Orijinalini görmek için tıklayınız : sunny *** menusune girememe sorunu
arkadaşlar elimde sunny AT-7011 DCI cihaz var.cihazın *** menüsüne bit türlü giremiyorum.Sarı+mavi+yeşil+menü tuşuna basıyorum *** menüsü açılıyo ama ekrana bir şey gelmiyo ve cihaz kilitleniyo.kumandadan aç kapa yapınça düzeliyo.cihaz yeni kasa olmasına rahmen HW : 12.01.A5 yüklü.bu cihaza hangi loaderi atmam lazım.12.C1.A5 cevirmek istesek sorun düzelirmi.konu ile bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..
Başlığınız forum kurallarını aykırıydı tarafımdan düzenlenmistir..forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim..
Sorunuzun çözümüne gelince softcam atmanız yeterlidir..!
usta softcam almıyo cihaz.FAİL hatası veriyo ne yapabilirim.
arkadaşlar elimde sunny AT-7011 DCI cihaz var.cihazın *** menüsüne bit türlü giremiyorum.Sarı+mavi+yeşil+menü tuşuna basıyorum *** menüsü açılıyo ama ekrana bir şey gelmiyo ve cihaz kilitleniyo.kumandadan aç kapa yapınça düzeliyo.cihaz yeni kasa olmasına rahmen HW : 12.01.A5 yüklü.bu cihaza hangi loaderi atmam lazım.12.C1.A5 cevirmek istesek sorun düzelirmi.konu ile bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..
Arkadaşım 12 C1 A5'e nasıl çevireceksin o cihazı merak ediyorum.Hiç 12 01 A5 cihaz C board'lı bir cihaza dönermi.Cihazının hw'sine uygun yeni yazılım at cihazı resetle düzelir.