Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş 1 Fenerbahçe 2(MAÇ BİTTİ) YORUMLAR
f47xfenerli
03-05-2009, 20:20
Only the registered members can see the link
Beşiktaş=Fenerbahçe
Beşiktaş:
Rüştü, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Ekrem, Fabian Ernst, Sivok, Tello, Delgado, Filip Holosko, Bobo
Teknik Direktör: Mustafa Denizli
Fenerbahçe:
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Roberto Carlos, Ali Bilgin, Yasin, Uğur Boral, Selçuk, Emre, Deivid, Semih, Güiza
Teknik Direktör: Luis Aragones
STAT: İnönü Stadı
SAAT: 20:00
Hakem: Yunus Yıldırım
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
pencere77
03-05-2009, 21:29
her iki tarafta her an gol atabilir.İlk gol fenerden gelir sanırım....
ayhankeskin
03-05-2009, 21:36
Bursanın kazanmasından sonra, kesinlikle fener kazanacaktır.
pencere77
03-05-2009, 21:39
fener dlga dalga geliyor....heran gol olabilir...ilk 30 dakika 0-0 geçildi.....zevkli bir maç arkadaşlar.....top bir o kalede top bir bu kalede........
pencere77
03-05-2009, 21:42
fener 1 bjk:0 gol guiza
dediğim fener dalga dalga geliyor ilk gol fenerden gelir demiştim.fenerden geldi.....:):)
desenize bu akşamta böle giderse beşiktaşın bittiği akşam olacak.
Arkadaş Fener ne diye şimdiye kadar böyle oynamamış garezi bizemiymiş.
olabilir:puah:
f47xfenerli
03-05-2009, 22:07
:49: :49: :49:
hayret ki ne hayret sen bu futbol oynayabiliyordun da neredeydiniz demezlermi adama be kardeşim ayağa paylar
tempo ayarlamalar.evet kucer dediğin gibi bu futbolu oynayabiliyordun
madem 29 haftadır nerdeydin diye sormazlarmı adama ???
f47xfenerli
03-05-2009, 22:10
ha birde müsterih ol ikinci yarı atarsınız bize 2 tanecik:8[1]:
Evet ya hayret ki ne hayret.Şimdiye kadar akılları neredeymiş, yiğidi öldür hakkını ver şahane oynuyor fenerbahçe bakalım ikinci yarı ne olacak
Kahretsin semih ikinci golü attı
pencere77
03-05-2009, 22:23
GOOOOOOOL SEMİH FB:2 BJK:0
klasik semih golü:):)
f47xfenerli
03-05-2009, 22:24
gooooooooooooooooool semih şentürk 2-0 oldu
f47xfenerli
03-05-2009, 22:28
emre nin çıkarılması iyi olmadı devid le tartıştıkları için dede oyundan aldı emre belezoğlunu ?
pencere77
03-05-2009, 22:33
2-1 oldu goll:holosko::::
pencere77
03-05-2009, 22:34
güzel gol attı holosko.....
Golllllllllllllllllll holosko attı Beşiktaş 1-2 Fenerbahçe
f47xfenerli
03-05-2009, 22:36
işte bizim fener bu bişmiş aşa su katmak diye buna denir haram olsun aldığın paralar dede...
Beşiktaş sonunda oynamaya başladı hayırlısı
pencere77
03-05-2009, 22:58
bjk burdan maçı alması imkansız(en kötü ihtimal beraberlik)....fener bu sene derbi kaybetmeme geleneğini sürdürdü...:):)
işte bizim fener bu bişmiş aşa su katmak diye buna denir haram olsun aldığın paralar dede...
yava adama neden haram edıon parayı adam adı üzerinde teknık direktör teknık anlatıo ister yenerler ister yenılırler:puah: :puah: :puah: yav sende cok fanatıksın adam sözmu verdı adı üzerinde dededede:8[1]: :8[1]: :8[1]:
ve maç bitii beşiktaş.2 fenerbahçe:1
fenerden beşiktaşa çembe
pencere77
03-05-2009, 23:06
Tebrikler fener...
keşke tüm sene böyle oynasaydın...açık ara şampiyon olurduk ooooooooooffffffff offffffff
f47xfenerli
03-05-2009, 23:08
ne diyelim sezon başından beri hiç beyenbediğim bir futbol takımına daha doğrusu
takımıma teşekkür ederim böylesine yurekten bir futbol sergilediği için.
aynı zamanda dede yide bir kez daha kınıyorum.
f47xfenerli
03-05-2009, 23:11
ve maç bitii beşiktaş.2 fenerbahçe:1
vıy nasıl yani içinden mi geldi:)
Anlaşıldı Beşiktaşın şampiyon olmaya niyeti yok bu kaçırdığı ikinci fırsat üçüncü fırsatı da vermezler adama
f47xfenerli
03-05-2009, 23:15
Anlaşıldı Beşiktaşın şampiyon olmaya niyeti yok bu kaçırdığı ikinci fırsat üçüncü fırsatı da vermezler adama
aynen katılıyorum çekirge 1sıçrar 2sıçrar:45:
vıy nasıl yani içinden mi geldi:)
yok hocam işin içinde fener oldumu içimden gelen olsada yazmam maç bittii enter tıkladım:8[1]: :puah:
Kürk gitti kavga bitti.Şampiyon Sivas:present: :present:
fenerbahçe'ye teşekkür ediyorum sivasspora liderliği hediye ettikleri için inşallah fenerbahçe yanlış hatırlamıyorsam 13 mayıs günüde beşiktaşı yener TÜRKİYE kupasını alır
fenerbahçe'ye teşekkür ediyorum sivasspora liderliği hediye ettikleri için inşallah fenerbahçe yanlış hatırlamıyorsam 13 mayıs günüde beşiktaşı yener TÜRKİYE kupasını alır
beşiktaş bence bu maçı verdikten sonra o maçı fenere bırakmaz.:puah:
bence bu moralle o maçıda alır inşallah
:8[1]:
sarıkanarya_41
04-05-2009, 00:43
aragones bu aksam bır guzel sey yaptı.emrenın kenara alınmasından sonra emre soyunma odasına gıderken tuttu elınden kulubeye oturttu.eger aragones bu teknık bılgısını kullanmsa emre asagıya ınse takım ıcınde karısıklıklar olacaktı.yarın devıed ıle kolkola cıkacaklardır bu faktor aragones faktoru.ha!harıcı olarakta aragones ıyı hocada degıldır.ben bu ısın basında demıstım fener besiktaşı ezerrr.
tahmınım besıktas galıbıyeti 1
besıktas kupa galıbıyetı ve ozlenen kupa 2
son olarak trabzonsporuda yendımı =aragones kesin seneye gelecek sezonda fenerde zaten ole olmasa emreyle ılgılenmez ne zaman gorulmuskı aragonesın pas tutmus kulebeden cıktıgı.yanı gelecek sezon aragonesle devam ederler kesınnnn.
hakeden kazandı.. tebrikelr
:nono:: fener şimdi belayı buldu ligi bıraktık ölümüne fortis kupası bizim fenerde bu güzel futboluyla avrupada kokakola turnuvası düzenleniyormuş ona katılır madem bu kadar iyi futbol oynuyorsun be fenerbahçe ağzına ekmeği götüremeyen takımlara niye yenildin saygılarımla:angry8:
EN BÜYÜK KARTAL GERİSİ PARTAL
geliyos yeniyos gidiyos 1-2:puah:
mertcan25
04-05-2009, 04:50
yaşaaaa fenerbahceeeee
pencere77
14-05-2009, 16:57
Bazı üylerimiz lig maçıyla fortis kupa maçının yorum yerini karıştırdığı için lig maçının (bjk-fb maçı) yoruma kapatılmıştır.
fortis kupa(bjk-fb) maç yorumları verdiğimiz linktedir.