PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Allah a Emanet Olun!!!

sarıkanarya_41
07-04-2009, 14:19
degerlı arkadaslar oncelıkle hepınıze selamlar.
bundan 1 ay once caddede yururken sokak zupppelerıyle gırdıgım tartısma sonucu bana sahsıma küfürlü konusan birinle kavga ettim.sonuc olarak agzını burnunu kırdım.mahkeme gunu geldı cattı.bugun yanı 1 saat sonra mahkemeye cıkacagım.adamı dovdugum ıcın bende suclu bulunmaktayım ve cezası var kefalete cevıremez ve kavga ettıgım adam sıkayetını gerı almmazsa işim cok zor.
sunu telafuz edeyımkı her zaman saygı ve sevggı onemlı ama işin içine küfür girdimi farklı oluyor.hepınızı tek tek selamlarım.allaha emanet olun belkı gorusemeyız.hepınızı sevıyorum.umarım bu zamana kadar ne moderator ne vip nede üye iken sizleri kırmamısımdır.allaha ısmarladık.

Hilmi
07-04-2009, 14:27
alah yardımcın olsun arkadaşım umarım adam şikayetini geri alır ...

CABBARİ
07-04-2009, 15:43
zor bir dönem umarım hayırlısıyla atlatırsın
selametle

osmann
07-04-2009, 15:54
Geçmiş olsun kanarya...Yapabileceğimiz bişey olursa çekinme...allah yardımcın olsun...
selametle...

kucer06
07-04-2009, 16:02
Sonuçtan haber verebilirsin inşallah.

MUTAF
07-04-2009, 16:28
umarım kötü bir sonuç çıkmaz. ve aramıza katılırsın s.oskay.

erdemkoruklu
07-04-2009, 17:05
geçmiş olsun umarım herşey istediğiniz gibi olur.

wtwt99
07-04-2009, 17:06
bir sey cıkmaz insallah

veyselbakan
07-04-2009, 17:16
umarım bu zor dönemi hayırlısı ile atlatırsın

coscos1222
07-04-2009, 17:31
Umarım kötü bir sonuç çıkmaz.Gecmiş olsun kardeşim

caglar684
07-04-2009, 18:25
girdi içeri galiba gelmedi daha :(

senol_30
07-04-2009, 18:25
allah yardımcın olsun kardeş

MUTAF
07-04-2009, 19:35
bence suat kardeşimiz bu akşam bir süpriz yapacak ve aramıza gelicek :)

kanberoğlu
07-04-2009, 22:20
şu ana kadar bir haber yok. inşallah bizlere bir süpriz yapıyordur. böyle umuyorum. yinede aklımda kaldı.

pencere77
07-04-2009, 23:06
hayırlısı neyse olsun kardeşim.sonuçtan haberdar etmen dileğiyle

OLDSMAN
07-04-2009, 23:38
Hayırlısı olsun,lehine sonuçlanır inşallah

:praying:

cafi
08-04-2009, 00:28
öyle bir zamanda yaşıyoruz ki kedini bilmez bazı kişilerin dürüst onurlu insanları sataşmaları sonucu başının beyaya girmesi kaçınılmaz oluyor ALLAH yardımcın olsun kardeşim büyük geçmiş olsun

Admin
08-04-2009, 00:34
bundan 1 ay once caddede yururken sokak zupppelerıyle gırdıgım tartısma sonucu bana sahsıma küfürlü konusan birinle kavga ettim.sonuc olarak agzını burnunu kırdım.mahkeme gunu geldı cattı.bugun yanı 1 saat sonra mahkemeye cıkacagım.adamı dovdugum ıcın bende suclu bulunmaktayım ve cezası var kefalete cevıremez ve kavga ettıgım adam sıkayetını gerı almmazsa işim cok zor.
sunu telafuz edeyımkı her zaman saygı ve sevggı onemlı ama işin içine küfür girdimi farklı oluyor.hepınızı tek tek selamlarım.allaha emanet olun belkı gorusemeyız.hepınızı sevıyorum.umarım bu zamana kadar ne moderator ne vip nede üye iken sizleri kırmamısımdır.allaha ısmarladık.
İnşallah bir şey cıkmaz ama gelmedigine göre içerimi alındın acaba tam bilgi verende yok.

