Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : softcam de virüs var

cenk35cenk
02-06-2009, 23:41
slm arkadaşlar son zamanlarda next ye 2000 superplus için softcam ındırıyorum ve flash belleğime virüs bulaşıyor üstelik nod32 dadi temizleyemiyor,biçimlendirmede de silinmiyor ne yapmalıyım?

Volkan
02-06-2009, 23:43
slm arkadaşlar son zamanlarda next ye 2000 superplus için softcam ındırıyorum ve flash belleğime virüs bulaşıyor üstelik nod32 dadi temizleyemiyor,biçimlendirmede de silinmiyor ne yapmalıyım?

arkadaşım flaşh diskine vırus başka yerden girmiştir. flaşh diskler için ozel prgramlar var onları dene.

bu forumdakı softcam doslarında vırus yok.

cenk35cenk
02-06-2009, 23:50
arkadaşım gecen gün bulastı kendim silemedim,ben büyük bir şirkette çalısıyorum bilgi işlemdeki arkadaşa rica ettim temizledi az önce *** yükledim yine bulaştı istersen virüs dosya isimlerinide verebilirim

Özgür Erge
03-06-2009, 01:37
o softcamı bi rapide versene burayada linkini ver indirip bakcam..

cenk35cenk
03-06-2009, 06:49
Only the registered members can see the link

cenk35cenk
03-06-2009, 06:51
virüs dosya isimleri autorun.ınf ve q9.cmd

cenk35cenk
03-06-2009, 20:50
???????

cenk35cenk
03-06-2009, 20:51
d ye kadar sıçradı çare formatta artık ama önlem alırsak başkalarının başınada gelmesin

sky_talk00
03-06-2009, 21:07
kardeşim onlar vürüs değil sadece flaşbelleği bilgisayara bağladığında oluşan yapılandırma ayarlarıdır bilgisayarda gözükmezler sadece digitale taktığında gözükürler al bu 2mb lık pc dosya yönetiisinde herşey gözükür ordan silebilirsin ama bilgisayara taktığında yine çıkarlar onun için bu dosya yöneticisini flaşbelleğine at herzaman lazım olur burdan Only the registered members can see the link

kucer06
03-06-2009, 21:23
Arkadaşım o softcam'ları hazırlayan benim oradan buradan kopyalanmış alınmış değil hiç virüs olurmu? şimdiye kadar ilk defa bunu söyleyen sensin eğer pc'ne bir şey bulaşmışsa softcam'dan olamaz

mehmet13
03-06-2009, 21:48
arkadaşım o softcam'ları hazırlayan benim oradan buradan kopyalanmış alınmış değil hiç virüs olurmu? şimdiye kadar ilk defa bunu söyleyen sensin eğer pc'ne bir şey bulaşmışsa softcam'dan olamaz

slm sana hak veriyorum doru diyorsun kucer arkadasım şimdiye kadar ilk arkadaştan duyurum bende şimdiye kadar ben okadar yükledik vürüse raslamadım saygılar

Hikmet™
04-06-2009, 10:04
virüs dosya isimleri autorun.ınf ve q9.cmd

d ye kadar sıçradı çare formatta artık ama önlem alırsak başkalarının başınada gelmesin

arkadaşım bu virüs benimde başıma gelbi bilgisayarı format manyağı ettim bi günde 5 defa format attım yine düzelmedi bu lanet virüs formatı boşver şimdi COMBOFİX programıyla bi tara sonra taramadan önce flash dıcklerınıde takkı ondada virüs varsa temizlesin nese combofix bi güzel tarar çıkan virüsleri karantinaya alır bu programla taradıktan sonra net çözüm istiyosan bu işlemi yaptıktan sonrada format at mis gibi bilgisayar karşında...

Not bu program anlık koruma yapmaz bu programı kurmadan önce açık olan antivirüs program varsa kapatılmasını öneririm

programı indirmek için buraya tıklaaaaaa... (Only the registered members can see the link)

izmirlimert
04-06-2009, 11:38
Supersatforuma güzevimiz sonsuz , virüs bu arkadasa baska bi yerden bulasmıs sanırım softcamden bulastı sanıyor.

cenk35cenk
04-06-2009, 17:42
Supersatforuma güzevimiz sonsuz , virüs bu arkadasa baska bi yerden bulasmıs sanırım softcamden bulastı sanıyor.

arkladaşım süpersat foruma bizimde güvenimiz sonsuz amacım çamur atmak falanda değil sadece sorunun kök nedenini araştırıyorum ayrıca flash ı tamamen temizleyip tekrar denedim yine bulaştı ve pc şu an berbat durumda
her yerden virüs fışkırıyo

HCakir
04-06-2009, 18:37
arkladaşım süpersat foruma bizimde güvenimiz sonsuz amacım çamur atmak falanda değil sadece sorunun kök nedenini araştırıyorum ayrıca flash ı tamamen temizleyip tekrar denedim yine bulaştı ve pc şu an berbat durumda
her yerden virüs fışkırıyo

Selam

Verdigim linkteki programı kullanmanızı tavsiye ederim..Virüslü olma riski tasıyan tüm usb belleklerinizi kart okuyucularınızı hafıza kartlarını takın programı öyle çalıştırın ve tarama yapın.. :thumb:

cenk35cenk
04-06-2009, 22:14
arkadaşım bu virüs benimde başıma gelbi bilgisayarı format manyağı ettim bi günde 5 defa format attım yine düzelmedi bu lanet virüs formatı boşver şimdi COMBOFİX programıyla bi tara sonra taramadan önce flash dıcklerınıde takkı ondada virüs varsa temizlesin nese combofix bi güzel tarar çıkan virüsleri karantinaya alır bu programla taradıktan sonra net çözüm istiyosan bu işlemi yaptıktan sonrada format at mis gibi bilgisayar karşında...

Not bu program anlık koruma yapmaz bu programı kurmadan önce açık olan antivirüs program varsa kapatılmasını öneririm

programı indirmek için buraya tıklaaaaaa... (Only the registered members can see the link)

arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekür ediyorum,yaklaşık 200 kadar virüs silindi yukardakı ve nod32 yı kullandım şimdilik pc vırus uyarısı vermeyı kestı ama format atmama gerek varmı bılemıyorum

cenk35cenk
04-06-2009, 22:15
Selam

Verdigim linkteki programı kullanmanızı tavsiye ederim..Virüslü olma riski tasıyan tüm usb belleklerinizi kart okuyucularınızı hafıza kartlarını takın programı öyle çalıştırın ve tarama yapın.. :thumb:

hocam çok teşekür ederim

Hikmet™
04-06-2009, 23:17
arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekür ediyorum,yaklaşık 200 kadar virüs silindi yukardakı ve nod32 yı kullandım şimdilik pc vırus uyarısı vermeyı kestı ama format atmama gerek varmı bılemıyorum

bence daha garantili bir sonuç istiyorsan bu işlemleri yaptıktan sonra format at. Böylelikle daha net sonuç alırsın. Anti virüs programındanda Avast Home Edition'ı öneririm

kucer06
04-06-2009, 23:57
Demekki sorun softcamda değilmiş sorun halledilğine göre konu kapanmıştır.