Orijinalini görmek için tıklayınız : Uydu alıcısı yardımı ???
yeni ev kurmaya çalışıyorum ve uydu alıcısına ihtiyacım var ama pek anlama çok fazla model ve bilmediğim terim var.merkezi sisteme bağlı olacak ve samsung lcd tvde kullanacağım anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. alırken neye göre almalıyım nesine dikkat etmeliyim bilmiyorum.
arkadaşım maddi durum iyi ise NEXT 2000 HDTV al. HD olması birinci özelliği Ayrıca lcd tv için HDMI çıkışı ile görüntü kalitesi çok iyi olur. Üzerinde eternet girişi mevcut bu özelliği ile internetten seerver aracılığı ile şifreli kanal izleyebilme ayrıca uydudan paylaşım yapabilme özeliğinide sahip bir cihaz. şu an piyasadakı en makul ve özellik bakımından en iyi cihazdır.
eğer fiyatı pahalı gelir ise SUNNY AT-1420 veya Seoul Hıremco X3 al bu iki cihazda HDMI cıkışı mevcut bölellıkle lcd tv de görüntü çok iyi olur. ayrıca bı iki cihazda uydudan yazılım guncelliyobilio.
ilginiz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler next pahalı geldi dediğim gibi yeni ev kuruyorum ve eksik bitmiyor :) hıremco alabilirim ama acaba servis olayı filan nasıl yani sonrasında bir problemle karşılaşırsam muhattap bulabilirmiyim karşımda bu markalara ve bu firmalara çok yabancıyım cahilliğimin kusuruna bakmayın lcd yi alırken satıcı arkadaş alacağın alıcıda yuv çıkışı olsun filan dedi ve next 2000..(modelin tam adını unuttum ama 200 civarı fiyat söyledi) modellerini önerdi ama onunda çok anlamadığı belliydi
vestel almada ne alırsan al vestel uydu cihazlarıçok yavaş ilerliyooooooooooooooooor
sunny ve seoul de pişman olmazsın.
optik burak
04-07-2009, 16:19
Redline Satellite System (Only the registered members can see the link) redline al sen beni dinle usb ile hardiski ve uydudan güncellemeli
kirmastılı
04-07-2009, 22:48
Redline Satellite System (Only the registered members can see the link) redline al sen beni dinle usb ile hardiski ve uydudan güncellemeli
aynen katılıyorum:45::45: