Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : startv avrupa maçları

demoan
04-03-2009, 15:26
kusuruma bakmayın forumda yeniyim...

progdvd kullanıyorum ve startv de yayınlanan avrupa maçlarını izlemek istiyorum...fakat şifreli olduğu için izleyemiyorum...bunun bir çözümü varmı...

tike®
04-03-2009, 15:28
Şampiyonlar ligi için diyosanız malesef yok.D-smart veya Digiturk üzerinden seyredilebiliyor

badtempered
04-03-2009, 16:02
kusuruma bakmayın forumda yeniyim...

progdvd kullanıyorum ve startv de yayınlanan avrupa maçlarını izlemek istiyorum...fakat şifreli olduğu için izleyemiyorum...bunun bir çözümü varmı...
Şifresi bilinmiyor.

Şampiyonlar ligi için diyosanız malesef yok.D-smart veya Digiturk üzerinden seyredilebiliyor

hocam birde karasal yayın :)

alemcii
04-03-2009, 17:43
var ama adamlara 7 dakikada bir şifre değiştiryor denedim yani çok zor ama birgün gelecek bunlarda pes edecek çünkü biz türkler hindistanı bile gececek duruma geldik :wave:

demoan
05-03-2009, 01:58
tşkr ederim cevaplar için...birde şöle bi soru sorsam...

ben bilgisayardan d-smart izlemek için ne yapmalıyım...bir yerlerde internetten başvuru yapıp bilgisayardan izleyebileceğimi söylediler fakat bu başvuru ile progdvb den nasıl d-smart izlerim...eğer böyle bir durum varsa aylık ne kadardır ve internet işin içine girerse kotayı etkiler mi?

badtempered
05-03-2009, 16:51
tşkr ederim cevaplar için...birde şöle bi soru sorsam...

ben bilgisayardan d-smart izlemek için ne yapmalıyım...bir yerlerde internetten başvuru yapıp bilgisayardan izleyebileceğimi söylediler fakat bu başvuru ile progdvb den nasıl d-smart izlerim...eğer böyle bir durum varsa aylık ne kadardır ve internet işin içine girerse kotayı etkiler mi?

izliyemezsiiniz.

sinan1974
05-03-2009, 17:26
hamburg-gs maçı ard kanalında hotbird uydusu

ıceman
05-03-2009, 20:19
var ama adamlara 7 dakikada bir şifre değiştiryor denedim yani çok zor ama birgün gelecek bunlarda pes edecek çünkü biz türkler hindistanı bile gececek duruma geldik :wave:

ben bu kopya işlerinde en iyisi bulgarlar diye biliyodum ama hindistan kaçıncı sırada ?

m_devrim35
07-03-2009, 17:37
hamburg macının sifresinin nasıl acabiliriz jcs sport dvb s prg dvb ile nasıl izlenir arkadaslar...

badtempered
07-03-2009, 19:17
hamburg macının sifresinin nasıl acabiliriz jcs sport dvb s prg dvb ile nasıl izlenir arkadaslar...

Forumu araştırmayı deneyiniz.

Özgür Erge
07-03-2009, 20:07
hamburg maçını alman kanal zdf veriyor bilginize ayrıca jcs sport için server aramınız lazım oynancagı tarihte server gelirse formda bulabilirsiniz..

9500
08-02-2010, 16:49
izliyemezsiiniz.

dsmart artık modül sistemineden geçti ama fiyatları pahalı