Orijinalini görmek için tıklayınız : ***** 18+ kanallar hangileri
donadotti
27-02-2009, 17:44
Sifresiz yayın yapan yada şifresi kırılabilen 18+ ***** kanalları hangi uydularda ve hangi frekanslarda bulunur. Bununla ilgili bi konu bulamadım sitede.
caglar684
27-02-2009, 17:58
Sirius ta var bi tane ben onu biliyorum. sürekli aynı ***.
must.efe
27-02-2009, 18:48
thor da var 2 tane biri saat 12 de biri 24 saat devam
dursun66
27-02-2009, 19:31
Sifresiz yayın yapan yada şifresi kırılabilen 18+ ***** kanalları hangi uydularda ve hangi frekanslarda bulunur. Bununla ilgili bi konu bulamadım sitede.
kanal çok fakat açılmıyor internet paylaşımlı veya uydudan güncellemeli cihaz almanı tavsiye ederim
bizde uydudan güncelleme yapan cihaz var sanki açıyorda birde tavsiye ediyorsunuz.kardeşim kart alacaksın başka çaren yok.uzun zamandan beri oyalıyorlar işte ocak ayında uydudan güncelleme yapacak yazılım diye verildi ne faydası var.sade türksat güncelleme yapıyor oda ne yaptığı bellideğil.buradaki arkadaşlar sağolsun birşeyler yapmaya çalışıyorlar ama herkesi kendileri gibi profosyonel sanıyorlar.ama bu siteye yalnız ustalar değil acemilerinde üye olduklarını bilmiyorlar.yada sadece kendi aralarında yani kendi kendilerine yardımcı oluyorlar.
okyanusyalı
27-02-2009, 20:30
bizde uydudan güncelleme yapan cihaz var sanki açıyorda birde tavsiye ediyorsunuz.kardeşim kart alacaksın başka çaren yok.uzun zamandan beri oyalıyorlar işte ocak ayında uydudan güncelleme yapacak yazılım diye verildi ne faydası var.sade türksat güncelleme yapıyor oda ne yaptığı bellideğil.buradaki arkadaşlar sağolsun birşeyler yapmaya çalışıyorlar ama herkesi kendileri gibi profosyonel sanıyorlar.ama bu siteye yalnız ustalar değil acemilerinde üye olduklarını bilmiyorlar.yada sadece kendi aralarında yani kendi kendilerine yardımcı oluyorlar.
Hangi marka cihaz kullanıyorsun
sahinnn_41
27-02-2009, 21:02
uydudan güncelleme yapabilen bütün cihazlar sirius ve thordaki kanalları açıyor
Hangi marka cihaz kullanıyorsun
next ye-2000 cx süper pulus
hotbirdde s1 s2 s3 acık eurobird de 12 tane acık thor da acık sirusta acık inpax 2007 cıc a abrakadabra kart ile
Şimdiye kadar hangi sorun cevapsız kaldı da, böyle sitem ediyorsun. Konu malum kanallarsa, yüzlerce defa yazdık. Artık eskisi gibi emu ile izlenemiyorlar. Şimdi uydudan kart paylaşımı yapıyor şirketler. Yani bir kanalın yasal kartını, kendi alıcılarında kullanmak için alıp uydudan veriyorlar. Tabi hepsi değil. Bir iki şirket yapmaya çalışıyor. Onun içinde aparat aldırıyorlar. (Red Line de olduğu gibi) Normal kullanıcılar bu kanalların ya yasal kartını alıp izleyecekler; ya da elindekilerle yetinecekler. Bilgilerinize.
Saygılar.
tahor uydusu nun ***leri gitti yüzelliye yakın şifreli kanal cekiyordu dört de düştü yeni ***ler gelecekmi bekliyoruz
badtempered
28-02-2009, 21:11
tahor uydusu nun ***leri gitti yüzelliye yakın şifreli kanal cekiyordu dört de düştü yeni ***ler gelecekmi bekliyoruz
Only the registered members can see the link
readon tv programını dowlondunu veren arkadaşa teşekkürler.. Zorda olsa programı kurdum. Benim bilgisayarda İnstall 3.1 güncellemesi yapılması gerekiyormuş. Bayağı uğraştım ama sonunda bu programı kurdum. Ne istersen var... İnternet hızıyla alakalı.. bazı tv lerde (kanallarda) donma oluyor ama...Yinede harika bir program
aslanpençesi
28-11-2009, 21:34
thorda nagra lı ***leri açıyor yani bütün kanallar açıyor arkadaşım
kizkalesi53
19-10-2010, 10:58
güncelleyebilirmisiniz konuyu cihazım seul x1 şifre girerek yada taratarak veya programla uydulardaki ***** kanalları nasıl izlerim yazarmısınız
muslum-baba
19-10-2010, 14:05
şuan itibari ile emu ile açılan +18 kanalları
hotbir uydusunda
dorsel tv
xxl (gece 1den sonra)
hellasat uydusunda
husler tv
spıce pltıum
suruste
husler tv
birde eurobird 9 dogu uydusunda var ismi aklıma gelmiyor sanırsam fantazi olması lazım gece 1 den sonra bu kanal şifresiz
amos 4 derece batı bu uyduda film kanalları var gecede ****** filmler oynuyor