Orijinalini görmek için tıklayınız : skystar2 de sirius
kamilcan
16-03-2009, 12:19
benim ecosat(amstrad 1mb) eski bir recevierim var siriustaki romanticaları ve hustler kanallarını açıyor, fakat skystar2 tv kartım var açmıyor, anlayan biri varsa anlatabilir mi? Teşekkürler.
f47xfenerli
16-03-2009, 16:27
benim ecosat(amstrad 1mb) eski bir recevierim var siriustaki romanticaları ve hustler kanallarını açıyor, fakat skystar2 tv kartım var açmıyor, anlayan biri varsa anlatabilir mi? Teşekkürler.
dvbdream kulanıyorsan aşağıdaki anladımı uygula açacaktır.
Eklentilerin Yüklenmesi; (S2emu, Vplug, Wincsc, Gbox vs vs..)
Yüklemek istediğiniz herbir eklentiyi, uygulamayı dvbreamdaki eklentiler menüsüne eklemek için dvbdreamı kurmuş oldugunuz örnek: (C:\Program Files\dvbdream\Plugins) klasörüne gidiniz. pip00 isimli klasörün içine ilgili eklenti dosyalarınızı kopyalayınız bu işlemden sonra plugins klasöründe " copy_all " adındaki bat dosyasını tıklayınınız ve pip00 klasorunün içindeki tüm kopyaladığınız dosyaların pip adındaki klasörlerin hepsine biranda kopyalanmaya başladığını göreceksiniz. Işlem bittikten sonra dvbdream programınızı açınız ve eklentiler menüsünü tıklayıp eklemiş oldugunuz uygulamalarınızı görebilirsiniz.
Görsel Eklenti Anlatımı:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Konu DVB-S Plugins bölümüne taşınmıştır..
Kolay Gelsin
kamilcan
16-03-2009, 20:25
prog dvb kullanıyorum plugine ***leri yüklüyorum yine de birşey değişmiyor