Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : oturduğun yerden para kazandıran siteler (hepsi bu başlık altında)

linkci
13-03-2009, 18:58
SüperTeklif Nedir?

Her gün onlarca izinsiz tanitim mesajiyla karsi karsiya
kaliyorsunuz. Gelin simdi, gördügünüz her mesajdan
kazanç elde edin!

SüperTeklif, tanitim mesajlari okumayi avantaja dönüstürüyor! SüperTeklif sayesinde, tanitim mesajlari

okudukça kazanacaksiniz.

SüperTeklif, izniniz alinarak gönderilen tanitim mesajlarini okuyarak kazanmanizi saglayan bir izinli pazarlama

platformudur. SüperTeklif, yaptigi pazarlama çalismalarindan elde ettigi net kazancin yüzde 45'ini üyelerine dagitir.

Günlük tanitim mesajlari, sizin izninizle istediginiz sayi ve siklikta gönderilir.

SüperTeklif'e üye ol, sen de kazan! (Only the registered members can see the link)

SüperTeklif'te Kazanmak Çok Kolay!

SüperTeklif'te kazanmak çok kolay! Üye olduktan sonra tek yapmaniz gereken tanitim mesajlarinizi okumak!

Üstelik üyelik ücreti yok, istenmeyen mesajlar yok! Kazancinizi artirmak için arkadaslarinizi SüperTeklif'e davet edin!

Onlar da kazansin, sizin kazanciniz da katlansin!

Üye olmak için SüperTeklif üyesi bir arkadasiniz tarafindan davet edilmelisiniz. Henüz davet edilmediyseniz üzülmeyin,

simdilik kayit olmak için asagidaki banneri tiklayin

SüperTeklif'e üye ol, sen de kazan! (Only the registered members can see the link)
SüperTeklif'ten Daha Çok Kazanmak Için

SüperTeklif'ten daha çok kazanmak için sitedeki Tercih ve profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmaniz gerekmektedir
Bu sayede daha çok reklam alip puan kazanabilirsiniz ayrica tüm msn listenizdekilere davet yollayip onlarida SüperTeklif'e davet edin!
Onlar da kazansin, sizin kazanciniz da katlansin!
Unutmayin sistemi ne kadar iyi anlarsaniz okadar üye toplama sansiniz artarar her üye 50 puan demek. Süperteklifle hepberaber kazanalim,
Türkiyenin en çok parakazandiran sitesi süpertekliftir

reklammmatikte yenililk üye olan da yaptıranda kazanıyor.......
BU LİNKTEN ÜYE OL ANINDA 500 PUAN KAZAN
SMS KANALINI AKTİF ET 5000 PUAN
PROFİL DÜZENLE 5800 PUAN

TOPLANDA 15 TL İLE BAŞLIYORSUNUZ

Only the registered members can see the link

ReklamMatik, reklam izlerken para kazanacağınız yeni ve benzersiz bir platformdur. İnternetten para kazanmak isteyenler için yeni bir alternatik olarak ReklamMatik ile anket doldurarak, reklam izleyerek ve alt üye edinerek para kazanabilirsiniz. Kazandığınız puanlarınız 50.000 Puan olduğudan vereceğiniz hesap numarasına 50 YTL yatmaktadır.
ReklamMatik’e buradan üye olabilirsiniz, üye olduğunuzda 500 puan hediye olarak kazanıyorsunuz, vereceğiniz e-mail adresine şifreniz gönderiliyor ve reklamları izleyerek sitedeki anketleri cevaplayarak puan kazanmaya başlıyorsunuz. Reklamları izlerken dikkatli izlemeniz gerekmekte video reklamların içerisinde o reklama ait reklam kodu veriliyor ve sizden hemen altındaki kutucuğa bu kodu girmeniz isteniyor aksi takdirde reklamı izleseniz bile puan kazanamıyorsunuz.
ReklamMatik hakkında daha fazla bilgi ve üye olup para kazanmak istiyorsanız buradan başlayabilirsiniz.

