Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yazıcıoğlu'nun cenazesinde ilginç görüntü

Creed
05-04-2009, 17:34
Yazıcıoğlu'nun cenazesinde ilginç görüntü
Only the registered members can see the link
Helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun cenazesinden ilginç bir görüntü ortaya çıktı. Mersin'de bir ev hanımı tarafından cep telefonuyla televizyondan çekilen görüntüde, kalabalığın hemen üstünde 3 insanın silueti beliriyor.

Kahramanmaraş'ta geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu, 31 Mart 2009 tarihinde Ankara'da düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Cenaze, birçok ulusal kanal tarafından da canlı yayından verildi. Evli ve 1 çocuk annesi olan Gülhan Yaşbay Karaer de (33) cenazeyi Fox Tv'de canlı olarak izledi.

Televizyon ekranına gelen cenaze görüntülerini cep telefonuyla kaydeden Karaer, çok ilginç bir görüntüyle karşılaştı. Cep telefonunda cenazeye katılan insanların hemen üzerinde 3 ayrı insanın siluetini fark eden Karaer, aynı görüntüyü televizyon ekranına dikkatli bir şekilde baktığında göremedi.

Only the registered members can see the link
Bu durumu ilk başta bir yanılsama olduğunu zanneden Gülhan Yaşbay Karaer, "Evde benimle birlikte oturan kızım Aysima'nın yaptığını sandım. Ama o da yapmamıştı. Cep telefonumla kaydettiğim görüntüyü çok dikkatli incelediğimde, Muhsin Yazıcıoğlu'nun fotoğraflarını taşıyan kalabalığın üzerinde hayalet görüntülerini andıran 3 insanın siluetini gördüm. Açıkçası biraz korktum ve heyecanlandım da" dedi.

Evinin güneş alan bir konumda olmadığını ve kendisinin de böylesi bir görüntüyü teknoloji kullanarak montajlamasının da mümkün olmadığını savunan Karaer, "Görüntüyü eşim ve komşularıma gösterdim. Onlar da çok şaşırdılar. Kimisi inandı, kimisi inanmadı. Kimseyi etkilemek istemem ama o cenazede 3 kişinin tabutu vardı. Ve benim çektiğim görüntüde de 3 insanın silueti var" diye konuştu.

aliharbiye
05-04-2009, 20:27
Asılsız yalan haber saçmalık, no comment!.......

wtwt99
05-04-2009, 22:38
pek inandırıcı degıl ama acaba turkıye genelınde yayınlarda herkezde cıktımı

emrewashere
06-04-2009, 02:42
görememesi normal televizyona baktığında güneş ışığı başka tarafı ışıtıyoldur...
allah rahmet eylesin muhsin yazıcıoğlu mekanın cennet toprağın bol olsun...

osmann
06-04-2009, 10:51
bencede ışığın yansıması... O şekil ejderha yada yılana benzeseydi ne diyeceklerdi? Merhumların amelimi?
İnşallah mekanları cennet olur...ama bu tip şeyler doğru değil...(her yöne çekilebilecek şeyler bunlar..dine zarar verir...)
selametle...

sarıkanarya_41
06-04-2009, 12:44
yav sacmalık kardesım allah ın hıkmetını kımse bılemez.

swerrt
06-04-2009, 12:47
tamamıyle sacmalık

hallederiz
06-04-2009, 13:23
no comment

mrbrown
10-04-2009, 15:25
:frown: :frown: :frown: güle güle muhsin abi

seyfi505050
10-04-2009, 16:32
Mekanın cennet olsun Muhsin başkan

hasan3434
08-06-2009, 13:22
öncelikle başımız sagolsun.çok değerli bi insanımız kaybettik.arkadaşlar neden olmasınkı.biz insanoğlu öldükten sonra cenazemizi izleyeceğimiz söylenir alimler tarafından.taki toprağın altına gömülüp sorguya çekileceğimiz zamana kadar.o zaman işte eyvah ölmüşüz diyeceğimiz zamandır.allah bizleri ameli iyi olan kullardan olmasını nasip etsin.....

CABBARİ
08-06-2009, 20:42
öncelikle başımız sagolsun.çok değerli bi insanımız kaybettik.arkadaşlar neden olmasınkı.biz insanoğlu öldükten sonra cenazemizi izleyeceğimiz söylenir alimler tarafından.taki toprağın altına gömülüp sorguya çekileceğimiz zamana kadar.o zaman işte eyvah ölmüşüz diyeceğimiz zamandır.allah bizleri ameli iyi olan kullardan olmasını nasip etsin.....

Amiiiiin

trgs
09-06-2009, 11:40
yahu sigara dumanı görseler, onu da hemen ilahi tecelli diye söylerler.

remy
09-06-2009, 13:17
Arkadaşlar doğru veya yanlış bir haber; ama şu da varki Muhsin Başkan İslami açıdan boş bir insan değildi; bilakis çok dolu bir insandı. Olabilir de; neden olmasın...

BLADE01
09-06-2009, 18:09
Bencede o tv'ye yansıyan ışığa benziyor
Muhsin başkana Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin

mrbrown
11-06-2009, 14:40
mekanı cennet olsun

hunter100
11-06-2009, 14:50
Allah rahmet eylesin . gerçek bir vatanseverdi

ovun12
27-06-2009, 12:45
bence o anda odada oturanların yani tv izyeyenlerin tv ye yansıması olabilir.

kaan68
27-06-2009, 20:58
bencede güneş ışıgı yansıyor tabiki ginede allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

fakara
28-06-2009, 11:47
mekanı cennet olsun.bence muhsin başkan öldürüldü.ORDU tahminen helikopterin düştüğü tahmin edilen o civardaki köylülerden niye yardım istemedi.o mıntıkayı KÖYLÜLERDEN BAŞKASI ASLA BİLEMEZ.YAZIK oldu.başkan çok şey biliyordu.konuşmasını :warn:istemediler.:warn: