Orijinalini görmek için tıklayınız : Sirius 4 (4.8°E) Uydusu icin Beam Haritaları ve Çanak Çapları !!!
Nordic BSS
Only the registered members can see the link
Europe BSS
Africa
CANAK CAPLARI İCİN TIKLAYINIZ !!! (Only the registered members can see the link)
ceydonmez
14-05-2009, 20:20
Gozunu sevdiğim Nordic BSS
Nerden bulalım senın için 5 metre canak
Gozunu sevdiğim Nordic BSS
Nerden bulalım senın için 5 metre canak
Arkadaşım burdaki haritaların hepsi Sirius 4 uydusunun kapsama alanlarına aittir..Bizi ilgilendiren Harita Nordic değil Europe haritasıdır ki 50 lik canakla bile yayınlar gelmektedir :) ( pg - pb kanalları icin )
Bilginize
ceydonmez
14-05-2009, 20:33
Arkadaşım burdaki haritaların hepsi Sirius 4 uydusunun kapsama alanlarına aittir..Bizi ilgilendiren Harita Nordic değil Europe haritasıdır ki 50 lik canakla bile yayınlar gelmektedir :)
Bilginize
Arkadasım orasını bende biliyorum,o yuzden ozellıkle Nordic BSS kırmızıyla yazdım kolay gelsın
Arkadasım orasını bende biliyorum,o yuzden ozellıkle Nordic BSS kırmızıyla yazdım kolay gelsın
Viasat paketi kastettiniz herhalde evet Türkiye'den almak icin 5 mt.lik canak lazım, viasatın 2,3 tp si haric onlar 90 lıklada geliyor..
rifkican
08-10-2009, 23:50
Bu çanak çömlek ayarına ayar oldum zaten. Bi türlü olmadı :\
kurt7867
20-10-2011, 14:40
5 mt nasılll
esentepe
20-10-2011, 18:30
zaten adamlar türkü istemiyor sende seyretcem diye uraşıyon bu iş para oyunudur paran varsa seyredersin yoksa avcunu yalarsın avrupası rusu seni isteseydi on santim çanakla seyrederdin aran bulursunuz
samet0138
31-10-2012, 17:56
ustalar bu uydunun yönü hordbird uydusunun neresinde
hemco cihaz ilede izleyebiliyormuyuz?