Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arda'dan Fener ve Kartal'a sitem!

MUTAF
20-03-2009, 12:17
Maçtan önce doktorların ‘oynaman riskli’ raporuna rağmen sahaya çıkan Arda, takımının en başarılı ismiydi. Genç yıldız sahayı son derece üzgün bir şekilde terk etti.
Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Arda Turan, kendilerine destek vermeyenlere sitem etti, “Keşke herkes bizi destekleseydi. Bölünmeseydik. Final Kadıköy’de diye bazı insanların yüreğine iniyordu. Keşke final Ali Sami Yen’de olsa da Fenerbahçe ya da Beşiktaş final oynasa” dedi
Sakatlığı nedeniyle Hamburg maçında oynayıp oynamayacağı belirsiz olan Arda Turan dün sabah yapılan kontrollerinde kendini iyi hissedince ilk 11’deki yerini aldı.
Karşılaşma sonrası oldukça üzgün olduğu gözlenen milli oyuncu, “Sakatlığım ve ağrılarım vardı ama önemli değil. Son dakikalarda yürümekte bile zorlandım. 1-1’in rövanşında 2 gol atıyoruz. Ve bunu koruyamıyoruz. Sonra bir gol yedik. Ve sanki turu vermiş gibi oynamaya başladık. Böyle durumlarda daha karakterli oyuncular olmamız lazım. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Böyle hataları Avrupalılar affetmiyorlar işte” dedi.
Arda, “Kendi evimizde öne geçtik ve bu avantajı koruyamadık. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Söylenecek çok fazla şey yok. Keşke herkes bizi destekleseydi. Bölünmeseydik. Final Kadıköy’de diye bazı insanların yüreğine iniyordu. Keşke final Ali Sami Yen’de olsa da Fenerbahçe ya da Beşiktaş final oynasa. Çok fazla bir şey söyleyip bu üzüntüyle kimseyi kırmak istemiyorum” ifadelerini kullandı. Guerrero’nun ilk golünde yıkıldığını söyleyen genç yıldız, “İkinci golü de çok erken yedik. Tamam sahaya 11 kişi çıkınca eksik sayılmıyoruz ama eksikler yüzünden zorlanıyoruz işte böyle. Tecrübesizlikten goller yedik” dedi.

Only the registered members can see the link

MUTAF
20-03-2009, 12:18
Doğruda Söylemiş. Birilerinin Yüreğine Iniyordu Harbiden.

hasan
20-03-2009, 12:27
ya ben ne kadar üzüldüm bir bilseniz, psikolojim bozuldu. Bazen televizyonu bi kapatıyorum bi açıyorum. Sonunda elektrikler kesildi. Bir saat sonra bi bakmışım elenmişiz. İnanın buna sevinenler varsa vatan hainidir. Daha ne diyeyim. Keşke fener aynı durumda olsaydıda 2-0 dan turu geçseydi. Onlar bizim gibi temenni bile edemezler ama!

Volkan
20-03-2009, 12:30
ne galatasarayı ne fenerı ne beşiktaşı ne trabzonu böle birbirlerine laf atmakla bu işler olmaz başlarındakı adamlar maddıyatla birbirlerine saldırıolar para gelsınde sahadakı oyuncularda nasıl bız parayı alıyoruz sevdasındalar. birilerin biryerlerine bişi ıncekmış keşke kazansaydılarda ınene ınseydı onlara en guzel cevap bu olurdu ama yapamadılar ondan sonra böle bır açıklama bunu yapsan ne olur sadece kendıne guldurursun herkez netıceye bakar sonuç olarak bu maçta ıyı oynasadılar kaznırlardı öle bır iki kişinin oynaması ile maç kazanılmıo ama paraya gelınce herkez ses çıkarmadan cebıne ındırıp o bar benım bu bar benım eğlenmeye. bırılerın bır yerlerıne bişi inıo ceplerıne para ınıo kazansalarda kaybetselerde. türk futbolu nun gidişi iyi değil yabancı kontejyanı nın artması bence bundakı buyuk etkenlerden bırı turk futbolcularla yabancılar ne kadar ıseselerde kaynaşamıolar.

MUTAF
20-03-2009, 13:38
sahanın en iyisi ARDA yüzde 1000 haklı sölediklerinde.

Volkan
20-03-2009, 14:14

istediği kadar haklı olabilir ama skor 3-2 en iyi olmak netıceyı değiştirmio. yenıldıkten sonra ona buna laf yetiştirmek bişi ifade etmio. aynen fenerın bir yorum cusu vardı onun yaptığı açıklamalara benzıo fener her yenildikten sonrada böle tip açıklamalrda bulunurdu. bu tur açıklamalar bulunacaklarına takım olarak birbirlerine kıtlensınler iyi oynasınlar sonuç olarak şu zamana kadar ne galatasaay ne fener ne beşiktaş bu tür maçlarda birbirlerine destek vermediler zaten bunu olmasıda zor bu tıp oyuncular bu şekilde bunu ortaya atarlarsa gerginlik hat safhaya çıkar. beşiktaş yada fener şampiyonlar liginden elenınce galatasaraya mı laf attılar eğer atıldıysada onların karaktersizliğidir. yabancı takıma karşı oyanayan her takımımızı desteklerız ama böle yenıldıkten sonrada bu tur açıklama yapan futbolcularda sadece kendı karakterlerını ortaya koyarlar.

caglar684
20-03-2009, 15:11

Arda tamamen haksız. Aklınca suçlu bulacak. Fenerbahçe sanki sevilla yı 6sarayın desteğiyle eledi. veya beşiktaş portoyu istanbul da 6.sarayın desteğiyle yendi. Var mı böyle bi şey. Maç 2-1 ken rakip kaleciye pres yapacagına defansa destek verseydi erkek o zaman 2 gol daha yemezlerdi. Ama arda beyimiz gol atıp kahraman olmak için kendince pres yapıyor.

miko62
20-03-2009, 15:49
Kardeşim kim destek olmamış, diğer takımlar gs.nin desteğiylemi yabancı takımları eliyorlar. Oynayamadılar yenildiler şimdide suçlu arıyorlar. Ben FB.li olarak taaa ANKARA'dan destekledim ama yinede yenildiler. Kaleye ben mi geçseydim yoksa forvette mi oynasaydım. Kendine iyi bakma sen, birde sabahlara kadar orda burda onunla bununla gez dolaş ondan sonra yenilince bazıları sevinsinler de. Oh ne güzel. Oyna kardeşim oyna, çalış işini güzel yap. Ona buna suç bulma.

MUTAF
20-03-2009, 17:27
hepte fenerli arkadaşlar bu olaylara muhalefet.
neden acaba. bir tane BJKli arkadaş ta derse böyledir, arda haksızdır diye bende Arda haksız dicem.

ama kim ne derse desin ARDA SONUNA KADAR HAKLI....
Bİrilerinin ağrına gidecekti final oynasaydık..

keşke fb yada bjk ALİ SAMİ YENde final oynasa. hep beraber alkışlasak.

freestar
20-03-2009, 17:31
ya arkadaş ben bişeyi anlayamadım neden herkez cimbomu eleştiriyor onu anlayamadım ben oysa diğer arkadaşlarda bilirlerki galatasaray hem süper kupayı hemde uefayı aldı zaten eses bu kupayı almayanlar düşünsün ayrıca galatasarayın bu haliyle çeyrek kapılarına kadar gelip dönmesi bence büyük bir olay.benim tahminim fenerliler bunu gururuna yediremiyorlar çünkü ilk onlar avrupaya havlu atmadılarmı :))

chris db
20-03-2009, 17:45
ah ah işte ülkemizin hali pür melali çanakkalede 300 bin şehit veren ve birbirine sonuna kadar destek veren insanımız maalesef yozlaştı ve bölündü böldürüldü eskiden avrupa da herhangi bir türk takımı oynadığında herkes bir araya gelirdi şimdi millet birbirinin kötülüğünü istiyor yapacak bir şey yok gsaray iyi oynadı eksiklikleri ve şansızca elendi arkasından ağlamakla iş bitmiyor gsarayın uefa kupasını aldığı yıl haricinde potansiyel ve futbol kavgalrının yapıldığı 70 milyonluk türkiye maalesef avrupalı hiç bir zaman olamadı ...sulh&saygı

miko62
20-03-2009, 19:19
neden acaba. bir tane BJKli arkadaş ta derse böyledir, arda haksızdır diye bende Arda haksız dicem.

Basri kardeşim; beşiktaş neden muhalefet değil biliyorsun sen, o iki takım arasında ''KUTSAL İTTİFAK'' kuruldu biliyorsun. yoksa bilmiyormusun. bilmiyorsan bil kardeşim. :45: :rockon: :present: :46: :49: :nono:: :angry8:

Volkan
20-03-2009, 20:00
demekkı fenerli arkadaşlar takımlarını daha çok sevıolar.

keşke final oynasaydı arda (galatsaray demiyorum böle bir açıklama yapan oyunucuyu galatsaraya yakıştıramıom daha önceden böle bişi olmamıştı galatasarın yaptığı başarılar ortada) ve birilerinin ağrına gitseydi. onun dunku yenilgi ağrına gitmemiş ki başarılı olsun biliçli karakterli bir futbolcu aklı başında konuşur aradaki fark bu o formayı haketmio emre gibi konuşur sonra gider o formaları giyer sonrada ben profesyonelim der. bizim futbolcularında yöneticilerinde karakterleri bu kadar onun için burda bu tip muhalefetleride alır.

kanaryam1950
20-03-2009, 20:36
geçen sene chelsea yi hava alanında gs liler karşılarken nerdeydin arda bey. insanlar hep başlarına gelince anlıyorlar. karşı takımları tutmak kimseye bi şey kazandırmazzzzzzzzz.........

enesol
20-03-2009, 23:03
lincoln efendi biraz adam olsaydı kafasına göre hareket etmeseydi şimdi bunların yerine çeyrek finali konuşuyor olacaktık...

serhat15
21-03-2009, 01:52
Birisinin bülent abimize şunu demesi lazım bir futbolcu 7 ay top oynamadımı hele bu ayları sakatlıkla geçirdimi onun form tutması en az 6 aylık bir çalışma gerektir ama sen kalkıp şimanlamış maç eksiği olan ve halı sahada oynayacak mecali kalmamış adamı kurtarıcı diye oyuna alıyorsun buda yetmezmiş gibi gs nin sahada en direncli oyuncusu sabriyi alıyorsun yazık galatasarayımıza:46:

harkan
21-03-2009, 02:26
ben hasta cimbomlu olduğum halde koyu bir arda sempatizanı olduğum halde ardaya katılmıyorum onun çabasına çalışmasına ve özverisine alkışlıyorum:clap2:: ama dediği gibi uefada oynuyorsan şampiyonlar liginde oynuyorsan ve bu kadar tecrüben varsa 2-0 maç veriyorsan ortada bir arıza vardır ve bu arızayı başkasında değil kendimizde aramalıyız,bizi başka takım desteklese ne olur desteklemese ne olur kaldıkı hiç birtakım bizi desteklemek zorunda değil

kolega20
21-03-2009, 02:36

şu cümlelerle sözde fener veya beşiktaşın fanatikliğinden bahsetmek istiyorsun ama kendini ne duruma düşürdüğünü görmüyorsun sanırım.Asıl fanatikliği kendiniz yapıyorsunuz.Eğerki mevzu avrupada bir yabancı takıma karşıysa burda birlik söz konusu olmalı..

1- Ama yukarıda arkadaşımızında söylediği gibi Chlsea maçında hava alanında o ingilizleri karşılayanlar sizlerdiniz...
2- Eğer GS maçı kazanmış olsaydı Arda o kelimeleri sarfedecekmiydi..
3- kendi evinde bir uefa kupası maçında skoru 2-0 a getirip eksiklerini görerek mudafana agırlık vermek gerekirken ileride Arda,Ümit,Baroş,Nonda 4lüsüne gerek varmıydı..
4- keweli stoperde oynatacağına Mehmet Güveni oynatsan geri 4 lün daha sağlam olmazmıydı.
5- Maç 2-0 olmuşken Sakat ve yorgun ardanın yerine takıma Aydın'ı alamazmıydı.Oda hızlı ve akıllı bir geç yetenek.(bazen öyle zaman gelir 1 maçlık ta olsa baska mevkii de oynaman gerekebilir.Ardanın maçta yürüyecek hali, yoktu)
6- Bülent hoca K.Erciyese defans oynata oynata kümeden düşürdü.Peki bu maçta niiçin üstünlüğünü korumak varken birsürü forvetle oynadı..
7- Aylardır top oynamamış üstelik çok fazla kilolu hsan şas ı sahaya kurtarıcı diye alarak maçı kurtarabileceğinimi düşündü..
8- Aslında kötü bir kaleci olan Santic in bu halini görmek için Servet'in sakatlanması mı gerekiyordu(Nezaman servet sakatlandı Santic in kaleciliği tartışır oldu.Hamburgun 2. golünde rakip topa vurmadan Santic yatmıştı, 1. golde zaten hiç kıpırdayamadı..! )

ve bunlar gibi daha çok soru var..
Sağa sola saldırılmadan önce bunların sorgulanması gerekir diye düşünüyorum..

airman06
21-03-2009, 11:08
geçen sene chelsea yi hava alanında gs liler karşılarken nerdeydin arda bey. insanlar hep başlarına gelince anlıyorlar. karşı takımları tutmak kimseye bi şey kazandırmazzzzzzzzz.........

ve gs tirübünlerinde açılan chelsea flama ve bayraklarını unutmayalım

BRINDAR
21-03-2009, 11:53
arkadaşlar fb taraftarları gs nin başarılı olmsını istemez.

aynı şekilde gs taraftarıda fb nin başarılı olmasını istemiyor. doğrudur ama yanlıştır orasını bilemem. sizin anlayacağınız boşa tartışıyoruz. popülist yaklaşımlara gerek yok bence.

MUTAF
21-03-2009, 12:10
herkes hoca olmuş. vay bee :)

airman06
21-03-2009, 12:58
arkadaşlar fb taraftarları gs nin başarılı olmsını istemez.

aynı şekilde gs taraftarıda fb nin başarılı olmasını istemiyor. doğrudur ama yanlıştır orasını bilemem. sizin anlayacağınız boşa tartışıyoruz. popülist yaklaşımlara gerek yok bence.

evet tebrikler... son derece doğru bir tespit:45:

eura
21-03-2009, 13:08
Basri kardeşim; beşiktaş neden muhalefet değil biliyorsun sen, o iki takım arasında ''KUTSAL İTTİFAK'' kuruldu biliyorsun. yoksa bilmiyormusun. bilmiyorsan bil kardeşim. :45: :rockon: :present: :46: :49: :nono:: :angry8:

Siz kendiniz kurdurdunuz bu ittifağı. 2000 senesinde UEFA kupasını aldığımız zamanlarda nasıl kıskandığınızı da çok iyi biliriz. Beşiktaş sizin kadar çirkef değil de ondan bu ittifak kuruldu.

Volkan
23-03-2009, 12:40
acaba sormak lazım eskişehırede mi fener ve beşiktaş ın desteklememesı nedenı ile mi yenildilerki. görünen köy klavuz istemio.