Orijinalini görmek için tıklayınız : mustek 1200 cp tarayıcı
yuksel63
03-03-2009, 00:06
bir arkadaşımdan mustek 1200 cp tarayıcı aldın kurulum cd si yok bigisayarım otomatik tanımadı internetten drayvır aradım kurdum çalışmadı hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim
sarıkanarya_41
03-03-2009, 00:24
codek bılesımınde problemmı var
biraz araştırdım şöle bir bilgi buldum arkadaşım işine yaramı bilmiyorum ama aşağıdaki işlemde bu tarayıcıyı paralel prottan çalıştırmışlar.
Evet arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu çok önceden almış olduğum mustek scan 1200 cp Scanner'ı sonunda Xp'de Çalıştırdım. Eminim Bir çok arkadaş benimle aynı sorunu yaşamıştır. Bu yüzden bu sorunla boğuşmuş arkadaşlara artık geçmiş olsun demek istiyor ve lafı fazla uzatmadan nasıl yapacağınıza geçiyorum.
1) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Gerekli Programramlarımızı burdan indirin.
2) Daha önceden kurmuş olduğunuz bütün eski driver'ları silin.
3) daha sonra mustek 1200cp xp.exe'yi kurun. Kurulumdan sonra Klasör şeklindeki "cis600x"i
c:\windows\twain_32\cis600x\ adlı klasörle yer değiştirecek şekilde yapıştırın.
4) İşlem bu kadar Aygıt yöneticisinde, scanner ile alakalı hiç bir sürücü olmayacak ama PhotoFiltre vb. programlar ile scanner'ınız sorunsuz çalışacaktır. (PhotoFiltre Programı rar'ın içinde mevcuttur.) kurulum gerekmez.
Şifre : awareersin
Lİnkini verdiğiniz rapidshare.com u tıkladığımda error veriyor,ne yapmalıyım
woodlawn
14-12-2010, 20:37
bU LİNK ÇALIŞMIYOR ARKADAŞLAR? çARESİ VAR MIDIR?