Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : KGD 2.10 Backup CCcam 2.0.11 By Volkan.



Volkan
20-04-2009, 22:03
KGD 2.10 image den hazırladığım Backup verdim. Backupu yüklediğiniz zaman cihazın IP:192.168.1.100 - Kullanıcı Adı.root - Şifre:dreambox olacaktır. Backupu FlashWızard programı ile yükleyin.


Cihazdaki kanal listesinde Türksat-Hotbırd-Eurobırd9-Eutelsat3W-Sırıus uyduları olup buketler düzenlidir.


Cihazda Emulatör olarak CCcam 2.0.11 kuruludur. CCcam prıo dosyları günceldir. Burda dikkat etmeniz gereken bir nokta bu KGD imagede CCcam.cfg dosyasına server bilgilerini cihazın içindeki cfg dosyasını cihazın içinde acıp bilgileri bu şekilde kayıt yapın eğer kendı cfg dosyanızı yada cihazdaki cfg dosyanızı bilgisayara aktarıp server bilgilerinizi girerseniz server açılmaz.(NOT: Yükleme yapmadan mutlaka CCcam.cfg dosyanızın yedeğini alın.)

Skın olarak X lıne kullandım isteyenlerde değişik skınleri indirip kullanırlar.


Cihazin acılış resmini değiştirdim. Karadenizin güzel tatil beldesi AMASRA nın güzel bir resmine forum logosunu ekleyerek güzel bir açılış logosu oldu.


Only the registered members can see the link


Hacksat K ey İndirici v9
CCcam İnfo
Easylogo v1.2


Only the registered members can see the link


MENÜLERDEN RESİMLER


Only the registered members can see the link


Only the registered members can see the link


Only the registered members can see the link


Only the registered members can see the link



DOWNLOAD (Only the registered members can see the link)

hallederiz
20-04-2009, 22:08
emeğine sağlık usta..ben gemini kullanıyorum buna zoom özelliği ve pause özelliği ekleyebilimiyim

Volkan
20-04-2009, 22:15
usta o kadar bilgim yok ama böle nir plung varsa olur araştırma yap. ama bencu bu backup bir dene

french
06-01-2013, 21:35
emegine saglik dostum

nurisakar
23-02-2013, 23:56
teşekkürler