Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray:0 Fenerbahçe:0 yorumlarınız
f47xfenerli
06-04-2009, 13:30
işte gerçek yüzümüz maske Düştü
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
TARİH 12 04 2009 umarım bu tarih türk futbolu için bir milad olur ?
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi karakolda bitti. 0-0'lık maçın uzatma anlarında yaşanan olaylar neticesinde 4 kırmızı kart çıktı...
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link
MAÇ TARİHİ: 10.06.1959
GALATASARAY: 1 - FENERBAHÇE: 0
MAÇ TARİHİ: 14.06.1959
FENERBAHÇE: 4 - GALATASARAY: 0
MAÇ TARİHİ: 18.12.1960
GALATASARAY: 5 - FENERBAHÇE: 0
MAÇ TARİHİ: 05.12.1965
GALATASARAY: 2 - FENERBAHÇE: 0
MAÇ TARİHİ: 24.01.1966
GALATASARAY: 0 - FENERBAHÇE: 1
MAÇ TARİHİ: 27.02.1966
GALATASARAY: 0 - FENERBAHÇE: 0
MAÇ TARİHİ: 06.04.1969
GALATASARAY: 0 - FENERBAHÇE: 1
MAÇ TARİHİ: 07.06.1969
GALATASARAY: 2 - FENERBAHÇE: 1
MAÇ TARİHİ: 05.06.1983
FENERBAHÇE: 4 - GALATASARAY: 4
MAÇ TARİHİ: 03.05.1989
GALATASARAY: 3 - FENERBAHÇE: 4
MAÇ TARİHİ: 17.05.1989
GALATASARAY: 1 - FENERBAHÇE: 1
MAÇ TARİHİ: 15.04.1990
FENERBAHÇE 5 - GALATASARAY: 1
MAÇ TARİHİ: 11.04.1993
GALATASARAY: 4 - FENERBAHÇE: 1
MAÇ TARİHİ: 20.04.1995
FENERBAHÇE 3 - GALATASARAY: 0
MAÇ TARİHİ: 22.03.1996
GALATASARAY: 2 - FENERBAHÇE: 0
MAÇ TARİHİ: 24.04.1996
GALATASARAY: 1 - FENERBAHÇE: 1
MAÇ TARİHİ: 20.09.1998
GALATASARAY: 2 - FENERBAHÇE: 2
MAÇ TARİHİ: 26.03.2000
FENERBAHÇE: 1 - GALATASARAY: 0
MAÇ TARİHİ: 06.11.2002
FENERBAHÇE: 6 - GALATASARAY: 0
MAÇ TARİHİ: 11.05.2005
GALATASARAY: 5 - FENERBAHÇE: 1
MAÇ TARİHİ: 28.11.2005
FENERBAHÇE: 1 - GALATASARAY: 0
MAÇ TARİHİ: 22.04.2006
FENERBAHÇE: 4 - GALATASARAY: 0
MAÇ TARİHİ: 22.03.2006
GALATASARAY: 2 - FENERBAHÇE: 3
MAÇ TARİHİ: 08.03.2006
FENERBAHÇE 2 - GALATASARAY: 1
MAÇ TARİHİ: 03.12.2006
FENERBAHÇE 2 - GALATASARAY: 1
İŞTE FENERBAHÇE'NİN ALDIĞI EN FARKLI GALİBİYETLER;
10.02.1930 İstanbul Ligi Fenerbahçe - Galatasaray: 6 - 1
12.12.1976 Özel Maç Fenerbahçe - Galatasaray: 6 - 1
16.08.1980 TSYD Kupası Fenerbahçe - Galatasaray: 5 - 0
15.04.1990 Türkiye 1. Ligi Fenerbahçe - Galatasaray: 5 - 1
11.08.1990 TSYD Kupası Fenerbahçe - Galatasaray: 5 - 2
22.04.1992 Türkiye 1. Ligi Fenerbahçe - Galatasaray: 5-2
06.11.2002 Türkiye 1. Ligi Fenerbahçe - Galatasaray: 6 - 0
İŞTE GALATASARAY'IN ALDIĞI EN FARKLI GALİBİYETLER;
04.05.1913 Özel Maç Galatasaray - Fenerbahçe: 6 - 0
02.10.1914 Özel Maç Galatasaray - Fenerbahçe: 6 - 1
04.11.1921 İstanbul Ligi Galatasaray - Fenerbahçe: 5 - 1
01.04.1927 İstanbul Ligi Galatasaray - Fenerbahçe: 5 - 1
15.03.1942 İstanbul Kupası Galatasaray - Fenerbahçe: 5 - 0
18.12.1960 Türkiye 1. Ligi Galatasaray - Fenerbahçe: 5 - 0
Türkiye Kupası Galatasaray-Fenerbahçe: 5-1
Sözün bittiği yer
Öyle bir maç ki bu... Bir yanda Galatasaray, diğer yanda Fenerbahçe.. Ve tam ortalarında şampiyonluk umudu. Kazanan yarışa devam edecek, kaybeden zirveye el sallayacak. Eşitlik halinde ikisi de bitecek. Nefesler tutuldu, geri sayımda sona gelindi. Dünya derbisi saat 19.00´da Sami Yen´de
GALATASARAY
FENERBAHÇE
STAT: Ali Sami Yen SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV.
HAKEMLER: Fırat Aydınus Bahattin Duran Tarık Ongun
f47xfenerli
06-04-2009, 13:35
evet arkadaşlar sizce kim alacak derbiyi bilindiği üzere derbiden ziyade kaybeden
şampiyonluk yolunda da havlu atacak.
temenim dostane geçer maç ve tabiki biz alırız:) ...
sarıkanarya_41
06-04-2009, 13:46
fener alacak
kurt1972
06-04-2009, 14:04
maç gs'nin sahasındaysa en kötü olasılık berabere kalır.
ama..!
maç fenerin sahasındaysa;
fener kesin yener..
hemde 3-1 yada 4-1 gibi skorlarla.
her 2 taraf içinde hayırlı olsun
iyi oynayan kazansın...
DOSTLUK KAZANSIN...
eeee nede olsa 100 yıllık bi rekabet var..!
kotüde oynasak fener bahçe alacak gibi
yargıç_1
06-04-2009, 14:44
FenerBahçe Alır Bence
iki takımda bu senekı ligde berbat oynuyolar ama ne zaman birbirlerine karşı oynasalar kıran kırana geçio bence şampiyonlar liginden bile önemlı bır maç zaten iki takım içinde o şekilde her iki takıma da sorsan şampiyonlar ligimi bu maçmı dıe ıkı takımda bu maç derler.
fener bahçenın galatasaraya karşı bu derbılerde ezıcı bır ustunluğu var birde fenerbahce ne zaman kötü bşr sezon geçirse o sezon her zaman galatasarayı yenıo. galatasarayda lincoln krızıde var bence bu maç çok karışık ve sert geçicek. ben sonucu tahmın edemıom.
Gs Bu Maçı Almayıpta Hangi Maçı Alacak, Başka Kurtuluş Varmı? Kendini Bundan Başka Nasıl Affettirecek! Belkide Yılın Derbisi Olacak....
pencere77
06-04-2009, 14:59
tahminim fener alır 2-1
bol gollü maç olacak. ilk yarıdan daha en az 2 3 gol bekliyorum.
şuan fenerbahcenin 1 adım önde olduğunu düşünüyorum. bu maça bizden daha hazırlar. her iki takımdada eksikler var ama maçı çevirebilecek futbolculara sahipler. Galatasarayda ipler koptu zaten. Lincolnsüz bir takım olacak bence. ama kewel arda baros gibi fenere ters futbolcular var.
Fenerdede gökhan deivid ve semih bize ters futbolcular. birde lugano
Şimdilik fener diyorum.
ama Galatasarayın bu akşamki Gaziantep maçını izledikten sonra yorumumu değiştirebilirim.
Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz
ALKIŞLAMAYIN İTAAT EDİN,EĞİLİN,SAYGI GÖSTERİN
:45:
Bu maçı galatasaray alcak hemde feneri dagıtacak am kendine gelemiyecek fb kızmasın dost kalalım
kanaryam1950
06-04-2009, 20:05
tabiki fenerbahçe tahminim 4-0
hallederiz
06-04-2009, 21:42
galatasaray kazanır
airman06
06-04-2009, 22:08
şimdiden gecmiş olsun..
sorulmaz bile tabiki galatasaray...:45:
hatta çok ünlü bir sitenin manşeti bu soruya açık bi cevap olur zannedersem
"gel bakalım fener"
sarıkanarya_41
07-04-2009, 04:53
beklıcez pazar gununu
necatikasikci
07-04-2009, 07:01
fenerbahçe alır diyorum ama yinede bu derbi belli olmaz iki takımada başarılar
mustimusty
07-04-2009, 10:13
fenerbahçe ne kadar kötü bir sezon geçirsede gs maçını alır diye tahmin ediyorum
şuan fenerbahcenin 1 adım önde olduğunu düşünüyorum. bu maça bizden daha hazırlar. her iki takımdada eksikler var ama maçı çevirebilecek futbolculara sahipler. Galatasarayda ipler koptu zaten. Lincolnsüz bir takım olacak bence. ama kewel arda baros gibi fenere ters futbolcular var.
Şimdilik fener diyorum.
ama Galatasarayın bu akşamki Gaziantep maçını izledikten sonra yorumumu değiştirebilirim.
Galatasaray için en kötü skor beraberlik olur.
Antep maçında her ne kadar defansta hatalar yapsakta fener maçına daha farklı çıkıcaz.
iki takımda çok ateşli bence dehşet maç olacak
umarım cezasız olur,
selmaetle
feneri ipiyle kuyuya
inilmez büyük ihtimalle gs alır
Aslan terbiyesine devam. Şampiyon FENERBAHÇEM.
:wave: :D :rtfm: :yahoo: :stop: :nono: :bangin: :present:
veyselbakan
07-04-2009, 15:01
maçın skoru ne olursa olsun dostluk kazansın tahrikler ve bir kaç kendini bilmezin yaptıkları oyunlara gelmeyelim şu bir gerçekki ne fb gs sız nede gs fb siz yapamaz bu rekabet ölene kadar devam edecek aksi halde ligin tadı çıkarmı dedim ya iii olan kazansın!
2-0 GaLatasaray'ım aLır...
efsane1990
07-04-2009, 21:38
fenerbahçe alcak neolcak başka 2 1 KANARYANIN
Eski köye yeni adet getirmeyin, her zamanki gibi :8[1]: FENERBAHÇE
serdar22
08-04-2009, 13:37
berabere kalsalarda kartalin isine yarasa
sarıkanarya_41
08-04-2009, 14:24
Baros&Emre
Baros: Fener'e 2 gol atacağım
"G.Antep'te yönetime 'Gol atacağım' dedim ve sözümü tuttum. Şimdi tüm G.Saraylılar'a söz veriyorum; F.Bahçe'ye iki gol atacağım"
Zorlu Gaziantep deplasmanında attığı mükemmel röveşata golüyle G.Saray'ı galibiyete taşıyan Baros, Fenerbahçe'yi de gözüne kestirdi. Kaybeden tarafın şampiyonluk yarışından iyice kopacağı derbi için çok iddialı açıklamalarda bulunan Baros şunları söyledi: "G.Antep maçından önce yöneticimiz Haldun Üstünel'e gol sözü verdim ve sözümü tuttum. Şimdi tüm G.Saraylılar'a söz veriyorum; F.Bahçe'ye bir değil iki gol birden atacağım. Rakibimiz, Ali Sami Yen'den üzgün ayrılacak. Çünkü biz onlardan çok daha iyi bir takımız. F.Bahçe'yi yarışın dışına iteceğiz."
* * *
Emre: G.Saray'ı bana bırakın
"F.Bahçe formasıyla ilk kez Sami Yen'e çıkacağım. Orada şov yapmak istiyorum. G.Saray'ı iyi tanıyorum. Benim maçım olacak"
F.Bahçe'ye transferi büyük yankı uyandıran Emre Belözoğlu, eski takımı G.Saray'a karşı her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenecek. Derbide tüm gözlerin üzerinde olacağını bildiğini söyleyen yıldız futbolcu şu açıklamayı yaptı: "Bu maçın benim için anlamı çok büyük. F.Bahçe formasıyla ilk kez Ali Sami Yen Stadı'na çıkacağım. Heyecanlıyım ama içimde en ufak bir endişe, korku yok. Taraftar baskısını düşünmüyorum bile. Ali Sami Yen'de futbol-şov yapmak istiyorum. Tabii ki maç zor geçecek ama kazanan biz olacağız. G.Saray'ı çok iyi tanıyorum. Kazanmak için neler yapmam gerektiğini biliyorum. Hocamıza ve takım arkadaşlarıma 'G.Saray'ı bana bırakın' dedim. Bu derbi benim maçım olacak."
sarıkanarya_41
08-04-2009, 14:25
Saldır Fener
Galibiyet dışında her sonucun lige havlu atmak olduğunu bilen ve gözünü iyice karartan Dede, Alex-Semih-Güiza'lı şablonu çalışıyor.
Pazar günü Galatasaray'la kritik bir derbi maça çıkacak olan Fenerbahçe, tek sonuca kilitlendi: Galibiyet! Zira aksi bir sonuç lige havlu atmak demek. İşte bunun bilincinde olan teknik direktör Aragones, pazar günü elindeki gücü tam kapasite kullanmak istiyor. Sezon başından beri tek forveti tercih eden, Alex'in yokluğunda ise Bursa ve Eskişehir maçlarında Semih ve Güiza'yı yan yana oynatan Dede'nin gözünü daha da kararttığı öğrenildi.