Umarım birşey soz konusu olmamıştır.:frown:

gacvokem
08-04-2009, 00:41
kardeş geçmiş olsun ,sorunsuz atlatırsın bu devreyi ,inşallah

Volkan
08-04-2009, 01:11
yav içeri alınsaydı zaten kavgayı ettiği zaman alınırdı 3veya 4 duruşma sürer sonra para cezasına cevrilir. he içerde değil zaten. türkiyede kimler dışarıda dolaşıo.

beydemir
08-04-2009, 03:01
sende ALLAH a emanet ol ALLAH ın izniyle herşey düzelir.SELAMLAR

köyer
08-04-2009, 08:32
mevlam yar ve yardımcın olsun......

osmann
08-04-2009, 09:30
kanarya bir ses ver?

(kavga ile içeri ye atıldığınıda ilk öğreneceğim...kanarya umarım içeri girmez.... onca azılı dışarıda rahatça dolaşırken, hayret yahu)

selametle...

emmi
08-04-2009, 10:03
İnşallah dediğin gibi olmazda, en kısa zamanda aramıza dönersin. Böyle basit kavgayla herkes içeri atılacak olsa Türkiyenin yarıdan çoğu içerde olması lazım. Bellide oılmaz burası Türkiye ne de olsa!
Saygılar.

zorlu
08-04-2009, 10:56
umarım bütün arkadaşların dediği gibi olurda aramızda görmekten mutlu oluruz kanar arkadaşımızı zamanında benimde başıma gelmişti karşı tarafın hastane raporu varsa inşallah yoktur işi o zaman bayağı zor Allah sabır ve kolaylık vermesi temennisi ile

ZİRVE09
08-04-2009, 11:53
Allah Cc Yardımcın Olsun Kalbını Ferah Tuthıc Bırsey Olmaz. Tekrar Gecmıs Olsun Aramıza Donmek Dılıegıyle Allaha Emanet Ol

cellini
08-04-2009, 12:05
büyük geçmiş olsun umarım içeriye girmezsin.herkesin başına gelmiştir mutlaka.karşı taraf küfür edince karşılık veriyoruz ve haklıyken haksız duruma düşebiliyoruz.şiddete karşıyız ama maalesef bazen böyle durumlar başımıza gelebiliyor.umarım kötü bir sonuç çıkmaz.sonuçta küfürle ağır tahrikte var.büyük geçmiş olsun.umarım aramıza kısa zamanda dönersin.

sarıkanarya_41
08-04-2009, 13:23
selam arkadslar.hepınıze tek tek tesekkur ederım allah razı olsun.benı mutlu edıp moralımı yuksek tuttunuz.ne kadar tesekkur etsem azdır.
dun mahkeme mayısa ertelendı.ama adamın raporu var.şikayeti geri almıyor.
izmit fethıye caddesınde yuruyoduk hanımla beraber ıkı eleman 18-19 yaslarında kufurlu konusuyorlardı ben de saygısızlık yapma lan gormuyomusun aıle gecıyo yoldan deyınce.tabı genc arkadasın bırı cıktı s...git lan sana mı soracam sendenmı ogrenecem saygıyı falan dedi.düşük bel kot pantalonu küpe kulagında zibidi.bende bana o cevabı verınce halıyle kafayı caktım serserıye.sonrası zaten caddedeyız polıs damladı karakolda 3-4 saat ıfade verdık cocuk hastahaneye gıttı burnu kırılmıs saglık raporunada durumu işlettırmıs.
komıser ve mahkemede olsun bana suc duyurunda bulnmalıyıdn adamı dovmemelıydın kanunlar var felan dendi.bakalım sonuc bırdahaki mahkemede ne olacak.

sarıkanarya_41
08-04-2009, 13:27
büyük geçmiş olsun umarım içeriye girmezsin.herkesin başına gelmiştir mutlaka.karşı taraf küfür edince karşılık veriyoruz ve haklıyken haksız duruma düşebiliyoruz.şiddete karşıyız ama maalesef bazen böyle durumlar başımıza gelebiliyor.umarım kötü bir sonuç çıkmaz.sonuçta küfürle ağır tahrikte var.büyük geçmiş olsun.umarım aramıza kısa zamanda dönersin.

Allah Cc Yardımcın Olsun Kalbını Ferah Tuthıc Bırsey Olmaz. Tekrar Gecmıs Olsun Aramıza Donmek Dılıegıyle Allaha Emanet Ol

umarım bütün arkadaşların dediği gibi olurda aramızda görmekten mutlu oluruz kanar arkadaşımızı zamanında benimde başıma gelmişti karşı tarafın hastane raporu varsa inşallah yoktur işi o zaman bayağı zor Allah sabır ve kolaylık vermesi temennisi ile

İnşallah dediğin gibi olmazda, en kısa zamanda aramıza dönersin. Böyle basit kavgayla herkes içeri atılacak olsa Türkiyenin yarıdan çoğu içerde olması lazım. Bellide oılmaz burası Türkiye ne de olsa!
Saygılar.

kanarya bir ses ver?

(kavga ile içeri ye atıldığınıda ilk öğreneceğim...kanarya umarım içeri girmez.... onca azılı dışarıda rahatça dolaşırken, hayret yahu)

selametle...

mevlam yar ve yardımcın olsun......

sende ALLAH a emanet ol ALLAH ın izniyle herşey düzelir.SELAMLAR

kardeş geçmiş olsun ,sorunsuz atlatırsın bu devreyi ,inşallah

İnşallah bir şey cıkmaz ama gelmedigine göre içerimi alındın acaba tam bilgi verende yok.

Umarım birşey soz konusu olmamıştır.:frown:

öyle bir zamanda yaşıyoruz ki kedini bilmez bazı kişilerin dürüst onurlu insanları sataşmaları sonucu başının beyaya girmesi kaçınılmaz oluyor ALLAH yardımcın olsun kardeşim büyük geçmiş olsun

Hayırlısı olsun,lehine sonuçlanır inşallah

:praying:

hayırlısı neyse olsun kardeşim.sonuçtan haberdar etmen dileğiyle

şu ana kadar bir haber yok. inşallah bizlere bir süpriz yapıyordur. böyle umuyorum. yinede aklımda kaldı.

allah yardımcın olsun kardeş

girdi içeri galiba gelmedi daha :(

Umarım kötü bir sonuç çıkmaz.Gecmiş olsun kardeşim

bir sey cıkmaz insallah

umarım kötü bir sonuç çıkmaz. ve aramıza katılırsın s.oskay.

Sonuçtan haber verebilirsin inşallah.

Geçmiş olsun kanarya...Yapabileceğimiz bişey olursa çekinme...allah yardımcın olsun...
selametle...

zor bir dönem umarım hayırlısıyla atlatırsın
selametle

alah yardımcın olsun arkadaşım umarım adam şikayetini geri alır ...
hepinize tek tek tesekkur ederim saygı ve selamlarımla .sizlerden ayrı kalmayı hiç istemem burad aile gibbiyiz.cocugun aılesı suc duyurusunu geri aldırtmıyor tanıdık polis var ama iş kalemde bitiyor.

osmann
08-04-2009, 13:30
Mahkemeye çıktınmı? ne oldu?

sarıkanarya_41
08-04-2009, 13:31
yav içeri alınsaydı zaten kavgayı ettiği zaman alınırdı 3veya 4 duruşma sürer sonra para cezasına cevrilir. he içerde değil zaten. türkiyede kimler dışarıda dolaşıo.
evet dunn zaten ben bu mesajı yazerken dısarıdaydım zaten içerde olsam yazmam imkansız.ama tabıkı olayın ılk anında 3-4 saat karakolda ifade verdık.dunku mahkemede ıse ertelendı bır ay sonraya bakalım ıkıncısınde ne olacak.allah sevende sevmeyendende razı olsun ama cok sevenımız varmıs.
saygılarımla yıne bu platforumda tum uye lerle bırlık beraberlık ıcerınde olmak gurur verıcı bızım forum askımız her daım dostluk kardeslık yurtluk tan dogan ısıktır.

sarıkanarya_41
08-04-2009, 13:34
Mahkemeye çıktınmı? ne oldu?
selam arkadslar.hepınıze tek tek tesekkur ederım allah razı olsun.benı mutlu edıp moralımı yuksek tuttunuz.ne kadar tesekkur etsem azdır.
dun mahkeme mayısa ertelendı.ama adamın raporu var.şikayeti geri almıyor.
izmit fethıye caddesınde yuruyoduk hanımla beraber ıkı eleman 18-19 yaslarında kufurlu konusuyorlardı ben de saygısızlık yapma lan gormuyomusun aıle gecıyo yoldan deyınce.tabı genc arkadasın bırı cıktı s...git lan sana mı soracam sendenmı ogrenecem saygıyı falan dedi.düşük bel kot pantalonu küpe kulagında zibidi.bende bana o cevabı verınce halıyle kafayı caktım serserıye.sonrası zaten caddedeyız polıs damladı karakolda 3-4 saat ıfade verdık cocuk hastahaneye gıttı burnu kırılmıs saglık raporunada durumu işlettırmıs.
komıser ve mahkemede olsun bana suc duyurunda bulnmalıyıdn adamı dovmemelıydın kanunlar var felan dendi.bakalım sonuc bırdahaki mahkemede ne olacak.
aynen abı boyle yazdıgım gıbı durum soz konusu ama suc duyurunu gerı almıyorlar.abı cocugun burun gıttı.elınde raporda var bılmıyom ılerdekı mahkemede ne olur.para cezası verılırde o kesın.hastahane ve cocugn ıse gıdemedıgı gunlerın yevmiyesi.hayırlısı aksam mahkemeden cıkınca ıstanbulda işlerım vardı anca kafayı topladım foruma gelebıldım cok merakta kalmıssınız bu kadar sevılmekten dolayı duygularım kabardı.sagolun hepınızı sevıyorum.

sarıkanarya_41
08-04-2009, 13:37
ayrıca bana e-mail yollayan msn mi mesajlarla dolduran anlık ileti atan arkadaslara cok tesekkur ederım.

sarıkanarya_41
08-04-2009, 13:40
sürprizin en büyüğü tamamen mahkemenın kesın sonucunda beraat ettiğim zaman.inşallah.msnde konustugumuz gıbı yırtacaz bı kac faktör kurtarıyo ama rapor var cocukta bakalım hayırlısı.:49:

serdar22
08-04-2009, 13:48
yav adamlar kendi aralarinda konusuyormus,napacaksinda karisiyon.
karismasaydin daha iyi olurdu.bos yere para cezasi yedin iste

osmann
08-04-2009, 13:50
kardeşim yanında hanımın varsa bu tip şeylere mazur kalmamak elde değil...banada hep denk geliyor...allahtan sana verilen cevabı vermiyorlar...verseler bizde mahkemelik olacağız...insanın yanında hanımı olunca lafıda kaldıramıyorsun...
geçmiş olsun...inşallah yırtarsın kazasız belasız...
selametle...

sarıkanarya_41
08-04-2009, 14:19
kardeşim yanında hanımın varsa bu tip şeylere mazur kalmamak elde değil...banada hep denk geliyor...allahtan sana verilen cevabı vermiyorlar...verseler bizde mahkemelik olacağız...insanın yanında hanımı olunca lafıda kaldıramıyorsun...
geçmiş olsun...inşallah yırtarsın kazasız belasız...
selametle...
evet aynen usta mevzuyu cözmüşsün.temennilerin için tekrara sag olasın.

emrewashere
08-04-2009, 16:34
hangi devirde yaşıyoruz yaw adama bak hem elini kolunu sallıya sallıya gezicek hem küfür edicek sen bişi yapamıcaksın sen iyisini yapmışsın eline sağlık haketmiş
sanırım yaptığında az çok nevsi müdafaya giriyor tam bilmiyorum ama geçmiş olsun umarım mahkeme zaman aşımına uğrayıp ceza almadan kurtulursun

osmann
08-04-2009, 17:41
yav adamlar kendi aralarinda konusuyormus,napacaksinda karisiyon.
karismasaydin daha iyi olurdu.bos yere para cezasi yedin iste

eşinin veya ailenin yanında küfürlü konuşulması seni rahatsız etmezmi?
ayrıca arkadaş önce bir uyarmış...
orayı atlama...
selametle...

aliharbiye
08-04-2009, 19:30

Hikmet™
08-04-2009, 21:05
benimde başıma geldi bu olay ozaman 17 yaşındaydım bana küfür etti oğlan bende gözüne bi tane sağlam bi yumruk yerleştirdim kick box cu adamız tabi nese şikayetçi oldular 8 ay sonra mahkemede şikayetini almadılar bende haneye tecavüz ettiler şahitlerimde var bende şikayetçi olacam diyince şikayetini geri aldılar inşallah alırlar şikayetini

Hikmet™
08-04-2009, 21:16
evet dunn zaten ben bu mesajı yazerken dısarıdaydım zaten içerde olsam yazmam imkansız.ama tabıkı olayın ılk anında 3-4 saat karakolda ifade verdık.dunku mahkemede ıse ertelendı bır ay sonraya bakalım ıkıncısınde ne olacak.allah sevende sevmeyendende razı olsun ama cok sevenımız varmıs.
saygılarımla yıne bu platforumda tum uye lerle bırlık beraberlık ıcerınde olmak gurur verıcı bızım forum askımız her daım dostluk kardeslık yurtluk tan dogan ısıktır.

sen gene iyisin beni bi aldılar karakola saat akşam 7 idi gece 12 de bıraktılar

artech
08-04-2009, 23:47

Küfürde hakarette olsa şiddet olmamalı bence bu benim düşüncem

sarıkanarya_41
09-04-2009, 02:24
Küfürde hakarette olsa şiddet olmamalı bence bu benim düşüncem
hocam sımdı hayat farklı olmaya basladı bız turkler gıtgıde sertlesıyoruz kızgın mılletız.bız yıne ıyıyız gık desen sılahı dayarlar bu zamanda.ne olacak memlekette krız var para yok daha sayamadıgım neler var neler.sabır etmek tahammul etmek o kadar kolay degıl.aff edersın kufuru ben kaldıramam bunu bana bırı forumda yapsa ıp nosundan bulurum yerını adsl abonelık verılerı var.neyse gorusunuze saygılıyım.umarım boyle bır durumla karsılasmazsınız.

Hikmet™
09-04-2009, 11:23
hocam sımdı hayat farklı olmaya basladı bız turkler gıtgıde sertlesıyoruz kızgın mılletız.bız yıne ıyıyız gık desen sılahı dayarlar bu zamanda.ne olacak memlekette krız var para yok daha sayamadıgım neler var neler.sabır etmek tahammul etmek o kadar kolay degıl.aff edersın kufuru ben kaldıramam bunu bana bırı forumda yapsa ıp nosundan bulurum yerını adsl abonelık verılerı var.neyse gorusunuze saygılıyım.umarım boyle bır durumla karsılasmazsınız.

iyi hoş diyosunda abi birsürü ip gizleme programları var ip gizleyip forumda sana küfür edederlerse nasıl bulacan yerini bide ip nosunu buldun diyelim yerini nasıl bulacan internet sağlayıcısında çalışan yakının mı var senın

veyselbakan
09-04-2009, 11:24

kardeşim dışarıda olmana çok sevindim inşallah bu kötü günleri atlatacaksın
bir arkadaşım küfürde olsa şiddete hayır demiş kendince haklı olabilir ama eğer allah kimsenin başına vermesin benimde başıma bu tür bir olay gelse senden farklı davranmaz belkide allah korusun daha da ileri gidebilirdim evli barklı insanlarız yolda hiç tanımadığın öküzün biri kalkacak anana avradına söğecek sen hiç bir şey olmamış gibi dönüp arkana gideceksin böyle bir şeyi istesekte yapamayız en azından benim mezhebim o kadar geniş değil formdaki arkadaşlarımında bana katılacağı görüşündeyim adalete yargıya elbetteki saygımız var ama bu konularda maalesef taviz olmuyor hırsız gelecek yatak odan en mahrem yerin içeri girecek ben şiddete hayır diyeceğim yada ooo kardeşim hoş geldin biz uyuyalım sen bak rahatına kafana göre takılmı diyeceğim üzlerek te olsa söylüyorum bazı yerlerde maalesef orman kanunlarını kullanacaksın demem o ki kardeşim sonuna kadar yanındayız ve inşallah adalet terazisi senin yanında olacaktır!

Hikmet™
09-04-2009, 11:35
kardeşim dışarıda olmana çok sevindim inşallah bu kötü günleri atlatacaksın
bir arkadaşım küfürde olsa şiddete hayır demiş kendince haklı olabilir ama eğer allah kimsenin başına vermesin benimde başıma bu tür bir olay gelse senden farklı davranmaz belkide allah korusun daha da ileri gidebilirdim evli barklı insanlarız yolda hiç tanımadığın öküzün biri kalkacak anana avradına söğecek sen hiç bir şey olmamış gibi dönüp arkana gideceksin böyle bir şeyi istesekte yapamayız en azından benim mezhebim o kadar geniş değil formdaki arkadaşlarımında bana katılacağı görüşündeyim adalete yargıya elbetteki saygımız var ama bu konularda maalesef taviz olmuyor hırsız gelecek yatak odan en mahrem yerin içeri girecek ben şiddete hayır diyeceğim yada ooo kardeşim hoş geldin biz uyuyalım sen bak rahatına kafana göre takılmı diyeceğim üzlerek te olsa söylüyorum bazı yerlerde maalesef orman kanunlarını kullanacaksın demem o ki kardeşim sonuna kadar yanındayız ve inşallah adalet terazisi senin yanında olacaktır!

aynen kardeş katılıyorum sana

Özgür Erge
09-04-2009, 12:11
iyi hoş diyosunda abi birsürü ip gizleme programları var ip gizleyip forumda sana küfür edederlerse nasıl bulacan yerini bide ip nosunu buldun diyelim yerini nasıl bulacan internet sağlayıcısında çalışan yakının mı var senın

siz merak edmeyin öle bi durumda biz gireriz devreye dostum allah yardımcın olsun inşallah adam şikayetini geri alır..

sarıkanarya_41
09-04-2009, 12:24
siz merak edmeyin öle bi durumda biz gireriz devreye dostum allah yardımcın olsun inşallah adam şikayetini geri alır..
tesekkur ederım ozgur allah razı olsun.:45:

sarıkanarya_41
09-04-2009, 12:28
program falan faso fiso..bak bı ornek hanı bılgısayarından verılerı programları mp3 ve kayıtlı işlevleri siliyorsunuzda hanı hard dısk bos gozukuyo aslında dolu.kılıtlı bır kapıyı dusun ama kapının acık tarafı bos ardında ıse her sey var.yani bi ergenekonda bıle bos harddısklerı acabıldıler.dıyelımkı statık ıp veya gızleme kosulları kullanıyorsunuz.ama ttnet servıs saglayıcısı senı nasıl uygunsuz sıtelere cocuk ıcerıklı ***** sıtelere gırdıgınde emnıyet buluyorsa buda aynı olay.neyse konu bu degıl ornekleme yaptım.dostlara forum halkına candan tesekkur ederım.:present:

yildizim
09-04-2009, 12:43
emşerim büyük geçmiş olsun inşaAllah beraat edersin selam ve dua ile

sarıkanarya_41
09-04-2009, 12:59
emşerim büyük geçmiş olsun inşaAllah beraat edersin selam ve dua ile
sagolasın kardesim.

