Orijinalini görmek için tıklayınız : startv avrupa maçları
kusuruma bakmayın forumda yeniyim...
progdvd kullanıyorum ve startv de yayınlanan avrupa maçlarını izlemek istiyorum...fakat şifreli olduğu için izleyemiyorum...bunun bir çözümü varmı...
Şampiyonlar ligi için diyosanız malesef yok.D-smart veya Digiturk üzerinden seyredilebiliyor
badtempered
04-03-2009, 16:02
kusuruma bakmayın forumda yeniyim...
progdvd kullanıyorum ve startv de yayınlanan avrupa maçlarını izlemek istiyorum...fakat şifreli olduğu için izleyemiyorum...bunun bir çözümü varmı...
Şifresi bilinmiyor.
Şampiyonlar ligi için diyosanız malesef yok.D-smart veya Digiturk üzerinden seyredilebiliyor
hocam birde karasal yayın :)
var ama adamlara 7 dakikada bir şifre değiştiryor denedim yani çok zor ama birgün gelecek bunlarda pes edecek çünkü biz türkler hindistanı bile gececek duruma geldik :wave:
tşkr ederim cevaplar için...birde şöle bi soru sorsam...
ben bilgisayardan d-smart izlemek için ne yapmalıyım...bir yerlerde internetten başvuru yapıp bilgisayardan izleyebileceğimi söylediler fakat bu başvuru ile progdvb den nasıl d-smart izlerim...eğer böyle bir durum varsa aylık ne kadardır ve internet işin içine girerse kotayı etkiler mi?
badtempered
05-03-2009, 16:51
tşkr ederim cevaplar için...birde şöle bi soru sorsam...
ben bilgisayardan d-smart izlemek için ne yapmalıyım...bir yerlerde internetten başvuru yapıp bilgisayardan izleyebileceğimi söylediler fakat bu başvuru ile progdvb den nasıl d-smart izlerim...eğer böyle bir durum varsa aylık ne kadardır ve internet işin içine girerse kotayı etkiler mi?
izliyemezsiiniz.
sinan1974
05-03-2009, 17:26
hamburg-gs maçı ard kanalında hotbird uydusu
var ama adamlara 7 dakikada bir şifre değiştiryor denedim yani çok zor ama birgün gelecek bunlarda pes edecek çünkü biz türkler hindistanı bile gececek duruma geldik :wave:
ben bu kopya işlerinde en iyisi bulgarlar diye biliyodum ama hindistan kaçıncı sırada ?
m_devrim35
07-03-2009, 17:37
hamburg macının sifresinin nasıl acabiliriz jcs sport dvb s prg dvb ile nasıl izlenir arkadaslar...
badtempered
07-03-2009, 19:17
hamburg macının sifresinin nasıl acabiliriz jcs sport dvb s prg dvb ile nasıl izlenir arkadaslar...
Forumu araştırmayı deneyiniz.
Özgür Erge
07-03-2009, 20:07
hamburg maçını alman kanal zdf veriyor bilginize ayrıca jcs sport için server aramınız lazım oynancagı tarihte server gelirse formda bulabilirsiniz..
izliyemezsiiniz.
dsmart artık modül sistemineden geçti ama fiyatları pahalı