Orijinalini görmek için tıklayınız : selamlar
selamunaleykum arkadaşlar ben usb forum üç harf kabul etmedi (usb.)nıkınle gırdım sondaki noktayı kaldırızsanız kendı nıkım olacak
foruma gelişim veya burayı tanımam nedenı forumdan goldmaster fiat listesi msn me geldi
bende burayı öyle buldum
selamlar hayırlı paylaşımlar
f47xfenerli
30-03-2009, 18:06
selamunaleykum arkadaşlar ben usb forum üç harf kabul etmedi (usb.)nıkınle gırdım sondaki noktayı kaldırızsanız kendı nıkım olacak
foruma gelişim veya burayı tanımam nedenı forumdan goldmaster fiat listesi msn me geldi
bende burayı öyle buldum
HOŞ GELDİN SEVGİLİ USB GEREĞİ YAPILACAKTIR.
Forumumuza öncelikler hoşgeldiniz.Usb 3 karakter oldugu için forumumuza kayıt en az 4 karakterler kayıt olunması gerekmektedir.
Only the registered members can see the link siteside bize ait bir site oldugu için oradaki sponsor ilanı size mail olarak gelmiştir.
Bilginize
bende baff bölümünde görev almak isterim saygılarımla
sarıkanarya_41
30-03-2009, 19:35
bende burayı öyle buldum
hos geldınız.
pencere77
30-03-2009, 20:15
aramıza hoş geldin
Özgür Erge
30-03-2009, 20:20
bende baff bölümünde görev almak isterim saygılarımla
forum kurallarını okuyun ayrıca siz paylaşımınızı yapın ileride gereken yapılır..
Usb.@ forumuza hoşgeldiniz..