Orijinalini görmek için tıklayınız : next 2000 süper plus net ( ethernet girişli )
yanlız kovboy
19-05-2009, 20:38
arkadaşlar... yarın inşallah yeni receiverimi alıyorum... nextin yeni ethernetli uydu alıcısını kullananlar varsa benimle paylaşabilirlermi cihazın avantajlarını ve dezavantajlarını merak ediyorum... zira internetim mevcut ve gerekli tüm ekipmanları alarak sistemi hazır hale getirdim... sadece cihazı alacağım ve merkezi uydu yayın bağlı olduğu için yanlızca hotbird full server satın almak bana yetecektir (türksat için paylaşım yasaktır)... ek çanak anten taktırmaya site yönetimi kuralları gereği izin vermiyorlar... yarın yeni cihazımı eve getirip sinyali yakaladıktan sonra yabancı şifreli kanalları server sayesinde izleyeceğim için sevinçliyim arkadaşlar... bilgilerinize sunarım... saygılarımla...:wave:
Hotbird yanısıra diğer uydulardaki yayınlar var ama ek canak gibi bir olanağınız yoksa yapacak bisey yok :)
Arkadaşım bence piyasadaki en iyi cihazı almışsın.Bu lafı bu işi iyi bilen birisi olarak söylüyorum.Tabi bu cihazın HD'li olanlarıda var ama 700 tl civarında.Sağlam bir server aldığın takdirde ölmeyecek bir cihaz uzun yıllar sorunsuzca kullanırsın geçişleri hızlı,menü kullanımı basit,teknik ve yazılım desteği mevcut,uydudan güncellemeli eğer server almak istemezsen xbox aparatı ile uydudan kart paylaşımı bile yapabilirsin.Hayırlı olsun.
yanlız kovboy
20-05-2009, 18:13
arkadaşlar... tavsiyeleriniz için teşekkürler... bugün next 2000 ethernet girişli receiver satın aldım ve gayet kullanışlı olduğunu gördüm... internetten kart paylaşım aboneliği temin ettim ve hotbird uydusundaki şifreli paket yayınlarını izlemeye başladım... next aldığım için şanslı ve mutluyum... saygılarımla...:D
ultra-mehmet
20-05-2009, 20:11
hayırlı olsun kardeş gülle gülle kulan...:wave:
dreamboxdan sonra alınabileck en ıyı cıhaz şu an hayırlı olsun.
yenibirisi45
20-07-2009, 01:38
Arkadaşlar kolay gelsin. Bende de bu cihazdan var. Ben bu cihazla kendim kart paylaşımı yapabilir miyim? 3-5 arkadaşla elimdeki yasal kartı paylaşmak istiyorum. Ama bu konuda çok fazla bilgiye sahip değilim. Bana ayrıntılı açıklama yapabilecek biri olursa sevinirim. Bir de bu xbox dediğiniz aparat kaç paradır? server aracılığıyla kart paylaşımı nasıl yapılır? Lütfen ilgilenirseniz sevinirim.
Cihazın kendisi ile uzaktaki arkadaşlarınla kart paylaşımı yapamazsın.Xbox aparatı 160-170 tl civarında.Yanlız xbox takarsan 53 dereceye ayrı bir çanak kurman lazım dataları alman için
yenibirisi45
20-07-2009, 02:20
ilginiz için teşekkürler. İnternet üzerinden kart paylaşımı yapmam mümkün değil mi? Cihazdaki yazılımda kart paylaşımı var gibi geldi.
Server alırsan sen yapabilirsin seyredersin fakat uzaktaki arkadaşlarına veremezsin
yenibirisi45
20-07-2009, 02:45
Anladım. Teşekkürler. Ama xbox alırsak ayrıca 53 dereceye bir çanak koyarsak bu iş olur diyorsun. Peki bu cihazla istediğimiz kadar kişiyle paylaşım yapabilir miyiz. Bir de istemediğimiz kişileri engelleyebilir miyiz? Kafanızı şişirdim ama yardım bulunca hepsini sorayım dedi. Tekrar sağolun. Bir de xbox bu cihazda kullanılabiliyormu?
bu cihazın fiyatı ne kadar bende almayı düşünüyorum artık madem ki dreamboxtan sonra alınacak tek cihaz nedir fiyatı
bu cihazın fiyatı ne kadar bende almayı düşünüyorum artık madem ki dreamboxtan sonra alınacak tek cihaz nedir fiyatı
Dreambox en son alınacak cihaz zaten:) dreambox daha kaliteli
hocam anlamadım dreamboxmu daha kaliteli diyosunuz dreambox enson alınacak cihaz mı diyosunuz
kavlak74
22-07-2009, 21:16
2000cxlerin lam bası çabuk söndü şimdi karanlıktayız bununkide fazla sürmez ben 20yıllık next kullanıcısı olarak güvenim kalmadı
önce selamlar ve saygılar uydu cihazları hakında fazla bilgi sahibi olan bir insan değilim birgün internette gezinirken reklamını görmüştüm özeliklerine baktığımda hoşuma gıtmışti almaya karar verdim.Teknosa elektronik cihazlar satılan birimden bundan 15 gün önce next 2000 cx super net cihazını aldım motor özelliği var diye aldım ancak cihazın arka panelinde motor bağlantısı ile ilgili herhangi bir kablo girişi bulamadım kumanda ile cihazın menu bülümüne girdiğimde usals ve diseqc 1.2 motor özelliği menusu bulunmaktadır dönme adım kaba ayar ince ayar limit ayarları v.s.acaba müşteri olarak kandırıdıkmı görevli elemana sordum yeteri kadar teknik bilgisi olmadığını söyledi bu cihazda pozisyonerli motor özeliği varmı,yokmu acaba? varsa teknik konuda yardımcı olabilirseniz resimli anlatım yoluyla memnun kalırım saygılarımla
önce selamlar ve saygılar uydu cihazları hakında fazla bilgi sahibi olan bir insan değilim birgün internette gezinirken reklamını görmüştüm özeliklerine baktığımda hoşuma gıtmışti almaya karar verdim.Teknosa elektronik cihazlar satılan birimden bundan 15 gün önce next 2000 cx super net cihazını aldım motor özelliği var diye aldım ancak cihazın arka panelinde motor bağlantısı ile ilgili herhangi bir kablo girişi bulamadım kumanda ile cihazın menu bülümüne girdiğimde usals ve diseqc 1.2 motor özelliği menusu bulunmaktadır dönme adım kaba ayar ince ayar limit ayarları v.s.acaba müşteri olarak kandırıdıkmı görevli elemana sordum yeteri kadar teknik bilgisi olmadığını söyledi bu cihazda pozisyonerli motor özeliği varmı,yokmu acaba? varsa teknik konuda yardımcı olabilirseniz resimli anlatım yoluyla memnun kalırım saygılarımla
Aldığınız cihazda kollu motor için pozisyoner yoktur. Pozisyoner bulunan modeli NEXT 2000 DPCIS Süper Plus USB modelinde vardır ama ondada eternet girişi yoktur. Sizin cihazınızda sadece disegc motor özelliği vardır ama bence eternet girişinin olması daha avantajlı kollu motor için bir tane pozisyoner alırsınız.
Dpcıs modelini aşağıda inceleyebilirsiniz.
Next & NextStar , Uydu ve Ses & Video Sistemleri, Next YE 2000DPCIS SUPER PLUS USB Gri, Next 2000 Süper Plus Serisi, UYDU ALICILARI (Only the registered members can see the link)
Bu kart paylaŞimini nerden temİn edecegİz
laptop22
31-03-2012, 13:01
0000000