Orijinalini görmek için tıklayınız : acil modem tavsiye edermısınız
dostlar acil modeme ihtıyacım var evde 4 portlu kablosuz 110 kadar güzel sorunsuz bir modem önerebilirmisiniz ben hepsi burda .com da iki tane aldım bir verim alamadım geri iade ettım evde modem 24 saat calısıyor nerdeyse ikinci ihtimal kablosuzda olur eger kalıtelı ıse
Air ties modem al tavsiyem sorun yasamazsın arkadaşım
arkadaşım zyxsel derım bırde lınksys en az problem çıkaran modemlerdır. airtes ın eskı modemlerı iyiydi ama şu an pıayasada olanları pek randımanlı değil. ben kendım ınca kullanıyorum ondanda memnunum ayrıca ınca nın teknık servısıde iyi.
Bende inca aldım çok memnunum fiyatıda uygun 67 tl ye almıştım.
Air ties modem al tavsiyem sorun yasamazsın arkadaşım
sana katılıyorum...:45:en basit elektrik kesilmesinde yaşanan sorunlar..?
Air ties modem'de yok...!
ısınma gıbı sorunlar yok dımı ben tp link ve inca im-204wd modellerını aldım incada ısıma ve kopma sorunu vardı
ısınma gıbı sorunlar yok dımı ben tp link ve inca im-204wd modellerını aldım incada ısıma ve kopma sorunu vardı
her modem ısınır kopmaya bişi diemem ama bazı modemlerın yanında verılen sıplıttırlar kalitesız oluyor. benım akrabalarda ıkı tane aırtes modemler vardı ısınıca habıre ıp alamıodu. ben modemlerle vpn ile uğraştığım için modem konusunda zyxsel ve lınksys derım özellikle zyxsel marka modemler ust sınıf modemlerdır. herhangı bır problem yaşamasın.
ZYXEL P660HW-T1 V2 modelı 4 port ve wrıles özelliği olup fıyatıda makul olan bir modelıdır.
evde orıgo modem var ısıma yok gıbı 24 saat calısıyor is yerınde cumbo var oda cok az ısınıyor ama bunlar tek cıkıslı bıde evdekının adaptorunde sorun var o yuzden yenı almak ıstıyoruz iki tane aldım sorun yasadık bırını alacaz artık
DİPNOT
INCA arıza oranı en düşük çıkan modemlerden
5 senedir çalışıyor hiç kapatmadım bir kere sadece
virüs nedeniyle kullanıcı bilgilerimi yeniden girmek
zorunda kaldım ki buna gayet normal ve giderilebilir
bir sorun
:45: :smiles24:
Arkadaşlar eskiden us robotic en iyi modemdi bencede şu anda en iyi modemler arasında fakat fiyatı biraz pahalı
usrobotıc de ıyıdır ama zyxel ve lınsys yerını tutmaz. özellikle zyxel bu konuda çok ustun bır marka.