Orijinalini görmek için tıklayınız : Batarya oranınızı hoş bir görsellikle tam ekran takip edin.
Aşağıda linkte yer alan uygulama bir flash lite uygulaması. Batarya durumunuzu hoş bir efektle göstererek Symbian cihazınıza ayrı bir hava katıyor.
Ayrıca uygulamayı ekran koruyucu olarak da atamanız mümkün. Bunun için temalara girerek güç tasarrufu modundan animasyon seçeneğini aktif hale getirmeniz ve linkteki dosyayı cihazınıza göstermeniz gerekmektedir.
Only the registered members can see the link
RapidShare: Easy Filehosting (Only the registered members can see the link)
realeclipse
08-02-2010, 12:48
teşekkürler
kaant288
10-02-2010, 23:52
Arkadaşım bu s60 modeli içinmi ? Onu anlamadım bi türlü.Blutut la yolladım. fakat desteklenmeyen dosya biçimi dio.
Arkadaşım bu s60 modeli içinmi ? Onu anlamadım bi türlü.Blutut la yolladım. fakat desteklenmeyen dosya biçimi dio.
S60 lar için
qetzman@hotmai
11-02-2010, 00:35
Eline sağlik
kaant288
11-02-2010, 02:46
S60 lar için
kardeş s60 lar için demişsin iyi güzel.Ama atınca çalışmadı.Mesajlara geliyodu normalde. Uzantısı .sis olan dosyalar oluyodu ve tıklayınca yükleme başlıyodu.Bunda nasıl oluyor peki.Bunda tıklıyon dosya hatalı fln bişi dio.Anlatda yapalım kardeş güzel duruo.
kardeş s60 lar için demişsin iyi güzel.Ama atınca çalışmadı.Mesajlara geliyodu normalde. Uzantısı .sis olan dosyalar oluyodu ve tıklayınca yükleme başlıyodu.Bunda nasıl oluyor peki.Bunda tıklıyon dosya hatalı fln bişi dio.Anlatda yapalım kardeş güzel duruo.
Arastırıp bilgi verecem size:45:
kaant288
11-02-2010, 22:08
Arastırıp bilgi verecem size:45:
Naptın kardeş çözebildinmi olayı.Eğer yaptıysan Sen nasıl yaptın?
scream55
12-02-2010, 18:56
emeğine sağlık... güzel paylaşım...
Naptın kardeş çözebildinmi olayı.Eğer yaptıysan Sen nasıl yaptın?
çalıştıramayan arkadaşlar symbian sürümü büyük bir ihtimal düşük olduğu için çalıştıramıyorlardır ;) örnek: 6630 gibi symbian destekli cihazlarda çalıştıramayabilirsiniz
Bu şekil bir durum olmuş olabilirmi?Dosya başka sitelerdede var sorun olmamış
ertan4406
07-03-2010, 21:52
teşekkürler