veyselbakan
09-04-2009, 14:00
sagolasın kardesim.

kardeşim gölcük başiskelede askerdim sen iste senin için 15 yıldır gitmediğim izmite bir daha geleyim dedim ya sonuna kadar seninle birlikteyiz

wtwt99
09-04-2009, 14:11
sen tamamen haklısın bende olsaydım aynı tepkıyı verırdım aslında ilk duruşmada berrat etmen lazımdı çünkü agır tahrik var

sarıkanarya_41
09-04-2009, 14:18
kardeşim gölcük başiskelede askerdim sen iste senin için 15 yıldır gitmediğim izmite bir daha geleyim dedim ya sonuna kadar seninle birlikteyiz
izmitimiz/kocaeli paris gibi oldu yeni ust gecıtler yaptılar ustunde restaurantlar var yakında acılacak.alttan e-5 ten arabalar gecıyo sen yukarıda denız manzaralı yemek yyıyosun.saygılar.sagolun desteklerınız ıcın.:45:

sarıkanarya_41
09-04-2009, 14:19
sen tamamen haklısın bende olsaydım aynı tepkıyı verırdım aslında ilk duruşmada berrat etmen lazımdı çünkü agır tahrik var
kamu amme adamlar yanı devlet 7 yıl dosyayı saklı tutuyor.beraat etsen bıle 7 yıl sonra sıcıl temızlenıyor.

sarıkanarya_41
09-04-2009, 14:21
arkadaslar allah hepınızden razı olsun ben sımdı bızım radyoda işler var daha sonra bu meselelerı supersatforum farklı ile masaya yatıracagız hepımız bırımız,bırımız hepımız ıcın varız.

Hikmet™
09-04-2009, 14:29
arkadaslar allah hepınızden razı olsun ben sımdı bızım radyoda işler var daha sonra bu meselelerı supersatforum farklı ile masaya yatıracagız hepımız bırımız,bırımız hepımız ıcın varız.

Aynen diyorum başka bişey demiyorum :45: :45: :45: :45: :45:

f.pala
09-04-2009, 18:57
hayırlısı olsun inşaaallah bi şey çıkmaz

sarıkanarya_41
10-04-2009, 11:09
sag olasınız. sizleri yanımda gormek bilmek mutluluk ve güç verıyo.

sarıkanarya_41
10-04-2009, 12:47
nasıl derler seriatın kestıgı parmak acımaz.kanunlara yasalara uyacaz.adalet yerını bulacak.hayırlı cumalar.

mrbrown
10-04-2009, 14:12
kardeş geçmiş olsun

sarıkanarya_41
11-04-2009, 01:48
kardeş geçmiş olsun
sagolun allah benı bu zor gunlerımde dusunenlerden.iyiki varsınız.
hani bir laf vardır,iyi günün dostu kara günün dostudr.gercek dostluklara bugunlerde ihtiyac duyuluyor.

thbbaba1
11-04-2009, 12:32

kardeşim geçmiş olsun hiç teleşlanma bu olaysenin başına gelmiş bizimde başımaza gelebilirdi şu anki ortam öyle bi ortamki insan yolda yürürken katil olur .................ya ailen ile gezerken başın belaya giriyor sen kafana takarsan senin için kötü olur kafana takma kardeş en iyisini yapmışsın neyseki dava ertelenmiş böyle olursa karar yüce yargının senden yana olmasını temenni eder kendine iyi bakmanı isteriz ( çünkü formumda sana ihtiyac var ) ben şahsım olarak tekrar geçmiş olsun allaha emanet ol kardeşim :present: herzaman yanındayız

