Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Memur ve emekliye 300 TL

kucer06
11-03-2009, 13:49
Bakan Ekren, piyasayı canlandırmak için yeni önlem paketinde memur ve emekliye bir defaya mahsus ödeme planlarının olduğunu söyledi

Başkan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Nazım Ekren, dün akşam AK Parti MKYK toplantısında ekonomik krize karşı yeni önlem paketi hazırlığı yaptıklarını açıkladı. Gazetelere yansıyan haberlere göre, dolardaki şok artış, ekonomide tehlike çanlarını artırınca AKP, yeni bir paketi gündemine aldı. Ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, iç tüketimi artırarak piyasayı canlandırmak üzere memur veya emeklilere 200-300 TL tutarında harcama amaçlı bir defaya mahsus ödeme yapılması yönünde çalışmaları olduğunu aktardı. Ekren, altı sektöre teşvik içeren bir paket üzerinde çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Ekren, tekstil, otomotiv, demir-çelik, denizcilik, müteahhitlik ve turizm sektörlerini içeren özel bir paketle kredi, vergi, istihdam teşviki öneren bir paket hazırladıklarını da belirtirken, Eximbank'ın olanaklarını artıracaklarını vurguladı.

Ekren ‘işsizliği çözmek için kamuda 1 milyon kişinin istihdam edilmesi’ önerisi üzerine kamuda sözleşmeli personel alımının kolaylaştırıldığını ve bu yönde çalışmaların olduğunu söyledi.

Only the registered members can see the link

kemal1923
11-03-2009, 14:00
olmaz!!!gemi,villa ve fabrika da dağıtılmalı ki adalet ve kalkınma olsun.saygılar.

osmann
11-03-2009, 14:21
400-500 lira maaşla geçinen vatandaşlara ilaç gibi gelir...
gelir gelmesinede seçim ilacına benziyor biraz...
selametle...

pencere77
11-03-2009, 15:35
sonuçta para halka veriliyor.birilerinin cebine gitmemiş oluyor.

sahinnn_41
11-03-2009, 15:50
bu millete versen de vermesen de yaranamıyosun

kucer06
11-03-2009, 15:53
Halka verilmiş oluyor ama ne karşılığında veya bundan gerçekte ne amaçlanıyor.Eniştem beni niye öptü!!!

süleyman09
11-03-2009, 16:10
vatandaş gırtlagınakadar borçlu ne rahatlaması olsunki azdaolsa bu para rahatlatmazda hafif tebesüm olurya

osmann
11-03-2009, 16:53

verince yaranırsın...ama imalı bir şekilde oldu buda...
yahu siyaset olmasın diye yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum...
8 yıldır hükümetler.
8 yıldır dağıtılmayan beyaz eşyalar seçim yaklaşınca dağıtılmaya başlandı...
yine 8 yıldır dağıtılmayan paralar dağıtılıyor...neden seçim arifesinde...seçime şurada kaç gün kaldı?
yani insanın aklına ister istemez geliyor...
evet ben akp li değilim...onun için iki katı geliyor...
iyi mi oldu...elbette iyi oldu...ama karşılık beklenerek yapılan bir yardım gibi geliyor...hemde soldan soldan geliyor....
selametle...

kemal1923
11-03-2009, 19:29
EKONOMİK kriz yüzünden işsiz kalan, çaldığı tüm kapılardan olumsuz yanıt alan İzmirli deri işçisi 45 yaşındaki Ali K., Konak Meydanı’nda çırılçıplak soyunup protesto gösterisi yaptı. Yaklaşık 500 metre koşan çılgın işsiz, polisler tarafından gözaltına alındı.

ESES-58
11-03-2009, 20:59

ne demek istediğini anlayamadım açarsan biraz sevinirim.sanki bu lafı duyunca karşımda bir an kemal abi yi,tayyip efendi yi, malüm birazda pastacı fransa kraliçesi ni görmüş gibi oldum.

meterden
11-03-2009, 23:35
Teğet geçen kriz ortamında,seçmende bizi teğet geçmesin diye düşünülen artık seçim ikramiyesi mi diyelim,seçim primi mi diyelim,oldu eyvallah,gözlerim doldu!!!

erhanula
12-03-2009, 00:51
millete para dağıtacağına elektrik su doğal gaz telefon vb hizmetlerde indirime gitte kalıcı olarak bu milletin hepsi yararlansın işçi çıkarma para vereceğinede stopaj ssk vb benzer vergilerde dişe dokunur indirim yapta üretim devam etsin özellikle şu stopajı kaldırda esnafta rahatlasın

hüseyin
12-03-2009, 01:59
memura emekliye dağıtsınlar bu parayı,buna kimsenin itirazı olamaz fakat ülkedeki milyonlarca işçiye neden birşey yok, onlarında nemalanmaları için bir düzenleme işverenler nezninde yapamazmısın recep tayyip...böyle çiftestandart olduğu sürece bu ülkenin iki yakası bir araya gelmez..sanırım benim gibi milyonlarca işçi tayyibin aile fertlerini büyük bir hürmet ve saygıyla anıyorlardır...

wtwt99
12-03-2009, 10:58
bence olumlu davranıs... genelde bir söz vardı devlet hep zengınden yana derler peki milletımız kimden yana fakır fukaradan yanamı hayır degıl bugun kac esnaf adeta içeri girerken batarken bazı sermaye grupları parasına para katıyor cunku bizim milletımız esnafı dusunmuyor hemen buyuk yerlere eger bugun 100 işyerının kazanacagını bir isyerı kazanıyorsa bunu sebebı hukumet degıldır bızzat bızız evet hukumet dogru işler yapmıyor ama halkımız hiç dogru iş yapmıyor biz cok bozulduk