PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alınık Dreambox 500s

summerbreeze
09-05-2009, 01:17
Arkadaşlar Didimde bir barım var. 4 metrelik de çanağımız var. Astra 2 28.2E paketine çevrili... 3 tane de orjinal kart aboneliğimiz var, sky digital uk dahil. Ancak bir de dreambox alıp nimetlerinden yararlanmak istiyoruz. İlk planda amacımız Setenta ve de Skysports izleyebilmek..
Bu doğrultuda 1 tane Dreambox cihazina ihtiyacımız var. Server konusunda ise henüz nereden ve nasıl alabileceğim konusunda bir bilgim yok.
Temiz kullanılmış, sorunsuz bir dreambox cihazı arıyorum. Piyasadaki fiyatlar belli, tekliflerinizi bu doğrultuda verirseniz sevinirim.
saygılar
EMRAH

Volkan
09-05-2009, 01:34
arkadaşım zaten 200 tl ye sıfırı var arada 50 tl gibi bir fark için 2 el almak ne kadar mantıklı o sana kalmış.

summerbreeze
09-05-2009, 02:06
Kardes özel mesaj vasıtasıyla ulaşamadım sana.
Madem bu şekilde düşünüyorsun - ki haklı da sayılırsın - bu cihazı nereden nasıl temin edebiliriz? Server olayı nasıl oluyor? Bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim

Admin
09-05-2009, 02:15
Kardes özel mesaj vasıtasıyla ulaşamadım sana.
Madem bu şekilde düşünüyorsun - ki haklı da sayılırsın - bu cihazı nereden nasıl temin edebiliriz? Server olayı nasıl oluyor? Bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim
Only the registered members can see the link dan alabilirsiniz.Supersatforum uyesi olarak tanıtırsanızda yardımcı olacaklardır..

summerbreeze
09-05-2009, 02:18
Bu arada Volkan kardeş, kardeşim Bartın Unv. memurluga basladı. 1 ay Bartında kaldım, Amasraya gittik, tek kelimeyle olağanüstü bir kent :)