Alex özel çalıştı
Kaptanın iyileşmesini dört gözle bekleyen Aragones'in, Alex'in oynaması durumunda bile Semih-Güiza'dan kurulu forvet hattını bozmayacağı belirtiliyor. Kaptanın oynayacağını düşünüp Alex-Semih-Güiza'lı şeytan üçgenini oturtmaya çalışacağı vurgulanan Dede, derbide 'hücum' emri verecek. Tedavisine devam edilen Alex, takım izinli olmasına rağmen dün Samandıra'da çalıştı. Brezilyalı futbolcu, antrenman sonunda masaj yaptırdı.
Emre BOL
sarıkanarya_41
08-04-2009, 14:25
Var mısın? Yok musun?
Tongo, Tüzemen, Günen ve Ünder, G.Saray'ın derbi galibiyetine bir adım daha yakın olduğunu söyledi Yula, Bilgiç, Dilek ve Demir'in favorisi ise F.Bahçe Yaman ve Şahin'in yorumu şöyle: Üç ihtimalli maç.
Derbi şifresini çözdük
Fotomaç yine bir derbinin şifresini çözdü. Otoritelere "hafta sonundaki G.Saray- F.Bahçe maçını kim kazanır" diye sorduk. İsmet Tongo, F.Bahçe'nin psikolojik üstünlüğünün biteceğini belirtirken, Hakan Dilek maçın Ali Sami Yen'de olmasının F.Bahçe'ye yarayacağını iddia etti. Levent Tüzemen ise farklı bakıyor: Beşiktaş, Sivas ve Trabzon puan kaybederse derbi farklı olur.
Kaliteli futbol olmaz
Selçuk Yula, sarı-lacivertli takıma "Büyük maçları kazanıyor" sözüyle güvendiğini söyledi. Gürcan Bilgiç, "Heyecan olur, futbol memnun etmez" sözüyle derbinin röntgenini çekti. İskender Günen ve Bülent Ünder, G.Saray'ı avantajlı görürken, Fuat Yaman ile Haşim Şahin ise "Maç ortada" dedi. Turgay Demir'e göre sonuç belli: F.Bahçe yenilmez, isterse de rahat kazanır.
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAROnly the registered members can see the link Var mısın? Yok musun? (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link Yazarlar ne dedi? (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link Teknik adam gözüyle (Only the registered members can see the link)
sarıkanarya_41
08-04-2009, 14:26
Babamı tanımam
Heyecanlandırıyor
Arda Turan, derbi maçı için iddialı açıklamalar yaptı. Ezeli rekabetin kendisini çok heyecanlandırdığını dile getiren yıldız futbolcu, "Fener'de çok sevdiğim ağabeylerim var. Ama sahaya çıktığımda babamı bile tanımam" diye konuştu.
Kaybeden kopmaz
Maçın ***fini çıkarmak gerektiğini de dile getiren Arda, "Bu derbi 100 yıldır oynanıyor. Kazanan avantaj elde eder ama şampiyonluk yarışından kimse kopmaz. Pazar gecesini iple çekiyorum. Gol atacağıma inanıyorum" dedi.
yalinizkurt
08-04-2009, 17:03
Her zamanki gibi FB bu maci alir
three_20
10-04-2009, 21:58
fenerbahceli olduğum için tabiikii herzaman iddaalıyım kazanmaya gidiyoruz umurım kazanırızda şimdiden heycan var gercek bi derbi olcak trabzonlu ve bjk arkadaşlar alınmasn yani bi fenerbahceli için gs macı bi yana diğerleri bi yana inş hakem önüne geçmez macın bide magandalık yapcaklara sesleniyorum bu fotoğrafla :
aslnda aynı yolda olduğumuzu kanıtıdır bu resim ebedi dost ezeli rekabet
umarım diğer maçlar gibi bol gol olur (yani atarız ) :praying:
BMW ci (33)
10-04-2009, 22:01
fenerbahce diyorum
arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz?
derbi maçların skoru önceden tahmin edilemez herkes bunu bilir ama bu maç için geçerli değil bu.
FB-6S maçlarının skoru her zaman bellidir :)
galatasarayım bu saatten sonra sahasında değil fb milana bile maç vermez,,,, fb bahçe şayet yenerse şimdiden tebrik ediyorum. hayırlı olsun şampiyonluk. Onlara bu sene T.kupası şok bile...
galatasarayım bu saatten sonra sahasında değil fb milana bile maç vermez,,,, fb bahçe şayet yenerse şimdiden tebrik ediyorum. hayırlı olsun şampiyonluk. Onlara bu sene T.kupası şok bile...
arkadaşım bıraz yuksekten ucuon bu sezon bır cok takıma mac verdı sen mılandan bahsedıon:puah: :puah: :puah:
Baldemir
11-04-2009, 18:27
Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe 12 Nisan Pazar günü saat 19:00’da Ali Sami Yen Stadı’nda karşılaşacak. 362. kez karşı karşıya gelecek iki takım hakkında son bilgiler, istatistikler, hava durumu...
Stadyum: Ali Sami Yen
Tarih: 12 Nisan 2009 / Saat: 19:00
Hakemler: Fırat Aydınus, Bahattin Duran, Tarık Ongun 4. Hakem: Abdullah Yılmaz.
Fırat Aydınus, bu sezon Galatasaray – Fenerbahçe karşılaşmasıyla birlikte Turkcell Süper Lig’de 16. kez görev yapacak. Ligin 8. haftasında Galatasaray’ın Eskişehirspor’a 4-2 mağlup olduğu karşılaşmada düdük çalan Aydınus, Fenerbahçe’nin ise Ankaragücü’nü Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda 3-0 mağlup ettiği, Gençlerbirliği ile deplasmanda 0-0 berabere kaldığı ve Sivasspor’u kendi sahasında 3-1 mağlup ettiği maçlarında görev yapmıştı.
Sakatlar: Servet Çetin, Emre Güngör, Tobias Linderoth, (Galatasaray)
Hava Durumu: Maç günü İstanbul’da parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Tahmini en yüksek sıcaklık 18, en düşük ise 9 C derece olacak.
TV: Lig TV
Galatasaray
Turkcell Süper Lig 2008-2009 sezonunda 26 maç sonunda 47 puan toplayan Galatasaray, puan tablosunda 4’üncü sırada bulunuyor. Rakip filelere gönderdiği 49 golle ligin Fenerbahçe ile birlikte en golcü takımı olan Galatasaray, kendi kalesinde ise 32 gol gördü. 26 karşılaşmanın 14'ünden galibiyetle ayrılan, 5 karşılaşmada ise eşitliği bozamayan takımımız, 7 karşılaşmada ise mağlup oldu.
Bu sezon kendi sahasında 12 maça çıkan Galatasaray, 8 karşılaşmadan galibiyetle ayrılırken, 2 karşılaşmada eşitliği bozamadı ve 2 karşılaşmada ise mağlup oldu. Galatasaray bu karşılaşmalarda 29 gol bulurken rakiplerinin 15 golüne engel olamadı.
Galatasaray’ın en çok gol atan oyuncusu aynı zamanda ligin de gol kralı olan Milan Baros, 23 lig maçında 18 gol ve 4 asistle oynadı. Baros bu maçlarda kaleye 32 isabetli şu attı. Cassio Lincoln ise sahada olduğu maçlarda 8 gol ve 11 asistlik bir performans gösterdi. Arda Turan ise 24 lig maçında görev yaptı ve bu maçlarda 6 gol attı ve 6 asist yaptı. Galatasaray’ın diğer bir etkili ismi ise Harry Kewell oldu. Kewell oynadığı 18 lig maçında 6 gol ve 4 asistle oynadı.
Galatasaray’da bu sezon ligde 25 farklı futbolcu forma giydi. Sahaya çıktığı 25 lig maçında da 90 dakika forma giyen kaleci Morgan De Sanctis, Galatasaray’ın en çok sahada kalan oyuncusu oldu. Galatasaray’da De Sanctis’i 24 lig maçında 2126 dakika sahada kalan Ayhan Akman ve yine 24 lig maçında 2023 dakika görev alan Arda Turan takip etti.
Galatasaraylı futbolcular sezon başından bu yana 51 sarı kart ve 6 kırmızı kart gördüler. Galatasaray’da Milan Baros, hakemlerden gördüğü 9 sarı kartla en çok cezalandırılan oyuncu oldu. Ayhan Akman ise 5 sarı ve 2 kırmızı kart gördü.
Turkcell Süper Lig Son 5 Maç
Gaziantepspor 0-1 Galatasaray
Galatasaray 0-1 Eskişehirspor
Trabzonspor 2-2 Galatasaray
Galatasaray 2-1 Bursaspor
Konyaspor 0-1 Galatasaray
Galatasaray, 12 Nisan Pazar günü Ali Sami Yen Stadı’nda Fenerbahçe’yi 46. kez konuk edecek. İşte Ali Sami Yen’de iki takım arasında oynanan son 10 maçın sonuçları:
26.03.2000 Galatasaray-Fenerbahçe: 0 - 1
26.11.2000 Galatasaray-Fenerbahçe: 0 - 0
22.09.2001 Galatasaray-Fenerbahçe: 2 - 0
08.03.2003 Galatasaray-Fenerbahçe: 2 - 0
12.12.2004 Galatasaray-Fenerbahçe: 1 - 0
27.11.2005 Galatasaray-Fenerbahçe: 0 - 1
22.03.2006 Galatasaray-Fenerbahçe: 3 – 2 (Kupa)
19.05.2007 Galatasaray-Fenerbahçe: 1 - 2
27.02.2008 Galatasaray-Fenerbahçe: 2 - 1 (Kupa)
27.04.2008 Galatasaray-Fenerbahçe: 1 - 0
Fenerbahçe
26 maç sonunda 47 puan toplayan sarı lacivertliler, puan tablosunda 3’üncü sırada bulunuyor. Rakip filelere 49 gol gönderen Fenerbahçe, kendi kalesinde ise 28 gol gördü. 26 karşılaşmanın 14'ünden galibiyetle ayrılan, 5 karşılaşmada ise eşitliği bozamayan Fenerbahçe, 7 karşılaşmada ise mağlup oldu.
Bu sezon deplasmanda 12 maça çıkan Fenerbahçe, 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrılırken, 2 karşılaşmada eşitliği bozamadı ve 6 karşılaşmada ise mağlup oldu. Fenerbahçe bu karşılaşmalarda 13 gol bulurken, kendi kalesinde 15 gol gördü.
Fenerbahçe’de sakatlığı nedeniyle oynayıp oynamayacağı belli olmayan Alex De Souza 21 lig maçında takımı adına 10 gol ve 8 asiste imza attı. Semih Şentürk 6 gol ve 5 asistle oynarken, Daniel Guiza ise forma giydiği 24 lig maçında 6 gol attı ve 4 asist yaptı. Uruguaylı stoper Lugano ise 22 lig maçında 6 gol buldu.
Fenerbahçe’de bu sezon ligde 26 farklı futbolcu forma giydi. 24 maçta 2128 dakika sahada kalan Roberto Carlos en çok sahada kalan isim olurken, Carlos’u 23 maçta 2033 dakikayla Volkan Demirel izledi.
Sezon başından bu yana 65 sarı kart ve 4 kırmızı kart gören Fenerbahçe’de en çok kart gören oyuncu 8 sarı kartla Lugano oldu. Selçuk ise 6 sarı ve bir kırmızı kart gördü. Bu oyuncuları gördüğü 3 sarı ve 2 kırmızı kartla Volkan Demirel izledi.
Turkcell Süper Lig Son 5 Maç
Fenerbahçe 2-1 Eskişehirspor
Bursaspor 2-1 Fenerbahçe
Fenerbahçe 1-1 Kocaelispor
Kayserispor 0-2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 4-2 Sivasspor
hakem oyunun tadını kaçıracak hareketlerden kaçarsa mükemmel maç izleriz.
bol gollü olur. 4-4 , 4-3 , 5-2 felan :)
sarıkanarya_41
12-04-2009, 01:58
hopp!abi sen prımeıre lıgı zannettın galıba.:puah: :puah:
three_20
12-04-2009, 12:27
hopp!abi sen prımeıre lıgı zannettın galıba.:puah: :puah:
deil ama cok büyük bi derbi ne lazio -roma ne celtic-rangers nede liverpool-everton bu derbiyle yarışabilcek tek boca - river derbisidir dir bu iki takım geçmişleride oynadığı maçlarla her derbinin heycan icinde gececeğini ispatladılar buda öle olcak zevkli ve gollü ama yine biz kazancaz (fb) :D
atmaca34
12-04-2009, 12:43
ligin kaderini değiştirecek bir maç,GALATASARAY alır.