En Dikkatli İzleyici Benim

12 Mart � 12 Nisan tarihleri arasında reklam sorularına en yüksek yüzde ile doğru cevap veren 3 üyemiz 100.000 NakitPuan kazanıyor.

* Kampanya 12 Mart - 12 Nisan 2009 tarihleri arasındaki 32 günlük süreyi kapsayacaktır.
Kampanya sonuçlarının duyurusu 20 Nisan Pazartesi günü site üzerinden gerçekleştirilecektir.
Kazanan üyelerin puanları, kazananların duyurulmasının ardından 15 işgünü hesaplarına yüklenecektir.
* Bütün üyelerimiz bu kampanyadan faydalanabilir.
Kampanya kapsamında getirilen üyeler aktif olmak zorundadır.
Üye olan herkesin üyelik formunda istenen bilgileri doğru olarak vermesi gerekmektedir. Yanlış bilgi veren katılımcılar ödül/puan kazanamayacaklardır.
Sahte üye yaratan üyelerin yarattıkları üyelikler silinerek hesapları kullanıma kapatılacaktır.
Aktif üye olunabilmesi için şifre girişi yapılması gerekmektedir.
Aynı kişi birden fazla ödül kazanamaz.
Linkten veya davetten üye olan kişiler kampanyaya dahil olacaktır.
Uygulamada öngörülmemiş açıklar yoluyla haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcılar belirlendiğinde ödüllere hak kazanamayacaktır. Ayrıca bu kişilerin hakkında yasal takip başlatılacaktır.
ReklamMatik kampanyalarıyla ilgili olarak dilediği zaman değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
ReklamMatik bu kampanyayı istediği an sonlandırma hakkına sahiptir.
ReklamMatik kampanyanın kazananlarının isimlerini açıklama hakkını saklı tutar.

Sahte üye yaratan üyelerin yarattıkları üyelikler silinerek hesapları kullanıma kapatılacaktır. Davet edilen kişinin üye sayılabilmesi için üyelik sözleşmesini kabul etmesinin ardından gönderilen geçici şifre ile siteye giriş yapması gerekmektedir. ReklamMatik kampanyalarıyla ilgili olarak dilediği zaman değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

12 Mart � 12 Nisan tarihleri arasında herhangi bir hafta Reklammatik'e 25 ve üzeri profil ve tercih bilgileri dolu aktif üye getiren Reklammatik üyesi 25.000 NakitPuan kazanacak.

süleyman09
13-03-2009, 19:25
bunun için pc nin başından hiç kalkmamaklazım bukadarzamanımyokki tıklayalım

linkci
13-03-2009, 19:27
hepsini seçmene gerek yok sana uygun olanı seçersin gelen reklamları en fzla 30 dk ayırarak kazanmış olursun

süleyman09
13-03-2009, 20:29
hmm iyi miş ozaman

m.demir
13-03-2009, 22:25
ne 30 dakikası bu tür site çok en az 2 saat reklam izlemekle 6 ayda anca doldurabiliyorsun vereceğiz dedikleri en alt limiti

linkci
14-03-2009, 13:44
kardeşim sana uygun olanı seç dedik turk ptc 2 usd ödeme limti var 2 usd olduğu zaman alabliyorsun

bu da başka bir site reklammatik sistemine benziyor

Only the registered members can see the linkİ2959175

davet kodunuz
Lİ2959175

bu kod size ek kampanyalar sürpriz hediyeler kazandırıyor

paypal a üye olmak için yukardaki linki kullanablirsiniz
bu size e-posta adrsiyle para almanızı ve göndermenizi sağlar

serdar22
06-04-2009, 11:30
oh ne ala.kendi Referanslarini yazmissin,tiklayan,kayit olandan para kazan

qnder76
08-04-2009, 01:23
hadi ya boş iş bunlar..

kraldj
08-04-2009, 11:34
biz senin üzerinden üye oluyoruz sende kazanıyorsun :)

linkci
01-05-2009, 13:34
kardeşim ozaman ben bütün bunları niye yapyım onlar reklamda kazandıklarını bir miktarını bize veriyorlar senin kazanman için benimde kazanmamm lazım o yüzden benim referansımı veriyorum

kucer06
01-05-2009, 17:54
O kadar senedir bu adresleri görürür konuları okurum şöyle para veriyor böyle para veriyor diye ama hiç nakit para alana rastlamadım

ayran
01-05-2009, 19:18
O kadar senedir bu adresleri görürür konuları okurum şöyle para veriyor böyle para veriyor diye ama hiç nakit para alana rastlamadım

sanırım demek istediğin bu zamanda kimse kimseye beleş para vermez....değilmi...:sunglasses2:

kucer06
01-05-2009, 19:37
Tabi ya amaç msn adresi almak reklam göndermek nasıl olsa adamlarla yüz yüze gelemiyorsun at atabildigin kadar.Şu kadar tıkla şunu kazan bu kadar tıkla bunu kazan alana da hiç rastlamadım.

ayran
01-05-2009, 19:41
sanal aleme aman dikkat elini verdinmi kolun gider...:warn:

linkci
04-05-2009, 15:20
kardeşim sen almadıysan başkaları almamış anlamına gelmez ben aldım o yuzden gönderiyorum ama su varki istanbuldan kazananlar %85 oranında daha fazla reklamizlekazanda 2 hatayda kazan varken istanbul daha çoğunlta

benim tavsiye ettiğim siteler superteklif turkiynin ençok para kazandıran sitesi
reklamizkazan kampamyalarıyla hediye dağıtıorrr

linkci
11-05-2009, 16:31

superteklif üyeleri artık daha fazla kazanacak giriş yaptıktan sonra anketlerim e göz atınız

linkci
22-05-2009, 22:48
supertekliften yeni kampanya profil bilgilrini güncellleyenlere ekstra puanlar hediye

linkci
26-07-2009, 21:24

arkadaşlar superteklif imaj değiştiriyor en iyi ismi öneren 1.800 tl kazanıyor
her isi,m öneren 5 puan kazanıyor

ayrıca yukardaki linkten uye olan kişiler 5 kontör kazanıyor

üye olduktan sonra [email protected] adresine telefon numaranızı göndermeniz yeterli

linkci
26-07-2009, 21:28
SüperTeklif, 1.500.000. üyesine kavuşmanın coşkusunu üyeleriyle paylaşıyor!

1.500.000. üyeyi davet eden ve 1.500.000. üyenin kendisi Puanları kapacak!

1.500.000. üyeyi sen getir, 1 Temmuz'dan SüperTeklif 1.500.000. üyeye kavuşana kadar sürecek kampanya boyunca getirdiğin 1. dereceden her aktif üye başına 50 değil 1.000 Puan verelim. 1.500.000. üyeye de 100.000 Puan hediye!

CABBARİ
27-07-2009, 11:30
konular birleştirilmiştir

yattara
27-07-2009, 13:40
Bu kadar site adresi verilmiş.para kazanılıyor. diye.Hiç para alan varmı.Örnek dekont yayınlayabilirmisiniz.

özlem67
27-07-2009, 14:22
bu devirde kim kime çalışmadan para veriyor canlı şahidini gösterin palavra bunlar boş iş bunlar kardeşim ya

linkci
27-07-2009, 22:45
bekle kardeşim yakın da gösterecem sana alanları

adminlerde öyle diyordu ama üye olduktan sonra kendi linklerini vermeye başladılar demekki kazanıyorlarki veriyorlar

ayrıca yakında kazananların adları ve eposta adrslerini verecem

BEBETO75
12-09-2009, 11:56
Arkadaşlar seaech-earn deneyebilirsiniz uzun vadede rıklamalardan anketlerden
puan kazanıp puanlarınızı paraya çevirip banka hesabınıza isteyebilirsiniz.Ayrıca arkadaşlarınızıda referansınızla üye edip onların üzerinden de kazanabilirsiniz.Üyeliğiniz ile birlikte 5 USD hesabınıza yatıyor.Verdiğim linkten üye olabilirsiniz.Ne kadar çok üyeniz olursa o kadar çok kazanabilirsiniz deneyin:45:

