Orijinalini görmek için tıklayınız : fb6-0gs komik bi fıkra
6-0 biten Galatasaray Fenerbahçe maçından sonra galatasaray'lı arif tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bir cafe ye gider. Cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve :
-Naber Arif, der.
Bunun üzerine Arif delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur. Ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır Arifin yanına yine
-naber Arif.
3. gün Arif cok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine:
- Naber Arif.
Arif dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye.
Yaşlı teyze :
- Olum ben Bülent len der.
alıntıdır...
bu komik mi
sen galatasaraylı oldugundan bu sana komik gelmiyor
muharrems
31-05-2009, 09:59
hiçde komik degil
hiçde komik degil
hepiniz galatasaraylı oldugunuz için komik gelmiyor
ZIDANE ve FENER
Bir gün Real Madrid, Fenerbahçe'yle maç yapmak için İstanbul'a gelecekmiş.
Binmişler uçağa, Real Madrid'li oyuncular çok üzgün. Zidane kaptan olarak sormuş tabi
- Ne o çocuklar yüzünüzden düşen bin parça?
Raul demiş ki:
- Ya abi fenerle oynamayı hiç istemiyoz.
Stata gelmişler. Hala millet surat yapıyor. Zidane arkadaşlarina;
- Siz gidin İstanbul'u gezin, ben Fenerbahçe'yle tek basima maç yaparım. demiş.
Bunu duyan arkadaşlari sevinçten havalara uçmuşlar. Hemen dalmışlar İstanbul gecelerine.
Maç başlamış. Devre arası Real Madrid'li futbolcular stata gelmişler ve skorboarda bakmislar
Real Madrid 1:0 önde. Demişler bi Laila yapalım gelelim bari. Maçın sonunda geri gelmişler.
Bi bakmışlar skor 1:1. Gitmişler soyunma odasına Zidane'yi kutlamaya, ancak Zidane almış başını
iki elinin arasına ağlıyor.
- Niye ağlıyorsun, sen bütün takıma karşı tek başına oynadın ve maç berabere bitti. Bu mükemmel bi şey.
Zidane cevap vermiş;
- Eğer maçın 60. dakikasında kırmızı kart görmeseydim, farka gidecektim. Ben ona üzülüyorum.
kanaryam1950
31-05-2009, 13:09
6-0 biten Galatasaray Fenerbahçe maçından sonra galatasaray'lı arif tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bir cafe ye gider. Cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve :
-Naber Arif, der.
Bunun üzerine Arif delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur. Ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır Arifin yanına yine
-naber Arif.
3. gün Arif cok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine:
- Naber Arif.
Arif dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye.
Yaşlı teyze :
- Olum ben Bülent len der.
alıntıdır...
süppeeeerr:puah::puah::puah: teşekkürler
süppeeeerr:puah::puah::puah: teşekkürler
alıntı yaptığın mesajın benim mesaj değil sanarak haksızlık yaptım sana kanaryam1950 affet beni
hallederiz
31-05-2009, 14:20
kanaryam1950 bide fenerlisin hemi yazık yazık:nono:::nono::
arkadaşlar bunlar birer fıkra ayrıca bu maçlarda milyarları alan futbolcular bile bizim kadar kavga etmiyorlar kafaya takmıyorlar üzülmüyorlar..peki şimdi soruyorum biz niçin bu kadar fanatik oluyoruz ve birbirimizi neden bu kadar üzüyoruz ve kırıyoruz
arkadaşlar bunlar birer fıkra ayrıca bu maçlarda milyarları alan futbolcular bile bizim kadar kavga etmiyorlar kafaya takmıyorlar üzülmüyorlar..peki şimdi soruyorum biz niçin bu kadar fanatik oluyoruz ve birbirimizi neden bu kadar üzüyoruz ve kırıyoruz
hallederiz abi sen o soruyu beşiktaşlılara sor fenerbahce,şükrü saraç olunda inönüde beşiktaşı yendiğinde sivasta kavga çıkarttılar beşiktaşlılar sen en iyisimi o soruyu beşiktaşlılara sor
arkadaşlar gülün geçin yahu, bir fikra yazılmış komik veyahut değil ,karadenizli arkadaşlar gibi mukallit olmayı öğrenelim hepinize neşeli pazarlar
pencere77
31-05-2009, 22:31
takım taraftarları birbirini rencide edecek tarzda mesaj ve fıkra yazmaması daha uygun olacaktır....
Konu Kapanmıştır..