsun :8[1]:
ŞRARSKOZ
23-02-2009, 19:17
yolun acık olsun bülentttttttt başarılar
önyargılı olmayaın arkadaşlar neyin ne olacağını kimse bilemez hele bir iki maç takımı oynatsın belli olur ne hocalar var ismini şanını dünya bilir ama mayaling tutmadımı olmuyor işte. bence skibbe iyi hocaydı ben futbol taktiğini beğeniyordum herşey hocaylada bitmez baroş topu kalecinin kcağına atıyor skibbe ne yapsın. galatasay artist dolu koşmayan yüreğiyle oynamayan kendini birşey zanneden futbolun ilahi misali zanneden yaramazlarla dolu bunların başına keskin bir adam lazım şöyle tokadı enseye vurabilecek biri lazım bunlar hepsi havalanmış ve bunlar avrupanın en zibidi takımlarında bile oynayamazlar turkiyede kendini kral zanneden futnolcuları avrupada top toplayıcı yaparlar. iddaa ediyorum türkiyede kendini futbolun ilahı zanneden ardayı koy ingiltere iginde bir takıma adım attırmazlar ayağına top değdirmezleringilterede adam topa müdahele etmeyi aklında geçirdiği saniye top altı defa yer değiştiriyor.
hayırlı olsun dicem ama yine husran olacak gibi bu işin sonu...
kanaryam1950
23-02-2009, 21:05
isterseniz scolari yi getirin.bu gs den hiç bir şey olmaz.
hayatiki
23-02-2009, 21:12
hayırlı olsun
AYGEZEGEN
23-02-2009, 21:20
Hayırlı Olur ınsallah
hallederiz
23-02-2009, 21:35
hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın!
sarıkanarya_41
23-02-2009, 21:47
hayırlı olsun ama benım gonlumde bulent korkmaz degıl...
bulent uygun yatıyordu oda galıba fenere gelecek..
hallederiz
23-02-2009, 22:32
hayırlı olsun ama benım gonlumde bulent korkmaz degıl...
bulent uygun yatıyordu oda galıba fenere gelecek..
bülent uygun sivas teknik direktörü değilmi.yoksa benmi yanlış biliyorum
sarıkanarya_41
23-02-2009, 22:41
işin espırısı tabıde.sezon sonu olabılır neden olmasın..
işin espırısı tabıde.sezon sonu olabılır neden olmasın..
uygun sivasta güzel performans sergiliyor ama fbde o büyük yükü kaldıramaz.
bu arada sivas halen çekirge gibi zıplamaya devam ediyor. bakalım nereye kadar.
uygun fenere gelsin o başarıalrı bulamaz
anadolu takımında kardeşlik beraberlik var ama fenerde para hırsı ve şımarıklık var
bülent uygun feneri adam edemz bence
selametle