Orijinalini görmek için tıklayınız : yumatu HITECH X2
Arkadaşlar yukarıda adı geçen cihazım thor uydusunu çözmemektedir.
ve aljezira spor +4 kanalı şu saat itibarıyle açılmamaktadır?
konu ile ilgisi bulunan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.
teşekkür eder işlerinizde başarılar dilerim.
Arkadaşlar yukarıda adı geçen cihazım thor uydusunu çözmemektedir.
ve aljezira spor +4 kanalı şu saat itibarıyle açılmamaktadır?
konu ile ilgisi bulunan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.
teşekkür eder işlerinizde başarılar dilerim.
arkadaşlar yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim
ben kendi imkanlarımla olayı çözdüm belki sizlerede yardımcı olabilirim diye forumda paylaşmaya karar verdim.
sorunum kablodaymış.
receiverdan motora kadar çıkan kabloyu değiştirdim şu an hem thor uydusu hemde nilsat uydusu sorunsuz şekilde açıyor .
teşekkür ederim.
tavşantepeli
10-05-2009, 17:06
arkadaşlar yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim
ben kendi imkanlarımla olayı çözdüm belki sizlerede yardımcı olabilirim diye forumda paylaşmaya karar verdim.
sorunum kablodaymış.
receiverdan motora kadar çıkan kabloyu değiştirdim şu an hem thor uydusu hemde nilsat uydusu sorunsuz şekilde açıyor .
teşekkür ederim.
arkadaşım bu cihazı benzeri bende var ancak yazılımların bulundu siteyi bulamıyorum.bende emu ile açılabilen kanallarda açılmıyor hitech x-1 cihazım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
sahin_42
10-05-2009, 23:04
arkadaşım bu cihazı benzeri bende var ancak yazılımların bulundu siteyi bulamıyorum.bende emu ile açılabilen kanallarda açılmıyor hitech x-1 cihazım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
arkadaşım bende hıtech x-2 var sendeki cihazın özelliklerinden birazcık bahsedersen yardımcı olabilirım.örneğin cihaz açılırken ne yazıyor yazılım versiyonu 1.2.63 mü,model ıd 3329c veya başka bir şeymi yazıyor bunlardan kısaca bahsedersen iyi olur.ayrıca bendeki cihaz uydudan kart paylaşımlıdır seninkide aynımı.iyi akşamlar.
tavşantepeli
11-05-2009, 00:27
arkadaşım bende hıtech x-2 var sendeki cihazın özelliklerinden birazcık bahsedersen yardımcı olabilirım.örneğin cihaz açılırken ne yazıyor yazılım versiyonu 1.2.63 mü,model ıd 3329c veya başka bir şeymi yazıyor bunlardan kısaca bahsedersen iyi olur.ayrıca bendeki cihaz uydudan kart paylaşımlıdır seninkide aynımı.iyi akşamlar.
uyduyu açtığımda her hangi bir versiyon yazmıyor.direk açıyor benim cihazda uydu paylaşımlı motorlu çanak kullandığım için 25-13-7 derecedeki yayınları açıyor sabit antenim 33 derecede - yumatu x serilerinin yazılımları fta mı bu cihazlara sof cam atılıyormu ***leri manuel olarak girilebiliyormu yazılım sitesi varmıdır. iyi geceler
sahin_42
11-05-2009, 17:20
kardeşim biz bu cihazla 53 veya 21 dereceden paylaşım alıyoruz senin dediğin uydular bizde de paylaşımdadır.bu cihaz yumatu Iq plas olarak açılıyor ve yumatu Iq plas ın *** ve yazılımlarını kullanıyorum.emu açma 9339 olarak açılır ve thor uydusunu ***lerle izliyorum çok güzel bir paket digi tv ***leri forumda mevcut istersen yararlanabilirsin.kolay gelsin.
tavşantepeli
23-05-2009, 11:12
emu nasıl açılıyor
tavşantepeli
23-05-2009, 11:17
emu nasıl açılıyor hangi alan üzerine geldiğim 9339 yazacağım teşekkürler
sahin_42
23-05-2009, 14:15
emu nasıl açılıyor
arkadaşım emuyu açmak için normal yayın varken 9339 olarak tuşluyorsun emu açılıyor tabiki hıtech-x2 için söylüyorum.selamlar.
TEKNİSYEN101
24-05-2009, 11:20
emu nasıl açılıyor hangi alan üzerine geldiğim 9339 yazacağım teşekkürler
herhangi bir kanal üzerinde 9339 u tuşlamanız yeterli
tavşantepeli
30-05-2009, 09:50
herhangi bir kanal üzerinde 9339 u tuşlamanız yeterli
arkadşlar ben 9339 herhangi bir kanal üzerinde yaptım ancak yinede açmadı.benim cihaz hıtech X-1 yazılım laoderi 1.9.5 ile fta yazılımı alıyor 13-7-26 derecedeki yayınları alıyor yerli yayın açmıyor ve 33 dereceden yayın alan kanalları izliyorum.oda 13 derecede nova ve xxx kanalları freler hariç 26 derece şifreli olan kanalların çoğonu açıyor 7 derecede hemen hemen şifreli kanalların hepsini açıyor.ancak 5 derece emu ile açılan kanalları açamıyor birde bu cihaza sofcam atılabiliyormu.internette çok araştırdım bu cihaza ait her hangi bir sitede bulamadım.yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
TEKNİSYEN101
31-05-2009, 20:28
arkadşlar ben 9339 herhangi bir kanal üzerinde yaptım ancak yinede açmadı.benim cihaz hıtech X-1 yazılım laoderi 1.9.5 ile fta yazılımı alıyor 13-7-26 derecedeki yayınları alıyor yerli yayın açmıyor ve 33 dereceden yayın alan kanalları izliyorum.oda 13 derecede nova ve xxx kanalları freler hariç 26 derece şifreli olan kanalların çoğonu açıyor 7 derecede hemen hemen şifreli kanalların hepsini açıyor.ancak 5 derece emu ile açılan kanalları açamıyor birde bu cihaza sofcam atılabiliyormu.internette çok araştırdım bu cihaza ait her hangi bir sitede bulamadım.yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
öncelikle yerli platformlar hakkında yazı yazmak forumumuzda yasaktır.
KURAL 2-Forumumuz yasal lisanslı bir forumdur.Forum içinde her türlü illegal k eyler,mesajlar yasaktır.Özellikle digiturk ve dsmart platfomlarının çözümü gibi.Ayrıca her türlü canlı yayın yapan maç linkleri yasaktır.
diğer sorunuza gelince cihazınız açılırken Q plus olarakmı açılıyor, eğer ona göre açılıyorsa aşğıdaki linkteki softcamı yükleyebilirsiniz.
Only the registered members can see the link
tavşantepeli
31-05-2009, 22:42
öncelikle yerli platformlar hakkında yazı yazmak forumumuzda yasaktır.
KURAL 2-Forumumuz yasal lisanslı bir forumdur.Forum içinde her türlü illegal k eyler,mesajlar yasaktır.Özellikle digiturk ve dsmart platfomlarının çözümü gibi.Ayrıca her türlü canlı yayın yapan maç linkleri yasaktır.
diğer sorunuza gelince cihazınız açılırken Q plus olarakmı açılıyor, eğer ona göre açılıyorsa aşğıdaki linkteki softcamı yükleyebilirsiniz.
Only the registered members can see the link sayın arkadaşım ben yerli yayın izliyorum demedim zaten böyle bir seyin olması için yasal kartlarını almam gerekir ben sorduğum soruların cevabını alamadım forum kurallarına aykırı bir şey yazmadım çünki her hangi bir link ve *** adıda vermedim. siz bu kanıya nasıl vardınız.zaten forumuza güvenmesem ne üye olurdum nede sizin gibi ustalardan bilgi isterdim.sizin gibi teknik bilgisi yüksek olan arkadaşlar yardım istiyoruz hepsi bu çünki bu konularda ben amatör biriyim bilgim yok.zaten cihazımda bozuldu .bu konularda bu cihazla ilgili soru soramam.eski next chaza devam