Orijinalini görmek için tıklayınız : Next 2000fta usb resetleme,sorunu
kemalapk
22-05-2009, 18:20
slm arkadaşlar next 2000 fta usb 13-05-2009 tarihli yazılımda bi sorun varmı benim yazılım attığım cihazlardan hep aynı şikayet geliyo cihaz bütün kanal listelerini siliyo aynı olayı bende dükkandaki teşhir cihazında yaşadım.
slm arkadaşlar next 2000 fta usb 13-05-2009 tarihli yazılımda bi sorun varmı benim yazılım attığım cihazlardan hep aynı şikayet geliyo cihaz bütün kanal listelerini siliyo aynı olayı bende dükkandaki teşhir cihazında yaşadım.
arkadaşım olabilir yazılım atmadan kanal listesının yedeğini alın yazılım yükledıkten sonra kanal listenizi tekrar yükleyin.
kemalapk
22-05-2009, 19:25
kanal listesinin yedeğini almak sorun değil ama müşteriye iki günde bir kanal listesi atınca chazda bi arızamı var şüphesi gelir aklına.
kanal listesinin yedeğini almak sorun değil ama müşteriye iki günde bir kanal listesi atınca chazda bi arızamı var şüphesi gelir aklına.
arkadaşım bu dediğin hepmı yapıo. birde yazılımı usb denmı atıyorsunuz. ayrıca yazılımdan sonra cihazı resetledınızmı.
kemalapk
22-05-2009, 23:57
cihaza yazılımı iki türlü denedim ama değişen olmadı ve bu olay tek cihazda olmadı müşterilerer verdiğim ve son yazılımı yüklediğim 5-6 cihazda olan olay.
fabrika ayarlarına dönüyom ama farkeden bi şey yok 1-2 gün de kanal bilgisi siliniyo
kemalapk
22-05-2009, 23:58
thoru syrederken oluyo genelde bu olay