PARA KAZAN KAZANDIR :: Hakan VARDAR :: Search Earn Network :: Winners' Toolbar (Only the registered members can see the link) adresinden ulaşabilirsin.

myesim
18-12-2009, 16:55
linkçi kardeşşşş hu hu 3 ay oldu hala dekontlar yok mu meydanda :DDD

Arkadaşlar allahaşkına etrafınızda bu tarz insanlar var ise lütfen uyarın bu son yıllarda bu saçma sapan konular türedi. zaten insanlarımız cahil. ne söylense kanıyorlar. hadi herkes kendi ektiğini biçer diycem ama gereksiz kuru gürültü oluyorlar.

mevzuya bak ya daha dekontunu görmeden daha elinde kesin delirleri yok iken çocuk gibi kanmış hatta ben bunlara beyni yıkanmış bir avuç insan diyorum. sonra insanları bu şekilde kandırmaya çalışıyorlar.

bu saçmalıklara lütfen izin vermeyin. neymiş efendim oturduğun yerden para kazanıyormuşsun yok yavvvvvvvv. nasıl oluyormuş öle :DDD sizi gidi bir avuç komik sürüsü sizi akşam üzeri hiçde güleceğim yoktu.

bu tarz insanlara dikkat edin. ısrarcı davranıp ve sürekli birşeyler satıp bu satışardan yada bu tarz saçmalık sitelerinden ciddi paralar döndüğünü falan bahsederler se ''...dünyanın en çok kazandıran sitesi..'' gibi sakın inanmayın.

oldu da sorgular ve ya hoşuna gitmeyen mantıklı sorular sorarsanız da yukarıdaki arkdaş gibi sinirlenip garip ve komik tepkiler verebilirler.

çok normal karşılık vermeyin. bu arkadaşların garip garip toplantılardan falan beyni yıkanıp toplum içine sarıldıklarını asla unutmayınız...

myesim
18-12-2009, 16:58
ne üç ayı yahuuuu 5 ay olmuşşşşş :D:D:D:D:

linkci
08-01-2010, 09:46
Reklam.TV - İstedikleri zaman değil, istediğiniz zaman izleyin (Only the registered members can see the linkİ2959175)

umsado
09-01-2010, 16:29
Arkadaşım millete bu konuyu doğru dürüst açıkla.Aynı siteye bende üyeyim ve bende kazandım ama nakit ödeme yapmıyor bunu açık açık söylesene milleti kandırma.Haklarını yememek lazım sağlam site çalışma sistemleri ise puan karşılığında size bir alışveriş sitesinde para yatırıyorlar ve siz onunla alışveriş yapıyorsunuz.Sağlam site olduğunu güvenerek söylüyorum çünkü bende ordan 2 adet çeyrek altın aldım.Selametle.

linkci
09-01-2010, 16:49
arkadaşım açıklamaları ilk sayfada yaptım kimsenin hakkını yemiyoruz ayrıca

