PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖTV indirimi

belontis
14-03-2009, 13:10
selam arkadaşlar bugünlerde yasalaşması gündemde olan beyazeşyada ve otomobilde olan ötv indirimi hakkında görüşlerinizi almak istiyorum.ne dersiniz.? ötv indirimi bize nasıl yansıyacak?

mustafa30
15-03-2009, 02:00
ben işci olarak çalışıyorum bence bize bir yararı olmayacak hangi hükümet gelirse gelsin gariban aç kalıyor zengin olan insanların gözü aydın ne diyelim............

sahinnn_41
15-03-2009, 11:04
hayırlısı kime yarıyosa yarasın hayırlısı olsun bizim araç almak gibi bi lüksümüz yok şimdilik alabilecek güçte olnalara hayırlı olsun bu indirimi de yapanlara teşekkürler her şeyde yapsınlar bu indirimleri mesela en ii dizüstü bilgisayar 300 tl olsun 15 bin liraya ev alınsın :D:D:D:D:D

airman06
15-03-2009, 13:25
bence olumlu bir gelişme..
yukarıdaki arkadasa katılmak mümkün değil. ürün satın alıp almamaktan ziyade, sektör ve onun bağlantısı olan yan üretim firmaları,imalathanelerde çalışanlar için de önemli.piyasa az da olsa canlanacak ki üretimdeki işçiler de çalışmaya devam edebilsin.,evine ekmek götürebilsin işsiz kalmasın.
servet düşmanlığı yapmanın alemi yok.

wtwt99
15-03-2009, 16:25
bence olumlu bir gelişme..
yukarıdaki arkadasa katılmak mümkün değil. ürün satın alıp almamaktan ziyade, sektör ve onun bağlantısı olan yan üretim firmaları,imalathanelerde çalışanlar için de önemli.piyasa az da olsa canlanacak ki üretimdeki işçiler de çalışmaya devam edebilsin.,evine ekmek götürebilsin işsiz kalmasın.
servet düşmanlığı yapmanın alemi yok. bu kimin işine yarıyacak önce onu dusun bakkalınmı yoksa manavınmı yoksa kasapınmı yani küçük esnafın hiç bir işine yaramıyor kime yarıyor soylım 2008 yılında 2 milyar tl kar edenlere yarıyacak bu zengın dusmalıgı ile ılgısı yok işin aslı bu

airman06
15-03-2009, 19:34
o çalışan işçi para kazanamasa işsiz kalırsa hangi bakkaldan hangi kasaptan alışveriş yapacak.
bekara karı boşaması kolay

wtwt99
15-03-2009, 20:24
o çalışan işçi para kazanamasa işsiz kalırsa hangi bakkaldan hangi kasaptan alışveriş yapacak.
bekara karı boşaması kolay
yıllardır hep bu mantıkla hareket ettınız zaten o işçinin cebıne gırecek para degısmeyecek ama o patronun cebıne gırecek para artacak peki artacakda ne olacak işçiyemi verecek yok yarın işler durdugu zaman kapıya koyacak adam 2 milyar tl kar etmiş peki bu işçilerine zammı yapmış o işçiler o paralı hayal dahı edemez sistem burada tıkanıyor işte

airman06
15-03-2009, 20:59
yıllardır işçiler üzerinden siyaset yaparak nemalandınız.sizin tuzunuz kuru anlaşılan

airman06
15-03-2009, 21:00
asıl işçiyi sömüren kim belli.
ötv yada kdv indirimi, yeterlimi elbette değil. bu ülkede pırlantadan vergi alınmazken temel ihtiyaç maddelerinden alınıyor.bunları yada bu hükümeti savunacak en son kişi benimdir.ama bir gercegide vurgulamak gerek.
devlet az yada cok bir adım atmış. yeterlimi değildir elbette ama en azından az da olsa bir hareket olacaktır.
servet düşmanlığının alemi yok.
en kolay iş bak onun parası fabrikası var benim yok .o çok kazanıyor.ben değil

+ bir daha da bu konu hakkında birşey yazmayacağım.
.....laf anlatmak zor..

wtwt99
15-03-2009, 21:55
ben dogru neyse onu soyluyorum bugun bu ülkede en son sey beyaz eysa ve otomabilden otv indırmek eger bir sey yapılacaksa dogalgaza elektrige suya temel ıhtıyaclara yapılsın.. bu ül***e faydası olmayan insanları zengın etmenın bır anlamı yok