Orijinalini görmek için tıklayınız : sınırlıdan sınırsıza geçiş
three_20
19-03-2009, 14:49
salı itibariyle tarifemi değiştirip sınırsıza basvurdum ve ordaki görevli 24 saat içinde modemi kapatıp açmanız tarife değişikliği için yeterli dedi bnde kullanmak için emiin olmak istiyorum nası anlarız biraz araştırdm ama somut bişeyler bulamadm bilgisi olan varsa nasıl öğrenebiliriz
ne kadar saçma bişi söylemişler böyle tarife değişikliğimi olur :) bence limitini az da olsa bu ay aş gelen fatura bilgilerini kontrol et yada 444 0 375 i arayarak tekrar teyid ettir
Sınırsız tarifeye hemen geçiyor aslında yinede emin olmak için ay sonu basvurun bence
zekigurbuz
19-03-2009, 15:16
Hemen Geçer sınırsız tarifeye aradaki farkı faturaya yansıtır.Faturada belli olur.İçiniz rahat olsun kardeşim.Aynı şekilde bende geçiş yaptım.
three_20
19-03-2009, 15:36
Hemen Geçer sınırsız tarifeye aradaki farkı faturaya yansıtır.Faturada belli olur.İçiniz rahat olsun kardeşim.Aynı şekilde bende geçiş yaptım.
rahatça kullanabilirmiyim malum çok şişkin faturalar ödedim azcıkda hırs oldu :D bi doğrulama bekliyorum forumlarda bi kaç bisey okudum ama birisi geçer birisi geçbez ay başını bekle felan tam emin olamıyorum ...
bende geçiş yaptım...sonra senin gibi işkillendim...acab kotayı açmışsam ve sınırsız abonelik aktif olmamışsa faturaya yansırmı diye?
hasılı 2 gün sonra aradım ttnet i..müşteri hizmetlerine sordum...benden telefon numaramı isteyip baktılar ve "sizin hattınız sınırsız görülüyor. rahatça kullanabilirsiniz" dediler
sende önce bir ara sor...sanada aynı şeyi söylerlerse mesele yok...
selametle...
Not: bu arada eski müşterilerdensen %12 lik bir indirim var...ben başvurdum 45 tl yerine 40 tl ödüyorum...(bu ayki fatura bugün elime ulaştı...40 lira...) herkese duyrulur...
three_20
19-03-2009, 15:50
bende geçiş yaptım...sonra senin gibi işkillendim...acab kotayı açmışsam ve sınırsız abonelik aktif olmamışsa faturaya yansırmı diye?
hasılı 2 gün sonra aradım ttnet i..müşteri hizmetlerine sordum...benden telefon numaramı isteyip baktılar ve "sizin hattınız sınırsız görülüyor. rahatça kullanabilirsiniz" dediler
sende önce bir ara sor...sanada aynı şeyi söylerlerse mesele yok...
selametle...
Not: bu arada eski müşterilerdensen %12 lik bir indirim var...ben başvurdum 45 tl yerine 40 tl ödüyorum...(bu ayki fatura bugün elime ulaştı...40 lira...) herkese duyrulur...
saol kardeş :wave:
sınırlıdan sınırsıza ayın 28 - 29 u gibi tarihlerde geçmekte fayda var.
arada bir ücreti kaynatıveriyorlar yoksa. ay başında geçenlere 10 tl gibi bir extra ücret ekliyorlar.
airman06
19-03-2009, 16:13
sınırlıdan sınırsıza ayın 28 - 29 u gibi tarihlerde geçmekte fayda var.
arada bir ücreti kaynatıveriyorlar yoksa. ay başında geçenlere 10 tl gibi bir extra ücret ekliyorlar.
evet bende gecmek için aradığımda ay sonunda aramamı söylediler.bende öyle yaptım.herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
cafer kaya
19-03-2009, 16:21
sınırlıdan sınırsıza geçiş en düşük hızda aylık indirimli 45 tl
başka indirimi yok 24 saatte hizmete giriyor
arkadaşlar yanlış bilği almadıysam eger sınırlıdan sınırsıza geçmenin anlamı kalmadı sınırsızda limitinize ne kadar aştıgınız önemli değil ödenen ücret 52 tl deniliyor.geçmekisteyenlerin araştırması iyi olur
sınırlıdan sınırsıza geçiş en düşük hızda aylık indirimli 45 tl
başka indirimi yok 24 saatte hizmete giriyor
arkadaşlar yanlış bilği almadıysam eger sınırlıdan sınırsıza geçmenin anlamı kalmadı sınırsızda limitinize ne kadar aştıgınız önemli değil ödenen ücret 52 tl deniliyor.geçmekisteyenlerin araştırması iyi olur
Yukarıya yazmıştım...yine söylüyorum. araştırın karlı çıkacaksınız...
Bana bu sabah mail ile faturam geldi...40 ytl...2 ay evvel sınırsıza geçtim...geçmeden bir kaç ay evvel eski abonelere %12 indirim yapıldığını duymuştum...evin oradaki telekom bayine gidip sordum...doğru dediler, bana bir form verdiler...bilgilerimi girip verdim...o günden sonra %12 indirimli fatura ödemeye başladım...o zamanlar sınırlı idi.29 tl yerine 25,50 tl ödüyordum...sınırsıza geçince 49 yerine 43 küsür tl ödemeye başladım...ötv de inince bu sabahki fatura 40 tl geldi...
Bilginize...
(Yahu inandırmak için faturanın resminimi kopyalamalıyım?) :) :wave:
selametle...
sahinnn_41
19-03-2009, 18:17
12-02-2007 tarihinde abone olmuşum acaba bende eski abone indiriminden yararlanabilirmiyim
12-02-2007 tarihinde abone olmuşum acaba bende eski abone indiriminden yararlanabilirmiyim
ttnet e sormanı tavsiye ederim... olabilir...
selametle...
three_20
19-03-2009, 21:19
arkadaşlar teşekkür ediyorum osman abinin (benden büyük) :) sölediği doğruymuş geçmis kotasıza aradım teit ettirdm yardımlarınız icin saolun:ty:
sahinnn_41
19-03-2009, 22:04
osmann hocam şimdi aradım ttnet i böle bişeyden haberleri yokmuş ilerleyen günlerde tekrar ararsanız yardımcı oluruz dediler ne bilim anlamadım bişey
sınırsıza geçmek artık çok hızlşı müracatını yaptığınız bayiye sorun öyle durumlarda ne kadar zaman da geçer diye o kaydı girdikten hemen bi saat içinde geçiyo ben 2 kere sınırlıdan sınırsıza geçtim ve bu şekilde oldu
ilk geçtiğimde sormuştum müşteri hizmetlerini arayıp ikinci de sorma ihtiyacı bile duymadım
bende geçen ay sınırlıdan sınırsıza geçtim...müşteri hizmetlerini aradım..modemi kapat 2 saat sonra aç..tamamdır.dedi...olay bu kadar....iki saat sonra işlem tamam.....
----------bir yılını doldurmuş eski abonelere indirim var.doğru.....yalnız 2 yıllık taahütname imzalanacak..dediler..
buayda indirim var diye biliyorum..ötv den dolayı...bu ayın faturasını yatıran arkadaş söyledi(29-3=26 ytl alınmış)
bende sınırsıza gectim müşteri hizmetlerini aradım akşam üzeriydi yarın sabah gecersin dediler kotanın dolmasınada 300 mb kadar vardı modemi kapatık ertesi gün bağlandık o ayın faturası baya yüklü geldi 66 TL ertesi ay sınırsız olarak geldi 49 TL bu ayda 45,25 TL olarak geldi