Orijinalini görmek için tıklayınız : Google u ana sayfa yapamıyorum
arkadaslar google u varsayılan sayfa yapamıyorum
her actıgım sekmede bos sayfa cıkıyo google u nasıl
varsayılan giriş sayfası yapabılırım
Başlat
Çalıştır
regedit Yaz (winxpde) H***_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\İnternet Explorer\Control Panel'i açın
sağda yazan HomePage REG_DWORD 0X00000001(1) değerindeki sadece parentez içindeki 1 i sıfır yapı bilgisayarını kapatıp aç
hallederiz
14-05-2009, 23:16
arkadaşım google sayfasını açtığında google ana safyan olsunmu yazar oraya tıkla
explorerde
internet sayfanı aç araçlar/internet seçenekleri/ çıkan sayfada aşşağıdaki gibi boşsa oraya
Only the registered members can see the link
yaz
uygula /tamam tıkla bu kadar
eğer dolu ise geçerli olan a tıkla yine gelmezse boş kullan dersin yeniden internet sayfası açarsın çıkan sayfadan googleyi arattır geldiğinde anasayfam yap kısmına tıkla resimi incelersen anlarsın saygılar
afacan-1
15-05-2009, 09:16
her iki arkadaşada teşekkürler
explorerde
internet sayfanı aç araçlar/internet seçenekleri/ çıkan sayfada aşşağıdaki gibi boşsa oraya
yaz
uygula /tamam tıkla bu kadar
eğer dolu ise geçerli olan a tıkla yine gelmezse boş kullan dersin yeniden internet sayfası açarsın çıkan sayfadan googleyi arattır geldiğinde anasayfam yap kısmına tıkla resimi incelersen anlarsın saygılar
arkadasım bunların hepsını yaptım olay orada degıl
varsayılan olarak ayarlayamıyorum
tesekkur ederım yardımın ıcın
Başlat
Çalıştır
regedit Yaz (winxpde) H***_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\İnternet Explorer\Control Panel'i açın
sağda yazan HomePage REG_DWORD 0X00000001(1) değerindeki sadece parentez içindeki 1 i sıfır yapı bilgisayarını kapatıp aç
tamam dır arkadasım saolasın
explorer çöküncede bazen bu tür işlemler olmuyor arkadaşlar firefox yada başka tarayıcılar kullanın rahat edin farkı göreceksiniz.