PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dede mayısta yolcu, 4 aday şimdiden belli

Creed
22-03-2009, 15:27
Fener'de mecburi değişim! Dede mayısta yolcu, 4 aday şimdiden belli! İşte Aragones'ten umduğunu bulamayan yönetimin yeni hoca adayları.
Only the registered members can see the link
Başkan Yıldırım'ın da desteğini çektiği Dede bu sezon sonunu tamamlıyor. Alternatif isimler arasında birinci sırada Daum var. Lucescu için de nabız yoklanıyor.

DEVRE arasında gönderilmesi gündeme gelen ancak yaşanan 'yalancı bahar'la takımın başında kalan Aragones'in sonu geldi. Sezonun geri kalan bölümünden umudunu kesen F.Bahçe yönetimi, kalan 9 haftada kan değişimine gitmeden sezonu Aragones ile bitirecek. Ancak pazartesi günkü yönetim kurulunda yapılacak �Kalan 9 hafta için hocayı yollayalım mı?' oylamasında çıkacak sonuç son kararı belirleyecek.

ARAGONES'i �Tam kafama göre bir teknik direktör buldum' diyerek Türkiye'ye getiren Aziz Yıldırım'ın da Bursa maçının ardından rakip takım yöneticilere "Bizi siz yenmediniz, Aragones yendi" demesi başkanın Dede'ye olan güvenini yitirdiğini ortaya koydu. İşte sarı-lacivertli yönetimin Dede sonrası döneminin teknik direktör adayları:

FAVORİ DAUM: F.Bahçe'de 3 yılda 2 şampiyonluk, 1 de 2.lik yaşayan Alman hoca, yönetimin listesinde ilk sırada. Daum'un plan ve programcı olması, geleceğe dönük çalışması başarıları ve ayrıldıktan sonra kulüp aleyhine hiç konuşmaması bunun başlıca nedenleri.

PLASE MANCINI: İtalyan Mancini başarıya aç ve hedefleri olan biri olması nedeniyle listede.

OLAĞAN ŞÜPHELİ LUCESCU: Shakhtar'ı UEFA'da çeyrek finale taşıdı. G.Saray ve Beşiktaş'ın F.Bahçe'yi de şampiyon yapmak istemesi onu gündemde tutuyor.

BILIC DE GÜNDEMDE: EURO 2008'de yıldızı parlayan Hırvatistan antrenörü Slaven Biliç yedekte düşünülse de gençli avantajı var

siestagunay
22-03-2009, 18:10
bence LUCESCU..

erdal1988
22-03-2009, 18:31
bu aziz yıldırm bu kafayla gider dedenin babasını getirir bunu aldığı zaman klup yönetememiş bir hocanın ne kadar başarılı olacağını düşünemedimi.
hoca değişecek yönetim cuma günki maçtan hemen sonra bunu kovalar bu yıl gitti seneyi şimdiden düşünür hocasını getirirdi.

pencere77
22-03-2009, 19:35
eniyisi lucescu.onun gelmesinii isterim

odemisligurkan
22-03-2009, 21:48
eger haber dogruysa sadece guluyorum yazıklar olsun bu yonetıme

MUTAF
22-03-2009, 23:36
luce gelirse fb şampiyon. budur olay

seyfi505050
23-03-2009, 09:16
Fenerbahçe ve Türk futbolu için hangisi faydali ise o gelsin

Volkan
23-03-2009, 11:57
daum un gelmesını tercıh ederım luces u fenerde başarılı olamaz daum luces udan 10 kata daha ıyı bır teknık dırektör.

swerrt
23-03-2009, 12:10
ya bence azız yıldırımın da gıtmesı lazım bu kadar ı yeter

MUTAF
23-03-2009, 12:34
ya bence azız yıldırımın da gıtmesı lazım bu kadar ı yeter

haklısın..

f47xfenerli
23-03-2009, 16:13
rıdvan veya aykut dışında hiç bir hocaya destek vermem umarım yönetim bu iki isimden birinde karar kılar bunca hatadan sora yönetimin alacağı en isabetli seçim olur...

Volkan
23-03-2009, 16:55
fenerli hocam rıdvan veya aykur fenerbahçeyı kaldıramaz. aynen şu an bulent korkmazın halı gibi daha cok deneyım laızm onlara.

f47xfenerli
23-03-2009, 18:47
fenerli hocam rıdvan veya aykur fenerbahçeyı kaldıramaz. aynen şu an bulent korkmazın halı gibi daha cok deneyım laızm onlara.

hepsi traş bu deneyim olayı falan tez doğru olsaydı şimdi biz 50 puan önde olurduk bu ispanyol morukla yalnışmı ? rıdvan da herşey var yeterki arkasında durulsun yabancılara gösterilen törelansı rıdavan versinler idda ediyorum 2012 yılına kadar avrupa kupalarından birini fenere kazandırır...

çok iddealı söyliyorum ömrüm fenerle geçti son zamanlarda biraz duruldum

yargıç_1
23-03-2009, 18:53
hepsi traş bu deneyim olayı falan tez doğru olsaydı şimdi biz 50 puan önde olurduk bu ispanyol morukla yalnışmı ?

katılıyorum usta yabancılara verilen desteği versinler çok şey başarır

sarıkanarya_41
23-03-2009, 19:54
aslında bazen futbolu bılmeyen medya gazete yanasları v.s konusuyorlar bı bakmısın gundemddekı adamlar tonla para verılerek alınmıs aragones gıbı ama neoldu sonuclar hep ortada.aslında ılkogretım den baslayarak okullarda futbol agırlıklı spor derslerı olmalı.nesil sporu futbolu ogrensın bılgılensın.

Volkan
23-03-2009, 20:02
hepsi traş bu deneyim olayı falan tez doğru olsaydı şimdi biz 50 puan önde olurduk bu ispanyol morukla yalnışmı ? rıdvan da herşey var yeterki arkasında durulsun yabancılara gösterilen törelansı rıdavan versinler idda ediyorum 2012 yılına kadar avrupa kupalarından birini fenere kazandırır...

çok iddealı söyliyorum ömrüm fenerle geçti son zamanlarda biraz duruldum

usta ne sölesen boş zaten rıdvan gelmez aykutu bılmem aykut gelırse hayatının yanlışını yapar bu takım ancak daum kurtarır luces cu gelsın 2-3 maç ust uste yenılsın anında postolarlar zaten bana göre luces u ıyı bır teknık dırektör değil.

fenere geçmişte rıdvanda geldı oğuz cetınde fenere bişi olmaz olan bu teknık adamlara olur . örnek rıza çalımbay-ertuğrul sağlam-oğuz cetın ve şimdi sırada bülent korkmaz. aragonese gelınce tecrube dedıkte mezarlık tecrube demedık yanı:puah:

f47xfenerli
23-03-2009, 20:07
aragonese gelınce tecrube dedıkte mezarlık tecrube demedık yanı:puah::present:

:8[1]: :8[1]:

m.demir
23-03-2009, 20:32
f.bahçede başarısızlığın tek sorumlusu aziz yıldırımdır ve ilk önce onun gitmesi gerekir yazık lugano'yuda elimizden kaçıracağız onun yüzünden bu sene yaptığı tüm transfer fos çıktı 50 milyon euro gitti boşuna yazık bu paraya

wtwt99
23-03-2009, 22:41
[QUOTE=m.demir;401743]f.bahçede başarısızlığın tek sorumlusu aziz yıldırımdır ve ilk önce onun gitmesi gerekir yazık lugano'yuda elimizden kaçıracağız onun yüzünden bu sene yaptığı tüm transfer fos çıktı 50 milyon euro gitti boşuna yazık bu paraya[/Qevet simdi luganoya iyi pavermezler ama gıderler yerıne baska oyuncu alırlar dunyanın parasını verırler bencede aziz yıldırım acilen gitmesi gerek ancak aragonesı yeni yonetım gonderır ya soruyorum bir turk teknık adam olsaydı bu zamana kadar durabılırmıydı ya

salihkalp
25-03-2009, 04:33
Aragones yanlış karardı zaten takımı ateşleyecek bir hoca değil, lucescu gelirse fb yi şampiyon yapar