PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dreambox kanal açmıyor

Hilmi
23-04-2009, 19:52
arkadaşlar 500s cihazımı arkadaş sağ olsun kurcalarken addonstan cc cam config diye bir dosya indirip kumuş ve şu an hiçbir kanalı açmıyor??ne yapmam gerekir cihazın yedeğini almıştım ama nasıl atıcam (gerekirse) onubile bilmiyorum yardımlarınızı rica ediyorum..saygılar.

Admin
23-04-2009, 20:05
Yedegini flash wizardla almadınmı? Yine aynı yerden yedegini yukleyebilirsin

Hilmi
23-04-2009, 20:09
iyide hiç yapmadığım için nasıl geri yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursan çok sevinirim üstadım.

Admin
23-04-2009, 20:13
Only the registered members can see the link

ilk önce resimde gösterdigim yere tıkla yani imageyi flash yukle bölümüne sonra dosyayı sec 2 ci gösterdigim yerden bu sekilde yedek yuklersin.

Yedek yuklerken cihaz acık olacak ve kesinlikle fişten cekme

Hilmi
23-04-2009, 20:27
dediklerini yaptım üstadım ama adresle bağlantı kurulamadı diyor kontrol ettim herşey doğru.??

Hilmi
23-04-2009, 20:49
Allahrazı olsun serkan kareşim oldu yardımların için çok teşekkür ederim sağ olasın..

Admin
23-04-2009, 21:01
Allahrazı olsun serkan kareşim oldu yardımların için çok teşekkür ederim sağ olasın..
Cevap gec geldi kusura bakma hocam sorun çözüldügüne sevindim:45:

Volkan
23-04-2009, 21:28
cccam confıgı yada cccam yenıden ındırırse server bilgilerının olduğu cfg dosyası yenısı ile yer değiştiri buda server bilgilerınızin silinemsine neden olur. flas fxp programı ile bağlanıp var-etc içindeki CCcam.cfg nın yedeğini alın.

Ma-44-latya
10-09-2009, 00:38
selam serkan usta benim dm 500S resiverin Adaptör kablosunda temassizlik vardi yeni adaptör aldim ama yine Dreambox canlanmadi yani önünde yesil isik yaniyor ama acilmiyor. Simdi benim arizayi ben gidere bilirmiyim yoksa servisinemi yollayayim. sizin cevabinizi merakla bekliyorum. Bana acile bi PN atarsaniz memnun olurum. cünkü budalda daha acemiyim. Flashwizard ve Dreamup ile boxun icine ulasamiyorum.simdiden cevabiniz icin tesekkür ederim. saygilar ile Ma-44-latya.