Orijinalini görmek için tıklayınız : pencere77 konu kapatması
geçen lig maçında burda benim yorumuma verilen cevaba yorum yazmıştım
konuyu kapatan yada kilitleyen arkadaşın FENERBAHÇELİ olması düşündürücü serbestce yorum yazamayacaksak o zaman forum yönetimi sadece fenerbahçelilere,mi ait bu forum diye sormak lazım üzgünüm demekki fanatiklik heryerde var gerekirse hiçbir konuya cevap yazmam saygılarımla:nono::
pencere77
14-05-2009, 16:31
geçen lig maçında burda benim yorumuma verilen cevaba yorum yazmıştım
konuyu kapatan yada kilitleyen arkadaşın FENERBAHÇELİ olması düşündürücü serbestce yorum yazamayacaksak o zaman forum yönetimi sadece fenerbahçelilere,mi ait bu forum diye sormak lazım üzgünüm demekki fanatiklik heryerde var gerekirse hiçbir konuya cevap yazmam saygılarımla:nono::
siz dün akşamki bjk-fb ile ilgili maç yorumunuzu hafta sonu oynanan bjk-fb maç yorumu olan yere yazmışsınız.bende yanlış yere yazdığınız maç yorumunuzu sildim ve altına açıklamada bulundum.
yorumlarımızı maçla ilgili alna yazınız.Dün akşam oynan maçla ilgili yorumlar aşağıdaki linke yazılmaktadır....Aşağıda verilen linke maçla ilgili düşünce ve yorumlarınızı yazabilirsiniz.....
Only the registered members can see the link