sarıkanarya_41
11-04-2009, 14:03
kardeşim geçmiş olsun hiç teleşlanma bu olaysenin başına gelmiş bizimde başımaza gelebilirdi şu anki ortam öyle bi ortamki insan yolda yürürken katil olur .................ya ailen ile gezerken başın belaya giriyor sen kafana takarsan senin için kötü olur kafana takma kardeş en iyisini yapmışsın neyseki dava ertelenmiş böyle olursa karar yüce yargının senden yana olmasını temenni eder kendine iyi bakmanı isteriz ( çünkü formumda sana ihtiyac var ) ben şahsım olarak tekrar geçmiş olsun allaha emanet ol kardeşim :present: herzaman yanındayız
cok sagolun eksık olmayın.sizler boyle yanımda oldukca cok ıyı oluyorum allah razı olsun.:45:

kanaryam1950
11-04-2009, 14:39
sarıkanaryam geçmiş olsun.

cihat çapa
11-04-2009, 23:17
Değerli kardeşim,ben kesinlikle senin içeri gireceğine ihtimal vermiyorum.Sen yapılacak olan en iyi hareketi yapmışsın.Gençliğimiz elden gidiyor.Seninde daha evvelki mesajlarında söylediğin gibi zibidi bir gençlik geliyor ne yazıkki.Bu yüzden aklı selim olan bizler bu gibi zibidilerin yaptıkları karşısında sus pus olursak daha vahim durumlarla karşı karşıya kalırız.Bu gibi hareketleri yapanlara haddini bildirelimki meydanı boş sanmasınlar.Ellerine ve kafana sağlık.......

sarıkanarya_41
12-04-2009, 01:45
sarıkanaryam geçmiş olsun.

Değerli kardeşim,ben kesinlikle senin içeri gireceğine ihtimal vermiyorum.Sen yapılacak olan en iyi hareketi yapmışsın.Gençliğimiz elden gidiyor.Seninde daha evvelki mesajlarında söylediğin gibi zibidi bir gençlik geliyor ne yazıkki.Bu yüzden aklı selim olan bizler bu gibi zibidilerin yaptıkları karşısında sus pus olursak daha vahim durumlarla karşı karşıya kalırız.Bu gibi hareketleri yapanlara haddini bildirelimki meydanı boş sanmasınlar.Ellerine ve kafana sağlık.......
arkadaslar cok sagolun eksık olmayın.bu hayatta sızler gıbı samımı dostlarım olmasından dolayı gurur duyuyorum hem forumla hem kendımle.saygı ve sevgılerımle.

beydemir
12-04-2009, 03:10
sürprizin en büyüğü tamamen mahkemenın kesın sonucunda beraat ettiğim zaman.inşallah.msnde konustugumuz gıbı yırtacaz bı kac faktör kurtarıyo ama rapor var cocukta bakalım hayırlısı.:49:
ALLAH ın izniyle beraat edeceğini umuyorum. benim başımada öyle birkaç olay geldi büyük geçmiş olsun.bir avukata danıştınmı onlar ne diyorlar?

sarıkanarya_41
12-04-2009, 04:26
ALLAH ın izniyle beraat edeceğini umuyorum. benim başımada öyle birkaç olay geldi büyük geçmiş olsun.bir avukata danıştınmı onlar ne diyorlar?
yok avukat olayına gırmedım ben avukatlarada fazla guvenmem.degılmı onca ıscı haklı ıken mahkeme oncesı ısverenle el şıkışan onca tuyu bıtmemıs yetımın hakkını yıyen avukat.yanı hepsı oyle olmasada ben guvenmıyorum kendı kapatısem yeter.
abı bu arada ıyı dıleklerın ıcın sagolasın.

sarıkanarya_41
13-04-2009, 23:19
olayı yasadıgım cocugun aılesı ıle ara bulmaya calısıyoruz belkı sıkayetı gerı alırlar.

sarıkanarya_41
13-04-2009, 23:24
sunu telafuz edeyımkı her zaman saygı ve sevggı onemlı ama işin içine küfür girdimi farklı oluyor.hepınızı tek tek selamlarım.allaha emanet olun belkı gorusemeyız.hepınızı sevıyorum.umarım bu zamana kadar ne moderator ne vip nede üye iken sizleri kırmamısımdır.allaha ısmarladık