PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : adsl için yardım lütfen!!!

kemal1923
10-03-2009, 23:54
muhterem kardeşlerim,

modemi yeniden kurdum.bu arada bir karışıklık oldu.(windows vista)
-hem realtek kablosuz ağ çıkıyor(şu an onunla bağlandım)
-hemde çevirmeli ve vpn,geniş bant bağlantısı PPPoE ağ paylaşımda çıkıyor?
PPPoE yi nasıl ağ dan çıkarıp,devre dışı bırakabilirim???
saygılar:ty: :ty:

OLDSMAN
11-03-2009, 00:00
Bağlantıları köprülemişsiniz birini iptal edin
ağ bağlantılarını açın kullanmadığınıza sağ tıklayıp devre dışı bırakın

kemal1923
11-03-2009, 00:01
nasıl iptal edebilirim?

OLDSMAN
11-03-2009, 00:02
nasıl iptal edebilirim?

msg ilave yaptım

kemal1923
11-03-2009, 00:06
bağlan ,özellikler var.özelliklere girip ne yapmalıyım ki ağ yayını son bulsun.havada şu an her iki yayın ağ da gözüküyor.PPPoP yi özelliklerden nasıl durdurabilirim?

OLDSMAN
11-03-2009, 00:10
bağlan ,özellikler var.özelliklere girip ne yapmalıyım ki ağ yayını son bulsun.havada şu an her iki yayın ağ da gözüküyor.PPPoP yi özelliklerden nasıl durdurabilirim?

orada iptal için bir seçenek olmalı devre dışı yazar genelde

Only the registered members can see the link

DISABLE devre dışı bırakır

kemal1923
11-03-2009, 00:56
yardımiçin teşekkürler.

OLDSMAN
11-03-2009, 01:01
yardımiçin teşekkürler.

oldumu yapabildin mi ???

:49:

kemal1923
11-03-2009, 01:23
oldsman kardeşim yardımların için sağ ol.
1.airties e mesaj çektim yarımsaat oldu haber yok!!
2.w.vista/denetim masası-ağ ve internet-ağ ve paylaşım merkezi-ağ bağlantılarını yönet
burada 3 lü ağ kombinasyonu çıkıyor.hangisini seçerseniz hemen üst çubukta kırmızı çapraz işaret ve bu ağ aygıtını devre dışı bırak işareti çıkıyor.sorun tamamdır ancak
ben ne yaptım:
-tt net yağmurdan kesilince ağlara girdim hiçbirzaman kesilmeyen bir ağ var baktım güvenliksiz yazıyor sırf hangi şirketi kullanıyor diye 20-30 sn.bu ağa girdim ve avlandım!!
korkudan ne olur ne olmaz diye PPPoP ağını tamamen sildim.bir daha da tövbe.....
senin uyarman faydalı oldu,airties ten hala haber yok.hemen aklıma devre dışı bırakamıyorsan sil opsiyonu geldi.tekrar teşekkürler...sağ ol
not:çevirmeli ağ/dsl bağlantım olmadığından resimde gösterdiğin seçeneği seçme imkanım yoktu.(disable option)

OLDSMAN
11-03-2009, 01:50
oldsman kardeşim yardımların için sağ ol.
1.airties e mesaj çektim yarımsaat oldu haber yok!!
2.w.vista/denetim masası-ağ ve internet-ağ ve paylaşım merkezi-ağ bağlantılarını yönet
burada 3 lü ağ kombinasyonu çıkıyor.hangisini seçerseniz hemen üst çubukta kırmızı çapraz işaret ve bu ağ aygıtını devre dışı bırak işareti çıkıyor.sorun tamamdır ancak
ben ne yaptım:
-tt net yağmurdan kesilince ağlara girdim hiçbirzaman kesilmeyen bir ağ var baktım güvenliksiz yazıyor sırf hangi şirketi kullanıyor diye 20-30 sn.bu ağa girdim ve avlandım!!
korkudan ne olur ne olmaz diye PPPoP ağını tamamen sildim.bir daha da tövbe.....
senin uyarman faydalı oldu,airties ten hala haber yok.hemen aklıma devre dışı bırakamıyorsan sil opsiyonu geldi.tekrar teşekkürler...sağ ol
not:çevirmeli ağ/dsl bağlantım olmadığından resimde gösterdiğin seçeneği seçme imkanım yoktu.(disable option)

Sorun giderilmiş sevindim ancak güvensiz ağlara bağlanmak hiç iyi bir
fikir değil OLTALAMA yaparak pc girebiliyorlar ve kasıtlı yapılıyor
DİKKATTT !!!!!!!!!!!