PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : problem ne.??



Hilmi
06-05-2009, 09:36
arkadaşlar yaklaşık 6 aydan beri dreambox kullanıyorum dün bir arkadaşıma'da aldırtım cihazı eve getirip kanalları ayarladım fakat bir sorunla karşılaştım cihaz yaklaşık bir saat normal çalışıyor sonra cihazda kitlenmeler sifre çözmeme yada uzun süre kanalın üzerinde bekletip açtığını gördüm bunların yanı sıra cihaz yavaşlıyor kitleniyor (fişi çek tak) kanal değişirken yukarıdan aşağıya doğru siyah bir perde oluşarak açıyor..vs vs forumdaki bilgilere bakarak cihazın 1.sınıf klon olduğunu anladım aynı cihazdan yukarıda belirttiğim gibi bende kullanıyorum server sorunları dışında hiçbir problem yaşamadım.cihazı aldığımız yeri aradık adaptörün en iysini verdik cihaz iyi gibi şeyler söylediler????peki sizce bu cihaz arızalımı değilmi.???:49:

Hikmet™
06-05-2009, 09:45
kullanmadığım için bilmiyom inşallah sorununu çözersin

Volkan
06-05-2009, 10:51
cihazınızdaki image ne arkadaşım. imageden yapabilir ayrıca buna parelel olarak kullandığınız serverden de yapabilir . bu problemi şöyle anlayabilirsiniz mavi tuşa basıp cccam stop yanı durdurun eternet kablosunu çıkarın ve bahsettiğiniz kanallar üzerinde gezinin bunu bir iki saat deneyin. sonra buraya yazın bakalım durum ne.

Hilmi
06-05-2009, 18:46
volkan kardeşim şunu fark ettim astrada c+ (ispanyl) üzerine gelip beklettikten sonra başka kanallara geçince problem ortaya çıkıyor..??

Volkan
06-05-2009, 19:39
arkadaşım dediğim gibi cccam ı durdurun stop edın ve eternet kablosunu çıkartın aynı sorun devam edıyormu etmıyorsa bu paylaşımla ilgili o kadar önemlı bişi değil o kanlları acmıyorsa o kanllara geçmenıze gerek yok.

Hilmi
06-05-2009, 20:13
dediklerini yaptım sorun yok ama zaten sorunu şifreli kanalların üzerindeyken yapıyordu üstadım..

Volkan
06-05-2009, 20:25
dediklerini yaptım sorun yok ama zaten sorunu şifreli kanalların üzerindeyken yapıyordu üstadım..


imkanınız varsa cccam.cfg nın yedeğini alın ve cihaza yenı ımage yukelyın buyuk ıhtımal düzelir.

tike®
06-05-2009, 20:31
Arkadaşınızın config dosyasını kendi cihazınızda denerseniz config demi cihazdamı sorun var ortaya çıkar.Sonra çözüm yoluna bakarsınız.

Kolay gelsin.

Volkan
06-05-2009, 20:40
Arkadaşınızın config dosyasını kendi cihazınızda denerseniz config demi cihazdamı sorun var ortaya çıkar.Sonra çözüm yoluna bakarsınız.

Kolay gelsin.

usta aklında bulunsun confıg dosyasını asla başka bir cıhazdan alıp başka bir cıhaza yada masaustunde düzenleyıp cihaza atma bunun yerıne flaşh fxp ile bağlanıp confıg dosyasının uzerınde sağ tuş yapıp duzenle den server bilgilerını ve diğer bilgilerını kayıt yaparsan server daha iyi çalışır. Cihaza imagenın panelınden ınen confıg dosyası daha stabil çalışır. Özellikle KGT imagede bu şekilde yapmadan server çalışmıo.

birde arkadaşın sorunu prıo dosyasındanda yapabilir.

Hilmi
06-05-2009, 21:33
arkadaşlar birşey soracam peki bu gibi problemlerin modemle alakası olabilirmi arkadaşımın modemi airtess ..??

Volkan
06-05-2009, 21:37
arkadaşım modemle ancak serverdeki takılmalarda belkı problem olur ama bundan önce dediğim gibi image cccamçcfg dosyasıının dedğim gibi düzenlenmesi vs. bu işte tamamen bu şundan diyemeyız.

Hilmi
06-05-2009, 21:42
anlaşıldı üstadım zaten modemden olsa benim cihazdada problem olurdu bazen kafa çalışmıyor işte bilgilendirme ve alakan için çok teşekkür ederim üstadım..