Orijinalini görmek için tıklayınız : Next Süperplus 04.06.2009 DİGİTV Auto Yazılımları
04 HAZİRAN 2009 Yazılımları
Bu yazılımlarda tek artı Thor Uydusunda bulunan DİGİTV paketi autodur. THOR Çanağı olmayan lar için artı bir fonksiyon yoktur.
Bu yazılım iyi oldu hayırlı olsun
CX-CIS ve FTA yazılımları eklenmiştir.
kemalapk
13-05-2009, 20:54
2000 usb fta yazılımı attım ama auto yapmadı.deneyen arkadaşlar varmı yazılımları acaba.
kemalapk
13-05-2009, 21:03
2000 usb fta yazılımı attım ama auto yapmadı.deneyen arkadaşlar varmı yazılımları acaba.
arkadaşlar cihaz şimdi auto yaptı biraz geç yapıyor.emeği gecenlere tşk ler.:45:
National Geo Wild'lerin üzerinde beklersen daha çabuk update yapar.
merci beaucoup******beaucoup:present::45::present:
birinici mesaja 4 haziran 2009 tarihli DİGİ TV Auto yazılımları eklenmiştir.
arkadaslar siirtten kaclık canakla bu uyduyu izleyebilirim.bir fikri olan varmı.
cenk35cenk
06-06-2009, 23:52
emeğinize sağlık arkadaşlar
ertunc55
07-06-2009, 15:13
04 HAZİRAN 2009 Yazılımları
Bu yazılımlarda tek artı Thor Uydusunda bulunan DİGİTV paketi autodur. THOR Çanağı olmayan lar için artı bir fonksiyon yoktur.
Çalışmalar için teşekürler
sevgili dostum benim cihazım Next 2500X DPCI PLUS bu cihaz için hanki yazılımı atmalıyım
Çalışmalar için teşekürler
sevgili dostum benim cihazım Next 2500X DPCI PLUS bu cihaz için hanki yazılımı atmalıyım
normal plus serilerine şu an güncel yazılım yok.
cenk35cenk
11-06-2009, 09:23
slm arkadaşlar az önce yükledim yazılımı fakat digitv auto yapmadı yine softcam ile açtım acaba auto çöktümü bilgisi olan varmı...
Arkadaşım yazılım auto yapmıyor malesef
yazılımdaki autoda problem yok yazılımı yükledikten sonra cihazı fabrika ayarlarına döndürün sonra emuyu açın emuda nagravizyon ***lerini resetleyin auto açılacaktır. eğer *** değiştiğinde auto yapmazsa emu bölümünde yıne nagra kısmını resetleyın çalışır.
cenk35cenk
12-06-2009, 09:48
yazılımdaki autoda problem yok yazılımı yükledikten sonra cihazı fabrika ayarlarına döndürün sonra emuyu açın emuda nagravizyon ***lerini resetleyin auto açılacaktır. eğer *** değiştiğinde auto yapmazsa emu bölümünde yıne nagra kısmını resetleyın çalışır.
ewet ustam saol dediğin gibi oldu auto çalışıyor
volkan yazılımlar için teşekkürler senın sayende bende next super plus sahıbı oldum.