sonuç:1-0
BENCE
Baldemir
12-04-2009, 17:30
deil ama cok büyük bi derbi ne lazio -roma ne celtic-rangers nede liverpool-everton bu derbiyle yarışabilcek tek boca - river derbisidir dir bu iki takım geçmişleride oynadığı maçlarla her derbinin heycan icinde gececeğini ispatladılar buda öle olcak zevkli ve gollü ama yine biz kazancaz (fb) :D
Öyle diyorsun ama bizim türkiye sınırları içersinde kalıyor Galatasaray Fenerbahçe derbisi.Avrupada kaç tana kanal yayınlıyor derbi maçını.Rusya liginde FC moscova-spartak moskova maçını bile 7-8 kanal yayınladı
C+ france
Nova sport( yunanistan)
Ring tv (bulgaristan)
Sky sport italia
Spormax
Sportklup+(sırbistan,romanya,macaristan,slovakya)
Tring +1(arnavutluk)
Bakın kaç ülke veriyor.dünya derbisi diyoruz.acaba kendimizimi kandırıyoruz.hani talep nerde.kıytırık rusya ligini bile kaç ülke verdi.:devilprv:
f47xfenerli
12-04-2009, 18:05
Öyle diyorsun ama bizim türkiye sınırları içersinde kalıyor Galatasaray Fenerbahçe derbisi.Avrupada kaç tana kanal yayınlıyor derbi maçını.Rusya liginde FC moscova-spartak moskova maçını bile 7-8 kanal yayınladı
C+ france
Nova sport( yunanistan)
Ring tv (bulgaristan)
Sky sport italia
Spormax
Sportklup+(sırbistan,romanya,macaristan,slovakya)
Tring +1(arnavutluk)
Bakın kaç ülke veriyor.dünya derbisi diyoruz.acaba kendimizimi kandırıyoruz.hani talep nerde.kıytırık rusya ligini bile kaç ülke verdi.:devilprv:
:45: :present: :present:
f47xfenerli
12-04-2009, 18:07
öyle diyon bak sen:8[1]:
Baldemir
12-04-2009, 18:24
Dev derbi öncesi nefesler tutuldu ve artık maç saati bekleniyor. 90 dakika sonunda sahadan galibiyetle ayrılan taraf şampiyonluk yolunda "varım" derken, kaybedene "yokum" demekten başka şans kalmıyor. Beraberlik iki tarafa da yaramıyor.
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe bu akşam şampiyonluk yolunda son kozlarını paylaşacak. Şampiyonluk yolunda son 7 haftaya girilirken kazananın zirve yarışında avantaj yakalayacak, kaybeden ise şampiyonluğun yanı sıra lig ikinciliği ile birlikte Devler Ligi’ne katılma fırsatını da büyük ölçüde elinden kaçıracak. Yani tam anlamıyla "Var mısın, yok musun ?" maçı. "Varım" diyebilmeleri için kesin kazanmaları gerekiyor. Beraberlik iki takıma da yaramıyor.
Maç öncesi genel duruma bakıldığı zaman Galatasaray ve Fenerbahçe'nin aynı puana sahip olduklarını görüyoruz. Fenerbahçe averajla Galatasaray'ın bir basamak yukarısında, 4 sırada bulunuyor. Kazanan taraf 3. sırada bulunan Trabzonspor'la puanını eşitlerken, kaybeden tarafın lider Sivasspor'la arasında 9 puanlık bir fark oluşacak.
Saat 19.00'da başlayacak.
GALATASARAY - FENERBAHÇE
STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER:Fırat Aydınus, Bahattin Duran, Tarık Ongun, Abdullah Yılmaz
GALATASARAY: De Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Mehmet Topal, Hakan, Barış, Ayhan, Arda, Kewell, Ümit Karan, Baros
TEKNİK DİREKTÖR:Bülent Korkmaz
FENERBAHÇE:Volkan, Gökhan Gönül, Önder, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Emre, Selçuk, Uğur, Semih, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR:Luis Aragones
Her iki takımımıza da başarılar kazanan TÜRK futbolu olsun...
:45: :present: :present: :present:
Baldemir
12-04-2009, 19:03
İki takımda sahada maça Galatasaray başladı
Baldemir
12-04-2009, 19:23
Dakika: 20
Galatasaray 0-0 Fenerbahçe
Topla Oynama Oranı (%) 51 49
pencere77
12-04-2009, 19:36
hakem galatasaray'ı tutuyor gibi....
pencere77
12-04-2009, 19:38
yorumlarını genelde hakem gs tarafına lehine kullanıyor gibi izlenim bırakıyor bende...
f47xfenerli
12-04-2009, 20:09
ilk yarı gs hakimyetinde geçti. ikinci yarı fener bu futbolla kaçınılam mağlup olacaktır...
f47xfenerli
12-04-2009, 20:11
birde guiza diye bir baş belamız var tabi kaleciyle karşı karşıya kalacak bundan sorasını kör biri bile gol yapar ama adam topu kontrol bacarisi olmadığı içim elle kesti ve fenerin
ilk yarı boyunca yakaladığı tek pozisyon da böyle bitti...
sarıkanarya_41
12-04-2009, 20:28
ıkı takımda sampıyonluktan kopmamak ıcın dıkkatlı oynuyor.ve korkak futbol ortada ıkı takımda rısk almak ıstemıyor.maçta fazzla faul var tempolu futbolun onunu kesmekte.
sarıkanarya_41
12-04-2009, 20:30
galatasaray daha yakın sankı galıbıyete.ama kalecımız volkan bırazda becerısını kullanmasa gs one her an gecebılır.
pencere77
12-04-2009, 20:59
yanlış hatırlamıyorsam 2 hafta önce @cabbari bu maç berabere biter demişti.dediği gibi çıkacak:):)
bu arada olaylar çıktı maçta.
f47xfenerli
12-04-2009, 21:00
tam bir rezalet derbi adı dermi?????????????????????????? futbol yok geri ne ararsan ver...
pencere77
12-04-2009, 21:02
kırmızı kartlar: arda semih emre aşık lugano dakika :94 4 kırmızı kart
pencere77
12-04-2009, 21:03
maç bitti.gs:0 fb:0 her iki tarafa geçmiş olsun.....
f47xfenerli
12-04-2009, 21:04
işte ligin iki takım adınada bittiğini beyan eden kararlar.
maç bitti gol yok 4 kırmızı kart var........................
f47xfenerli
12-04-2009, 21:07
Semih kırmızı kart, Lugano kırmızı, Arda kırmızı, Emre Aşık kırmızı kart gördü...
İKİSİ DE BAY BAY DEDİ
pencere77
12-04-2009, 21:08
arda emre ve sabri maç başından beri agresifti.kırmızı kartlar geç oldu ama oldu.....
f47xfenerli
12-04-2009, 21:09
çok yazık çok türübünler çökecekti
tribinde taraftarlar asma tavanın üstüne çıktı uyarılar var asma taan çökecek diye alt tribündekiler uzaklaştırılmaya çalışılıyor saha karıştı tüm oyuncular birbirlerinin üzerine yürümeye devam ediyor...
iki takımada hiç yakışmadı yazık üzerlerindeki formayı unuttular.:nono::
rezalet bir maç oldu. 4 kart az bile.
arda ve semıhın yaptığı çok ayıp özellikle ardanın bu çirkinliği yumruklaşmaya taşıması dahda çirkin oldu semıhtende aynı davranışları beklemezdım. özellikle emre aşık ve sabrı aşırı derecede maçı sertleştırmek istemelerı be bunada emtre belezoğlu ve luganun karşılık vermesı iyice çığrından cıktı.
benım anlamadığım bu oyuncular yarın bır gun turkıye mıllı takımında nasıl oynayacaklar. turk futbolunu rezıl ettıler. bunlardan hiç bir şey olmaz.
pencere77
12-04-2009, 21:14
benım anlamadığım bu oyuncular yarın bır gun turkıye mıllı takımında nasıl oynayacaklar.
bu söylediklerine aynen katılıyorum.yazık çok yazık.........
Rezalet böyle derbi'de böyle maçta olmaz olsun.Hiç yakışmadı bu takımlara.
Şimdilik fener diyorum.
ulan hiçmi gol olmaz bee :)
ulan hiçmi gol olmaz bee :)
basri futbol olarak bişi yapamadılar ama kıckbox olarak 5-5 puan verdım cok iyi mac yaptılar kafa apartkat diz dirsek kıran kıran bır box macı oldu.
maalesef lugano yine yaptı yapacağını. lütfen yorum yaparken görüntüleri dikkatlice izleyin. hakem biraz dikkatli olsaydı bunlar olmazdı. bu kafalarla bu teknik direktörlerle bir yere varamayız arkadaşlar. çok yazık oldu avrupa kupaları tehli***e girdi.
pencere77
12-04-2009, 21:37
fenerli Emrenin ve hatırlamadığım bir kaç futbolcunun boğazlarını sıkan kim acaba?hatırlayan var mı arkadaşlar:):)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)(resim alıntıdır)
pencere77
12-04-2009, 21:43
neyse arkadaşlar maç bitti olan oldu biten bitti.....hepimiz önümüze bakalım artık....
fenerli Emrenin ve hatırlamadığım bir kaç futbolcunun boğazlarını sıkan kim acaba?hatırlayan var mı arkadaşlar:):)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)(resim alıntıdır)
Hemen çamur atın. Fenerbahçenin yaptıklarını saymayın hiç. :mad2: Varsa yoksa Cimbom'a çamur atın siz.
kanaryam1950
12-04-2009, 22:03
rezalet gerçekten iki takımda şu ana kadar 31 er puan kaybetmişler gık yok. şimdi 2 puan için birbirlerini yediler.
Baldemir
12-04-2009, 22:19
rezalet bir maç oldu. 4 kart az bile.
arda ve semıhın yaptığı çok ayıp özellikle ardanın bu çirkinliği yumruklaşmaya taşıması dahda çirkin oldu semıhtende aynı davranışları beklemezdım. özellikle emre aşık ve sabrı aşırı derecede maçı sertleştırmek istemelerı be bunada emtre belezoğlu ve luganun karşılık vermesı iyice çığrından cıktı.
benım anlamadığım bu oyuncular yarın bır gun turkıye mıllı takımında nasıl oynayacaklar. turk futbolunu rezıl ettıler. bunlardan hiç bir şey olmaz.
Usta yazdıklarına aynen katılıyorum ve bir kaç satır bende ilave edeyim dedim.
Sonuçta maç bitti 2 takımda sampiyonluga havlu attı bence. Onlar birbiriyle ugraşırken atı alan üsküdarı geçti iki takımada yakışmadı stat'da ve ekran başındaki binlerce izliyici çok büyük hayal kırıklıgına ugradı hani nerede sizin futbola verdiginiz önem bu mu? Yazıklar olsun böyle futbol anlayışına...:smiles22:
sarıkanarya_41
12-04-2009, 22:55
Only the registered members can see the link[cRWKDjuM].jpg?0.5525039
Futbol terörü...
Bu futbol terörüne dur denmelidir. Her sene Ali Sami Yen`de yaşananlar göz yumanlar, göstermelik ceza verenler bu tabloyu iyi görsünler. Türk futboluna verilen zarar, yaşatılan terör hiç kimseye yaramıyor. Sözde avrupa`ya açılan kapı olan Galatasaray stadında yaşananlar kelimenin tam anlamı ile rezalettir. Korner atılırken, taç atılırken atılan yabancı maddeleri hangi stadda görüyoruz? Çirkefliğin, gözleri bürümüş olan nefretin ve saldırganlığın hesabı sorulmalıdır. Ne şiş yansın ne kebap yansın şeklinde hakeret etmekle bu işler olmuyor. Ders niteliğinde bir ceza verilmedikçe bu rezaleti her sene Ali Sami Yen`de yaşamak zorunda kalırız. Türk futbolunda çirkef denilen futbolculara bir bakın. İsimlere bakın ve giydiği takımlara bakın.
Bu tablo türk futboluna zarar vermektedir. Bu tip zarar veren futbolcular camialar kendi içlerinden ayıklamalıdır. Tribünlere oynayan, taraftarların gözüne futbol dışı unsurlar ile girmeye çalışanlar oynadıkları kluplere ve Türk futboluna zarar vermektedir.
Türk Futbol Federasyonu şapkayı önüne alıp iyi düşünmelidir;
Eyyamcılıkmı? Türk Futbolunu yönetmekmi?
Haber hakkındaki yorumlar;
4/12/2009 9:47:28 PM
birde buna bakın.
sarıkanarya_41
12-04-2009, 22:56
Only the registered members can see the link[cRWKDjuM].jpg?0.1900026
Galatasaray 0 - 0 Fenerbahçe
Fenerbahçemiz Türkcell Süper Ligi`nin 27 haftasında deplasmanda karşılaştığı Galatasaray ile maruz kaldığı her türlü çirkefliğe rağmen 0-0 berabere kaldı. Adam ısırmaların, sahaya yağan yabancı maddelerin, çok çok kötü bir hakemin taraflı kararlarına, Galatasaraylı futbolun klasik tiyatrolarına rağmen futbolun erkek oyunu olduğunu herkese gösterip ortaya koydukları cansiperane futbol için oyuncularımızı kutluyoruz.
İLK YARIDAN DAKİKALAR
3. dakikada soldan Hakan`ın ortaladığı topa arka direkte Kewell voleyle vuruş yapmak isterken, meşin yuvarlak savunmadan döndü.
6. dakikada ceza alanı dışından Roberto Carlos`un kullandığı serbest vuruşta, top yandan az farkla auta çıktı.
13. dakikada ceza alanı önünde sağ çaprazdan Kewell`ın şutunda, top üsten auta gitti.
18. dakikada Kewell, ceza alanı sağ çaprazında Roberto Carlos`tan topu kapmasının ardından sert bir vuruş yaparken, kaleci Volkan Demirel meşin yuvarlağı tokatlayarak kornere çeldi.
41. dakikada Galatasaray gole çok yaklaştı. Ümit, Arda`nın arapasıyla Fenerbahçe savunmasının arkasına sarkarken, kalesini hızla terkeden Volkan Demirel, topu uzaklaştırarak tehli***i önledi.