neopla.der
13-01-2012, 00:44
ARKADAŞLAR ÜÇ AYDIR HAYATIMDA HİÇ AİLEME KARŞI BU KADAR BAŞIM DİK OLMAMIŞTI.ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN İLK AYIMDA 1.115 TL İKİNCİ AYIMDA 1.284 TL KAZANDIM.VE HESABINIZA LİMİT OLMADAN Bİ1 TL DAHİİ OLSA DAHİİ HESABINIZA YATIYOR.20 YAŞINDAYIM HİÇ BU KADAR EMİN OLMADIM KENDİMDEN TEK YAPMANIZ GEREKEN ,SADECE AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIP KONFERANSI DİNLEMEK.İNANIN HAYATIM KURTULDU .EYLÜL AYINDAN BERİ YALANCI ANKET SİTELERİNDE HARCADIM KENDİMİ HİÇ PARA ÖDEMEDİLER.AMA BURDAN ÇOK MEMNUNUM .VE HAYATIM KURTULDU. .ÜRÜN SATMIYORUM.KİMSEYLE MUHATTAP OLMUYORUM.TEK YAPTIĞIM LİNKİMİ DAĞITMAK SİZDE YAPABİLİRM DİYORSANIZ Evden Ek Gelir Imkani - Parttime Is Imkani - Evden ÇALIS -Ek GELIR MERHABA ARKADASLAR Size Türkiye nin en çok kazandiran internet kazanç sistemini teklif etmek istiyorum. Tek yapmaniz gereken internette link dagitmak. Lütfen asagidaki adimlari uygula (Only the registered members can see the link) BU LİNKE TIKLAMANIZ YETER...GERÇEKTEN KAZANMAK İSTİYORSANIZ SADECE BUNU YAPIN.BENİM GİBİ ÇARESİZ OLANLAR VARDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ALLAHA ŞÜKÜR HAYATIM KURTULDU.EVİMDE BİR SAAT LİNK ATIP PARAMI KAZANIYORUM Evden Ek Gelir Imkani - Parttime Is Imkani - Evden ÇALIS -Ek GELIR MERHABA ARKADASLAR Size Türkiye nin en çok kazandiran internet kazanç sistemini teklif etmek istiyorum. Tek yapmaniz gereken internette link dagitmak. Lütfen asagidaki adimlari uygula (Only the registered members can see the link)
"Only the registered members can see the link
MERHABA ARKADAŞLAR Size Türkiye nin en çok kazandıran internet kazanç sistemini teklif etmek istiyorum. Tek yapmanız gereken internette link dağıtmak. Lütfen aşağıdaki adımları uygulayarak ücretsiz eğitim odamıza gelin. İşimizi öğrenin kafanıza yatmazsa gidersiniz
1-Aşağıdaki linke tıkla
2-Çıkan formu doldur.
3-Açılan videoyu sonuna kadar izle
4-Video bitince açılan sayfaya adını yazarak ok de ve odaya gel
İşte link: ---------- Only the registered members can see the link"

neopla.der
13-01-2012, 01:01
ÜRÜN SATMADAN,SUNUM YAPMADAN ,KİMSEYLE MUHATTAP OLMADAN ,GERÇEKTEN AMA GERÇEKTEN
EVDEN PARA KAZANMAK İSTEYİPTE DÜRÜST BİR SİTE BULAMAYAN ARKADAŞLAR VARDIR MUHAKKAK.
BENDE İKİ AY ÖNCE BÖYLEYDİM.ŞİMDİ ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN AİLEME KARŞI BAŞIM DİK :)
ETRAFIMDAKİ İNSANLARI UTANDIRIYORUM.İLK AY 1.225 TL KAZAQNDIM İKİNCİ AY 1.436 TL.
HALA İNANAMIYORUM.BENİM GİBİ EVDEN ÇIKAMAYN SÜREKLİ PC BAŞINDA OLAN ARKADAŞLARIM İÇİN YAZIYORUM BUNU.
İKİ OLDU BU İŞE GİRELİ VE ALLAHA ŞÜKÜ HAYATIM KURTULDU .BEŞ AYLIK BABASIZ BİR BEBEĞE BAKIYORUM AYNI ZAMANDA .
GÜNDE BİR SAAT AYIRSANIZ YETERLİ TEK YAPMANIZ VERECEĞİM LİNKE TIKLAYIP SADECE AMA SADECE KONFERANSI DİNLEMEK
VE AKLINIZA YATARSA ÜYE OLMAK.HİÇ BİR ÜCRET YOK .KİMSE SİZİ SOYMUYOR BU SİTEDE .DİĞER ANKET SİTELERİ VE NETWORKLAR
GİBİ PARANIZI VERMEMEZLİK YAPMIYORLAR.SADECE TIKLAYIN DİNLEYİN DERİM.BELKİ ŞANS SİZİNDE YÜZÜNÜZE GÜLER.
ÇOK PARASIZLIK SIKINTISI ÇEKTİM KİMSE ÇEKSİN İSTEMEM.ZOR DURUMDA OLAN İNSANLARIN BU SİSTEMİ DUYUP BİLMESİ GEREK .
KARAR SİTE KALMIŞ SADECE KONFERANSI DİNLEYİN VE KAFANIZA YATARSA BAŞLAYIN
MERHABA ARKADAŞLAR Size Türkiye nin en çok kazandıran internet kazanç sistemini teklif etmek istiyorum.
Tek yapmanız gereken internette link dağıtmak. Lütfen aşağıdaki adımları uygulayarak ücretsiz,
eğitim odamıza gelin. İşimizi öğrenin kafanıza yatmazsa gidersiniz
1-Aşağıdaki linke tıkla
2-Çıkan formu doldur.

