PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : baff 6000 gold paylaşamama sorunu

mekan73
19-05-2009, 21:49
Arkadaşlar bu konuda biraz acemi olduğumuz için sizleri sık,sık rahatsız ediyor olabiliriz, sanırım bu çoğumuzun sorunu olduğu için biraz olumlu karşılanmalı, yazılan cevapların %1 inde bile net bir bilgi yazılmıyor. Kimi bu yükle, kimi şunu yükle, kimi kabloyu çevir vs. Ben ve benim gibi sorunu olanlar adına net bir bilgi almak istiyorum. Baff 6000 Gold cihazlarının 21,6e uydusundan paylaşım alabilmesi için;
1-Şuan 21,6e uydusundan paylaşım var mı,
2-Bugün itibari ile, cihazda hangi yazılım yüklü olmalı veya yüklenmeli, yazılım ve yükleme loaderi linkini nereden alabiliriz,
3-Bu cihazla aynı yazılımı kullan başka marka ve modeller hangileridir,
4-Her yazılım yüklendiğinde kanalların sıralamaları alt üst oluyor, bu sorunu ortadan kaldırmak için, kanal listesi ve yükleme loaderi linklerini nereden alabiliriz ve bu işlemi nasıl yapabiliriz,
Sorulacak daha birçok soru var ama en önemlileri bunlardır sanırım, şimdi bize net bir bilgi verecek ustalarımıza şimdiden baff kullanıcıları adına teşekkür etmek istiyorum.

mekan73
20-05-2009, 10:46
Arkadaşlar başka bir forumda bir arkadaşın verdiği yazılımı yükledim ve şu an palaşım alınıyor, böyle problemi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurum.

pirler
20-05-2009, 18:49
beni var arkadaşım nasıl yaptın acaba dün bi emu dosyası yükledim bis satırı uçmuştu dün softcam dosyası yükledim bis bülümü geldi ama bir türlü sıfırlayıpta yeni ***leri elle giremedim yeni ekle diyom giriyorum o***liyorum başka satırlar geliyo

TEKNİSYEN101
20-05-2009, 19:26
beni var arkadaşım nasıl yaptın acaba dün bi emu dosyası yükledim bis satırı uçmuştu dün softcam dosyası yükledim bis bülümü geldi ama bir türlü sıfırlayıpta yeni ***leri elle giremedim yeni ekle diyom giriyorum o***liyorum başka satırlar geliyo

Pirler arkadaşım bıss satırına yeni *** ekledikten sonra ok tuşuna basarsanız ***i kayıt eder eklediğiniz satır bıss *** bölümünde satırlardan birine eklenmiş olur.Bıss satırlarına tek tek bakarak eklediğiniz *** bulabilirsiniz.

TEKNİSYEN101
20-05-2009, 19:40
Arkadaşlar bu konuda biraz acemi olduğumuz için sizleri sık,sık rahatsız ediyor olabiliriz, sanırım bu çoğumuzun sorunu olduğu için biraz olumlu karşılanmalı, yazılan cevapların %1 inde bile net bir bilgi yazılmıyor. Kimi bu yükle, kimi şunu yükle, kimi kabloyu çevir vs. Ben ve benim gibi sorunu olanlar adına net bir bilgi almak istiyorum. Baff 6000 Gold cihazlarının 21,6e uydusundan paylaşım alabilmesi için;
1-Şuan 21,6e uydusundan paylaşım var mı,
2-Bugün itibari ile, cihazda hangi yazılım yüklü olmalı veya yüklenmeli, yazılım ve yükleme loaderi linkini nereden alabiliriz,
3-Bu cihazla aynı yazılımı kullan başka marka ve modeller hangileridir,
4-Her yazılım yüklendiğinde kanalların sıralamaları alt üst oluyor, bu sorunu ortadan kaldırmak için, kanal listesi ve yükleme loaderi linklerini nereden alabiliriz ve bu işlemi nasıl yapabiliriz,
Sorulacak daha birçok soru var ama en önemlileri bunlardır sanırım, şimdi bize net bir bilgi verecek ustalarımıza şimdiden baff kullanıcıları adına teşekkür etmek istiyorum.

1- sorunuza cevap veremiyorum çünkü paylaşımı 53 dereceden alıyorum, araştırmalarıma göre 21,6 derecede paylaşımın olduğu yönünde bilgiler var

2-cihazınızda 1,2.63 sky yazlımı yüklü olmalı bu da linki

Only the registered members can see the link

3-aynı yazılımı kullanan cihazlar YUMATU TWİN-BAFF 6000 GOLD TWİN +USB -EYESBOX VE yumatu tabanlı ismini bilmediğimiz cihazlar

4-Kanal listesi ve yükleme looderini aşağıdaki linkten bulabilirsin.

kolay gelsin :tongue:

pirler
20-05-2009, 20:26
çok teşekürler usta denicem

pirler
20-05-2009, 20:37
ustam bir sorum olucaktı kabloların yerlerini degiştiriptemi atıyoruz acaba ustam bu cihaz yeni aldım bu cihaz hakkında pek bilgim yok yanlış iş yapmıyım diyorum senelerdir humax kullandıımdan bu cihaza yazılım olayı tuaf geliyor:(

mekan73
21-05-2009, 13:43
1- sorunuza cevap veremiyorum çünkü paylaşımı 53 dereceden alıyorum, araştırmalarıma göre 21,6 derecede paylaşımın olduğu yönünde bilgiler var

2-cihazınızda 1,2.63 sky yazlımı yüklü olmalı bu da linki

3-aynı yazılımı kullanan cihazlar YUMATU TWİN-BAFF 6000 GOLD TWİN +USB -EYESBOX VE yumatu tabanlı ismini bilmediğimiz cihazlar

4-Kanal listesi ve yükleme looderini aşağıdaki linkten bulabilirsin.

kolay gelsin :tongue:

Teşekkürler usta, Allah sizi bu forumdan eksik etmesin.

TEKNİSYEN101
21-05-2009, 18:33
çok teşekürler usta denicem

Sonucu bildiriniz.

ustam bir sorum olucaktı kabloların yerlerini degiştiriptemi atıyoruz acaba ustam bu cihaz yeni aldım bu cihaz hakkında pek bilgim yok yanlış iş yapmıyım diyorum senelerdir humax kullandıımdan bu cihaza yazılım olayı tuaf geliyor:(

Teşekkürler usta, Allah sizi bu forumdan eksik etmesin.

Rica ederim. Forum olarak elimizden geldiği kadar herkeze yardımcı olmaya çalışıyoruz. saygılar

TEKNİSYEN101
21-05-2009, 18:38

21,6 derece için yazılım yükleyecekseniz yani 1. board yazılımı kabloların yerini değiştimeye gerek yok
Aşağıdaki linkte gerekli açıklamayı bulabilirsiniz.

Kabloları değiştirme işlemi sedece 53 dereceden paylaşım alıyorsanız 2. boarda yazlım atma işleminde yapılır.

53 drece içinde gerekli açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz.

yunus0002
23-05-2009, 10:05
[QUOTE=TEKNİSYEN101;411339]21,6 derece için benim cihaz baff 6000 gold pvr usb 3329 E BUNA 3329 C OLURMU BU DİGİTALE 3329 E DİR BUNUN YAZILIMI VARMIDIR VARSA DOSYAYI SİTEYE KOYA BİLİRMİSİN

pirler
23-05-2009, 13:57
ustam yazılımı yükledim çanagı 21.6 ayarladım bir kaç tane kanal buldum yeterli gelirmi han gi freksta olması gerekiyor acaba:ranger:

candan45
23-05-2009, 15:19
arkadaşlar birde 21.6 bu uydunun kuvvetli olan frekanslarını da yazarsanız bize de yardımı olur data ları almak için

pirler
23-05-2009, 15:27
ben yükledim kanalları açmıyor dediniz gibi yaptım 1ci borda attım yazılımı acaba kabloların yerini degiştiripte 2 ci bordamı atıcaz acaba:(

TEKNİSYEN101
23-05-2009, 17:21
ben yükledim kanalları açmıyor dediniz gibi yaptım 1ci borda attım yazılımı acaba kabloların yerini degiştiripte 2 ci bordamı atıcaz acaba:(

2. boarda yazılım atmanıza gerek yok kablo değişikliği 53 derece için 2. boarda yazılım atma işleminde yapılır.

Eğer 90 lik çanagınız varsa 53 dereceye geçmenizi tavsiye ederim

pirler
23-05-2009, 17:26
teşekürler acaba 21 derecenin her hangi bir data sinyalı varmı acaba daha olmasa 53 ayarlıcam çatıda yer yok işin kötü tarafı oyüzden 21 ayarlamak için uyraşıyordum:(

zerko
03-06-2009, 22:15
arkadaşlar merhabalar dünden beri kanallar açılmıyor şifreli bilginz varmı neden acaba saygılar

TEKNİSYEN101
04-06-2009, 01:01
arkadaşlar merhabalar dünden beri kanallar açılmıyor şifreli bilginz varmı neden acaba saygılar

2. board için dün yazlım çıktı ondan dolayı (data ***leri değişti) aşağıdaki linkte yeni yazlım mevcut ordan yükleyebilirsiniz.

zerko
04-06-2009, 17:59
teşekkürler allah razı olsun saygılar