Orijinalini görmek için tıklayınız : MorningXP SP3 2009 DVD (MXP) Mart 2009 Güncel, Görsellik ve Performans Bir Arada
edit ayran tarafından.
güzel birşeye benziyor fakat birkac resim ekleseydin de bizde nedir ne değildir görseydik? :)
Teşekkurler
arkadaşım bunun bir üst versiyonu cıktı bu hataların düzenlenmiş olanı.
üst versiyonu hangisi
aşağıdaki linkte verdim.
(Only the registered members can see the link)
o dediğinizde aynısı
ben şu an kullanıyorum hem tek linki ile birlikte verdik biz öyle tek tek uğraşmasınlar arkadaşlar diye
(Only the registered members can see the link)
güzel birşeye benziyor fakat birkac resim ekleseydin de bizde nedir ne değildir görseydik? :)
Teşekkurler
arkadaş resimlerin linkini ekledim en baştakilere bakarsan bulabilirsiniz...:45:
[QUOTE=remats;413142]o dediğinizde aynısı
ben şu an kullanıyorum hem tek linki ile birlikte verdik biz öyle tek tek uğraşmasınlar arkadaşlar diye
arkadas verdiğiniz siteden indirme cok ağır.ttnet indirmede 60 saat diyor.buda 4 güne yakın.işte ttnet.ne yapacaksın.
arkadas verdiğiniz siteden indirme cok ağır.ttnet indirmede 60 saat diyor.buda 4 güne yakın.işte ttnet.ne yapacaksın.
herhalde yani ben bunu 2048 ile 223/224 kb 4 saat gibi kısa bir zamanda indirdim tabi bunu google sorarsan o sana nasıl indirileceğini söyler dostum
vipe file den nasıl premıum indireleceğini gösterir arkadaşlar sana::::::bangin: