PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe-galatasaray dostluk maçı futbol smart’ta

musti_can_68
12-05-2009, 12:29
FENERBAHÇE-GALATASARAY DOSTLUK MAÇI FUTBOL SMART’TA

Değerli İş Ortağımız,

19 Mayıs 2009 Salı günü İstanbul İnönü Stadında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray Dostluk Karşılaşması 20:45’den itibaren Futbol Smart’dan canlı olarak
yayınlanacaktır.

Bu karşılaşma aynı zamanda HD kalitesi ile Kanal 112, HD TV Smart’dan da yayınlanacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

D-Smart

pencere77
12-05-2009, 13:38
Trt de veriyor dimi maçı?

musti_can_68
12-05-2009, 14:00
Trt de veriyor dimi maçı?

hayır sadece dsmart da diye biliyorum

idiye
12-05-2009, 17:10
Yeni futbol federasyonu baskani nin adresini bulalim ve yurt disindaki Türklere bu maci izleme olasiligini saglamasini rica edelim.
Bu isi toparlayacak arkadaslar yardimci olsunlar.

tike®
12-05-2009, 18:06
Yeni futbol federasyonu baskani nin adresini bulalim ve yurt disindaki Türklere bu maci izleme olasiligini saglamasini rica edelim.
Bu isi toparlayacak arkadaslar yardimci olsunlar.
Only the registered members can see the link burdan bakabilirsiniz.

Hikmet™
12-05-2009, 23:25
Ya bu bir DOSTLUK maçı. Bu maçıda her taraftarın izlemesi lazım. Bu yüzdende MAÇIN ŞİFRESİZ KANALDAN verilmesi lazım diye düşünüyorum. Ben...

CABBARİ
13-05-2009, 10:36
nasıl bir dostluk maçı bu şifreli kanalda resmen rant için maç yapıyorlar:smiles22:

draculu45
13-05-2009, 13:10
neyapsınlar likte ikisininde sonu bu yıl hüsran hiç değilse seyircinin gözünü boyama işi bu birde üstelik şifreli kanaldan macı yayınla ben böyle dostluğu havar hayok yalancı pehlivan güresi gibi inanmıyom bunların dostluğunuda dost olacaklarınada

idiye
13-05-2009, 14:05
Only the registered members can see the link burdan bakabilirsiniz.

Hemen telefon actim .Siki durun benimle konusan hanim ne maci uefa mi dedi?!!!!!! neyse herkezin su an izmirde oldugundan bir yetkiliyle konusamadim yarin 9 dan sonra tekrar arayacagim.

Unutmadan mac d smartta orayla konusacaksiniz dedi.Bende biz yurt disindayiz adamlar bize dekoder alin diyecek.Bu tek mac biz simdi tek mac icin dekodermi alayim dedim.Varin ötesini siz düsünün.

musti_can_68
13-05-2009, 18:48
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında "dostluk kupası" adı altında oynanacak olan derbi Futbol Smart ekranlarında olacak.

19 Mayıs 2009 Salı günü İstanbul İnönü Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray Dostluk Karşılaşması 20.45'den itibaren Futbol Smart'dan yayınlanacak.Bu karşılaşma aynı zamanda HD kalitesi ile HD TV Smart'dan da yayına verilecek.

Hatırlandığı gibi Süper Lig'de oynanan derbi maç tarihe "utanç derbisi" olarak geçmiş ve maç sonunda iki takım futbolcuları arasında çıkan kavgalar herkes tarafından ayıplanmıştı. O maçta çıkan kırmızı kartlar ise iki takımın da şampiyonluk yarışından kopmasına sebep olmuştu. İki güzide kulübün yöneticilerinin ortak hareketi ile Gençlik ve Spor Bayramı'nda oynanacak olan bu maç ezeli rakip, ebedi dost iki camianın dostluk ve futbolda barış adına önemli bir başlangıcı olacak. Milli takımdan arkadaş olan Semih ve Arda'nın kavgası ve futbol adına diğer tüm çirkin görüntülerin izleri de bu maçta Futbol Smart ekranlarında silinmiş olacak.

kanaryam1950
13-05-2009, 19:33
konu daha önce verilmiş ve birleştirilmişti.

Only the registered members can see the link