Orijinalini görmek için tıklayınız : DIGITURKün komik reklam stratejileri...
zxcvbn10250
29-04-2009, 01:57
Digiturk içeriğini tanıtacağına önce Acun adlı ismiyle musamma birisinden medet umdu şimdide mutlu aileler diye bişey çıkartı ailelere bir yıllık bedava yayın karşılığı rklamlarında oynatıyor bu kadar ucuz reklam oyuncularu dünyada bulunmaz açıkçası bu reklamlara bakıp abone olacak uyeden ancak 9,90lık alır ve bu parayla hep tekrar hep tekrar içerikle gider iy bir neredeyse 2 yıldır gelmedi ne cine5 nede stardigital bu kadar düşmemişti...
ya bizede geldi o tekliften reklamda oynarmısınız diye ama sivas ta oturuyoz bide rekrlam için ta istanbulamı gidek :D
bunların hepsi yorgun çığlığı bu devirde krizde millet herkes uyelik iptal ediyor dahsı varmı?
bunların hepsi yorgun çığlığı bu devirde krizde millet herkes uyelik iptal ediyor dahsı varmı?
vallaha onu bunu bilmem ama 2010 da yapılacak ihalede DİGİTURK ihaleyi alamassa herkez iptal ettirecek üyeliklerini bundanda adım kadar eminim
airman06
29-04-2009, 12:50
ihaleyi 2tane platformdan biri alacak.dsamrtında kanuni nedenlerden dolayı ihaleye girmesi şu an olanaksız diyorlar.
bakalım ne olacak
ihaleyi 2tane platformdan biri alacak.dsamrtında kanuni nedenlerden dolayı ihaleye girmesi şu an olanaksız diyorlar.
bakalım ne olacak
olanaksız değil ama zaten ihaleye girmeden piyasaya verdiği vaadleri yerıne getirmemesi gibi nedenler çok etkilyecek. zaten sanmıyorum dıgiturk o ihaleyi versin sadece kanllardan aldığı para yeter digitürke. adamlar kaç senedir oturtular sistemlerini bu saatten sonra çok zor ama tabi ne olacağı belli olmaz.
zxcvbn10250
29-04-2009, 13:22
bakalım ne olacak
futbol federasyonu özerk yani kamu ihalesi yapamaz internet adresi bile bunun Only the registered members can see the link
airman06
29-04-2009, 14:27
futbol federasyonu özerk yani kamu ihalesi yapamaz internet adresi bile bunun Only the registered members can see the link
tff sadece özerk ama bakanlığın denetiminde.
yani ben istediğim kişiye ihale ederim istediğime veririm veremem diyemez.
su anda maliye ile başı derrte olan dh. icra takibinde.bu kuruma ihaleyi nsaıl iştirak ettirecek.gayri kanuni bir ihale nasıl yapacak?
ama önümüzdeki aylar neyi gösterir bilinmez.
1 sene daha dt ye devam bakalım ne olacak..
ama şundan kendi şahsım adına eminim.
eger dh ihaleyi alırsa,şu anda izlediğimiz rakamı rüyamızda bile göremeyiz
airman06
29-04-2009, 14:34
olanaksız değil ama zaten ihaleye girmeden piyasaya verdiği vaadleri yerıne getirmemesi gibi nedenler çok etkilyecek. zaten sanmıyorum dıgiturk o ihaleyi versin sadece kanllardan aldığı para yeter digitürke. adamlar kaç senedir oturtular sistemlerini bu saatten sonra çok zor ama tabi ne olacağı belli olmaz.
hatırlarsanız dh paltformu kurduğunda tek amacı lig tv yi almaktı.hatta o dönem federasyona (Rahmetli Hasan DOĞAN yeni secildiğinde),3 sene önce yapılmış ihaleyi iptal ettirmek için ne baskı yapmışlardı.sonunda federasyon dt ye ilave bir ödeme yaptırmayı kabul ettirmişti.
onun için dh nin ihaleyi kolay kolay bırakacağını sanmıyorum.
hepsi birbirinden beter bunların...:yell:
Siz asıl felaketi D Smart alırsa görün.
zxcvbn10250
01-05-2009, 00:04
Siz asıl felaketi D Smart alırsa görün.
tekrar düşünün digiturkün bu gün yaptığı ne? 40-50 tl ve üstünde para aldıkları aboneye hizmet yerine 9,90lık ucuzcu üye toplamak için kutulara yatırım yapyor adamlar bulmuş işin kolayını dünada böyle örnek yoktur çok uzun suredir kaliteli ne kanal geldi nede kanallarında yeni yayınlar özellikle cmedymax neredeyse yayına başladığındaki dizilerin tekrarıyla dolu bakın dsmarta yarın yeni bikanal daha geliyor...
beniki senedir üyeyim her ay 46000 tl veriyorum geçen gün iptal eddirmek için aradım 19500 tlye kadar fiat düşdü hergün telefonla arayıp neden iptal eddiriyorsunuz diye soruyorlar dedigim gibi fiat 19.500 tl kadar indiler ben yok dedikce hergün arayorlar inşallah mayısın 3çünde kurtulacagım tabiki yakamı bırakırlarsa
zxcvbn10250
01-05-2009, 01:26
beniki senedir üyeyim her ay 46000 tl veriyorum geçen gün iptal eddirmek için aradım 19500 tlye kadar fiat düşdü hergün telefonla arayıp neden iptal eddiriyorsunuz diye soruyorlar dedigim gibi fiat 19.500 tl kadar indiler ben yok dedikce hergün arayorlar inşallah mayısın 3çünde kurtulacagım tabiki yakamı bırakırlarsa
çok doğru yapmışsın Only the registered members can see the link buraya bir bak