Kalan sürede sonuç değişmediği ve derbide ilk yarı golsüz tamamlandı.
İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
Maçın ikinci yarısı da ilk yarıya benzer bir biçimde pozisyon açısından her iki takım için de sıkıntılı geçti. Kanatlardan Arda ve Kewell`ın yaptığı ortalarda gol arayan Galatasaray, yalnızca Baros ile net bir vuruş yapabilirken, sonuca bir türlü gidemedi. İkinci yarına oyuna dahil olan Lincoln da oyuna katkı sağlayamazken, teknik direktör Bülent Korkmaz`ın son koz olarak Nonda`yı oyuna sürmesi de skorun değişmesini sağlayamadı.
İkinci yarıya daha istekli başlayan Fenerbahçe`nin ani atak oyun taktiği sürerken, ileride yalnız kalan Güiza bir türlü etkili olamadı.
Uzatma dakikaları, her iki takımdan toplam 4 oyuncunun kırmızı kart görmesiyle sonuçlanan olaylara sahne olan derbi 0-0`lık sonuçla noktalandı.
53. dakikada sağdan ceza alanına giren Güiza`nın vuruşunda kaleci De Sanctis topu çelerken, arka direkte Uğur`un çevirdiği topa Semih`in şutunda ise savunmadan seken top kornere gitti.
55. dakikada sağdan Emre`nin kullandığı köşe vuruşunda, kale önünde Semih topa istediği gibi vuramayınca, meşin yuvarlak De Sanctis`te kaldı.
64. dakikada soldan Arda`nın ceza alanına gönderdiği topa ön direkte Baros bekletmeden yerden bir vuruş yaparken, kaleci Volkan Demirel, dip köşede meşin yuvarlağa yatarak sahip oldu.
80. dakikada Roberto Carlos`un ceza alanı dışından sert vuruşunda, köşeye giden topu kaleci De Sanctis uzanarak kontrol etti.
KIRMIZI KARTLAR... 90+3. dakikada ceza alanı dışından Roberto Carlos`un kullandığı serbest vuruşta, top üstten auta çıktı. Bu pozisyonun ardından yaşanan olaylarda hakem 90+8. dakikada kırmızı kartını 4 kez çıkarırken, maç da 0-0 sona erdi.
f47xfenerli
13-04-2009, 00:44
bu olay a takım b takım olayı falan değil türk futbolunun gizli maskesinin düştüğü nün
net bir tespitidir.
az önce erman toroğlu nun anlatığı bir yaşanmış olayı siz arkadaşlarımla paylaşıyım maç bittikten sora seyirci iki katlı bir belediye otobüsüne saldırıp camlarının hepsini kırıyorlar kapıları açamayınca o otobüsü devirmeye çalışıyorlar peki niye çünkü
otobüsün üst katında bir ana oğul var ve üzerlirinde fener forması olduğu için çocukta 13 14 yaşlarında kadın hangi ruh halidir bilinmez çocuğunu bırakıp kaçıyor daha sora çevik kuvet yetişiyor belkide büyük bir rezalet önleniyor çocuk anasına teslim ediliyor.
dragutcim
13-04-2009, 00:44
Efendim ben galatasaraylıyım, velakin daha önceki maçlarda takım kahramanı lugano ilan edilen bir ekibin bu futbola çirkinlik katıp yeniden kahraman olması bence mantıksız. Nerden mantıksız bizim sabrinin yaptığı kadar mantıksız.Ama arkadaş sen rakibe ne kadar zayiat verecen o kadar kahraman ilan edilcen oda mantıksız. lugano Türk futboluna zarar veriyor, mücadeleciliği olsun olsun ama bir karşılaşmayı katletmesin vede kaosa sürüklemesin.... Bu arada sabride cezaya destura layık olsun...
yargıç_1
13-04-2009, 10:45
Maçı İzlemedim Kıran Kırana Bi Maç Olmuş Ama Kazanan Olmamış
hayatımda seyrettiğim en iğrenç maç.böyle spor olmaz olsun,buna spor denirse.böyle sıkıntılı günler geçirirken birde bu rezilleri seyrediyoruz.bunlar sporcumu,reziller Türkiye deki en rahat insanlar,bir elleri yağda bir elleri balda,rahat batıyor.soruyorum bunlara verdiklerimizle bize gösterdikleri doğrumu.ben bir galatasaray lı olarak hakkımı haram ediyorum.
antu açıklama yaparken luganonun yaptıklarını neden yazmıyor acaba. ağızlarını açtılarmı hersene alisamiyen diyorlar. volkanın tribünlere yaptığı hareket. carlosun tribünlere yaptığı sus işareti. luganonun olaylrın başlamasını sağlayan emreye kafa atmasını neden yazmıyor.
ANTUCULAR BUNU NEDEN YAZMIYORSUNUZ...
VOLKAN'IN HAREKETİ TARAFTARLARI ÇILDIRTTI
Galatasaray yarı alanında olaylar sürerken, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray taraftarlarına hareketler yaptı.Volkan'ın kapalı tribündeki taraftarlara dönerek edep yerini tutup göstermesi, sarı-kırmızılı tribünleri adeta çıldırttı. Öfkeli taraftarlar bu sırada sahaya yabancı maddeler attılar.
Only the registered members can see the link[cRWKDjuM].jpg?0.5525039
Futbol terörü...
Bu futbol terörüne dur denmelidir. Her sene Ali Sami Yen`de yaşananlar göz yumanlar, göstermelik ceza verenler bu tabloyu iyi görsünler. Türk futboluna verilen zarar, yaşatılan terör hiç kimseye yaramıyor. Sözde avrupa`ya açılan kapı olan Galatasaray stadında yaşananlar kelimenin tam anlamı ile rezalettir. Korner atılırken, taç atılırken atılan yabancı maddeleri hangi stadda görüyoruz? Çirkefliğin, gözleri bürümüş olan nefretin ve saldırganlığın hesabı sorulmalıdır. Ne şiş yansın ne kebap yansın şeklinde hakeret etmekle bu işler olmuyor. Ders niteliğinde bir ceza verilmedikçe bu rezaleti her sene Ali Sami Yen`de yaşamak zorunda kalırız. Türk futbolunda çirkef denilen futbolculara bir bakın. İsimlere bakın ve giydiği takımlara bakın.
Bu tablo türk futboluna zarar vermektedir. Bu tip zarar veren futbolcular camialar kendi içlerinden ayıklamalıdır. Tribünlere oynayan, taraftarların gözüne futbol dışı unsurlar ile girmeye çalışanlar oynadıkları kluplere ve Türk futboluna zarar vermektedir.
Türk Futbol Federasyonu şapkayı önüne alıp iyi düşünmelidir;
Eyyamcılıkmı? Türk Futbolunu yönetmekmi?
