PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dreambox e1 Setting 19.05.2009 *DrAgOn*

@DrAgOn
20-05-2009, 15:50
Dreambox e1 Setting 21.05.2009 *DrAgOn*

Setting bu gün hazırlandı ve Süpersatforum üyelerimize sunulmuştur İsteyen yükleyebilir
.
Settingte 11 uydu vardır.

Türksat
Hotbird
Eutelsatw3
Astra19
Eutelsatw2
Eurobird9
Sirius
Thor
Nilesat
Hispasat
Astra23,5

Setting Teki Data Ve Diğer Uydulardaki Radyo Kkanalları Silinmiştir Türksat Ve Eutelsat W3 Uydusu Hariç
.
EROTİK kanallar gizlenmiştir . Şifre 0852 dir.

Güle Güle seyredin

Settingdeki taralı Uydularınız
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Buket sıralamalarınız ve kanallarınız

Turksat Uydunuz

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Astra 19.2 Uydusu

Eutelsat w2 Uydusu

Eurobird Uydusu

Eutelsat W3 Uydusu (Only the registered members can see the link)

Nilesat Uydusu

Hispasat Uydusu

Astra 23.5 Uydusu

Dreambox_e1_SETTiNG_21.05.2009__DrAgOn* (Only the registered members can see the link)

HCakir
20-05-2009, 16:32
Calısmanız icin tesekkurler,fakat dream kullanıcılarına kolaylık olması acısından uyduların disecq bağlantı sıralamasınıda eklerseniz , arkadaslar olmayan uydular Dreambox edit programıyla silip " Servis bulunamadı " hatasıyla karsılasmazlar..

Tekrar teşekkurler..

Volkan
20-05-2009, 16:45
Calısmanız icin tesekkurler,fakat dream kullanıcılarına kolaylık olması acısından uyduların disecq bağlantı sıralamasınıda eklerseniz , arkadaslar olmayan uydular Dreambox edit programıyla silip " Servis bulunamadı " hatasıyla karsılasmazlar..

Tekrar teşekkurler..

çakır bunda standart dışı kullanım seçilidir 4 ten fazla uydu var zaten kullandığı uyduların dısegc ayarını yaptıktan sonra cihazı kapatıp açtığında kullandığı kanllar gelir diğerlerıde normal olarak gözükür.

mumisigi
20-05-2009, 17:36
Teşekkürler.Eline sağlık.

@DrAgOn
21-05-2009, 13:45
Dreambox e1 Setting 21.05.2009 *DrAgOn*Yeni liste 1.Nolu Mesajda Güncellendi

Yenilikler: Stv yumurcaktv stv haber trt müzik güncellenmiştir Uyarılarınız için teşekkürler iyi seyirler

saygı ve hürmetlerimle

DrAgOn*

yildo
22-05-2009, 11:39
bende motor var indirsem uyum saglarmi ben yurt disindayim indirdigim settinglerde mesala turksatta est kanallari westte gostermedigi için bos kalabalik yapiyor

HCakir
22-05-2009, 12:08
bende motor var indirsem uyum saglarmi ben yurt disindayim indirdigim settinglerde mesala turksatta est kanallari westte gostermedigi için bos kalabalik yapiyor

Ben denemedim fakat kullanabilir arkadaşım , göstermedigi kanalları da silebilirsiniz..

chemiger
14-06-2009, 22:39
slm arkadaşlar.bende topfield 3000CIpro uydu alıcısı var.bu kanalları
nasıl eklicem.hiçbişey bilmiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.tşkler.kolay gelsin

kucer06
14-06-2009, 22:50
Arkadaşım senin cihazınla alakası yok bu konunun.