neopla.der
13-01-2012, 13:11
ÜRÜN SATMADAN,SUNUM YAPMADAN ,KİMSEYLE MUHATTAP OLMADAN ,GERÇEKTEN AMA GERÇEKTEN
EVDEN PARA KAZANMAK İSTEYİPTE DÜRÜST BİR SİTE BULAMAYAN ARKADAŞLAR VARDIR MUHAKKAK.
BENDE İKİ AY ÖNCE BÖYLEYDİM.ŞİMDİ ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN AİLEME KARŞI BAŞIM DİK :)
ETRAFIMDAKİ İNSANLARI UTANDIRIYORUM.İLK AY 1.225 TL KAZAQNDIM İKİNCİ AY 1.436 TL.
HALA İNANAMIYORUM.BENİM GİBİ EVDEN ÇIKAMAYN SÜREKLİ PC BAŞINDA OLAN ARKADAŞLARIM İÇİN YAZIYORUM BUNU.
İKİ OLDU BU İŞE GİRELİ VE ALLAHA ŞÜKÜ HAYATIM KURTULDU .BEŞ AYLIK BABASIZ BİR BEBEĞE BAKIYORUM AYNI ZAMANDA .
GÜNDE BİR SAAT AYIRSANIZ YETERLİ TEK YAPMANIZ VERECEĞİM LİNKE TIKLAYIP SADECE AMA SADECE KONFERANSI DİNLEMEK
VE AKLINIZA YATARSA ÜYE OLMAK.HİÇ BİR ÜCRET YOK .KİMSE SİZİ SOYMUYOR BU SİTEDE .DİĞER ANKET SİTELERİ VE NETWORKLAR
GİBİ PARANIZI VERMEMEZLİK YAPMIYORLAR.SADECE TIKLAYIN DİNLEYİN DERİM.BELKİ ŞANS SİZİNDE YÜZÜNÜZE GÜLER.
ÇOK PARASIZLIK SIKINTISI ÇEKTİM KİMSE ÇEKSİN İSTEMEM.ZOR DURUMDA OLAN İNSANLARIN BU SİSTEMİ DUYUP BİLMESİ GEREK .
MERHABA ARKADAŞLAR Size Türkiye nin en çok kazandıran internet kazanç sistemini teklif etmek istiyorum.
Tek yapmanız gereken internette link dağıtmak. Lütfen aşağıdaki adımları uygulayarak ücretsiz,
1-Aşağıdaki linke tıkla
2-Çıkan formu doldur.

hakan_77
01-02-2012, 13:44
1-Aşağıdaki linke tıkla
2-Çıkan formu doldur.

dalgamı geçiyorsun kim para veriyor bidaha öyle mesaj yazma yazarsan polis yerini tespit ederek internet suçundan içeri atar seni

pcmemo1
26-02-2012, 00:54
guzel bır yenı tıtan zıncırı adam aldı basını gıtdı