Haber hakkındaki yorumlar;
4/12/2009 9:47:28 PM
birde buna bakın.
Altına bir not düşelim: Bunları yazan bir FENERBAHÇE'li !!!
f47xfenerli
13-04-2009, 16:07
ANTUCULAR BUNU NEDEN YAZMIYORSUNUZ...
VOLKAN'IN HAREKETİ TARAFTARLARI ÇILDIRTTI
Galatasaray yarı alanında olaylar sürerken, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray taraftarlarına hareketler yaptı.Volkan'ın kapalı tribündeki taraftarlara dönerek edep yerini tutup göstermesi, sarı-kırmızılı tribünleri adeta çıldırttı. Öfkeli taraftarlar bu sırada sahaya yabancı maddeler attılar.
o bahsini etmiş olduğunuz görüntüleri defalarca izledim taraftara yapılmış
hiç ama hiç birşey yok kasığında bir sorun gibi bir durumdan dolayı elini oraya
atıp yanı kasık bölümüne atıyor belden aşağı bükülüp doğruluyor olmamış birşeyi yapılmış gibi yazmak hiç kimseye yakışmaz ayıptır.ha şunu anlarım sporcular sahada yapamadığını box ringindeymiş gibi yaptılar ve görülmeyen
türk futbolunun maskesini gözler önüne serdiler bu maçtada baş aktör luganoydu.onu hadı anladık ya arda ve semihin yaptıkları yani inanılmaz ne söylenebilir:tsk:
veyselbakan
13-04-2009, 16:16
ben sadece bir gs taraftarı olarak değil burada yaşanan futbol teröründen dolayı utanıyorum bakın a takım b takım önemli değil ama yaşananlar çok önemli sen futbolcuysan futbolunu oynayacaksın he ama küfürbaz yada kavgacı isen yerin zaten orası değil futbolcularda disiplinsizlik hat safhada hepsi ali kıran baş kesen olmuş fb arkadaşlara bakıyorum işte stadyumdaki vahşetten tutunda gs futbolculara vermişler veriştirmişler e arkadaş sormazlarmı adama hırsızın hiçmi suçu yok diye biz fener stadında gs seyircilere atılan insan idrarı torbalarınıda unutmadık arkadaşlar sabri ve arda emre neyse ne isterse bunların hepsi ronaldinho ayarında topçular olsun küme düşme pahasına bunlara en ağır cezayı verip süresiz kadro dışı bırakmak gerekir ama birde lugano gerçeği varki onu zaten arkadaşlar iii bilirler hapşu desen olay çıkaran bir yapısı var semihin karşılık vermesine üzüldüm kendisini hemşerim olarak izmir çamdibinden de tanırım son derece saygılı büyüklerini kırmayan insan gibi insandır ki gerçekten beni şaşırttı uzun lafın kısası hak edenler cezasını en ağır şekilde çeksinler tek ricam bu konuyu fb gs olarak değil temiz bir toplum bakışı açısından değerlendirmeniz saygılar!
tuncay-o1
13-04-2009, 18:00
haydi luganonun yaptığı kışkırtıcılık ama bizimkilerde ona uydu adamın türkiyede oynamada gözü yok nasıl yaparımda büyük ceza alırım diye uğraşırken bizimkilerde çileden çıkıp ona uydu
yazık gerçekten yazık zaten sakatlıklar yüzünden doğru dürüst kadro kuramazken şimdi hepten güçleşti ardaya yakıştıramadım sen takımın gözbebeği bu hareketinle galatasarayı belkide avrupa kupalarına gitmekten alıkoydun
bir anlık öfke takımı yıktı
kirmastılı
13-04-2009, 19:02
son zamanlarda seyrettiğim en rezil maçtı oyun yok kavga çok adamlar sanki savaşa gelmişler sonuç fiyasko
tam bir mahalle maçı seyrettik....iki BÜYÜK takım ha yazık,o takımlarda oynayanlar bu Türkiye'nin üç büyük takımlarından birinde oynadıklarının farkında olamayacak kadar şımarık,densiz,zavallı kişiler.BU MAÇ FENERBAHÇE'nin de GALATASARAY'ın TARİHİNDE KAPKARA BİR LEKEDİR......
o bahsini etmiş olduğunuz görüntüleri defalarca izledim taraftara yapılmış
hiç ama hiç birşey yok kasığında bir sorun gibi bir durumdan dolayı elini oraya
atıp yanı kasık bölümüne atıyor belden aşağı bükülüp doğruluyor olmamış birşeyi yapılmış gibi yazmak hiç kimseye yakışmaz ayıptır.ha şunu anlarım sporcular sahada yapamadığını box ringindeymiş gibi yaptılar ve görülmeyen
türk futbolunun maskesini gözler önüne serdiler bu maçtada baş aktör luganoydu.onu hadı anladık ya arda ve semihin yaptıkları yani inanılmaz ne söylenebilir:tsk:
kasığı ağrıyan adam ayağını başına kadar kaldırabilirmi abi. hiçmi kasık ağrısı çekmedik sanki. o şekilde kasığında ağrı olan adam ayağını o kadar rahat kaldıramaz. semih ve arda konusu ise ikisininde psikolojisi bozuktu. ibreti alem için olayları çıkartanlara tarihi cezalar verilmeli.
three_20
13-04-2009, 20:58
fenerbahceli olduğum için tabiikii herzaman iddaalıyım kazanmaya gidiyoruz umurım kazanırızda şimdiden heycan var gercek bi derbi olcak trabzonlu ve bjk arkadaşlar alınmasn yani bi fenerbahceli için gs macı bi yana diğerleri bi yana inş hakem önüne geçmez macın bide magandalık yapcaklara sesleniyorum bu fotoğrafla :
aslnda aynı yolda olduğumuzu kanıtıdır bu resim ebedi dost ezeli rekabet
umarım diğer maçlar gibi bol gol olur (yani atarız ) :praying:
dünyaya rezil olduk bnm sanki içime doğdu bu fotoğrafı koymuştum aslnda aynı amaç filan diye bişeyler zırvalamıştm yazıkkk
son olarakda sabriyi kınıyorum ve galatasaray gibi bi takıma böle bi futbolcuyu yakıştıramıyorum :smiles22: :smiles22:
sarıkanarya_41
13-04-2009, 23:17
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)(resim
alıntıdır)
yaw bu sabrı emrenın galatasarayda cırağı degılmıydı.yanı emre yetıstırmedımı bu sabrıyı.....
Ben sıkıldım artık böyle şeylerden. Galatasaraylı ve Beşiktaşlı kardeşlerim bırakın Fenerbahçeli futbolcular yaptıklarıyla kalsın. Zaten Galatasaraya ceza kapıda. , , , , , , , , , , olmaz.....
konu Başka Yönlere Saptamadan Kapatalı En Iyisi....