Orijinalini görmek için tıklayınız : turksat çanak ayarı problemı
Arkadaslar herkese gunaydin.
Bir konuda yardiminizi istiyorum cok acil.
Daha once oturdugum yerden baska bir yere tasindim , anteni kurdum ve uydu aramaya basladim..
Turksat i buldum sadece 20 kanal var
Sinyal seviyeleri %97 civarinda.
Kanallar
TRT 1,2,3,4 TRT INT
STV
KANAL 7
NTV , NTV SPOR, KRAL
ATV
FOX
SHOW BERBAT..
Problem neden olabilir anlayamadim network arama kanalinda sinyal yok bulamiyor. ( 12731 v 3333 ) Antenin hemen yaninda baska bir turksat canagi daha var onunla ayni sekilde yon vs.
Acaba antenin yeri ile ilgili bir problem olabilirmi? Bu arada yurt disinda ciddede yasiyorum.
Ne yapmam lazim oneriniz ne olur.
Simdiden tesekkur ederim.
arkadaşım konu başlığını problemıze uygun olarak seçiniz. bu seferlık ben duzellttım tekrarında ceza alırsınıız. forum kurallarını lutfen okuyun.problemınıze gelınce atv avrupa yada kanallturk frekansı uzerınde çanağınızı hassas bır şekilde ayarlamınz gerekır şu an sizin çanağınınızın ınce ayara ıhtıyacı var. yan tarafında bulunan çanakla aynı yone bakıo gibi gelebilir ama bu işte mılımetrenın bıle önemı var çanak ayarını hassas yaptıktan sonra lnb ayarınıda yapmanız gerekecek.
Selamlar Ilginize tesekkur ederim. Hatanin tekrar olmamasina azami dikkat edecegim..
ATV uzerinde ayarladim. Yazdigim kanallarda sinyal ve kalite %90 in uzerinde. Ince ayar nedir nasil yapilir ? Kisaca bilgi verebilirmisiniz?
Tesekkur ederim
Selamlar Ilginize tesekkur ederim. Hatanin tekrar olmamasina azami dikkat edecegim..
ATV uzerinde ayarladim. Yazdigim kanallarda sinyal ve kalite %90 in uzerinde. Ince ayar nedir nasil yapilir ? Kisaca bilgi verebilirmisiniz?
Tesekkur ederim
arkadaşım atv avrupa yada kanalturk uzerınde çanağı ayarlıyacaksın ınce ayar dedğim kalıte değerının en yuksek sevıyede ayarlamak. yanı tam odak noktasını ayarlıyacan eğer yapamazsan bu işlerden anlıyan birisinden yardım al.
Dostum
KANALTURK ve BUGUN ( TEst YAYINI ) beraber cikti ve sinyal ve guc seviyesi %97.. Ayrica ATV Avrupanin Dogu yayini yok saniyorum?
Arkadaslar herkese gunaydin.
Bir konuda yardiminizi istiyorum cok acil.
Daha once oturdugum yerden baska bir yere tasindim , anteni kurdum ve uydu aramaya basladim..
Turksat i buldum sadece 20 kanal var
Sinyal seviyeleri %97 civarinda.
Kanallar
TRT 1,2,3,4 TRT INT
STV
KANAL 7
NTV , NTV SPOR, KRAL
ATV
FOX
SHOW BERBAT..
Problem neden olabilir anlayamadim network arama kanalinda sinyal yok bulamiyor. ( 12731 v 3333 ) Antenin hemen yaninda baska bir turksat canagi daha var onunla ayni sekilde yon vs.
Acaba antenin yeri ile ilgili bir problem olabilirmi? Bu arada yurt disinda ciddede yasiyorum.
Ne yapmam lazim oneriniz ne olur.
Simdiden tesekkur ederim. frenkns sembolü.11962 sembol hızı 03333
3/4 birde buradan aratın bakalım nasıl olacak:45: