PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Twin 53 Derece data Yazılımları burada...

MOKUR33
09-06-2009, 09:08
Çanağınızı önce 53 dereceyi ayarlayın ,sonra aparat ile türksata ayarlayınız (4 lü lnb türksattır). bu şekil sinyal oranı çok yüksek oluyor..
53 Derece için en güçlü frekanslar.sinyallerin, 100/50 yi geçmesi paylaşım için iyidir...
11044 V 44950
12664 V 30000
10974 H 8150
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
BUDA LNB NİN DİĞER AYARLANMIŞ ŞEKLİDİR....

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
yazılımın kesin ve 100/100 çalıştığını anlamanız için resimleri ekledim...
şuan,kullandığım sistemdir. üstteki mini kutu,çanağın motorudur...
*İYİ SEYİRLER*
tuner_295yazılım saadece baff hdmı usb kart readerin ikinci Bord 53 derece yazılımıdır.
normal twin cihazlar veya usb twin cihazlar için değildir.
yüklenmesine gelince:
cihazın üst kapağını açın. ikinci bord dan iki adet kablo direk rs232 nin iç kısmında lehimlenmiş olarak göreceksiniz.
2 no 3 nolu kabloları bord dan ayırın ve rs232 kablosunun 2 ve 3 nolu ucları ile birleştirin.
rs232 kablosundaki 5 nolu ucuda yine eski modellerdeki gibi twin bordun tunerine lehimleyin.
yazılımı atın ve tekrar cihazın rs 232 girişindeki yere geri lehimleyin.
işlem tamamdır.
*07-11-09* *YAZILIMLARIDIR*
donma sorunu ve diğer hatalar düzeltilmiştir...
53 derece 2board yeni yazılımı tüm twinlere yükleyebilirsiniz.
Alttaki sadece,HDMI USB PVR twin cihazlar içindir...
5000 ,deramcinema-5000 xlpus--xplus twin lerde 2. board yazılımı yükleyipte açılmaz ise verilen 1 .board yazılımını yükleyiniz.yükleme yaparken.2. board kablolarını çıkartın.normal rs232 girişinden yükleme yapabilirsiniz.
5000 M serilerine yüklenmez. (fişi taktığınızda ön panelde cone uel yazan cihazlara yüklemeyiniz.)
Nilesat w7
11958 H 27500
Al Jazeera Sport Channel
Al Jazeera Sport Channel +5
Al Jazeera Sport Channel +6
Al Jazeera Sport Channel +7
Al Jazeera Sport Channel +8
Al Jazeera Sport Channel+9
Al Jazeera Sport Channel+10
ESPN Classic Middle East
ESPN America
Nilesat w7
12303 H 27500
ADD
Baby TV Europe - Neo Cricket
Kairali Channel - ART Al Aalamy -
ART Prime Sport Arabia
Tamil Box Office - Dawn News
Nilesat w7
12284 V 27500
Al Jazeera Sport Channel
Al Jazeera Sport Channel +1
Al Jazeera Sport Channel +2
Al Jazeera Sport Channel +3
Al Jazeera Sport Channel +4
ESPN Middle East
Nilesat w7
12073 H 27500
Showtime Network Arabia
Cartoon Network ME - TCM ME - Discovery Channel M.E
VH1 Europe B - Hallmark - BBC Lifestyle
ScandinaviaTravel Channel - ShowKids & KidsCo
MTV Music - CNBC - Boomerang M.E
Disney Channel M.E - BBC Entertainment Europe
Nilesat w7
12034 H 27500
ADD
ART Al-Zaeem - ART Hekayat
ART Hekayat Kaman - ART Hekayat Zaman
ART Cinema - ART Tarab
Nilesat w7
11996 H 27500
Showtime Network Arabia
ShowSeries - ShowSeries Extra
ShowSports 4 - ShowComedy - ShowMovie
ShowMovie 2 - ShowMovie Action
ShowMovie Kids - ShowMovie Comedy
ShowSport 1-2-3
Nilesat w7
11977 V 27500
Showtime Network Arabia
Orbit News - Orbit News 2
JimJam/Extreme Sports Channel
Bloomberg TV - Showtime Maghreb
Disney XD - The Style Network Emea
Nilesat w7
11958 27500
ADD
ART Sports 1-2-3-4-5-6-7-8-9
ART Prime Sports - ART Al Ameed
Nilesat w7
11881 H 27500
ADD
Max M.E - Star Plus M.E - Channel V India
Star Gold - Star World M.E - Channel V int
National Geographic Ch - Star Movies
Zee Cinema - Zee News - Zee Gujarati
Zee TV - SET M.E- Geo TV - NDTV 24x7 - Jaya
Nilesat w7
11862 V 27500
Showtime Network Arabia
Super Movies - America Plus - E! Emea
Show Comedy Extra - ShowShasha - MBC + Drama
JimJam - Super Comedy - Nat Geo Wild Asia
Nilesat w7
11804 H 27500
ADD
B4U Music UAE - Ten Sports M.E
A1/Jetix Türkiye - Animal Planet
Reality - Science - ARY Digital - Pehla Plus
Asianet - Granada TV - Star One
Sky News - Star News - Fox News
Discovery Science
Nilesat w7
11411 H 27500
Showtime Network Arabia
Show Cinema 1/2/3 - Xtra Movies - Cinema City
The MGM Channel M.E - America Plus +2
History Channel International - Trace TV
Playhouse Disney Scandinavia
Arabic Series Channel - Al Riyadiyah
Fox Sports M.E
Nilesat w7
11374 H 27500
Showtime Network Arabia
Fashion TV Europe - Al Yawm - Al Safwah
Cinema 1/2 - Arabic Series +4 - Fann
Music Now - Super Movies +1
Pinoy Extreme - GMA Pinoy TV Europe
GMA Life TV - MnL TV
Nilesat w7
10930 H 27500
Jordan Media City
ADD
Indus Vision Asia - ART Leith
Aaj TV - ESPN M.E - ESPN America
ESPN Classic M.E - ART test

hotbird 13
12520 V 27500
HRT 2 - HRT Plus / HRT Satelitski
12015 H 27500
hotbird 13
Arabesque
ART Prime Sport - Movie - Movie 2
LBC Europe - ART Cinema
Shwotime Maghrib - ART Hekayat Kaman
ART Sport 1-2-3-4-5-6 - ART Hekayat
11938 H 27500
hotbird 13
12169 H 27500 Nova
Discovery Ch - Nova Sports 2/7
Cartoon Network C.E.E / TCM C.E.E
Fox Life Greece - Makedonia TV
SKAÏ Tileorasi - ET 3 - NET - Mad TV - ET 1
hotbird 13
11727 V 27500
British Telecom
Tele Italia TV - Tele Italia TV
Tele Italia TV - Satisfaction Italy
Tele Italia - Satisfaction Privé
hotbird 13
11296 H 27500
Al Jazeera Sport Channel+1
Al Jazeera Sport Channel +9
Al Jazeera Sport Channel 10
hotbird 13
11642 H 27500 ***YENİ*** 11470 V 27500 YENİ.
Theme X-Hardcore - Theme X-Group - Theme X-Fetish
Theme X-18 - Theme X-Peep - Theme X-Bizarre
Theme X-Inter - Theme X-Transx
Hotbird 13
11681 H 27500
AB SAT
Escales -Encyclpedia-RTL 9 - AB 1 - AB Moteurs - Animaux
Chasse & Peche - TF 1 -
NT1 - Action - Mangas -
- France Ô- LCP
hotbird 13
12692 H 27500
M6 - NRJ 12 - France 2 - W9 - TMC
Ciné Polar - Ciné FX - Virgin 17
AB 3 - AB 4 - Gulli - Orange Sport Info
France 3 Sat - France 4 - Ciné First
hotbird 13
11411 H 27500
Telekom Srbija
Zee TV - Zee Cinema
Dorcel TV - French Lover TV
RedLight Premium Channel - Free-X TV 2
X-Dream TV - Free-X TV - Club Prive TV
*01-06-2010* Twin yazılımları eklenmiştir. twin yazılımı HDMİ hariç tümüne yükleyebilirsiniz.
cihazınız HDMİ twin ise en alttaki HDMİ yazılımını yükleyiniz...

MOKUR33
09-06-2009, 09:09
yükleme talimatı ekliyorum...
loaderi açın.
dosyayı seçin, çift yıklayın dosyaya,cihazın fişini takınız...
yükleniyor !!!! cihazda illerleme göremezsiniz...
yükleme bitti...
cihaz açıldı. işlem bitmiştir...

MOKUR33
09-06-2009, 09:11
yeni yazılımla,
AB sat-- ok.ey
Nova paketi-- ok.ey
Ses wiw--ok.ey
Ses kanalları-- ok.ey
Jsc sporlar-- ok.ey
Show time-- ok.ey
Art -- ok.ey
Art sport ok.ey.
iyi seyirler dilerim...

egos99
09-06-2009, 10:19
yeni yazılımla,
AB sat-- ok.ey
Nova paketi-- ok.ey
Ses wiw--ok.ey
Ses kanalları-- ok.ey
Jsc sporlar-- ok.ey
Show time-- ok.ey
Art -- ok.ey
Art sport ok.ey.
iyi seyirler dilerim...

arkadaşlar elimde baff 6000 gold twin cihaz var açılırken ıq plus yazıyor daha önce aynı cihazdan vardı büyük zorluklarla yazılım attım onu müşterime sattım şimdi sıfır yeni cihaza yeni yazılımı atmak için uğraşıyorum fakat ne yaptıysam yazılımı yükletemedim sattığım cihazda yüklenmek için geldi oda yazılımı yemiyor şu işi adam gibi anlatacak ustalara sesleniyorum bunda bizmi bi salaklık yapıyoruz yoksa bu cihazlar bu kadar kötümü şurada satmak için 20 tane aldım ama alacağıma bin pişman oldum lütfen şu işi adam gibi biri anlatsın bütün elimdeki baff cihazları mekanın önünde sırf ne kadar kötü bi cihaz olduğunu görsünler diye benzin döküp yakacam çıldırttılar insanı yahu

MOKUR33
09-06-2009, 11:14
arkadaşlar,TWİN cihaz alacaklara benden tavsiye.
DREAMSİNEMA* XLPUS TWİN *BAFF 5000 FTA LİNKBOX İLE BAĞLANTILI * 5000 XPLUS TWİN**
bu cihazlardan birini alın.neden diyeceksiniz.2.board yazılımı kolay yüklenir, kesilme olmaz, kilitlenme olmaz, hızlı kanal geçişleri var.(şifreli yayınlar bile fta gibi açılır) menü kullanımı çok kolaydır.
diğer marka ve modellerdeki sıkıntıları.
yumatu twin ve baff 60000 twin.
2. board yazılım yüklemesi çok zor ve berbat bir durum oluyor kullanıcılar için.
kanal geçişleri felaket ağır. çay iç gel görüntü gelsin :biggrin:
şifreli yayını açtığı zaman kumanda kendinden geçiyor kafasına göre hareket ediyor ve istediğiniz kanala geçmek için bayaaa mücadele ediyorsunuz kumanda ile.
Bunlar benden size tavsiyedir. tabikki herkes istediği cihazı almakta özgürdür. sadece benimki tavsiye...
işte baff 5000 fta ve linbox a bağlı cihaz.

MOKUR33
09-06-2009, 11:17
arkadaşlar elimde baff 6000 gold twin cihaz var açılırken ıq plus yazıyor daha önce aynı cihazdan vardı büyük zorluklarla yazılım attım onu müşterime sattım şimdi sıfır yeni cihaza yeni yazılımı atmak için uğraşıyorum fakat ne yaptıysam yazılımı yükletemedim sattığım cihazda yüklenmek için geldi oda yazılımı yemiyor şu işi adam gibi anlatacak ustalara sesleniyorum bunda bizmi bi salaklık yapıyoruz yoksa bu cihazlar bu kadar kötümü şurada satmak için 20 tane aldım ama alacağıma bin pişman oldum lütfen şu işi adam gibi biri anlatsın bütün elimdeki baff cihazları mekanın önünde sırf ne kadar kötü bi cihaz olduğunu görsünler diye benzin döküp yakacam çıldırttılar insanı yahu

6000 ler ve yumatu twinler için bu soketi ters çevirin yükleme yapın.loaderde yükleme ilerlemez ise elinizle soketin üzerine bastırın loaderden yollayın dosyayı fişi takın yükleme başlar ise bitene kadar elinizi soketin üzerinden çekmeyin. yükleme yaptıktan sonra kanallar açılmaz ise ,
9339 card share ok.ey
north star ok.eyleyin.
northstar yazısı vardır bu seçeneğini ok.eyleyiniz...
soketli değil ise aynı kabloyu lehimden çıkarın ters çevirin ve lehimleyin,o şekil yükleyiniz. arkada çıtçıtları aşağıya indirin.yüklenmez ise.yukarıya kaldırın o şekil deneyin...

Creed
09-06-2009, 11:26
hOCAM BİLGİLER İÇİN TEŞEKKURLER

egos99
09-06-2009, 11:40
6000 ler ve yumatu twinler için bu soketi ters çevirin yükleme yapın.loaderde yükleme ilerlemez ise elinizle soketin üzerine bastırın loaderden yollayın dosyayı fişi takın yükleme başlar ise bitene kadar elinizi soketin üzerinden çekmeyin. yükleme yaptıktan sonra kanallar açılmaz ise ,
9339 card share ok.ey
north star ok.eyleyin.
northstar yazısı vardır bu seçeneğini ok.eyleyiniz...
soketli değil ise aynı kabloyu lehimden çıkarın ters çevirin ve lehimleyin,o şekil yükleyiniz. arkada çıtçıtları aşağıya indirin.yüklenmez ise.yukarıya kaldırın o şekil deneyin...
sayın ustam ne gerkiyorsa yaptım ama yüklenmiyor com sağlam kablo sağlam yazılım ve loader verdiğin gibi çıtçıtlar aşağıda yukarıda fiş takarak arkadan açarak cihaz standbyda yada açık olarak olmuyor allah olmuyor başka sıfır cihazı denedim acaba cihazmı sorunlu diye oda almıyor sıfır cihaza direk bu yazılımı atabiliyormuyuz yoksa önce eski yazılım lazım oluyormu lütfen bir açıklama yaparsanız memnun olurum

ömer77
09-06-2009, 18:48
ben şahsen kaç gün gideceği meçhul bir makina almam yazilim babın da +dilleri yabancı +18ler içinde bu rezilliğe değmez sirius yeter *Herşey ParaTuzağı*
al bi yerli platform turkçe izle izlet

Fatihli
09-06-2009, 20:20
ben şahsen kaç gün gideceği meçhul bir makina almam yazilim babın da +dilleri yabancı +18ler içinde bu rezilliğe değmez sirius yeter *Herşey ParaTuzağı*
al bi yerli platform turkçe izle izlet

bu işler hobi işidir sakın unutma

TEKNİSYEN101
12-06-2009, 17:43
sayın ustam ne gerkiyorsa yaptım ama yüklenmiyor com sağlam kablo sağlam yazılım ve loader verdiğin gibi çıtçıtlar aşağıda yukarıda fiş takarak arkadan açarak cihaz standbyda yada açık olarak olmuyor allah olmuyor başka sıfır cihazı denedim acaba cihazmı sorunlu diye oda almıyor sıfır cihaza direk bu yazılımı atabiliyormuyuz yoksa önce eski yazılım lazım oluyormu lütfen bir açıklama yaparsanız memnun olurum

birde Çıt çıtları ters konuma getirip öyle deneyiniz on konumunda ise off' konumunda deneyiniz.

kucer06
12-06-2009, 18:21
Bu loader'i kullanıyorsun değilmi

ahmetx
12-06-2009, 22:15
ustalar lutfen yardım benım yumatu bı turlu yazılım atamadım communication error yazıyor

muratusta
12-06-2009, 23:10
slm akadaşlar yumatu yazan cihazları sadece ikinci borduna yazlım atınız ana borda sakın dokunmayın yani cihazin kendine yazılım atmayınız attı iseniz cihazı yumatuaya göndemeniz gerekir baff yazan cihazlar yumatu üretimidir ıq twındır diger yumatuların yazılımını alırlar twın özelligini kaybeder ıq plas yada ıq degildir ıq twında onlara benzer cihaza yumatu yazılımlarından birini atti iseniz hiç ugraşmayınız cihazi yumatu elektronige gün görene göndriniz ikinci borda yazılımı zaten arkadaşlar yukarıda anlatmışlar yazılım almayan cıhazları resetleyiniz yazılım alacaktır kolay gelsin

ahmetx
16-06-2009, 11:17
murat usta nasıl reset atacağız

MOKUR33
17-06-2009, 19:20
murat usta nasıl reset atacağız
fabrika ayarlarına dönüp tekrar kanal yükleyeceksiniz.9339 cardshare ok. northstar ok. kanallar açılması gerekir...

muratusta
18-06-2009, 00:24
mokur33 arkadaşım nasıl reset atacağınızı açık anlatmış kendisine teşekürler saolsun cıhazı resetleyın ana borda yani cihaza yazılım atmayın sadece kanalları yeniden taratın c borda 53 yazılımı atın gerisini arkadaşlar yukarıda anlatmışlar emeği geçen tüm arkadaşlara teşekürler

xfles7837
18-06-2009, 11:26
yeni yazılımla yeni kanallarda gelmiş olsaydı.

BORAN 1
24-06-2009, 17:53
yazılımı attım bakalım sonuç e olacak mokur arkadaşım teşekkürler...

MOKUR33
30-07-2009, 11:57
W7 NİLESAT
orbit kanalları art ve showtime paketlerine gelmeye başlamıştır.gelen kanallar 3-5 adettir vede paaylaşımla açıktır.
yeni bir NET GEO ABUDUHABİ belgesel ve bilim kanalı gelmiştir.şifresizdir...
12226 H 27500
*İyi Seyirler*

MOKUR33
31-07-2009, 09:18
akşam JSC SPOR+4 maçı verdide bizi mahkum bırakmadı bazı şeylere, sağolsun ARAPLAR...

MOKUR33
01-08-2009, 13:10
bu gün 1 ihtimal paylaşımda iyi veya kötü yönde gelişme olabilir.kesin söylemiyorum.1 ihtimal.saat 24:00 a kadar bekleyecez.
uef ve şampiyonlar ligi maçlarında liveonsat gibi sitelere bakıpta sizi aldatmasın. maç esnasında JSC SPORLAR ve ART SPORLARA bakınız.JSC +4 FB maçını 10 dakika gecikmeli gösterdiği için sizi yanıltmış olabilir.bu konuyu öneme alınız...

MOKUR33
05-08-2009, 08:48
nova yayınlarının olmayan kanalları gelmiştir.
HOTBİRD 13 ---11823 H 27500
Nova
Jetix Hellas - Nova Cinema 1 - Nova Sports 1
Mega TV - ANT 1 - Star - Alter - Alpha

MOKUR33
05-08-2009, 19:21
*06-08-09* tarihindeki Honved & Fenerbahçe maçını
ATV Türkiye vede,
JSC SPOR+4 ten izleyebilirsiniz. Başlama saati 21:00 dır.
Galatasaray & Naccabi Netanya maçıda aynı gün aynı saattedir.maç saatinde JSC SPOR lara bakınız.GS maçınıda verme ihtimali olabilir göz gezdiriniz...

MOKUR33
08-08-2009, 08:48
NİLSAT W7 yeni gelen ORBİT paketleri...
11373 H 27500
Orbit Network
Music Now - Super Movies +1 - NBA TV
GMA Life TV - MnL TV
11411 H 27500
Orbit Network
TV Max 1/2/3 - America Plus +2
Fox Sports Middle East - Cinema City
Discovery Channel Middle East
History Channel International
The MGM Channel Middle East
Arabic Series Channel - Trace TV
Xtra Movies - Al Riyadiyah
bakalım ilerdeki günlerde 53 derece paylaşımına gelecemki...

pirler
08-08-2009, 17:12
ben yeni yazılımı yüklemeye çalıştım invalid file diyor sebebi ne acaba:(

bekir06
09-08-2009, 00:02
yanlış yazılım yüklüyorsun sanırım

pirler
09-08-2009, 13:44
yanlış yazılım yüklüyorsun sanırım

iyi tamamda cihazım Q PULUS twın kabloların yerini degiştirdimdim daha önceden 21 yazılımını yükledim şimdi ise 53 yazılımını atmaya çalışıyorum ama olmuyor bütün forumları inceledim verilen yazılım aynı 1 ay öncesindede cihazımın 2 bordu arızalıydı yazılım kabul etmiyordu acaba gene ikinci bormu bozuldu:49:

MOKUR33
10-08-2009, 10:04
iyi tamamda cihazım Q PULUS twın kabloların yerini degiştirdimdim daha önceden 21 yazılımını yükledim şimdi ise 53 yazılımını atmaya çalışıyorum ama olmuyor bütün forumları inceledim verilen yazılım aynı 1 ay öncesindede cihazımın 2 bordu arızalıydı yazılım kabul etmiyordu acaba gene ikinci bormu bozuldu:49:
sizdeki loaderi ve yazılımı pc den silin.tekrar 1.mesajdaki yazılımı ve loaderi indirin. yükleme yapacaktır.dosyayı seçince hemen invalid file bu hatayı veriyor ise,pc de bir dosyanız çalışıyor ve com girişini engellediği için bu hatayı veriyordur...

MOKUR33
10-08-2009, 10:06
21 ve 53 paylaşımı kesilmiştir.cihazların ayarlarına dokunmayınız.beklemede kalınız...

MOKUR33
10-08-2009, 11:29
paylaşım açılmıştır.yayınları rahatlıkla izleyebilirsiniz...

yetim2
10-08-2009, 12:38
tşk ederim bilgilendirdiğiniz için

MOKUR33
10-08-2009, 12:45
rica ederim...

MOKUR33
12-08-2009, 12:55
paylaşım şuan kesilmiştir.serverdeki bakımdan dolayı,gidip gelmeler oluyor bu gün.cihazların ayarlarına dokunmayınız...

MOKUR33
12-08-2009, 18:08
Yeni yazılım 1. mesaja eklenmiştir.
yeni yazılımla kanallar açılmıştır. hayırlı olsun.farklı kanallara bakma şansım şuanda yok.yükleyince denersiniz...

MOKUR33
12-08-2009, 19:08
kolay yükleme yapabilmeniz için buraya göz atınız... Only the registered members can see the link

MOKUR33
13-08-2009, 10:18
2.board.hdmı usb pvr tuner_195 yazılımı 1.mesaja eklenmiştir...

MOKUR33
13-08-2009, 10:18
hotbird JSC SPOR lar düzeldi artık. JSC SPOR +1+2+3+4+5+6+7+8 kesintisiz ve hızlı şekilde açılmaktadır...

kutbettin14
13-08-2009, 10:43
nilesat çözmüyor

kutbettin14
13-08-2009, 10:44
53 Derece Kart Yazılımları.12.08.2009.rar
yükledim nilesat baby tv yok çözmüyor

MOKUR33
13-08-2009, 10:48
nilesattaki bahsettiğiniz kanal ve diğerleri açık.sorun yok.cihazın fişini çekin ve tekrar takın.
birde cihazın modelini yazmış olsaydınız daha iyi olurdu...

kutbettin14
13-08-2009, 10:58
usta baf 6000 gold twin yazılımı bir daha yükledim açtı baby tv dili yabancı türkçe yapma şansımız varmı acaba

TEKNİSYEN101
13-08-2009, 11:17
hotbird JSC SPOR lar düzeldi artık. JSC SPOR +1+2+3+4+5+6+7+8 kesintisiz ve hızlı şekilde açılmaktadır...

Emeğine sağlık üstad :45:

canavar
13-08-2009, 13:08
kutbettin 14 kardeş gıllıyı buldun gılsızını arama:yahoo:

cerazem
13-08-2009, 13:14
arkasaşlar bende eyesbox(baff 5000_6000 gold) uydu alıcı var buna bu 12.08.2009 yazılımını atmak için makinanın içini açıp kabloların yerini değiştirmeye gerek var mı direk atamazmıyız makinayı ilk aldığımda 02.06.2009 yazılımını attırmışrım serviste hiç makinanın içini açmadı direk yükledi bende direk yüklesem olurmu

cerazem
13-08-2009, 13:27
yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

MOKUR33
13-08-2009, 13:57
usta baf 6000 gold twin yazılımı bir daha yükledim açtı baby tv dili yabancı türkçe yapma şansımız varmı acaba
audio tuşunda hangi dil seçeneği var ise onu kullanabilirsiniz...

MOKUR33
13-08-2009, 14:02
arkasaşlar bende eyesbox(baff 5000_6000 gold) uydu alıcı var buna bu 12.08.2009 yazılımını atmak için makinanın içini açıp kabloların yerini değiştirmeye gerek var mı direk atamazmıyız makinayı ilk aldığımda 02.06.2009 yazılımını attırmışrım serviste hiç makinanın içini açmadı direk yükledi bende direk yüklesem olurmu
bu bölüme bakarak herkes rahatlıkla yükleyebilir...Only the registered members can see the link

cerazem
13-08-2009, 14:12
yani bu makinanın için ilem açıçaz he

TOMBUL
13-08-2009, 15:21
eline saglik ustat.bu yazilim multiboxlara atilir mi.

ahmetx
13-08-2009, 15:23
slm mokur hoca bende yumatu twın var son yazılımı yukledım açmadı sorun nerde acaba daha once açıyordu yanlış yazılımı yukledıysem nasıl duzelır ve bıde makına cok ağır çalışıyor kumandayı geç algılıyor 25.2008 yazılımı yuklu daha önce 2.bord yazılımlarını sorunsuzca yukledım nort star da o***ledım yıne olmadı

ahmetx
13-08-2009, 19:12
slm arkadaşlar 12.08.09 yazılımını yukledım ancak bılgısayarımda bozuk cd okuma programı vardı ve yazılımı rarda çıkarttığımda o program yazılımı cd goruntusu vermiş onu yukledım kanallar açılmadı acaba sorun o mu oysa nasıl duzelır lutfen yardım tşk

xfles7837
13-08-2009, 20:32
mokur usta dreamcinema cihazına ikinci board yazılımını attım ancak kanallar açılmadı. anten şu anda nilesat uydusunda, acaba orada paylaşımmı yok yoksa yazılım atmamda mı bir hata var anlamadım. loader resimdeki gibi bütün aşamaları tamamladı.

MOKUR33
14-08-2009, 10:38
slm mokur hoca bende yumatu twın var son yazılımı yukledım açmadı sorun nerde acaba daha once açıyordu yanlış yazılımı yukledıysem nasıl duzelır ve bıde makına cok ağır çalışıyor kumandayı geç algılıyor 25.2008 yazılımı yuklu daha önce 2.bord yazılımlarını sorunsuzca yukledım nort star da o***ledım yıne olmadı
ANİMAUX kanalı üzerinde 10-15 dakika bekleme yapın. 12-08-09 yazılımını yüklemişseniz kesin açılır kanallar...

MOKUR33
14-08-2009, 10:41
mokur usta dreamcinema cihazına ikinci board yazılımını attım ancak kanallar açılmadı. anten şu anda nilesat uydusunda, acaba orada paylaşımmı yok yoksa yazılım atmamda mı bir hata var anlamadım. loader resimdeki gibi bütün aşamaları tamamladı.
53 deece sinyalinizi kontor ettiniz mi?.resimdeki gibi yükeme yapış iseniz açılması gerekir.2 board kablolarını kontrol edin iyi birleşmişmi 1.board kablolarıyla...

xfles7837
14-08-2009, 11:33
usta herşey dogru sinyal %58 yinede tık yok.

MOKUR33
14-08-2009, 11:37
paylaşım şuan kesilmiştir.kanallar açılmıyor diye data çanağınıza(53 derece) ve cihazın ayarlarına dokunmayınız,beklemede kalınız...

MOKUR33
14-08-2009, 13:58
tekrar geldi ve hotbird jsc ler açılmıştır...

MOKUR33
17-08-2009, 13:12
Nilesat Showtime kanalları şuan paylaşımda kapalıdır.bilginiz olsun...

MOKUR33
17-08-2009, 16:51
Showtime kanalları gelmiştir. İyi Seyirler...

ahmetx
17-08-2009, 17:32
--------------------------------------------------------------------------------

slm ustalar cıhazım yumatu twın yenı yazılımı yukledı açmadı yenı 1.bord yazılımı yukledım bıss menusu kayboldu 1.bord orjınal yazılımı yuklemeyı denedm yukleyemedım sonra eletronıkçıye göturdum bu tur paylaşımlı cıhazlardan anlayanda yok bulamadım acaba cıhaz twın özellığını mi kaybetti tekrar fabrıkaya güneşlıye gondersem 1 ayda gelmez ustaların acıl yardımlarını beklıyorum şimdıden teşekkurler

f47xfenerli
17-08-2009, 17:45
arkadaşlar şimdi bir tane permier 104600m cihaza yazılımı attim aldı yazılımı deneyecem şimdi sonucu byradan paylaşırım...

f47xfenerli
17-08-2009, 17:57
yazılımı yüklendi sorunsuz ama sı var cihazın ön displayı ch 21 yani kanal 21 de kaldı ne kumanda nede ön tuşlar çalışıyor doğrumudur bu durum XBOX lar böylemi çalışıyor
aydınlatırsanız sevinirim ???

MOKUR33
17-08-2009, 18:38
--------------------------------------------------------------------------------

slm ustalar cıhazım yumatu twın yenı yazılımı yukledı açmadı yenı 1.bord yazılımı yukledım bıss menusu kayboldu 1.bord orjınal yazılımı yuklemeyı denedm yukleyemedım sonra eletronıkçıye göturdum bu tur paylaşımlı cıhazlardan anlayanda yok bulamadım acaba cıhaz twın özellığını mi kaybetti tekrar fabrıkaya güneşlıye gondersem 1 ayda gelmez ustaların acıl yardımlarını beklıyorum şimdıden teşekkurler
2. boarda yazılım yüklemeniz yeterli idi.1. boarda dokunmasaydınız iyi olurdu.k.ey dosyası yüklemeniz gerekir.biss bölümü gelmesi için.
2.board yazılımı yüklediğiniz zaman 9339 cardshare ok. north star ok. şifreli kanalların üzerine gelin açılacaktır...

MOKUR33
17-08-2009, 18:43
yazılımı yüklendi sorunsuz ama sı var cihazın ön displayı ch 21 yani kanal 21 de kaldı ne kumanda nede ön tuşlar çalışıyor doğrumudur bu durum XBOX lar böylemi çalışıyor
aydınlatırsanız sevinirim ???
cihazın fişini çek tak .düzelmez ise yükleme yaparken 2.boardın kablosu 1.boarda değipte şase yapmış olmasanız.tekrar 2.boarda yazılım yükleyin,düzelmez ise 1.boarda orjinal yazılım yükleyiniz.
kanallar şuan sorunsuz izlenmektedir...
Twin cihazların açtığı kanallar.
AB sat-- ok.ey
Nova paketi-- ok.ey
Ses wiw--ok.ey
Ses on-- ok.ey
Ses kanalları-- ok.ey
Jsc sporlar-- ok.ey
Show time-- ok.ey
Art -- ok.ey
Art sport ok.ey.

ahmetx
17-08-2009, 19:30
mokur hoca acaba yenı yazılımla data frekansı deyıştımı 53 derece sınyalımyuzde 53 yukselmesımı gerekıyor yenı yazılımla eskı yazılımla açıyordu 53sınyalle şimdıden teşekkurler

MOKUR33
17-08-2009, 19:45
data sinyali aynı değişmedi.çok aksaklık oluyordu önceki yazılımda o yüzden çıktı yazılım.yazılımı eskisi gibi 2. boarda yükleyin,kanalları sorunsuz izleyiniz...

ahmetx
17-08-2009, 19:49
mokur hoca ***lerı hangı fcm loderlemı atıyoruz

MOKUR33
17-08-2009, 19:55
mokur hoca ***lerı hangı fcm loderlemı atıyoruz
2.boardı çıkarıp yüklenecek.1. boarda.yumatu ıq ke.y ve loaderi ile...

ahmetx
17-08-2009, 20:01
kusura bakma mokur hoca 2.bordu nasıl cıkaracağız sende olmasan bıtıyız hoca tşk

f47xfenerli
17-08-2009, 21:36
1.boarda orjinal yazılım yükleyiniz.

usta umarım aynı cihazdan bahsediyoruzdur yazılımı attığım cihaz
premier 104600m?yazılımı aldı ama cikaz kitlendi şu orj dediğin 1 board
yazılımının linkini verde bi deneyelim bakam ne olacak selamlar.

TEKNİSYEN101
17-08-2009, 21:55
usta umarım aynı cihazdan bahsediyoruzdur yazılımı attığım cihaz
premier 104600m?yazılımı aldı ama cikaz kitlendi şu orj dediğin 1 board
yazılımının linkini verde bi deneyelim bakam ne olacak selamlar.

Topram 1. board için orjinal yazlım 1.2.63 sky yazıımı aşağıdaki linkten ulaşabilirsin. (baff -twin 21,5 derece yazan dosya)

Only the registered members can see the link

saygılar

f47xfenerli
17-08-2009, 22:01
Topram 1. board için orjinal yazlım 1.2.63 sky yazıımı aşağıdaki linkten ulaşabilirsin. (baff -twin 21,5 derece yazan dosya)

saygılar

loaderi bunu gibimi toprak yalnış bişey yapmayalım sora

f47xfenerli
17-08-2009, 22:04
artı çanağı 21.5 mi yapmak geregiyor tekoşum söyle bakam...53 ayarladım şimdi !

f47xfenerli
17-08-2009, 22:12

saygılar

denedim almıyor yazılımı cihaz ---- çizgide kalıyor:)

MOKUR33
24-08-2009, 15:01
Nilesat ART paketleri kesilmiştir.kanallar paylaşımda yok şuan...
11881 H 27500 ART
Max M.E - Star Plus M.E - Channel V

11804 H 27500 ART
Baby TV - B4U Music UAE - Ten Sports M.E
A1/Jetix CE- Animal Planet - Reality
Science - ARY Digital - Pehla Plus
Discovery Science

10930 H 27500 ART
ESPN Classic M.E - World Cup Channel

MOKUR33
25-08-2009, 08:55
Nilesat,ART kanalları tekrar paylaşımdadır....

MOKUR33
25-08-2009, 11:28
Fenerbahçe & Sion maçı JSC SPORTS +7 kanalındadır...
HOTBİRD---11296 H 27500 JSC SPORTS +7
NİLESAT---12456 V 27500 JSC SPORTS +7
*27-08-09* Perşembe Balama saati 21:30
Twin cihazlarda izleyebilirsiniz.(uydudan paylaşımlı cihazlar)...
***İYİ SEYİRLER***

NURBABA
26-08-2009, 00:51
USTAM
BAFF6OOO twın cıhaza yenı yazılımı ıcerıdekı kabloları ters cevırdım arkadakı cıtcıtları yukarı kaldırıp yukledım sonra kabloları ekı halıne getırdım cıtcıtları eskı halıne getırdım kanallar acmadı cıhazım usb sız yanlısmı yaptım ayrıca cıhaza yukleme yapmadan fabrıka ayarlarınamı donmem gerekır mı FETHIYE de oturuyorum bulundugum yerde bana yardımcı olacak tanıdıgınız varmı ACIL yardımlarınızı beklıyorum.
ILGINIZE ve BILGINIZE SONSUZ TESEKKURLER

NURBABA
26-08-2009, 01:00
USTAM

Eksık bılgı vermısım cıhazım BAFF 6000 GOLD TWIN

felekcan
26-08-2009, 14:04
teşekkürler emeklere

TEKNİSYEN101
26-08-2009, 14:32
USTAM
BAFF6OOO twın cıhaza yenı yazılımı ıcerıdekı kabloları ters cevırdım arkadakı cıtcıtları yukarı kaldırıp yukledım sonra kabloları ekı halıne getırdım cıtcıtları eskı halıne getırdım kanallar acmadı cıhazım usb sız yanlısmı yaptım ayrıca cıhaza yukleme yapmadan fabrıka ayarlarınamı donmem gerekır mı FETHIYE de oturuyorum bulundugum yerde bana yardımcı olacak tanıdıgınız varmı ACIL yardımlarınızı beklıyorum.
ILGINIZE ve BILGINIZE SONSUZ TESEKKURLER

Fabrika ayarlarına dönmenize gerek yok. herhangi bir kanal üzerinde 9339'u tuşlayıp card shareden north star seçeneğini seçiniz.

NURBABA
26-08-2009, 20:31
SAYIN TEKNISYEN

Tesekkurler dedıgınızı yaptım. Fakat sıreler cozulmuyor data sınyalı 70 60 muz tv tam. paylasım alamıyorum . eksıgım nedır ne yapmam gerekır .
53 derece 95 cm lnb 0.3 db

tesekkurler sımdıden.

MOKUR33
27-08-2009, 17:54
SAYIN TEKNISYEN

Tesekkurler dedıgınızı yaptım. Fakat sıreler cozulmuyor data sınyalı 70 60 muz tv tam. paylasım alamıyorum . eksıgım nedır ne yapmam gerekır .
53 derece 95 cm lnb 0.3 db

tesekkurler sımdıden.
1.board ile 2. boardın kablolarını iyi birleştirin.yazılım yükledikten sonra yüklediğiniz kabloyu iyice teas ettirin.yoksa çözmeyebiliyor...

MOKUR33
27-08-2009, 17:56
Twin kullanıcıları bu günkü maçı unutmayın.:)
Fenerbahçe & Sion maçı JSC SPORTS +7 kanalındadır...
HOTBİRD---11296 H 27500 JSC SPORTS +7
NİLESAT---12456 V 27500 JSC SPORTS +7
*27-08-09* Perşembe Başlama saati 21:30
Twin cihazlarda izleyebilirsiniz.(uydudan paylaşımlı cihazlar)...
***İYİ SEYİRLER***

MOKUR33
28-08-2009, 09:19
Fenerbahçe Maçından Resimler...
Trabzonspor Maçından Resimler...

MOKUR33
02-09-2009, 09:27
NİLESAT Orbit kanalları paylaşımdadır.
11411 H 27500
Showtime Network Arabia
Fox Sports M.E
*İyi Seyirler*

tavlusun
02-09-2009, 13:56
mokur 33 kayseride 53 dreceye kaçlık çanak yetiyor birde sana özel mesaj attım geldimi bende kayseride oturuyom nasıl görüşürüz senle

MOKUR33
02-09-2009, 16:55
mokur 33 kayseride 53 dreceye kaçlık çanak yetiyor birde sana özel mesaj attım geldimi bende kayseride oturuyom nasıl görüşürüz senle
90 cm yetiyor 53 derece için.attığın mesajı aldım...

MOKUR33
14-09-2009, 09:00
Hotbird Jsc Spor lar tekrar paylaşımdadır.
11296 H 27500 >>>> Al Jazeera Sport Channel +1/+2/+3/+4/+5/+6/+7/+8
Nilesat 11411 H 27500 >>>> Show Cinema 1-2-3 paylaşımdadır.
yayınlardaki kesilmelerde düzelmiştir.
iyi seyirler...

MOKUR33
14-09-2009, 14:23
*17-09-09* tarihindeki maçları,
Panathinaikos & Galatasaray JSC SPOR +4 kanalında. başlama saati 20:00
Fenerbahçe & Twente JSC SPOR +8 kanalında.başlama sati 22:00
HOTBİRD-- 11296 H 27500
NİLESAT-- 12284 V 27500
**İyi Seyirler***

MOKUR33
23-09-2009, 08:53
Paylaşım kesilmiştir.paylaşım gelene kadar cihazlarınızın ve data çanağınızın ayarlarına dokunmayınız...

MOKUR33
23-09-2009, 11:01
paylaşım gelmiştir.kanallar açıldı...

MOKUR33
23-09-2009, 12:56
Nilesat 11411 H 27500 >>>> Show Cinema 1-2-3 tekrar paylaşımdadır.

MOKUR33
05-10-2009, 10:36
53 derece sinyallerinde sorun olduğu için kanallarda problemlerr var.bazı cihazlarda gidip geliyor bazı cihazlarda hiç açılmıyor.
53 derece çanağınıza vede cihaz ayarlarına dokunmayınız.data sinyali yükselince kendiliğinden düzelecektir.
beklemede kalınız....

MOKUR33
05-10-2009, 12:32
data sinyali yükselmiştir vede kanallar kesilmeden izlenebiliyor...

MOKUR33
08-10-2009, 16:16
Hotbird
Redlight premium 11411 H 27500
paylaşımdadır...

MOKUR33
15-10-2009, 10:14
x dream yeni freex 1-2
paylaşımdadır...
Hotbird
11411 H 27500

MOKUR33
09-11-2009, 17:31
Paylaşım İle açılan Kanallar,Son Lıste*09-11-09* 1.mesaja dosya olarak eklenmiştir.
İYİ SEYİRLER...

f47xfenerli
10-11-2009, 04:53
Paylaşım İle açılan Kanallar,Son Lıste*09-11-09* 1.mesaja dosya olarak eklenmiştir.
İYİ SEYİRLER...
bu aşağıda belirtiğim uydulardan hiç bir tp açmıyor MOKUR usta yeni eklediğin listeye göre tüm uyduları denedim,
1,hllasSat 12.524 H 30000 açmıyor
2,etelsat W2 11.178 V 27500 açmıyor
3, EuroBird 9 11.938 H 27500 açmıyor
4, EuroBird 2 11.054 H 27500 açmıyor
5, Astra 11.720 H 27500 açmıyor
:49:

MOKUR33
10-11-2009, 12:53
bu aşağıda belirtiğim uydulardan hiç bir tp açmıyor MOKUR usta yeni eklediğin listeye göre tüm uyduları denedim,
1,hllasSat 12.524 H 30000 açmıyor
2,etelsat W2 11.178 V 27500 açmıyor
3, EuroBird 9 11.938 H 27500 açmıyor
4, EuroBird 2 11.054 H 27500 açmıyor
5, Astra 11.720 H 27500 açmıyor
:49:
usta, o kanallar arasıra açılıyor paylaşımda.bu yüzden silmedim listeden.
şuan, ses wiewlerde açılmıyor paylaşımla.kartlardaki arızayı düzeltecekler kısa zamanda açılır wiewler...

digital_52
12-11-2009, 19:32
53 yeni yazılımı hayırlı olsun 1 mesajda

sahin_42
12-11-2009, 20:43
teşekkürler coşkun hoca ve emek veren herkese aynı yazılım yumatu 6000 twen cihazlarada uyumludur. uzun süredir ses çıkmıyordu ama bu yazılım biraz yüzümüz güldürdü.saygılar.

digital_52
12-11-2009, 20:56
elimizden geleni yapmaya calişiyoruz kolay gelsin

hasan_2222
13-11-2009, 12:18
Ustam bu yazilimi yükleme Loden i almiyor File Ero yaziyor Yardiminizi bekliyorum..

MOKUR33
13-11-2009, 12:20
bununla dene...

hasan_2222
13-11-2009, 12:20
Ustam yeni yazilimi yüklem Lodeni almiyor file ero yaziyor.

hasan_2222
13-11-2009, 12:56
Ustam olmiyor denedim File open Error Yaziyor Eski yazilim oluyor ama yenisi olmiyor

f47xfenerli
16-11-2009, 01:20
yeni yazılımda astra uydusu dan 11934/v/27500 ve 11895/v/27500 paketlerini açmaktadır.

XxXKRAL66XxX
21-11-2009, 01:54
slm iyi geceler ardklar birshey soracaktım 2gun önce baff600 gold twin aldım aldiğim gun jcs ler cıktı ama dun itibari ile gitti.birde nowasporrt 2 4 kapali diğerleri acık nasıl oluyo aynı pakette bazı kanalları çözüyorda bazılarını çözmüyor bu işde yenı oldugum için bir bilgim yok yardımcı olursanız sewinirim tskler....

MOKUR33
21-11-2009, 13:26
jsc ler dün paylaşımda yoktu.bugün izleyebilirsiniz...

ali muştu
21-11-2009, 13:33
bu 53 derece nilesat uydusumu oluyor acaba

TEKNİSYEN101
21-11-2009, 14:33
bu 53 derece nilesat uydusumu oluyor acaba

53 derece data alıanan uydudur. konudaki 1. mesajı inceleyiniz.

ali muştu
21-11-2009, 20:36
53 derece data alıanan uydudur. konudaki 1. mesajı inceleyiniz.

simdi iki sorum olacak birincisi benim dreambox 500s cihazım var bu uyduya cevirirsem kanal izlermiyim ikinci sorum ise bu uydunun ismi nilesatmıdır

TEKNİSYEN101
22-11-2009, 10:21
simdi iki sorum olacak birincisi benim dreambox 500s cihazım var bu uyduya cevirirsem kanal izlermiyim ikinci sorum ise bu uydunun ismi nilesatmıdır

Bu sorularını ilgili cihazlar bölümüne sor. (dreambox'ı dreambox bölümüne)

uydunun adı nilesat değil

53 derece data alınan uydu ismi Express AM22 at 53.0°E içerdiği kanallar aşağıdaki linkte

Express AM22 at 53.0°E - LyngSat (Only the registered members can see the link)

digital_52
22-11-2009, 12:41
bende yayınlar yok arkadaşlar 53 de

sahin_42
22-11-2009, 13:05
bende yayınlar yok arkadaşlar 53 de

53 derecede yayınlar var hocam sorun yok.saygılar.

digital_52
22-11-2009, 18:46
astra 19 1m deki uydu kanalları yarısından fazlasını uydu paylaşımında ok yani fransa kanaları tekrar veriyorum frekansları

11739 V 27500 1M
11817 V 27500 1M
11856 V 27500 1M
11895 V 27500 1M
11934 V 27500 1M
12012 V 27500 1M

Şuan bunları alıyorum 120 likle kolay gelsin 53 de ok

digital_52
23-11-2009, 22:05
1 mesaj güncelenmiştir

XxXKRAL66XxX
24-11-2009, 09:54
2gün önce nowa paketi gittisizde acıkmı arklar cihazim baff 600 gold twin

digital_52
28-11-2009, 19:07
Eutelsat W4 36° DOGU uydusu ,son yazılım ile ,şu an için paylaşımdadır.

53° DOGU uydusu Express-AM22 den uydudan kart paylaşımı ile...

Bilgilerinize .

İyi seyirler.

digital_52
28-11-2009, 23:20
eline saglık

sahin_42
29-11-2009, 14:29

Bilgilerinize .

İyi seyirler.

teşekkürler usta beklediğim cevabı buldum.iyi bayramlar.

digital_52
29-11-2009, 14:37
16 derecedeki 11178 v 27500 de ok

sahin_42
29-11-2009, 19:50

Bilgilerinize .

İyi seyirler.

hocam lütfen yardım uyduyu ayarladım fakat kanallar açılmıyor.sizde halen açıkmı.birde uydu isminden kaynaklanıyor olabilir sanırım sizde uydu ismi tam olarak nedir.teşekkürler.

MOKUR33
30-11-2009, 17:29
Twin cihazı olanlar için.(uydudan paylaşımlı cihaz)
Twente & Fenerbahçe Maçını JSC+6 kanalından izleyebilirsiniz...
*02-12-2009* Çarşamba
JSC+6
Hotbird---11296 H 27500
Nilesat ---12456 V 27500
Arapsat ---12341 H 27500

Galatasaray & Panathinaikos Maçını JCS+4 kanalından izleyebilirsiniz...
*03-12-2009* Perşembe
JSC++
Hotbird---11296 H 27500
Nilesat ---12284 V 27500
Arapsat ---12341 H 27500
**İyi Seyirler***

digital_52
30-11-2009, 18:49
sagol ustam elien saglık

keskin7
05-12-2009, 02:57
loader var ama yeni yazılım nerede göremiyorum

TEKNİSYEN101
05-12-2009, 13:12

1. mesajda yazılım mevcut , 53 yeni yazılımı şeklinde yazıyor

digital_52
05-12-2009, 13:17

yazılım iniyor sorun yoktur kolay gelsin

digital_52
06-12-2009, 10:15
arkadaşlar kanallarda donmalar meydana geliyor buyut itimalle serverden yakında yeni yazılımlar elimizde olucaktır sorun cözülmeye ugraşılıyor kolay gelsin.

digital_52
07-12-2009, 19:39
1 mesaj gunceleştirildi

digital_52
12-12-2009, 22:41
1 mesaj güncelenmiştir

digital_52
13-12-2009, 13:35
arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama 3 senden beri destek veriyorum bafa valla bu işin sonucu pek iyi deyil ama anlaşma olursa bu işi gidecek olmassa bitecekmiş bilgiler bu yönde devamli kesilmeler oluyor kolay gelsin

digital_52
13-12-2009, 13:54
paylaşım gelmiştir 53 de kolay gelsin

MOKUR33
23-12-2009, 14:17
1 saatlik uğraştan sonra listeyi yeniledim.
twin cihazların açtığı kanal listesi *23-12-09* 1. mesaja eklenmiştir...

Nilesat w7
Al Jazeera Sport Channel
ESPN Classic Middle East
ESPN America
Nilesat w7
12303 H 27500
ADD
ART Prime Sport Arabia
Nilesat w7
12284 V 27500
Al Jazeera Sport Channel
ESPN Middle East
Nilesat w7
12073 H 27500
Showtime Network Arabia
Nilesat w7
12034 H 27500
ADD
ART Cinema - ART Tarab
Nilesat w7
11996 H 27500
Showtime Network Arabia
ShowSport 1-2-3
Nilesat w7
11977 V 27500
Showtime Network Arabia
Nilesat w7
11958 27500
ADD
Nilesat w7
11881 H 27500
ADD
Nilesat w7
11862 V 27500
Showtime Network Arabia
Nilesat w7
11804 H 27500
ADD
Discovery Science
Nilesat w7
11411 H 27500
Showtime Network Arabia
Fox Sports M.E
Nilesat w7
11374 H 27500
Showtime Network Arabia
GMA Life TV - MnL TV
Nilesat w7
10930 H 27500
Jordan Media City
ADD

hotbird 13
12520 V 27500
12015 H 27500
hotbird 13
Arabesque
LBC Europe - ART Cinema
11938 H 27500
hotbird 13
12169 H 27500 Nova
hotbird 13
12360 H 27500
GlobeCast España
X-Hardcore - X-Fetish - X-Groups - X-18
X-Peep - X-Catch - X-Inter - X-Transs XL
SOS Premium 1/2 - Raitalia 3 Africa
hotbird 13
Nova
E! Emea - The History Channel
Private ***** - Nova Cinema 3
Chasse & Peche - Nova Sports 4-6
Nova Sports Highlights - Boomerang
******* TV - Alfa TV - Lumiere TV
11823 H 27500
hotbird 13
Nova
Disney XD Greece - Nova Cinema 1 - Nova Sports 1
Hotbird 13
11681 H 27500
AB SAT
RTL 9 - AB 1 - AB Moteurs - Animaux
Chasse & Peche - TF 1 -
NT1 - Action - Mangas -
- France Ô- LCP
hotbird 13
12692 H 27500
hotbird 13
11411 H 27500
Telekom Srbija
Zee TV - Zee Cinema
Eutelsat W2 @ 16° East
11178 V 27500
Pink Media Group
Pink Plus - Pink Extra
Pink TV Bosnia Herzegovina
Pink TV Montenegro - Pink Srbija
Pink Action - Pink Movies - Pink Film
Pink Music - Pink Kids - Pink Family
Asra 19
11817 V 27500
CanalSat France
Seasons - Cinecinema Émotion
Cinecinema Frisson - Paris Premiere
Jimmy - Mezzo - La Chaîne Météo
Sport + - I>Tele - Histoire - NRJ 12
astra 19
11856 V 2 27500
CanalSat France
Canal + France - Canal+ Decale
Canal + Cinéma France - Canal + High-Tech
Canal+ Family - Cinecinema Premier
Disney Ch - Canal + Sport - Equidia
astra 19
11934 V 27500
CanalSat France
Eurosport France - TMC - Planete France
Voyage - LCI - Canal J - Sci Fi France
Arte Français - Cuisine - June - TiJi
astra 19
12207 V 27500
CanalSat France
Télé Mélody - TV Breizh
Planète Thalassa - *******
ESPN Classic France - A la carte 12
OM TV - OLTV

ali çabuk
23-12-2009, 14:38
arkadaşlar 1800 plusa en son yazılımı yükledim ama kanalları açmıyor bana yardımcı olursanız sevinirim

TEKNİSYEN101
23-12-2009, 14:54
Mokur usta liste için emeğine sağlık.

kolay gelsin

MOKUR33
23-12-2009, 15:54
rica edrim usta,seninde ellerine sağlık...

digital_52
23-12-2009, 18:47
emeyine saglık ustam

digital_52
27-12-2009, 21:39
1 mesaj güncelenmiştir

MOKUR33
01-01-2010, 14:11
JSC SPOR larda,bu gece değişkler bekleniyor.
**************************************************************************************

digital_52
01-01-2010, 14:22
hortbirt için bişi yokmu ustam

MOKUR33
01-01-2010, 14:38
var, ekledim...:wave:

digital_52
01-01-2010, 14:45
9 10 gelmicek gibi bakalım bugece hort birtte

MOKUR33
01-01-2010, 17:42
Nilesat,*11411 H 27500* Showcinema 1-2-3 ,tekrar paylaşımdadır.
***İYİSEYİRLER***

cerazem
02-01-2010, 20:36
1. msj da verilemn yazılımlar 07-11-09* 2. board twin yazılımımı

digital_52
02-01-2010, 20:38
jsc sport +9 jsc sport +10 11296 h 27500 hotbırd 13e
fta

MOKUR33
02-01-2010, 20:48
1. msj da verilemn yazılımlar 07-11-09* 2. board twin yazılımımı
evet,11.ay 2. board yazılımıdır...

marek16
06-01-2010, 22:16
Nilesat art paketi art sport paketi paylaşimda mi??????
evet paylaşımda

digital_52
06-01-2010, 22:59
Nilesat art paketi art sport paketi paylaşimda mi??????
evet paylaşımda

evet paylaşımda

umut55
06-01-2010, 23:08
tşkler paylaşım için

digital_52
06-01-2010, 23:17
tşkler paylaşım için
rica ederim benim işim bu cihaz kolay gelsin

cotopğaxi
06-01-2010, 23:49
digital_52 ustam benim cihazım yumatu ıQ serisi bende 53 dereceden paylaşım yapmak istiyorum bi yardım edermisiniz lütfen ve ne yapmam gerekiyor

marek16
07-01-2010, 12:07
Arkadaşlar bana nilesat art sport frekansini vermisiniz baff ta ismi sprt1 2 3 4...... Diye gidiyor ama açilmiyor.. Yha sorun bende mi??

MOKUR33
07-01-2010, 12:58
Arkadaşlar bana nilesat art sport frekansini vermisiniz baff ta ismi sprt1 2 3 4...... Diye gidiyor ama açilmiyor.. Yha sorun bende mi??
12015 H 27500 art kanalları paylaşımda yok.art spor kanalları kapanabilir.çünkü jsc spor ile anlaşmı ve art sporların göstereceği maçı jsc ler gösterecek.
yeni gelen jsc lerde paylaşımda yok şuan.kısa zamanda kartları eklenecek vede paylaşıma gelecektir...

cotopğaxi
08-01-2010, 01:03
mokur33 ustam benim cihazım yumatu ıQ serisi bende 53 dereceden paylaşım yapmak istiyorum bi yardım edermisiniz lütfen ve ne yapmam gerekiyor

sercol
08-01-2010, 02:48
ben yardımcı olayım kardeş yumatu ıQ serisi bir kere olmaz çünkü B serisi bakınız menü+araç+bilgi kısmına-*** C serisi olması lazım.
1-yumatu IQ plus makinen olması lazım bu recevır tek noktada çalışan recevırlardır yani ekranda 4 rakamlı digital gösterge yoktur. IQ plus yazılımı 1.2.63 yazılımı olmalı
2-bu makinenin yanına bir DREAM CİNEMA makinesinide alman lazım ki paylaşım alasın.bunu 20 cntimlik RS 232 kablosunu bir birine baglıyosun
3.dream cinemanın arkasına sadece 53 derecedeki muz tv olan :-)11044 yani bunu baglıyorsun.
4-yumatu makinenden 9339 tuşluyorsun.card share olan kısmı ok le buranın ilk satırı none dür.bunu en son satırda bulunan nort star bölümünü seçip çıkıyorsun.
5-hotbird deki animux kanalı üzerinde 15 saniye bekliyosun bazen daha kısa sürede açılıyor,ve çogu şifreli kanalı açmaya başlıyor doya doya izliyorsun
.NOT:bendede yumatu IQ cihaz vardı bir arkadaş dedi bana çanak tak taktım cihaz dedi yumatu IQ cihazımı 70 lira ya verdim bende 70 lira ya gene yumatu IQ plus aldım biraz kullanılmıştı ama sonra dream cinema cihaz aldım yanında rs 232 kablosu da var makineleri bir birine bagladım 5 volt açık yaptım ne olur olmaz diye her nese şimdi kanallar açılıyor sistem nese onu yapmaya çalışıyoz iyi geceler...

ali muştu
08-01-2010, 12:59
merhaba arkadaşlar bu 53 dereceye frekans listesine ben baktım fazla kanal yok varsa netür tv var acaba

kaya32
08-01-2010, 13:21
53 flrakanslarl 11044 V 44950
12664 V 30000
10974 H 8150

ali muştu
08-01-2010, 14:15
53 flrakanslarl 11044 V 44950
12664 V 30000
10974 H 8150 icerikleri nedir bunların acaba:49:

digital_52
08-01-2010, 18:21
icerikleri nedir bunların acaba:49:
içeriyi önemli deyil bu frekanslar data ile ilgilidir kolay gelsin

ali muştu
08-01-2010, 19:10
data nedemek ne işe yarar aydınlatırmısınız

dursun66
08-01-2010, 19:23

çanağı ayarlamak için sinyal alınan frekans numarasıdır o frekansda yayın falan çıkmaz herhalde aydınlatmışımdır saygılar....

digital_52
08-01-2010, 19:43
herşey 1mesajda yazıyor arkadaşlar kolay gelsin

kadir1234
08-01-2010, 21:04
ustam iyi akşamlar bu yazlımı kaon 12c1 a5 e kullanabilirmiyim

erdogan 1
08-01-2010, 21:14
vermiş olduğun yazılım geçerli değil denedinmi içerikli değil lütfen bi kontrol edin

hallederiz
08-01-2010, 21:19
ustam iyi akşamlar bu yazlımı kaon 12c1 a5 e kullanabilirmiyim
hayır kullanamazsın

digital_52
08-01-2010, 22:07
yeni gelen kanalr ve sorunalr 1 mesajda bulabilecek siniz kolay gelsin

cotopğaxi
09-01-2010, 01:03
burası fiyat yeri deyildir kolay gelsin

sercol
09-01-2010, 02:40
burası fiyat yeri deyildir kolay gelsin

digital_52
09-01-2010, 10:34
1 mesaj guncelenmiştir

digital_52
11-01-2010, 13:17
eljezireler sporlar ok paylaşımda 9 10 kolay gelsin

yuksel59
11-01-2010, 18:07
teşekkürler

MOKUR33
17-01-2010, 11:32
S- 1- 2 -3 -4 - 6 kanalları paylaşımdadır.S kanalları sct yayını olmuştur...

MOKUR33
17-01-2010, 18:52
Nilesat,*11411 H 27500* Showcinema 1-2-3 ,tekrar paylaşımdadır.
***İYİSEYİRLER***

digital_52
17-01-2010, 18:58
paylaşım için sagol ustam

MOKUR33
17-01-2010, 19:01
sende sağol,murat usta...

MOKUR33
18-01-2010, 22:27
hotbird 12360 H 27500 ses kanallarını silin ve tekrar taratın. kanalların hem ismi değişir hemde kanal geçişleri hızlanır...

cotopğaxi
18-01-2010, 23:34
ya mokur33 ustam bi bana yardım etmedin nasıl paylaşım sitesi bu hayretler içindeyim kaçıncı defa yardım istedim ama nafile öyle bu ok şu ok şunlar açık demeyle olmuyor bir yardım etseniz çokmu şey kaybedersiniz

sercol
19-01-2010, 00:23
sevgili burdurlu kardeşim 158. mesajda biraz açıkladım senin istedigin olayı sana IQ serisi olmaz IQ plus serisi olur dedim 1.2.63 yazılımı ila dream cinema dedim
gogleye bir yaz sen hepsi digital filan orda bulursun dream cinema genede mokur usta yorum yazarsa daha saglıklı olur diyosan sen bilir sin sanırrım oda öyle söyliycektir :-)

tr26
19-01-2010, 00:41
yenı yazılım demısın ama koydugun dosya yenı degıl forumdakılerın kafalarını karıstırmayalım neyı ındıreceklerını sasırılar yanıs yazılım atarlar koydugunuz dosyalara tarıh atarsanız sevınırım bana kızmayın ben fıkrımı soyledım

MOKUR33
19-01-2010, 16:55
ya mokur33 ustam bi bana yardım etmedin nasıl paylaşım sitesi bu hayretler içindeyim kaçıncı defa yardım istedim ama nafile öyle bu ok şu ok şunlar açık demeyle olmuyor bir yardım etseniz çokmu şey kaybedersiniz
sorunun nedir.mesajların arada kalmış olabilir.her dadika her zaman burada olamıyoruz.bu yüzden arada kalmış olabilir mesajlarınız...

MOKUR33
19-01-2010, 17:02
yenı yazılım demısın ama koydugun dosya yenı degıl forumdakılerın kafalarını karıstırmayalım neyı ındıreceklerını sasırılar yanıs yazılım atarlar koydugunuz dosyalara tarıh atarsanız sevınırım bana kızmayın ben fıkrımı soyledım
dosyayı değiştiren arkadaş üzerine tarih eklemediği için eklemiştim yazılım tarihini.
1. mesajdaki yazılım dosyasının üzerine bakarsanız görürsünüz tarihi.
*07-11-09* 2. board twin yazılımıdır...

digital_52
19-01-2010, 18:41
yayınalr yok arkadaşalr gelince bilgi veririz

digital_52
19-01-2010, 19:28
absatlar ve novaspor 2 kanalları gelimitir

MOKUR33
20-01-2010, 11:45
HOTBİRD
11681 H 27500
TF 1- - Escales --Toute l'Histoire
NT1-- Encyclopedia
palaşıma gelmişir. türkçe dil seçeneği vardır Encyclopedia ve Escales kanallarında.
*iyi seyirler*

MOKUR33
20-01-2010, 11:56
hotbird
12169 H 27500
Nova sport 2 paylaşıma gelmiştir...

digital_52
20-01-2010, 12:00
yayınlar bende yok sizde durum nedir arkadaşlar

digital_52
20-01-2010, 12:02
astradaki canal+ lar nagra sistemine gecmişler şuan kanallar acmamaktadır gelince bilgiler burdan ulaşabilirsiniz

MOKUR33
20-01-2010, 12:04
paylaşım kesiilmiş ,murat usta...

digital_52
20-01-2010, 13:43
paylaşım gelmiştir

digital_52
20-01-2010, 13:49
astrada paylaşım yoktur sistem deyişmiştir

digital_52
20-01-2010, 14:01
yayınlar gelip gitmektedir kimce cihazla ve canak ayarları ile oynamasın arkadaşlar

MOKUR33
20-01-2010, 17:20
şuan paylaşımdaki kanallar kesilmeli olarak açılmaktadır.kısa zamanda düzelecektir bu problem.
hotbird -- 11727 V 27500 frekansındaki s1-s2 vs. kanallarının frekansını taratma yapınız. 2 adet yeni kanal eklendiğini göreceksiniz. SCT VE S7...

052morşimşek
20-01-2010, 18:50
evet bendede kesilip geliyor yayınlar

digital_52
20-01-2010, 18:53
bidekdaha söylüyorum astradaki kanallr sistem deyişmiştir
yani viaccesde idi şimdi nagra sistemine gecmişler buyuzden gelmeye bilir ama kesin deyil bakalım

digital_52
21-01-2010, 13:13
1 mesaj guncelenmiştir

digital_52
23-01-2010, 18:20
bugunlerde kanalr gidip gelmektedir kimse cihazı ve canakları ile oynamasın arkadaşalr sistem tam oturmuş durumda deyildir koaly gelsin

digital_52
25-01-2010, 13:14
nilesataki bu frekans ful gelmiştir 11862 v 27500 show cinema yoktur hrt kanalıda gitmiştir koaly gelsin

digital_52
25-01-2010, 20:00
baff cı arkadaşların dıkkatıne cıhazlarınızın ayarlarını bozmayın perşembeyı bekleyın bızım baff fabrıkasında arkadaşımız var bıze oyle dedı perşembe gunu her şey bellı olacak ama ne gelır ne gıder bılgımız yok

alıntıdır

digital_52
25-01-2010, 20:08
sabahtan beri hrt ler ve art ler yoktu gelmiştir iyi seyirler

digital_52
28-01-2010, 12:24
flaş flaş flaş digital_52 farkı bu ilk bu forumda novalar ful gelmiştir iyi seyirler

digital_52
28-01-2010, 12:36
nilesatda ful gelmiştir iyi seyirler

MOKUR33
28-01-2010, 12:45
evet murat usta,novalar ve kesilen kanallar tekrar gelmiştir.bakalım ilerdeki günlerde farklı birşeyler gelecekmi...:)

digital_52
28-01-2010, 12:46
absatlarda ok

MOKUR33
28-01-2010, 12:50
motorlu çanakla,akşam test edeyim diğer uydularda gelen giden varmı bakalım...

digital_52
28-01-2010, 12:50
evet murat usta,novalar ve kesilen kanallar tekrar gelmiştir.bakalım ilerdeki günlerde farklı birşeyler gelecekmi...:)

baff bitti diyenlere ustam sözum tabi bu arada benim diyer cihazda yolda heheh :8[1]::8[1]::8[1]:

MOKUR33
28-01-2010, 12:54
paylaşım öldü bitti bidaha gelmeyecek diyenler çoktu.bakalım daha neler gelecek...:D

digital_52
28-01-2010, 12:57
paylaşım öldü bitti bidaha gelmeyecek diyenler çoktu.bakalım daha neler gelecek...:D

ustam sende biliyon ben bu işi 3 seneden beri bu işe aşıgım yola devam durmak yok :45::45::45:

MOKUR33
28-01-2010, 13:06
ustam sende biliyon ben bu işi 3 seneden beri bu işe aşıgım yola devam durmak yok :45::45::45:
Bende aşığım, 5 yıldır.ilk görüşte aşk buna diyorlar herhalde...:8[1]::8[1]:
evet süper cihaz

MOKUR33
03-02-2010, 11:47
paylaşım kesilmiştir.
artık orbit ve show time paketleri yok.
bu isimle birleşti 2 paket yayın. OSNETWORK devam edecekler yayınlara. bu arada başımız sağolsun,NAT GEO WİLD kanalıda Disney Channel oldu :(
OSNetwork
11862 V 27500
OSN Cinema 1/2/3 - America Plus - E! Emea
BBC Entertainment Europe - ShowShasha
MBC + Drama - JimJam - OSN Comedy
Disney XD - ShowSeries 1 - Disney Channel M.E

MOKUR33
03-02-2010, 11:47
paylaşım gelince nilesat uydusundaki kanalları komple silin. tekrar taratın (11.996 H 27500-şebeke arama) yeni kanlları ekleyecektir,isimleri değişecektir kanalların vede paylaşımda hızlı şekilde açılacaktır...

ömer42
03-02-2010, 12:47
bilgi için tşk.

sadolay
03-02-2010, 15:19
paylaım için elinize sağlık

cerazem
03-02-2010, 17:00
ustam insan oğlu az la yetinmiyo şimdiye kadar izlediğimiz bu kanalalrın hepsinin kartını almaya kalksak receviera ödediğimiz paranın kat kat fazlasını öderdik ama sağolsun baff firması ve sizin gibi saygıdeğer ustaların yardımıyla benim bildiğpim 4 yıldır bu kanalları izliyoruz önce baff sonra siz değerli ustalara teşekküer ederiz

MOKUR33
03-02-2010, 21:40
ustam insan oğlu az la yetinmiyo şimdiye kadar izlediğimiz bu kanalalrın hepsinin kartını almaya kalksak receviera ödediğimiz paranın kat kat fazlasını öderdik ama sağolsun baff firması ve sizin gibi saygıdeğer ustaların yardımıyla benim bildiğpim 4 yıldır bu kanalları izliyoruz önce baff sonra siz değerli ustalara teşekküer ederiz
rica ederiz. her sözünüzde haklısınız ama herkes sizin gibi düşünmüyor.:(

MOKUR33
03-02-2010, 21:41
paylaşım gelmiştir.
Nilesat uydusundaki kanalları komple silin tekrar taratın.yeni kanallar eklendi vede paylaşımda daha hızlı açılır kanallarınız (11.996 H 27500-şebeke arama)...

axlps
04-02-2010, 12:18
süper

axlps
04-02-2010, 12:18
çok güzel

digital_52
04-02-2010, 12:22
bu cihaz lar süper arkadaşlar 3yıldan beri kullanıyordum

MOKUR33
05-02-2010, 17:06
NİLESATW7
OSNETWORK yeni frekanlar...
1 - Frekans: 11.374 Yatay 27.500
2 - Frekans: 11.411 Yatay 27.500
3- Frekans: 11.804 Yatay 27.500
4- Frekans: 11.862 Dikey 27.500
5- Frekans: 11.977 Dikey 27.500
6- Frekans: 11.996 Yatay 27.500
7-Frekans: 12.073 Yatay 27.500

digital_52
05-02-2010, 17:28
elien saglık mokur ustam

er1969
06-02-2010, 23:50
arkadaşlar iki gündür paylaşım yok. seyreden varsa bir mesaj versin. çanak lnb yi kontrol ettim. paylaşım varsa cihazı kontrol edeceğim.yardım edecek olana şimdiden teşekkür ederim

MOKUR33
07-02-2010, 13:03
paylaşm kesikti dün.bu gün paylaşım açıktır...

zeffina
07-02-2010, 13:31
teşekkürler

MOKUR33
10-02-2010, 11:53
Nilesat uydusundaki kanallara isim olarak bakmayın.kanalların ismi aynı görünsede cihazlarda isim eski kanal olarak görünüyor.showmovis kanallarından,showspor çıkıyor,showsporlardan showkids çıkıyor.bunun gibi örnekler var.nilesat uydusunda kanal gezerken bunlara dikkat edin.yakında isimleri değişir vede rayına oturuz.herzey düzenli şekilde devam eder...

tstuncay28
10-02-2010, 15:05
yaklaşık 3-4 gündür bende paylaşım yok, yeni yazılım gerekiyormu şimdiden tşk

marek16
10-02-2010, 16:49
Bende de paylaşim kesik acaba yeni yazilimi atmak mi gerekir

digital_52
11-02-2010, 14:06
Bende de paylaşim kesik acaba yeni yazilimi atmak mi gerekir

1 mesajınkini attıysanız daha gerek yok kolay gelsin

ugurelekronik
20-02-2010, 20:45
W7 NİLESAT
orbit kanalları art ve showtime paketlerine gelmeye başlamıştır.gelen kanallar 3-5 adettir vede paaylaşımla açıktır.
yeni bir NET GEO ABUDUHABİ belgesel ve bilim kanalı gelmiştir.şifresizdir...
12226 H 27500
*İyi Seyirler*
teşekkürü dogru yazarsanız iyi olucak kolay gelsin

ahmetx
21-02-2010, 11:41
arkadaşlar paylaşım varmı

tarsuslu_erkan
23-02-2010, 20:28
thanks

ahmet pir
24-02-2010, 00:21
arkadaslar müjdeler olsun thme x ler paylasimdaaa hemde aynaa gibi :DDD

MOKUR33
24-02-2010, 09:36
Nilesat
11862 V 27500 OSN sinema *1*2*3*
paylaşımdadır...

cerazem
24-02-2010, 12:59
arkadaslar müjdeler olsun thme x ler paylasimdaaa hemde aynaa gibi :DDD

geldimi en sonunda bu themexler

MOKUR33
26-02-2010, 14:09

onurozdere
26-02-2010, 20:13
eline sağlık

daghan
02-03-2010, 15:18
elinize sağlık

MOKUR33
04-03-2010, 17:54
Baff lara yenilk geliyor. yarın önce test edilecek,1 hafta sonra piyasaya sürülecek yeni uydudan paylaşımlı maamüller.
önce detaylarını inceleyelim neler var neler yok.fta cihazlara uyum sağlar mı sağlamazmı.bu soruları en geç 1 hafta içerisinde sizlerle paylaşacağız.
yaşadınızzz...:wave:

empu_1
04-03-2010, 18:10
heyecanla bekliyoruz mokur33.inceleyelim bakalım nsl.'mış?

052morşimşek
04-03-2010, 19:22
mevcut kullandıgımız cihazlarda sıkıntı olurmu iptal gibi (twig ler için)

digital_52
04-03-2010, 20:21
Baff lara yenilk geliyor. yarın önce test edilecek,1 hafta sonra piyasaya sürülecek yeni uydudan paylaşımlı maamüller.
önce detaylarını inceleyelim neler var neler yok.fta cihazlara uyum sağlar mı sağlamazmı.bu soruları en geç 1 hafta içerisinde sizlerle paylaşacağız.
yaşadınızzz...:wave:

gelişmelere bakıcaz mokur usta

MOKUR33
06-03-2010, 09:24
Nova kanalları tekrar paylaşımdadır.
iyi seyirer...

erdogan 1
07-03-2010, 00:58
gözümüz aydın nova paketi açıldı iyi seyirler

erdogan 1
25-03-2010, 01:14
11681 H 27500
escales ve encylopedibu iki kanaldada türkçe seslendirme var
ve ntı,france 5,franca ö,lçp,xxl,toute ı histoir,
11662 v 27500
channel kanalları açılıyor iyi seyırler.

sercol
26-03-2010, 02:20
11681 H 27500
escales ,ab motorts animax kanalları ara sıra türkçe yayın yapmaktadır.
xxl kanalları france Q ,5,3 kanalları gelmiştir s1,s2,s3,s4,s5,s6,s7sct kanalları degişim yaptı sanırım viacces provid degerleri degişti de gelirmi bende bilmem theme x kanalları sinyalleri kesikmi frekans mı degişti problem nedir bilen varmı ? bilenler varsa herkez ögrenmiş olur syaygılar.

cerazem
26-03-2010, 12:59
themex kanalalrı 11470 frekansına taşındılar

asi_kral1980
27-03-2010, 11:55
harikasın dostum

asi_kral1980
27-03-2010, 11:56
şuan güncellmi bunlar

alimertugrul
05-04-2010, 13:50
53 derecedeki paylasım calısmıyor

cendelers
07-04-2010, 10:34
sadece kısmi kanallar var

ha-ka-79
08-04-2010, 18:43
53 derecede 6000 gold twin açmıyor yazılımmı degişti

digital_52
08-04-2010, 20:08
ben bu cihaz için desteyimi cektiyim için yazılımları silmiştim ben daha bu ciahz hakkaında bilgi vermiyorum kolay gelsin

MOKUR33
08-04-2010, 20:18
53 derecede 6000 gold twin açmıyor yazılımmı degişti
paylaşımdaki sorunlardan dolayı yayınlar kesilmiştir.şuan açıktır...

MOKUR33
08-04-2010, 20:22
yakın zamanda nova kanalları,tekrar paylaşıma gelmesi bekleniyor.bilginiz olsun...

uvet55
08-04-2010, 20:24
mokur ustam bu yazılım en son verilen yazılımmıdır

XxXKRAL66XxX
08-04-2010, 21:30
yazılım falan degişmedi demi ustam sadece calişmalar war die duydum ondan paylaşim kesildi.yoksa sitede ardk dediği gibi yazılımmı değişti

KOMANDO270163
08-04-2010, 22:12
Eline emeğine sağlik tşk

MOKUR33
09-04-2010, 08:52
dosyalar silindiği için tekrar ekledim.bunlar yeni yazılım değildir.son çıkan yazılımları tekrar yüklemek isteyen olur diye ekledim.ben eklemiştim ama digital_52 silmiş.HDMI USB PVR 2.board 53 derece yazılımını vede 5000 twinler için hazır kanal listesini ekledim 1. mesaja...
***29-01-2010*** uydudan paylaşımlı (twin) cihazların açtığı kanallar...
listeyi hazırlamak için 1 saate yakın uğraş verdim.
bir teşekkürü çok görmezsiniz herhalde...:)
Express-AM22 @ 53° East paylaşımı...

Nilesat w7
11958 H 27500
Al Jazeera Sport Channel
ESPN Classic Middle East
ESPN America
Nilesat w7
12303 H 27500
ADD
ART Prime Sport Arabia
Nilesat w7
12284 V 27500
Al Jazeera Sport Channel
ESPN Middle East
Nilesat w7
12073 H 27500
Showtime Network Arabia
Nilesat w7
12034 H 27500
ADD
ART Cinema - ART Tarab
Nilesat w7
11996 H 27500
Showtime Network Arabia
ShowSport 1-2-3
Nilesat w7
11977 V 27500
Showtime Network Arabia
Nilesat w7
11958 27500
ADD
Nilesat w7
11881 H 27500
ADD
Nilesat w7
11862 V 27500
Showtime Network Arabia
Nilesat w7
11804 H 27500
ADD
Discovery Science
Nilesat w7
11411 H 27500
Showtime Network Arabia
Fox Sports M.E
Nilesat w7
11374 H 27500
Showtime Network Arabia
GMA Life TV - MnL TV
Nilesat w7
10930 H 27500
Jordan Media City
ADD

hotbird 13
12520 V 27500
12015 H 27500
hotbird 13
Arabesque
LBC Europe - ART Cinema
11938 H 27500
hotbird 13
12169 H 27500 Nova
hotbird 13
11727 V 27500
British Telecom
hotbird 13
11296 H 27500
hotbird 13
11642 H 27500 ***YENİ*** 1147V 27500 YENİ.
hotbird 13
Nova
E! Emea - The History Channel
Private ***** - Nova Cinema 3
Chasse & Peche - Nova Sports 4-6
Nova Sports Highlights - Boomerang
******* TV - Alfa TV - Lumiere TV
11823 H 27500
hotbird 13
Nova
Disney XD Greece - Nova Cinema 1 - Nova Sports 1
Hotbird 13
11681 H 27500
AB SAT
Chasse & Peche - TF 1 -
NT1 - Action - Mangas -
- France Ô- LCP
hotbird 13
12692 H 27500
hotbird 13
11411 H 27500
Telekom Srbija
Zee TV - Zee Cinema
müsait zamanda listeyi tekrar yenileyeceğim...

052morşimşek
09-04-2010, 12:25
arkadaşlar sadece şunu örenmek istiyorum . 53 derecede themeler ve s1s2s3s4s5 ler açıkmı . bende şuan animaux ve freexler açık .cevap için şimdiden teşekkürler

MOKUR33
09-04-2010, 13:32
paylaşımdaki sorunlar devam ediyor.karışık kanallar şuan kapalı.sorunu halledince onlarda açılacaktır.11470 v 27500 frekansı yeni geldiği için ilerdeki günlerde paylaşıma açılacaktır...

MOKUR33
09-04-2010, 14:08
11470 frekansını fazla izlemeyin.
böyle arabaya binersiniz.:D
vede hergün duş almanız gerekir şu soğuklarda.
sonuç hüsran olur.
yatağa düşersiniz ve hasta olursunuz.:loco:
şaka şaka.:D biraz renk katmak istedim..:)

tvin36
09-04-2010, 16:42
paylaşımdaki sorunlar devam ediyor.karışık kanallar şuan kapalı.sorunu halledince onlarda açılacaktır.11470 v 27500 frekansı yeni geldiği için ilerdeki günlerde paylaşıma açılacaktır...

usta y6 mı 53 mü hangisi daha fazla kanal açıyo y6 aldık elimizde kaldı xl plus kanal geçişleri daha iyi bunun için sordum .iyi çalışmalar:praying:

ilim_irfan
09-04-2010, 17:16
y6 daha iyi
21 dereceden paylaşım al ve 3.7 yazılımını yükle

MOKUR33
09-04-2010, 17:34
y6 çok açıyor şimdi.21 den son yazılımla,
Y6 ile açılanlar.
absat
S -1234567+sct
theme
polsat ,yarısı
cyfra fulll
nova, yarısı
nilsat full,osn sinema 123 hariç.
art
osn
jsc ler full
rai ler
16 derece
19 derece fransız kanalları.
39 bulgar full

tvin36
09-04-2010, 17:50
tşk usta

MOKUR33
09-04-2010, 18:19
rica ederim...

digital_52
09-04-2010, 18:38
bu konu yanliş yerde mokur ustam bunu başka yere alalım

muslum-baba
09-04-2010, 18:43
y6 çok açıyor şimdi.21 den son yazılımla,
Y6 ile açılanlar.
absat
S -1234567+sct
theme
polsat ,yarısı
cyfra fulll
nova, yarısı
nilsat full,osn sinema 123 hariç.
art
osn
jsc ler full
rai ler
16 derece
19 derece fransız kanalları.
39 bulgar full

MOKUR usta bende y6 var aparat w3 alıyorum fakat sizin dediginiz kanallar polsat yarısı sadece 2 kanal acıyor
16 derece
39 derece
railer bunların hic biri yok
S -1234567+sct bunlarda dahil

21 dereceye cevir canagını ok

digital_52
09-04-2010, 18:57
21 dereceye cevir canagı ok:45::45::45:

tarkayhan
09-04-2010, 19:02
21 dereceden canal + lar yok bu liste doğru değil arkadaşım az önce baktı açık değil dedi

digital_52
09-04-2010, 19:03
21 dereceden canal + lar yok bu liste doğru değil

denedinmi kardeş acık miş

star48
09-04-2010, 19:03
ewt bende w3 den alıyorum acmıyor potsat falan acıyorsa 21 e cevireyim antenii

muslum-baba
09-04-2010, 19:04
hangisi dogru bunları hangisini acıyor
dada canayını oragı cevirecem

muslum-baba
09-04-2010, 19:06
bana fragans verin ben bu akşam denecem dadayı oraya cevirecen

seremir
09-04-2010, 19:07
yasak oldugu için silinmiştir

muslum-baba
09-04-2010, 19:08
21 çevirisek paylaşımı dt geldiğinde problem olmazmı arkadaşlar?

guzel bir soru fakat yazılarına dikkat edrsen iyi olur dosdum

seremir
09-04-2010, 19:11
yzazılarımda sıkıntı olduğunu sanmıyorum

muslum-baba
09-04-2010, 19:13
arkadaşlar 21 re data canagını cevirecem bana fragans verirseniz iyi olur

digital_52
09-04-2010, 19:17

buyur kardeş

Eutelsat W6 @ 21.6° East

11617 V 27500 *** DATA

11591 V 3183 CFI : (CFI Peco Pro)

star48
09-04-2010, 19:17
frekanslar ne bu kanalların arkdaşlar 21 derece cevircem anteni doğruysa net bi bilgi verin

digital_52
09-04-2010, 19:23
bidek daha denilmiyecektir türk kanalları yoktur kesinlikle herkes forum kurallarına uyması gerekiyor arkadaşlar uymayanlar hakkında işlem yapılacaktır kolay gelsin

seremir
09-04-2010, 19:41
ok digital

seremir
09-04-2010, 19:41
müslüm baba sen dene bakalım ii olcaksa 21 derece çevirelim

muslum-baba
09-04-2010, 20:47
buyur kardeş

eutelsat w6 @ 21.6° east

11617 v 27500 *** data

11591 v 3183 cfi : (cfi peco pro)

tşk..usdat

muslum-baba
09-04-2010, 20:49
fakat burası 53 Derece Yeni Yazılımı bölümü y6 bölumunde mabet edersek iyi o0lur

uvet55
09-04-2010, 22:49
mokur usta bu y6 nın iç boardı twinlerin 2.boardı ile aynımıdır bir bilginiz varmı

MOKUR33
10-04-2010, 08:28
21 den fazla kanal açıyordu.şimdi gerek yok lazım olan wiacess3 te.orada kalsın usta.
w6 21 E
11333 H 10000 Güçlü frekanstır...

MOKUR33
10-04-2010, 08:30
Y66 Diğer bölümde işleniyor arkadaşlar.
bu konuyu saptırmayalım...

muslum-baba
10-04-2010, 11:45
21 den fazla kanal açıyordu.şimdi gerek yok lazım olan wiacess3 te.orada kalsın usta.
w6 21 E
11333 H 10000 Güçlü frekanstır...

TŞK. ustam...
birkere deneyecem

abdurahman2184
10-04-2010, 12:20
tşk ler usta

cerazem
10-04-2010, 13:40
ustam bu baff 6000 gold larda astra 19.2 deredecedeki canal/ neaderland paketini nasıl izliyebiliriz makinama softcam attım anahtarlı elle girdim (irdeto bölümüne ) ama açılmıyo nasıl açabiliriz yardımlşarınızı bekliyorum

MOKUR33
10-04-2010, 15:30
ustam bu baff 6000 gold larda astra 19.2 deredecedeki canal/ neaderland paketini nasıl izliyebiliriz makinama softcam attım anahtarlı elle girdim (irdeto bölümüne ) ama açılmıyo nasıl açabiliriz yardımlşarınızı bekliyorum
güncel ke.yler ile izlenemez.paylaşıma kartları eklenir ise o şekil izleyebilirsiniz...

cerazem
10-04-2010, 15:35
ustam diğer makinalarla izleniyo next olsun yumatu oq ile olsun izleniyo yumatu oq nun yazılımında nortstar seçeneği yok onun için yani bu baffın hangi yazılımı irdeyo bölümünü destekliyo o yazılımı verirsen sevinirim

MOKUR33
10-04-2010, 16:00
Yazılım irdeto 2 yi açmaz.paylaşım alan cihazlarda zaten northstar seçenği vardır.paylaşıma verilirse astra kanalları bu şekil izleyebilirsin.
bu yazılımdır.paylaşım yazılımı...

cerazem
10-04-2010, 16:12
ustacım ben mi anlatamıyorum yoksa senmi anlamıyosun olay şu yani mesala biss anahtarlarını girerek trt 3 ntv sport vs izliyoruz yani bu nanal n/l paketinin keylerini girerek izleyemiyormuyuz

MOKUR33
10-04-2010, 16:15
ustacım ben mi anlatamıyorum yoksa senmi anlamıyosun olay şu yani mesala biss anahtarlarını girerek trt 3 ntv sport vs izliyoruz yani bu nanal n/l paketinin keylerini girerek izleyemiyormuyuz

Paylaşıma gelirse izlersin.
gelmezse izleme şansın sıfırdır :)

cerazem
10-04-2010, 16:20
Paylaşıma gelirse izlersin.
gelmezse izleme şansın sıfırdır :)
o kanalalrı izlemek için yeni yazılım gelmesi gerekiyo değil mi ustam yada yazılımın fixlenip irdeto 2 nin aktif edilmesi gerekiyo değil mi???

MOKUR33
10-04-2010, 16:30
irdeto 2 sistemi çok zaman alır yazılım yapılması için.otomatik ke,ylerin bulunması gerekir en önce.havada bulut sen irdeto 2 yi.2 yıl unut..:juggle:

BEKO MUSTAFA
15-04-2010, 16:20
Sayın ustam. Yeni üyeyim twin boardlara yüklenen yazılımda değişiklik oldu mu.3-11-2009 yazılımı yüklüyorum s ler themeler açıyor.Jscler açmıyor çözüm için yardımlarınızı beklliyorum.

MOKUR33
15-04-2010, 16:32
yazılım son olarak 03-11-2009 dur.kanallar arasıra gidip gelmektedir.
11470 frekansınıda deneyiniz...

hazar69
15-04-2010, 17:22
sayın mokur ustm xdream dorce açıyor 11471 açmıyor sct ler açmıyor nilesatın çoğuda açıyor nedendir ne yapmalıyım cihaz 6000gold twın usb pvr model 3229 E saygılar

hazar69
15-04-2010, 17:23
kanalları sildim yeniden tarattı değişen bişe yok aynı.

MOKUR33
15-04-2010, 18:52
05-03-2010 yazılımı var,ama işin kötü yanı elimde 53 paylaşımlı cihaz kalmadığı için deneme şansım yok.:frown:
bizim boardlar ile dosya boyutu aynıdır.cihaz temin edersem deneyeceğim.
buraya eklemem yanlış olur,cihazınız zarar görebilir.
zarar görürse benimki ölsün...:)

hazar69
15-04-2010, 19:01
teşekkür ederi ustam .

muslum-baba
18-04-2010, 12:32
arkadaşlar rıca etsem baff 6000 gold twın 53 derece paylaşım en son yazılımı verebilirmisiniz

hazar69
18-04-2010, 14:30
arkadaşlar rıca etsem baff 6000 gold twın 53 derece paylaşım en son yazılımı verebilirmisiniz

arkadaşım aynı cıhasz bende var bazı şikayetlerim vardı bazısı açılıyor bazısı açılmıyordu birinci mesajdaki 7/11/2009 tarihli yazılımı attım hepsi tamam yalnız nova paketi yok oda hic birinde yak bi denemennde fayda var.

seremir
18-04-2010, 15:32
eyes boxtada novalar yok 53 derece paylaşımla

muslum-baba
18-04-2010, 15:51
arkadaşım aynı cıhasz bende var bazı şikayetlerim vardı bazısı açılıyor bazısı açılmıyordu birinci mesajdaki 7/11/2009 tarihli yazılımı attım hepsi tamam yalnız nova paketi yok oda hic birinde yak bi denemennde fayda var.
hazar dosdum 1 nolu mesajdaki yazılımı attım cunku kutuya muşteri var diye son yazılımı yukleyip vermek istedim TŞK.

eyes boxtada novalar yok 53 derece paylaşımla
Seremir yardımın icin TŞK..

balikcireis
20-04-2010, 18:45
tesekkürler..

seremir
20-04-2010, 20:42
nedemek herzaman edirneli hemşerim müslüm baba:D

seremir
20-04-2010, 20:43
eys boxta 53 derece paylaşımla hotbirddeki ***** yani +18 kanallar open ::D

uydu.kurdu
21-04-2010, 05:34
seremir bursada nerede olduğunu özele yazabilirmisin??

MOKUR33
21-04-2010, 09:24
nova kanallarındaki, CY kanallarına bakınız.yani 2 frekansta çıkıyor novalar,novasport1 ve novasport1 CY. Bu kanallarıda arasıra gözden geçiriniz.
ayıp kanallar için,:bowl: (HDMİ TWİN hariç) bütün twinlere 07-11-2009 yazılımını yükleyiniz.daha iyi verim alırsınız...

cendelers
21-04-2010, 11:10
05-03-2010 yazılımı var,ama işin kötü yanı elimde 53 paylaşımlı cihaz kalmadığı için deneme şansım yok.:frown:
bizim boardlar ile dosya boyutu aynıdır.cihaz temin edersem deneyeceğim.
buraya eklemem yanlış olur,cihazınız zarar görebilir.
zarar görürse benimki ölsün...:)

usta şu yazılımı deneyebildin mi?senden cevap bekliyoruz.

MOKUR33
21-04-2010, 12:41
usta şu yazılımı deneyebildin mi?senden cevap bekliyoruz.
halen cihaz yok elimde.bu yüzden deneyemiyorum.buraya eklediğim anda şimdi biriniz yükler,cihazınız çöker.hay senin verdiğin yazılıma derler...:)

cerazem
21-04-2010, 12:56
mokur usta ya biz bu baff 6000 gold cihazlarda neden irdeyo 2 bölümü aktif değil bi biligin var mı öünkü biz astra 19.2 deki vanal n/l paketini izleyemiyoruz

052morşimşek
27-04-2010, 09:56
halen cihaz yok elimde.bu yüzden deneyemiyorum.buraya eklediğim anda şimdi biriniz yükler,cihazınız çöker.hay senin verdiğin yazılıma derler...:)

mokur usta ben denerim. sen hele şu yazılımı ver.gerisini ben hallederim risk benim.

alimertugrul
27-04-2010, 20:50
arkadaslar bosuna ugrasmayın baff firması twin paylasım olayını bitirdi su anda baska paylasım yapanların üzerınden aktarıyor yakında oda bitecek

alptug1
28-04-2010, 10:53
arkadaslar bosuna ugrasmayın baff firması twin paylasım olayını bitirdi su anda baska paylasım yapanların üzerınden aktarıyor yakında oda bitecek

yakın da bitebilir ama 4 yıldır devam ediyor bu sisitem

belki aparatler değişebilir 2.bordlar ama şu konumda devam eder bu iş çünki twin cihazlar hala piyasada

digital_52
28-04-2010, 12:44
bu iş bitiyor bilginiz olsun

doktor2008
28-04-2010, 15:50
teşekkürler. emeğinize sağlık

MOKUR33
30-04-2010, 09:15
mokur usta ben denerim. sen hele şu yazılımı ver.gerisini ben hallederim risk benim.
yazılımı yükledim,fakat data sinyalı cihazda tamamen kesildi.yazılım uyumlu idi,ama data sinyalini almayınca hiçbir anlamı olmadı.
farklı yazılımları sürekli inceliyorum.farklı bir gelişme olursa size buradan bilgileri veririm,inşallah...

MOKUR33
03-05-2010, 16:01
JSC sporlar ilerdeki günlerde wiacess 3.0 a geçiş yapacak,sistem çözülmez hale gelebilir...

kalamaki
03-05-2010, 17:40
JSC sporlar ilerdeki günlerde wiacess 3.0 a geçiş yapacak,sistem çözülmez hale gelebilir...

Mokur33 usta şaka yaptım de.O kanallar olmazsa ne yaparız,eyvah ki eyvah.

MOKUR33
03-05-2010, 18:44
dunya kupası maçları başlıyor yakında.illegal izlenmesini önlemek için sistem değiştireceklerini yazmışlar.ama 1 ay içerisinde değişir ama 3 ay içerisinde değişir.gün belirtmemişler, bu yaz giderlerse kötü olur...:tsk:

seremir
03-05-2010, 21:26
nilsat ve hotbirtteki jscların hepsimi selim ustam

seremir
03-05-2010, 21:26
ama birçok kanal dünya kupasını yayınlayacak

MOKUR33
03-05-2010, 22:08
bir giderse,nilesat ve hotbird jsc ler tamamen kesilir...:frown:

seremir
03-05-2010, 22:16
bu kötü haber selim ustam inşllah gitmez:S

BEKO MUSTAFA
05-05-2010, 21:05
Sayın Mokur33 usta verdiğiniz yazılımla sorun çözüldü.Teşekkür ederiz.Twinlerin 2.boardın hdmi için çözüm ne önerirsiniz

MOKUR33
06-05-2010, 08:33
Sayın Mokur33 usta verdiğiniz yazılımla sorun çözüldü.Teşekkür ederiz.Twinlerin 2.boardın hdmi için çözüm ne önerirsiniz
hdmı e yapılacak bir şey yok maalesef.8. ay yazılımı ile devam edilecek.normal boardlarda 115200 ile yüklenir,HDMİ yazılımını yüklerken, yükleme loaderinde 115200 seçeneğini, en düşük seviyeye almalısınız. yani yükleme hızı 9600 olacak.diğer twinlere göre 2 kat zamanda yükleniyor.bu bilgide aklınızda bulunsun...

marek16
08-05-2010, 15:33
bu jsc lerin wiacces3.0 a geçmesi olayı dreambox kullanıcılarınıu etkilemez değil mi??

MOKUR33
08-05-2010, 16:35
etkilenmez...

marek16
08-05-2010, 16:50
Iyidir o zaman

052morşimşek
14-05-2010, 09:26
arkadaşlar ben taplin 19000 cı kullanıyorum twin li cihaz yayınlar özellikle gündüzleri gidip geliyor bazen hiç gelmiyor. sizdede aynı problem varmı.yayınlar gelincede full çalışıyor örnek. anımaux-s1-s2-s3-s4-s5-s6-s7-stc freex-freex2-xdream-freclover-jsc spor paketi-themeler bile açıyor.sizdede yayınlar gidip geliyormu yoksa benim sistemdemi bir hata var. saygılar.:nod::warn:

ciraci5
14-05-2010, 22:34
bende s ler de acmıyor nolucak bu themelerde yok

MOKUR33
15-05-2010, 09:42
Uydudan paylaşım serverlerinin hepsinde sorunlar var.1 hafta falan gidip gelmeler olacakmış...

XxXKRAL66XxX
15-05-2010, 10:12
mokur ustam gunaydın birshey soracagim size sanırım burdaydı yanlış görmedıysem baff 6000 gold cıhazlada netten paylaşim alabilirmiyiz yanı drambox gibi onu merak ediyorum artık uydu paylaşimin suyu cıktı sürekli gidip gelmeler tskler...

MOKUR33
15-05-2010, 10:30
mokur ustam gunaydın birshey soracagim size sanırım burdaydı yanlış görmedıysem baff 6000 gold cıhazlada netten paylaşim alabilirmiyiz yanı drambox gibi onu merak ediyorum artık uydu paylaşimin suyu cıktı sürekli gidip gelmeler tskler...
cccam ve newcad olarak net paylaşımı alabilirsiniz.
newcamd paylaşımı daha sağlıklı olur.ama newcamd bulmak biraz zor olabilir.araştırın sağlıklı newcamd bulursanız,sorunsuz izleyebilirsiniz.

MOKUR33
21-05-2010, 08:12
53 paylaşımı kesik olduğu için,yayınlar açılmamamktadır.cihazlarınızla vede çanak ayarlarınıza dokunmayınız.1 kaçgün beklemede kalınız...

ergen
22-05-2010, 10:20
53 paylaşımı kesik olduğu için,yayınlar açılmamamktadır.cihazlarınızla vede çanak ayarlarınıza dokunmayınız.1 kaçgün beklemede kalınız...

mokur33 usta şu dakkika itibari ile baff twin gold cihazına hangi yazılımı yükleyelim hangisi açıyor elimdeki cihazın yazılımı baya bi eski 1 kaç gün beklemede kalın demişşiniz ama hangi yazılımı atıpta bekleyelim teşekkürler

digital_52
22-05-2010, 11:19

ercişsat
22-05-2010, 11:27
selam aleyküm üstatlarım 53 dereceden multiboxlar için paylaşım gelcekmi:frown:

MOKUR33
22-05-2010, 11:37
11. ay yazılımı ile beklemede kalınız.bikaç gün sabredin.herşey belli olur...

ercişsat
22-05-2010, 11:41
sağol üstad

digital_52
22-05-2010, 13:24
seni seviyorum mokur ustaa

MOKUR33
22-05-2010, 13:57
konuyu geçici olarak kapatıyorum.
büyük ihtimal,akşam bilgi gelecek. sizlere haberdar ederim inşallah..

MOKUR33
24-05-2010, 14:22
cumartesi akşam bilgi alacaktım.işlerimden dolayı görüşemedim. akşama doğru görüşmeye çalışacağım.inşallah olumlu bir sonuç alırız...

ercişsat
24-05-2010, 14:30
sağol üstad

tuncay34
25-05-2010, 15:00
cumartesi akşam bilgi alacaktım.işlerimden dolayı görüşemedim. akşama doğru görüşmeye çalışacağım.inşallah olumlu bir sonuç alırız...

mokur ustam yokmu bı gelısme paylasım hakkında senden bı haber beklıyoruz

ercişsat
25-05-2010, 15:42
üstad bu gün bilgi verir inşallah

sahin_42
25-05-2010, 17:09
saygıdeğer selim hocam (namıdeğer mokur hoca) bu işe son noktayı yine siz koyacaksınız sanırım şu anda her kafadan bir ses çıkıyor.hiç birisininde aslı yok.lütfen bu işe bir el atında bu kargaşa sona ersin.sizin mutlaka bir bildiğiniz vardır.bitmişse bitmiştir ne sizin ne de biz kullanıcıların bu konuda yapabileceği bir şey yok maalesef.sizden ricam bu konuya bir açık getirirseniz tüm arkadaşlar rahatlayacaktır.saygılarımla.

MOKUR33
25-05-2010, 18:32
saygıdeğer selim hocam (namıdeğer mokur hoca) bu işe son noktayı yine siz koyacaksınız sanırım şu anda her kafadan bir ses çıkıyor.hiç birisininde aslı yok.lütfen bu işe bir el atında bu kargaşa sona ersin.sizin mutlaka bir bildiğiniz vardır.bitmişse bitmiştir ne sizin ne de biz kullanıcıların bu konuda yapabileceği bir şey yok maalesef.sizden ricam bu konuya bir açık getirirseniz tüm arkadaşlar rahatlayacaktır.saygılarımla.
paylaşımı yapan arkadaşa birtürlü ulaşamıyorum.telefonu sürekli kapalı. başka hattı varmı onuda bilemiyorum.
bu işi baff a veya başka birine sormayın,gelecekmi gidecekmi diye.bu gidiş,serverde kaynaklanan arızadan veya datayı engelledikleri için kesilmiştir.bu işin çaresi başka dat,yeni server veya cihazlara yeni yazılım yapılması gerekiyor.yeni yazılım yapılması çok ama çok zahmetli iştir.
biliyorum satıcılar vede kullanıcılar paylaşımın kesilmesinden madur ve muzdarip oldular.
tek apmamız gereken sabırla beklemektir.
herkese kolay gelsin...

ercişsat
25-05-2010, 18:47
bilgin için çok teşekkür ederim üstad dediğin gibi her işin başı sabır.

cerazem
25-05-2010, 19:27
mokur üstadım bi forumda taplinin 18000 modelinin yazılımı bunlara uyuyomuş oda 53 dereceden paylaşım alıyom o makinalarda şuan paylaşım var mı bilemiyom

MOKUR33
25-05-2010, 19:36
mokur üstadım bi forumda taplinin 18000 modelinin yazılımı bunlara uyuyomuş oda 53 dereceden paylaşım alıyom o makinalarda şuan paylaşım var mı bilemiyom
53 ten data alıyorsa,büyük ihtimal aynı boarddır. o cihazdada paylaşım kesilmiştir...

tr26
25-05-2010, 23:12
53 doguyu nasıl ayarlarım en kuffetlı frekansı ne canak ayarlarken 53 dogu hangı frekansla ayarlayayım sınyal kac olacak nasıl ayarlayacagımı tarıf edermısın bu lınktekı uydumu dogrumu FlySat Express-AM22 @ 53° East (Only the registered members can see the link) tarıf edermısın

tuncay34
26-05-2010, 01:47
53 doguyu nasıl ayarlarım en kuffetlı frekansı ne canak ayarlarken 53 dogu hangı frekansla ayarlayayım sınyal kac olacak nasıl ayarlayacagımı tarıf edermısın bu lınktekı uydumu dogrumu FlySat Express-AM22 @ 53° East (Only the registered members can see the link) tarıf edermısın

cıhazından uydu bolumune bu frekansı gır 11044 V 44950 turksata ayarlı bı canaktan yola cıkalım 3 4 santım asagı ındır arkasındayken canagın sol tarafa dogru yavas yavas cevır sınyalı yakaladıgında ınce ayarını yap sık bu frekansta 50 lının uzerınde sınyal alman lazım tarattıgında (GROZNIY) dıye kanal cıkarsa dogru uydudur kolay gelsın

cerazem
26-05-2010, 12:07
53 ten data alıyorsa,büyük ihtimal aynı boarddır. o cihazdada paylaşım kesilmiştir...

evet mokur üstadım dediğin gibi ondada paylaşım yok şuan zaten 53 dereceden paylaşım alan bütün cihazlarda paylaşım yok

MOKUR33
26-05-2010, 16:15
gözünüz aydın olsun.hafta sonu yayınlarınız tekrar açılacak. server değişimi olacak,cumartesi veya pazar.
şimdiden sevinebilirsiniz...:):):)

ercişsat
26-05-2010, 16:25
çok teşekkür ederim üstad peki yazılım aynımı kalcak yoksa yeni yazılım gerekmi üstad

MOKUR33
26-05-2010, 16:28
çok teşekkür ederim üstad peki yazılım aynımı kalcak yoksa yeni yazılım gerekmi üstad
rica ederim,server bozulmuş,yenisi takılacak.bu yüzden sanırım yazılıma ihtiyaç duymadan kanallarınız açılır...

ercişsat
26-05-2010, 16:33
sağol toprağım bilgin için

cerazem
26-05-2010, 16:36
vallah daha 1 hafta gelmese haber alcaktım başka cihaz spacesat x2 alcaktım ama şuan vazgeçtim bu haberden sonra

ercişsat
26-05-2010, 17:50
herşey sabırla dostum

tuncay34
26-05-2010, 19:15
tesekkurler bu guzel haber den dolayı mokur ustam senden bu guzel haberı beklıyoduk saygılar

MOKUR33
26-05-2010, 19:53
rica ederim,yeni server sorunsuzca çalışır ise,benim kanaatim eskisinden iyi olacak...

umut55
26-05-2010, 20:16
iyi bir haber bu cihazlardan kullana cok fazla kullanıcı var

ercişsat
26-05-2010, 22:15
rica ederim,yeni server sorunsuzca çalışır ise,benim kanaatim eskisinden iyi olacak...

temennimiz o ki güzel ve sorunsuz donma olmadan çalışır üstad:rockon:

cerazem
27-05-2010, 11:30
paylaşım gelmiştir mokur usta haberi verdi paylaşımı getirdi :wave::yahoo::bath::clap2::

ercişsat
27-05-2010, 11:31
multibox yayınları geldi bende sorunsuz çalışıyor şu anda

cendelers
27-05-2010, 12:33
bu mutlu haber için çok teşekkürler.

ercişsat
27-05-2010, 12:38
selim üstada saygılar teşekkürler

tuncay34
27-05-2010, 12:51
yumatu twın goldlarlada ızleyen varmı arkadaslar bende 11. ay yazılımı yuklu yayınlar gıtmeden ızlıyodum suan ıcın acmadı 11. yazılımı ıle ızleyebılen varmı

cerazem
27-05-2010, 14:06
şuan paylaşım yoktur mokur usta burada bizi bilgilendirir (baff severlerin bilgi deposu mokur usta )

ercişsat
27-05-2010, 15:41
11.30 da paylaşım vardı ama paylaşımlar geri gelcek galiba selim gardaşımın dediği gibi hafta sonuna kadar şu an deneme olabilir bence gelip gitmeler dostum:45:

MOKUR33
27-05-2010, 21:04
sabredin arkadaşlar.normalde haftasonu gelmesi gerekiyordu ama ufak tefek testler olunca gidip gelmeler olacak.bunları idare edeceksiniz,yeni server ayarları yapılana kadar.
cümleten,hayırlı akşamlar...

digimikro
28-05-2010, 10:55
arkadaşlar musade edin yazılımı indirim

ercişsat
28-05-2010, 11:01
dostlarım bana hotbirde multibox paylaşımla açılan kanal listesi lazım benim anten 7 batı nilsatta sinyal zayıf aldığım için hotbire çevircem yardım gerek kanal list teşkürler şimdiden

a.yurda
28-05-2010, 12:43
baff eyes box usb pvr güncel yazılımını nereden bulabilirim

MOKUR33
28-05-2010, 12:47
dostlarım bana hotbirde multibox paylaşımla açılan kanal listesi lazım benim anten 7 batı nilsatta sinyal zayıf aldığım için hotbire çevircem yardım gerek kanal list teşkürler şimdiden

hotbird 13
12520 V 27500
12015 H 27500
hotbird 13
Arabesque
LBC Europe - ART Cinema
11938 H 27500
hotbird 13
12169 H 27500 Nova
hotbird 13
11727 V 27500
British Telecom
hotbird 13
11296 H 27500
hotbird 13
11642 H 27500 ***YENİ*** 11470 V 27500 YENİ.
Hotbird 13
11681 H 27500
AB SAT
Escales -Encyclpedia-RTL 9 - AB 1 - AB Moteurs - Animaux
Chasse & Peche - TF 1 -
NT1 - Action - Mangas -
- France Ô- LCP
hotbird 13
12692 H 27500
hotbird 13
11411 H 27500
Telekom Srbija
Zee TV - Zee Cinema

ercişsat
28-05-2010, 13:22
:rockon::45:çok teşekkür ederim toprağım emeklerin için

AYFLY
28-05-2010, 13:24
Mokur ustam bu yazdıgın kanalları su an ızleyebılıyoruz degıl mı.bırde eskı yazılımla ızlıyoruz yenı yazılım yok degıl mı.ha bu arada lısta ıcın tesekkurler

MOKUR33
28-05-2010, 13:31
53 dereceden izlenebiliyor.
şuan bütün uydularda sorun var sinyaller kesiliyor.çanaklarınız bozulmuş diye aklınıza gelmesin:)

cerazem
28-05-2010, 13:40
53 dereceden izlenebiliyor.
şuan bütün uydularda sorun var sinyaller kesiliyor.çanaklarınız bozulmuş diye aklınıza gelmesin:)

mokur ustam yani bu yazdığından anladığım paylaşım varmı 53 derece baff 6000 için mi yoksa multibox aparatı için mi paylaşım var şuan

MOKUR33
28-05-2010, 13:47
53 derece,paylaşım ile açılan kanallar 1. mesaja eklenmiştir...

cerazem
28-05-2010, 13:49
53 derece,paylaşım ile açılan kanallar 1. mesaja eklenmiştir...

mokur ustam sorduğum soruya cvp alamadım cvp verirseniz sevinirim

MOKUR33
28-05-2010, 14:14
mokur ustam sorduğum soruya cvp alamadım cvp verirseniz sevinirim
53 ppaylaşımı şuan kapalıdır. hafta sonu aksilik çıkmaz ise açılan kanallar bunlardır...

ercişsat
28-05-2010, 16:43
Mokur ustam bu yazdıgın kanalları su an ızleyebılıyoruz degıl mı.bırde eskı yazılımla ızlıyoruz yenı yazılım yok degıl mı.ha bu arada lısta ıcın tesekkurlermultibox için sevgili dost

cendelers
31-05-2010, 12:27
arkadaşlar,paylaşım hala yok.
bilgisi olan var mı?

MOKUR33
31-05-2010, 15:12
yeni serverdeki bir sorundan dolayı hafta sonu paylaşım açılamamış.
sorunu çözer çözmez 53 paylaşımı tekrar devreye girecek diye söylediler...

cendelers
31-05-2010, 15:37
yeni serverdeki bir sorundan dolayı hafta sonu paylaşım açılamamış.
sorunu çözer çözmez 53 paylaşımı tekrar devreye girecek diye söylediler...

ilginize teşekkürler usta.

zehnisağcan
31-05-2010, 15:41
teşekürler hocam bilgilendirmeniz için;

kolay gelsin, bol kazançlar.

ercişsat
31-05-2010, 17:02
sağol toprağım bilgin için

MOKUR33
31-05-2010, 18:00
sizlerde sağolun,sizlerinde elinize saplık.
bekleyelim sorunu çözer çözmez paylaşımı açacaklar...

XxXKRAL66XxX
31-05-2010, 21:02
mokur ustam size benım baff 6000 gold twin war drembox gibi netten paylaşim alabilirmiyim die sormus sizede bana ccam we newcam alabilirsiniz ama benim tawsiyem newcam demiştiniz.cihaz aldiğim yer toptancısına sormus erbil elektronik erbil abiye (kayseride) o bunun olamıyacagini söylemiş sımdı ıkılemde kaldı alabilirmiyim alamazmıyım?

sahin_42
31-05-2010, 21:35
mokur ustam size benım baff 6000 gold twin war drembox gibi netten paylaşim alabilirmiyim die sormus sizede bana ccam we newcam alabilirsiniz ama benim tawsiyem newcam demiştiniz.cihaz aldiğim yer toptancısına sormus erbil elektronik erbil abiye (kayseride) o bunun olamıyacagini söylemiş sımdı ıkılemde kaldı alabilirmiyim alamazmıyım?

arkadaşım dreambox cihazlar kadar stabil olmaz ama bu cihazdan da tmshareyi seçerek cccam-newcamı seçerekte newcam server kullanabilirsiniz.rs232 kablosu ile pc ve cahazı bağlayarak paylaşım yapabilirsiniz.internet ve pc devamlı açıl olmak zorunda.ücretli sağlam bir server bulursanız cccamı flycccam-flyhadu-acamd-veya flydahli programlarının her hangi birisi ile izleyebilirsiniz.bence en stabil çalışan hadu veya acamd. selamlar.dostum benim anlattığım cihaz yumatu 6000 gold tweendir.ama paylaşım ve yazılımı baff 6000 gold tweenle aynı olduğu için sanırım sizin cihazada uyar.

MOKUR33
02-06-2010, 08:18
*01-06-2010*53 DERECE 2.BOARD twin yazılımları 1. mesaja eklenmiştir.
kullanıcılara hayırlı olsun...

zehnisağcan
02-06-2010, 08:44
teşekürler hocam savol sonunda ....

zehnisağcan
02-06-2010, 08:46
*01-06-2010*53 DERECE 2.BOARD twin yazılımları 1. mesaja eklenmiştir.
kullanıcılara hayırlı olsun...

bu yazılımı baff 6000 gold usb pvr hd çıkışlı cihazlar içinde yükleyebilirmiyiz.demişdim ama koymuşsunuz yazılımı teşekürler

MOKUR33
02-06-2010, 10:20
deneyenler buraya sonuçları yazarsa iyi olur.işlerden dolayı fazla inceleyemedim.inşallah kesintiler ve ufak tefek hatalar düzelmiştir...

ha-ka-79
02-06-2010, 10:32
usta şu an iyi kesinti falan yok ama kanallar pek az benim cihazdamı bi sorun var

zehnisağcan
02-06-2010, 10:34
usta şu an iyi kesinti falan yok ama kanallar pek az benim cihazdamı bi sorun var

önceki sistemden farklı kanal varmı üstat:49:

zehnisağcan
02-06-2010, 10:40
mokur33 hocamın 5 permalingdeki bir yazısındaki sorun çözümünü belirtiyim. BAFF 7000 FTA ların kumandası baff 6000 de çok güzel çalışmaktadır. bilginize selim hocam doğru söylüyor orjinal kumandası takılma yapıyor baff 7000 kumandası ile baff 6000 yı kullanmanızı tafsiye ederim. :45:daha kullanışlı

ha-ka-79
02-06-2010, 10:42
önceki sistemden farklı kanal varmı üstat:49:
bende eksikler var üstad eskiye bakarak

052morşimşek
02-06-2010, 11:14
emeği geçen herkesin eline sağlık. animal planet hariç full açıyor s-ler themeler frexx ler animaux paketi jcs spor paketi yani full diyebiliriz ve de çok hızlı bir şekilde açıyor. birde kaynağı olmadan bu iş bitmiştir diyen arkadaşların cevabını merak ediyorum şimdi ne diyecekler açaba.

ha-ka-79
02-06-2010, 11:16
bende gitti neden acaba sinyallerde normal cihazdamı bi problem var acaba

052morşimşek
02-06-2010, 11:27
şuan ben izliyorum taplin 18000
tabiki twing kart takılı

TOMBUL
02-06-2010, 11:32
eline saglık mokur ustam.redline multiboxa olur mu yeni yazılım.teşekkurler

star48
02-06-2010, 11:43
şuan yayınlar yok sahab vardı bende şuan yok

ha-ka-79
02-06-2010, 11:50
bende bazı kanallar gedi şu an

MOKUR33
02-06-2010, 12:22
yazılımı yükleyin ve bekleyin,bi kaç gün gidip gelmeler olabilir...

MOKUR33
02-06-2010, 12:28
eline saglık mokur ustam.redline multiboxa olur mu yeni yazılım.teşekkurler
boardı farklı olduğu için uymaz.araştırayım sizin cihaza yeni yazılım çıkmışsa onuda eklemeye çalışırım...

mega1
02-06-2010, 12:44
mokur ustam digibox x5400 plus var yeni yazılımı attım ama anımaux acmıyor yardımcı olabilirmisin usta

MOKUR33
02-06-2010, 12:49
mokur ustam digibox x5400 plus var yeni yazılımı attım ama anımaux acmıyor yardımcı olabilirmisin usta
yazılımı yükleyince bazı cihazlarda, ANİMAUX kanalı üzerinde 5-10 dakika kadar bekleyin.bekleme yaparken kumandada hiçbir işlem yapmayın.datayı geç algılıyor bazen...

MOKUR33
02-06-2010, 12:57
arkadaşlar mokur usta ueni yazılım gelceni söyledi aynen böyle yazdı
(53 için yeni yazılım geliyor.test edilecek 2-3 gün sonra bana gelecek yazılım.
foruma eklerim yazılım geldiği zaman.
kolay gelsin... )
2-3 gün içerisinde diye söylediler 1 gün sonra çıktı, ayarlar 2-3 gün sürer galiba.rayına oturmasını beklememiiz gerekir...

zehnisağcan
02-06-2010, 13:18
diğer cihazdan paralel alıyorum normal sinyalı sinyal bi gidip bi geliyor neden acaba

zehnisağcan
02-06-2010, 13:23
data var mı arkadaşlar öylen yazılımı yükledim hiç kanal açmadı

zehnisağcan
02-06-2010, 13:25
emeği geçen herkesin eline sağlık. animal planet hariç full açıyor s-ler themeler frexx ler animaux paketi jcs spor paketi yani full diyebiliriz ve de çok hızlı bir şekilde açıyor. birde kaynağı olmadan bu iş bitmiştir diyen arkadaşların cevabını merak ediyorum şimdi ne diyecekler açaba.

hııııı:present::present::tongue:

zehnisağcan
02-06-2010, 13:26
permaling eklediğim zaman şu reklam lara gıcık oluyorum ya permaling arasında verseler şu reklamı vereceklerse

arif45
02-06-2010, 14:07
saolll ustamm

zehnisağcan
03-06-2010, 08:33
teşekürler hocam yazılımı yükledim yalnız biraz geç açılıyor kanallar özellikle thmx pakedinde

cerazem
03-06-2010, 11:25
senin makinan eyesbox un fta cihazıysa yani pvr değilse 194 yazılımını yüklemen gerekiyo benimde makinam eyes box fta 194 yazılımını yüklüyorum

cerazem
03-06-2010, 11:30
eyes boxa hangi yazılımı yüklemeliyim tşkler

mokur ustam bu arkadaşa bi yardım edelim benim ki eyesbox ın fta sı ben 1. sayfadaki 53.derece 2. board yazılımını yüklüyorum bu arkadaşınkıde eyesbox ama fta mı bilmiyorum pvr ile fta yazılımı aynı değil sanırsam hangisini atması gerekiyo onu bi yazsan arkadaşada bi yardımcı olsak :clap2:::praying::smiles24:

MOKUR33
03-06-2010, 12:10
eyes boxa hangi yazılımı yüklemeliyim tşkler
hdmi değilde ,normal yazılım yükleyeceksiniz.1. mesajdaki yazılımı yükleyin. üstteki yazılım.
yüklemeye başlamaz ise loaderden yükleme hızını 9600 yapın deneyin...

MOKUR33
03-06-2010, 12:13
mokur ustam bu arkadaşa bi yardım edelim benim ki eyesbox ın fta sı ben 1. sayfadaki 53.derece 2. board yazılımını yüklüyorum bu arkadaşınkıde eyesbox ama fta mı bilmiyorum pvr ile fta yazılımı aynı değil sanırsam hangisini atması gerekiyo onu bi yazsan arkadaşada bi yardımcı olsak :clap2:::praying::smiles24:
hdmi değilse diğer yazılım olur...

zehnisağcan
03-06-2010, 15:18
nasıl üstatlar yerine oturmaya başladımı kanalllar sesiniz soluğunuz çıkmıyor

zehnisağcan
03-06-2010, 15:28
nasıl oldu anlamadım mesaj daha önce alta düşmüşdü şimdi üste düştü

ercişsat
03-06-2010, 19:09
makur ustam bu yazılım multiboxsa uyuyormu acil cvp bekliyom

MOKUR33
03-06-2010, 20:05
makur ustam bu yazılım multiboxsa uyuyormu acil cvp bekliyom
boardları farklı olduğu için yazılımlar uymaz...

ercişsat
03-06-2010, 20:11
oldu çok teşekkür ederim dostum selim multiboxsun yazılımını beklemedekten başka çare kalmadı gari dostum yada senden y6 alacam msn irtibata bi geçsek uygun zamanında.

oxepa
03-06-2010, 20:31
arkadaşlar merhaba

194 yazılımını 2 defa yükledim uydum yumatu ıq twin sinyal seviyem yüksek ama bir türlü paylaşım alamıyorum kafayı yemek üzereyim yardım edin lütfen bir fikri olan varmı

dijitaltimah
04-06-2010, 14:25
emegi geçenlerin eline saglık

ercişsat
04-06-2010, 18:58
multibox su açılan var mı dostlarım

MOKUR33
04-06-2010, 20:07
multibox su açılan var mı dostlarım
arkadaşa ulaşabilirsem,sorayım,yarın haber ederim,inşallah...

bahri bektur
04-06-2010, 20:35
hocm cok güzel olmus

bahri bektur
04-06-2010, 20:36
ellerine saglık

bahri bektur
04-06-2010, 20:38
hocam 194 depo gen tr de yok:46:

cerazem
04-06-2010, 20:48
hocam 194 depo gen tr de yok:46:

arkadaşım mokur usta yazılı vermiş sen neden depo:rule1::rant:.gen.tr arıyosun ki yazılımı anlmadım gitti

ercişsat
04-06-2010, 21:17
sağol dostum mokur33

MOKUR33
05-06-2010, 12:58
rica ederim...

gazi
05-06-2010, 14:10
ustalar teşekkürler

MOKUR33
05-06-2010, 18:36
paylaşımda sorunlar var,donuyor,gidip geliyor,yazılımda sorun var,server düzensiz çalışıyor diyenler için resim eklemek zorunda kaldım.
kendim test ettim bu sinyaller ile yazılım,server ve paylaşım süper diyebilirim.3 saattir izliyorum kanallar hiç takılmadı kesilmedi.nilesat neredeyse tamamı açık.
hotbird novalar hatiç hepsi sorunsuz,hrt kanallarıda açıktır.diğer uyduları deneme şansım olursa yine başka uydular için listeyi yenileyeceğim.
herkese kolay gelsin...
11044 v 44950 kalite 100/83
10974 H 8150 kalite 100/71

mehmetnuri13
05-06-2010, 19:20
tşk deneyelim yeni yazılımı

cerazem
05-06-2010, 19:46
arkadaşlar yarım saattir paylaşım kesik haberiniz olsun daha gelmedi

MOKUR33
05-06-2010, 19:54
arkadaşlar yarım saattir paylaşım kesik haberiniz olsun daha gelmedi
şansa bak,:) 3 saat izledim paylaşım açıkken hiç kesilme donma olmadı.şuan paylaşım söylediğin gibi kesiktir.
ama büyük ihtimal ,çok kesiliyor, donuyor veya yazılımı yükledim hiç açılmıyor diyenlerin tek sorunu data sinyalinden kaynaklanıyor.
eski dataya nazaran bu yazılımdaki datanın sinyali 5-10 derece yüksek olması gerekiyor,açılması vede kesilmeler olmaması için.
cümleten hayırlı akşamlar.yaylaya çadırıma yatmaya gidiyorum,bu hafta aşırı şekilde istirahat etmem gerekli.pazartesi görüşmek üzere...:wave:

cerazem
05-06-2010, 20:48
şansa bak,:) 3 saat izledim paylaşım açıkken hiç kesilme donma olmadı.şuan paylaşım söylediğin gibi kesiktir.
ama büyük ihtimal ,çok kesiliyor, donuyor veya yazılımı yükledim hiç açılmıyor diyenlerin tek sorunu data sinyalinden kaynaklanıyor.
eski dataya nazaran bu yazılımdaki datanın sinyali 5-10 derece yüksek olması gerekiyor,açılması vede kesilmeler olmaması için.
cümleten hayırlı akşamlar.yaylaya çadırıma yatmaya gidiyorum,bu hafta aşırı şekilde istirahat etmem gerekli.pazartesi görüşmek üzere...:wave:
pazar günü yolmusun forumda mokur usta

cerazem
05-06-2010, 21:08
şuan paylaşım gelmiştir

seremir
05-06-2010, 22:42
paylaşımda sorunlar var,donuyor,gidip geliyor,yazılımda sorun var,server düzensiz çalışıyor diyenler için resim eklemek zorunda kaldım.
kendim test ettim bu sinyaller ile yazılım,server ve paylaşım süper diyebilirim.3 saattir izliyorum kanallar hiç takılmadı kesilmedi.nilesat neredeyse tamamı açık.
hotbird novalar hatiç hepsi sorunsuz,hrt kanallarıda açıktır.diğer uyduları deneme şansım olursa yine başka uydular için listeyi yenileyeceğim.
herkese kolay gelsin...
11044 v 44950 kalite 100/83
10974 H 8150 kalite 100/71

emeğine yüreğiğe sağlık selim ustam

ercişsat
06-06-2010, 17:34
multiboxta paylaşım var mı

selami888
06-06-2010, 20:42
çok güzel olmuş eline sağlık

oxepa
07-06-2010, 20:32
arkadaşlar yeni yazılımı yükledim ama anladığım kadar ile artık 90 lık çanak ve %69 sinyal seviyesi ve %53 sinyal kalitesi ile paylaşım alamıyorum bu yüzden sinyal seviyesini yükseltmek için 120 lik çanak alamaya karar verdim hafta sonu gelişmeleri paylaşırım bu arada uydum yumatu ıq twın fta bu şekilde uydusu olan ve paylaşım alan arkadaşlardan geri dönüş bekliyorum cumartesiye kadar başkasıda almıyorsa boşu boşuna fayda etmiyecekse çanak almıyayım ( belki uydu yumatu olduğu için donanımsal farklılıklar vardır bu yüzden paylaşım alamıyoruzdur )

TEKNİSYEN101
07-06-2010, 20:44
arkadaşlar yeni yazılımı yükledim ama anladığım kadar ile artık 90 lık çanak ve %69 sinyal seviyesi ve %53 sinyal kalitesi ile paylaşım alamıyorum bu yüzden sinyal seviyesini yükseltmek için 120 lik çanak alamaya karar verdim hafta sonu gelişmeleri paylaşırım bu arada uydum yumatu ıq twın fta bu şekilde uydusu olan ve paylaşım alan arkadaşlardan geri dönüş bekliyorum cumartesiye kadar başkasıda almıyorsa boşu boşuna fayda etmiyecekse çanak almıyayım ( belki uydu yumatu olduğu için donanımsal farklılıklar vardır bu yüzden paylaşım alamıyoruzdur )

Baf 6000 fta twin ile bire bir aynı cihaz

oxepa
07-06-2010, 21:50
Baf 6000 fta twin ile bire bir aynı cihaz

üstad ozman sence sorun sinyal seviyesi ve kalitedemi çünkü bundan önceki yazılımda sorunsuz paylaşım alıyordum ne olduys bu yeni yazılım ile paylaşım alamaz oldum tek aklıma gelende sinyal seviyesi çünküyazılımı 3 defa tekrar yükledim tık yok

iso.159
07-06-2010, 22:01
arkadaşlar yeniyazılımı attım açmıyor

MOKUR33
08-06-2010, 11:53
bende sinyal seviyeleri yüksek ve sorunsuz açıyor kanalları.
3-5 adet cihaz yükledim, onlardada sorun olmadan açtı.açılmayanlarda sorun büyük ihtimal data sinyali düşüklüğünden kaynaklanıyor. yukarda yazdığım gibi 11044 - 100/83-- 10974 - 100/71 olarak alabiliyorum sinyalleri.
eski yazılım 100/50 lerde açıyordu.bu yazılımdan sonra yükseltmek gerekir,sinyalleri...

MOKUR33
08-06-2010, 13:33
1.75 yazılımı olacak,1. boardda...
baff 5000 ve dreamcinema serisi için kanal listesi eklenmiştir.*08-06-2010*
toplam kanal sayısı 2040 dır. turksat--hotbird--nilesat kanalları içeriklerine göre sıralanmıştır.1. kanaldan altta paylaşım ile izleyeceğiniz kallar ve 1310--1335 arasına yetişkin kanallar sıralanmıştır.yetişkinlerin hepsi açıktır. 222. kanalda expressam22 uydusundaki 5 CHANNEL kanalını ekledim.sinyal ayarı yapmak isterseniz lazım olur.
listeyi apmaya 1,5 saat uğraştım.inşallah beğenirsiniz.
yükleme yaparken,2.board kablolarını çıkartın, rs232 kablosunu cihazın arkasına takın,cihazı elektriğe takın ve menü 9900 tuşlayın.
loaderi açın,FİRMVARE DOWLOAND tıklayın dosyayı seçin, 5-6 saniye bekledikten sonra yükleme başlayacaktır.
iyi seyirler...

mehmet 1
08-06-2010, 15:18
teşekür ederim

doktor2008
08-06-2010, 16:59
mokur ustam bir sorum olacak. 6ooo twin cihazım var çıt çıt yok usb çıkışıda yok en eskilerinden yani. 2 board yazılımları her çıktığında yükledim ve her zaman işe yaradı. şimdi donma sorunları var. sinyal gücüm iyi durumda sorum şu.

ben 1. boarda hiç yazılım yüklemedim. 1. board yazılımım eski olması bu donmalara neden olurmu. ayrıca bu bahsi geçen 1.75 1. board yazılım ilk mesajda yok biraz aradım bulamadım. yardımcı olursan sevinirim.

doktor2008
08-06-2010, 17:04
mokur ustam bende 6000 twin var. usb yok çıtçıt yok eskilerden yani. bir sorum olacak:
ben hep 2. board yazılım yükledim. hiç 1. board yazılım yüklemedim. sinyal kalitem yüksek olduğu halde donma var bunun sebebi 1. board yazılımın eski olması olabilirmi.

eğer öyleyse uygun yazılım hangisidir.

teşekkürler.

MOKUR33
08-06-2010, 18:46
1.75 yazılımı 5000 modelleri için geçerlidir.
donmalar oluyorsa 10974 frekansını birazdaha sinyalini yükseltmeye çalışın.
1. boarddan kaynaklanmaz donmalar.1.baoad ile 2. board kablolarını iyi birleştirin...

cerazem
08-06-2010, 19:49
mokur ustam bizim baff 6000 gold larada bi kanal listesi eklesen iyi olur arkadaşım

MOKUR33
08-06-2010, 20:57
mokur ustam bizim baff 6000 gold larada bi kanal listesi eklesen iyi olur arkadaşım
elimde 600 modeli kalmadığı için ekleyemedim maalesef.6000 cihaz gelirse liste yapmaya çalışırım....

uvet55
08-06-2010, 22:33
mokur usta siteye dosya nasıl eklenir ilk deneme olacak bende var kanal listesi sadece tv yayınları 42,13,19,9,7,16,36,1,5, bu uydular mevcut

MOKUR33
09-06-2010, 08:40
mokur usta siteye dosya nasıl eklenir ilk deneme olacak bende var kanal listesi sadece tv yayınları 42,13,19,9,7,16,36,1,5, bu uydular mevcut
buraya >>>> Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı (Only the registered members can see the link)
uplaod yap. gözat tıkla, dosyayı seç, yükle tıkla, biraz bekleyince dowloand linkini alabilirsin...

052morşimşek
09-06-2010, 10:13
arkadaşlar sağdaki reklam yüzünden son sayfaya gidemiyorum.komple kapatmış sayfayı beçburen şimdilik siteden çıkıyorum

sadolay
09-06-2010, 12:49
hocam verdiginiz bilgiler için teşekür ederim benim bir sorunum var 6000 gold twine yazılımı atamıyorum kabloları ters çevirdim olmadı çıt çıtları yukarı aldım yine olmadı önce selec sonrada ready yazısı çıkıyo ne yaptımsa olmuyor ne yapmam gerekiyo lütfen yardım edermisiniz teşekürler

sadolay
09-06-2010, 14:56
sayın mokur ustam bana bir bilgi verme şansımız varmı fabrika ayarlarına dönüp yeniden yazılım atmayı denedim yine olmuyor acaba sorun cihazdamı:49:

MOKUR33
09-06-2010, 18:01
en iyi yükleme şekli,2. boarddan 1. boarda giden kabloyu ortadan kesip 2.board kırmızı kabloyu 3 e mavi kabloyu 2.ye (bazı cihazlarda,beyaz mavi,sarı mavi,sarı ve mor olur)vede 2. board tunerine küçük bir kablo kablo sıkıştırıp s232 kablosunun 5. deliğe takın.loadaerden dosyayı seçin,cihazı fişe takın yükleme rahatlıkla ilerleyecektir...

MOKUR33
09-06-2010, 18:04
resimli anlatım burada>>>>> Only the registered members can see the link

seremir
09-06-2010, 18:49
selim ustam eyes boxa attım yazılım süper oldu kalite önceki yazılımdan daha ii hiç donma filan yok kanallar bazen geç açılsada değdi emeğine yüreğine sağlık çok tşkler ustacım

MOKUR33
09-06-2010, 19:43
rica ederim.güle güle izle:)
bikaçgün ufak tefek tekliyordu ama bu gün çok iyi paylaşım var.nilesat jsc ler hariç hepsi gitti. bakalım diğer kanallarla beraber gelecekmi nilesattakiler...

seremir
09-06-2010, 20:41
inşallah selim usta gelince bilgilendirirsen seviniriz usta tşkler

sadolay
10-06-2010, 15:20
sayın mokur ustam verdiginiz bilgiler için çok teşekürler fakat sanırım benim cihazda bi sorun var 6000 gold twine yazılım almıyor kabloları ters çevirdim çıt çıtları yukarı aldım olmuyor olmuyor fabrika ayarlarına girdim kanalları sildim yeniden denedim yinede olmadı bana da bi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

sadolay
10-06-2010, 15:27
saygı deger reklam tasarımcı arkadaşlar sag taraftaki reklamı daha münasip hale getirip sayfayı tamamen reklamla kapatırsanız her halde daha iyi olacak saygılar

gg1978
10-06-2010, 16:49
eline ve emeğine sağlık mokur usta.yazılımı bugün atabildim anca.cihazım yumatu twin.novaların bir kısmı haricinde bilinen kanallar ok dir.diğer arkadaşlarında bilgisine...

cerazem
12-06-2010, 00:17
Nilesat w7
11958 H 27500
Al Jazeera Sport Channel
ESPN Classic Middle East
ESPN America
Nilesat w7
12303 H 27500
ADD
ART Prime Sport Arabia
Nilesat w7
12284 V 27500
Al Jazeera Sport Channel
ESPN Middle East
Nilesat w7
12073 H 27500
Showtime Network Arabia
Nilesat w7
12034 H 27500
ADD
ART Cinema - ART Tarab
Nilesat w7
11996 H 27500
Showtime Network Arabia
ShowSport 1-2-3
Nilesat w7
11977 V 27500
Showtime Network Arabia
Nilesat w7
11958 27500
ADD
Nilesat w7
11881 H 27500
ADD
Nilesat w7
11862 V 27500
Showtime Network Arabia
Nilesat w7
11804 H 27500
ADD
Discovery Science
Nilesat w7
11411 H 27500
Showtime Network Arabia
Fox Sports M.E
Nilesat w7
11374 H 27500
Showtime Network Arabia
GMA Life TV - MnL TV
Nilesat w7
10930 H 27500
Jordan Media City
ADD

hotbird 13
12520 V 27500
12015 H 27500
hotbird 13
Arabesque
LBC Europe - ART Cinema
10930 h 27500
NovaSports 3,VH-1 (Video Hits One),
MTV Greece,MGM Greece,Animal Planet,
Nova Cinema 2,National Geographic
hotbird 13
11727 V 27500
British Telecom
hotbird 13
11296 H 27500

hotbird 13
11471 H 27500 ***YENİ*** 11470 V 27500 YENİ.

Hotbird 13
11681 H 27500
AB SAT
Chasse & Peche -Action - Mangas -
- France Ô- LCP
hotbird 13
12692 H 27500
Orange Sport Info
hotbird 13
11411 H 27500
Telekom Srbija
Zee TV - Zee Cinema
X-Dream TV - Free-X TV
şuan için bunlar açılmaktadır başka açılan kanal yok paylaşımla 53 derecede

ercişsat
12-06-2010, 10:14
Nilesat w7
11958 H 27500
Al Jazeera Sport Channel
ESPN Classic Middle East
ESPN America
Nilesat w7
12303 H 27500
ADD
ART Prime Sport Arabia
Nilesat w7
12284 V 27500
Al Jazeera Sport Channel
ESPN Middle East
Nilesat w7
12073 H 27500
Showtime Network Arabia
Nilesat w7
12034 H 27500
ADD
ART Cinema - ART Tarab
Nilesat w7
11996 H 27500
Showtime Network Arabia
ShowSport 1-2-3
Nilesat w7
11977 V 27500
Showtime Network Arabia
Nilesat w7
11958 27500
ADD
Nilesat w7
11881 H 27500
ADD
Nilesat w7
11862 V 27500
Showtime Network Arabia
Nilesat w7
11804 H 27500
ADD
Discovery Science
Nilesat w7
11411 H 27500
Showtime Network Arabia
Fox Sports M.E
Nilesat w7
11374 H 27500
Showtime Network Arabia
GMA Life TV - MnL TV
Nilesat w7
10930 H 27500
Jordan Media City
ADD

hotbird 13
12520 V 27500
12015 H 27500
hotbird 13
Arabesque
LBC Europe - ART Cinema
10930 h 27500
NovaSports 3,VH-1 (Video Hits One),
MTV Greece,MGM Greece,Animal Planet,
Nova Cinema 2,National Geographic
hotbird 13
11727 V 27500
British Telecom
hotbird 13
11296 H 27500

hotbird 13
11471 H 27500 ***YENİ*** 11470 V 27500 YENİ.

Hotbird 13
11681 H 27500
AB SAT
Chasse & Peche -Action - Mangas -
- France Ô- LCP
hotbird 13
12692 H 27500
Orange Sport Info
hotbird 13
11411 H 27500
Telekom Srbija
Zee TV - Zee Cinema
X-Dream TV - Free-X TV
şuan için bunlar açılmaktadır başka açılan kanal yok paylaşımla 53 derecede

gardaş bu liste twinler için mi multibox öldü açmıyorda redlıne ve multivizyon gazığı yedik:puah:

cerazem
12-06-2010, 17:41
bu liste baff 6000 gold twin için

tvin36
12-06-2010, 19:00
belki yeri değil ama bu reklamdan nasıl kurtulacağız arkadaşlar sağ taraftaki

zehnisağcan
14-06-2010, 10:14
ya site yönetimi daha uygun bir yere koyamaz mı şu sağdaki reklamı ya ekranın yarısını göremiyorsun bir permaling okuyacan okuyamıyorsun...

ercişsat
18-06-2010, 13:20
selamun aleyküm multibox tan haber yok mu dostlar

AYFLY
18-06-2010, 14:09
53 te son gelısmeler nedır acaba

gladyator
20-06-2010, 19:43
bafflar iyi cihaz ama kanal geçişleri twin 6000 lerin çok ağır yumatu bu işi biliyor kanal hariç emu yazılımı ve fiyat olarak bir çok firmayı geride bırakırlar paylaşımda bile 3 yıl oldu hala liderler sonradan çıkan firmaların çoğu yarı yolda kaldı selamlar

052morşimşek
01-07-2010, 15:27
arkadaşlar 53 derecede bir sıkıntımı var bende ilk iki dakika geliyor sonra gidiyor sizdede öylemi....

digital_52
01-07-2010, 17:42
arkadaşlar 53 derecede bir sıkıntımı var bende ilk iki dakika geliyor sonra gidiyor sizdede öylemi....

bu cihazın sıyı coktan isindı usta:46:46::46:

052morşimşek
01-07-2010, 18:36
hatayı buldum cihazın üzerine poşet koymüştum onu çıkarınca sorun halloldu. poşet aşırı ısı yapıp çihazı kitletiyormuş. s1-2-3-4-5-6-7 stc ,frexx ler,dorcel, themeler,animaux jcsler yani full açıyor.

lojic
06-07-2010, 15:36
mokur ustam nedir bu donma olayı biraz açarmısın elimde 9 adet müşteri cihazı var xl plus Digibox Baff 6000fta gold hepsinde aynı sorun?

seremir
06-07-2010, 16:24
baff 6000 usblerde donma sıkıntısı yaşanıyomuş ben eyes box kullanıyorum kanalların bazıları geç açılıyo ama donma sıkıntısı yok

muratusta
08-07-2010, 19:57
themexler kayboldu arkadaşlar neden kayboldugu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar
selamlar.

MOKUR33
09-07-2010, 10:10
theme kanalları hiçbir cihazda açılmıyor.frekans değişikliği olabilir veya bazı sorunlardan dolayı kesilmiş olabilir.ilerleyen günlerde belli olur ne olacağı...

MOKUR33
09-07-2010, 10:12
mokur ustam nedir bu donma olayı biraz açarmısın elimde 9 adet müşteri cihazı var xl plus Digibox Baff 6000fta gold hepsinde aynı sorun?
kanallar donmadan izlenebiliyor.data sinyalini birazdaha yükseltiniz.
lnb yi çanağa doğru içeri itin ve hotbirdin ters istikamatine doğru biraz daha çeviriniz...

ercişsat
09-07-2010, 19:34
makur ustam multibox yazılımından haber yok mu şimdiden teşekürler

MOKUR33
10-07-2010, 08:22
makur ustam multibox yazılımından haber yok mu şimdiden teşekürler
usta,yazılımdan hiçbir haber yok maalesef.haber gelirse hemen bilgi vereceğim inşallah...

ercişsat
10-07-2010, 14:04
allah razı olsun dostum

MOKUR33
17-07-2010, 14:23
twin 2. board w3 data yazılımı 1.mesaja eklenmiştir. (HDMİ TWİN CİHAZLARA YÜKLENMEZ!!!!)
W3 DATA İLE AÇILAN KANALLAR
ABSAT OK.
NOVA FULL OK.
JSC OK.
POLSAT 1-2 FREKANS OK.
XXXX LER ÇOĞU OK.
C+ YANİ CYFRA 1-2 FREKAS OK.
OSN OK.
diğer uyduları şuan test etme şansım olmadığı için,hotbirdde bu kanallar açılmaktadır.
diğer uydulara bakıpta bilgilendirirsiniz.
kullanıcılara hayırlı olsun.

Fabrikayı arayıpta bu yazılımı sormayınız. yazılımın fabrika ile alakası yoktur.bizlerin çabası ile yapılmış yazılımdır.
***İYİ SEYİRLER***

star48
17-07-2010, 16:07
mokur usta bu hangi cihaz lara oluyor hitechx2 var baff la aynı olurmu?????

MOKUR33
17-07-2010, 17:26
mokur usta bu hangi cihaz lara oluyor hitechx2 var baff la aynı olurmu?????
önceki yazılımınız,01-06-2010 ise bu yazılımı rahatlıkla yükleyebilirsiniz. HDMİ hariç,diğer twin 2. boardlara yüklenir.
7E yani w3 data yazılımı çok iyidir.hem data sinyali yüksek hemde fazla kanal açılıyor.tekleme falan olmuyor kanallarda.
53 ü çevirme imkanı olanlar w3 e çevirsin,daha sağlıklı yayın izlerler...

digital_52
17-07-2010, 20:56
hayırlı ugurlu olsun yeni yazılım

emrety
17-07-2010, 21:02
evet sonunda geldi tşk.ler

seremir
18-07-2010, 18:03
yazılım için tşkler selim
usta emeğine sağlık

MOKUR33
20-07-2010, 13:10
(w3)paylaşım gelmiştir.animaux paketi yoktur,
nilesat ART paketi 11881 H 27500 eklenmiştir.
gelişmeler oldukça,yazmaya çalışalım...

MOKUR33
20-07-2010, 13:15
paylaşımda olan nilesat OSN paketleri.
nilesat
11411 H 27500
OSN
OSN test card - Trace TV - Food Network - OSN Variety
Music Now - OSN Comedy +2 - The MGM Channel M.E
America Plus +2 - History Channel International
Style Network Emea - Arabic Series Channel

11862 V 27500
OSN
America Plus - E! Emea
BBC Entertainment Europe - ShowShasha
MBC + Drama - JimJam - OSN Comedy
Disney XD - ShowSeries 1 - Disney Channel M.E

11996 H 27500
OSN
ShowSports 4 - ShowMovies +2 - ShowMovies 1
Super Movies - ShowMovie Action - ShowMovie Kids
ShowMovie Comedy - ShowSports 2/3 - Cinema City

12073 H 27500
OSN
Cartoon Network ME - TCM ME - VH1 Europe B
Discovery Channel M.E - BBC Lifestyle
Travel Channel - BET UK - MTV Music
CNBC - Investigation Discovery Europe
Boomerang M.E - Playhouse Disney Scandinavia
Investigation Discovery Europe

HOTBİRD - JSC sporlar açık. NİLESAT-- JSC sporlar kapalıdır.

f47xfenerli
20-07-2010, 13:18
ellerine sağlık @mokur

f47xfenerli
20-07-2010, 13:20
bendeki prs 140600m normal cihaz xbox a çevirmiştim bi deniyim yeni yazılımı

MOKUR33
20-07-2010, 13:22
dosyanın boyutuna bak usta.1.02 kb ise yazılım 100/100 uyar...

f47xfenerli
20-07-2010, 13:22
birde şunu soram data ları eutelW3 mı alıyor bu yazılımda?

f47xfenerli
20-07-2010, 13:24
dosyanın boyutuna bak usta.1.02 kb ise yazılım 100/100 uyar...
bir önceki eklediğin dosya uymuştu twin doard olan.deneyip yazarım şimdi lodur aynı sanırım doğrumu?

MOKUR33
20-07-2010, 13:32
53 derecedende data alıyordu,şimdi benim verdiğim w3 data yazılımla kullanıcılar olmayan bir paylaşımla daha sağlıklı ve daha çok kanal izleme şansı buldular.53 te data sinyal sorunu oluyordu teklemeler veya bazı bölgelerde 53 dereceyi bulamayanlar bile oluyordu.w3 heryönden çok iyi oldu.
hiç kimsede yok bu yazılım.ben ekleyince kullanıcılar açısından çok iyi oldu.
15 gün uğraştık ve sonucu umulduğundan daha iyi oldu...

f47xfenerli
20-07-2010, 13:35
yazımımı bitirdi bakalım ne olacak cihazın ön display ında p rakamı kaldı açıp kapatıyım bakam ne olacak.

zehnisağcan
20-07-2010, 13:36
53 derecedende data alıyordu,şimdi benim verdiğim w3 data yazılımla kullanıcılar olmayan bir paylaşımla daha sağlıklı ve daha çok kanal izleme şansı buldular.53 te data sinyal sorunu oluyordu teklemeler veya bazı bölgelerde 53 dereceyi bulamayanlar bile oluyordu.w3 heryönden çok iyi oldu.
Hiç kimsede yok bu yazılım.ben ekleyince kullanıcılar açısından çok iyi oldu.
15 gün uğraştık ve sonucu umulduğundan daha iyi oldu...

geri döndüğüne sevindim hocam

"ellerine sağlik"

bu yeni yazilimla xxl yi açiyor mu diğer ... Nasil

MOKUR33
20-07-2010, 13:44
geri döndüğüne sevindim hocam

"ellerine sağlik"

bu yeni yazilimla xxl yi açiyor mu diğer ... Nasil
sağol zehni usta.işlerden ve ufak tefek rahatsızlıklardan dolayı biraz ara vermiştim.
absat paketi kapalı şuan absat gelirse xxl ye bakayım açılmışmı diye :)
tv izlemeye vaktimde kalmıyor...:frown:

cerazem
20-07-2010, 13:59
mokur usta bir geldin pir geldin vallah senin sayende hiç izleyemediğim kanalları izlişyorum yazılımda emeği olan tüm arkadaşlarına sana teşekkür ederim

f47xfenerli
20-07-2010, 13:59
sanırım uymadı dostum neden acaba daha önce bu dosyayı yükledim olmuştu.53 derece 2.Board yeni yazılım.12-08-09--MOKUR33 dosya boyutu 1.01mb idi

MOKUR33
20-07-2010, 14:08
sanırım uymadı dostum neden acaba daha önce bu dosyayı yükledim olmuştu.53 derece 2.Board yeni yazılım.12-08-09--MOKUR33 dosya boyutu 1.01mb idi
2.boardda fişi takınca ışık yanıp sönüyorsa büyük ihtimal hdmi olan yazılım uyar usta...:frown:
o yazılımında maalesef 53 paylaşımı var.hdmi w3 data yazılımına uğraşılıyor düzenli olursa eklerim inşallah...

MOKUR33
20-07-2010, 14:10
mokur usta bir geldin pir geldin vallah senin sayende hiç izleyemediğim kanalları izlişyorum yazılımda emeği olan tüm arkadaşlarına sana teşekkür ederim
rica ederim.güle güle izleyin.w3 kullanıcılar için bulunmaz bir niimet oldu diyebilirim...:)

MOKUR33
20-07-2010, 14:31
boyut 1.01 kb ise hdmi yazılım. 1.02 kb olsa idi uyardı yazılım...

zehnisağcan
20-07-2010, 14:35
baff 7000 safirler için herhangibir yazılım çıkma durumu yokmudur hocam

f47xfenerli
20-07-2010, 14:40
Twin yeni zazılım--01-06-2010-mokur33 tarihinde eklediğin yazılım oluyor. ama 17 07 tarihli yazılım olmuyor.ikisininde içeriği ayın değilmi

MOKUR33
20-07-2010, 14:43
(w3 data ile) Gözünüz aydın.Nilesat, NAT GOE WİLD ve 11804 H 27500 paketi paylaşımdadır. bayaa belgeseliniz oldu...
NİLESAT W7
11804 H 27500
OSN paket yayın.
Nat Geo Wild Asia - B4U Music UAE - Ten Sports M.E
Reality - Science - ARY Digital
Star News - Fox News - Discovery Science

f47xfenerli
20-07-2010, 14:52
dostum 6cı sıradaki dosya ile son sıradaki dosya aynı değllmi bilgilendirirsen iyi olurdu.bu dosya uyuyor kanallar açık Twin yeni zazılım--01-06-2010-mokur33.
ama bu dosya yazılımı yüklemesine rağman açmıyor TWİN-2.board- W3 data YAZILIMIDIR-17-07-2010-MOKUR33.

MOKUR33
20-07-2010, 14:53
Twin yeni zazılım--01-06-2010-mokur33 tarihinde eklediğin yazılım oluyor. ama 17 07 tarihli yazılım olmuyor.ikisininde içeriği ayın değilmi
usta 01-06-2010 yazılımı uyuyor ise bu kesin olur.yükleme yaparken ne yazıyor loaderde ???

f47xfenerli
20-07-2010, 15:11
usta 01-06-2010 yazılımı uyuyor ise bu kesin olur.yükleme yaparken ne yazıyor loaderde ???

evet dediğim gibi 01 06 2010 tarihli sorunsuz oluyor motoru 53 dereceye çevirdiğimde bildik uydulardan kanallarıda açıyor dediğim gibi.
ama. 17 07 2010 tarihli yazılımı yüklüyorum onuda sorunsuz alıyor cihaz
yazılım bitince loader de tr ise bitti diyor ing ise done diyor.
son eklediğin dosyada bi sorun olmasın?sevgili mokur.yoksa ikisi aynı dediğine göre niye biri açarda biri açmaz
hatta şimdi 01 06 2010 tarihli yazılımla hotbird deki nova kanallarına bakıyorum...

Lyon-1995
20-07-2010, 15:12

usta bende denedim 01-06-2010-mokur33 yazılımını loader illegal diye hata veriyor.loader ilk olarak açmıyor dosyayı.abs uzantılı değil bin uzantılı olduğu için.all files yapınca dosyayı görüyor.ama yükleme yapmıyor.
ayrıca bu yazılım 2.board yazılımı mıdır.açıklarsanız sevinirim.

MOKUR33
20-07-2010, 16:11
evet dediğim gibi 01 06 2010 tarihli sorunsuz oluyor motoru 53 dereceye çevirdiğimde bildik uydulardan kanallarıda açıyor dediğim gibi.
ama. 17 07 2010 tarihli yazılımı yüklüyorum onuda sorunsuz alıyor cihaz
yazılım bitince loader de tr ise bitti diyor ing ise done diyor.
son eklediğin dosyada bi sorun olmasın?sevgili mokur.yoksa ikisi aynı dediğine göre niye biri açarda biri açmaz
hatta şimdi 01 06 2010 tarihli yazılımla hotbird deki nova kanallarına bakıyorum...
hotbird 10930 H 27500 MGM kanalının üzerinde 3-5 dakika bekleme yapın.Yazılımı sorunsuz yüklediyseniz açılması gerekir.tabi bu arada data çanağınız yani 53 derecenizi w3 uydusuna çevireceksiniz...

MOKUR33
20-07-2010, 16:15
birde bu loaderle deneyin.ben 2 loaderlede aynı yazılımı yükledim sorun olmadı...

f47xfenerli
20-07-2010, 16:45
hotbird 10930 H 27500 MGM kanalının üzerinde 3-5 dakika bekleme yapın.Yazılımı sorunsuz yüklediyseniz açılması gerekir.tabi bu arada data çanağınız yani 53 derecenizi w3 uydusuna çevireceksiniz...
denedim sevgili mokur ama açmadı malese buda demek oluyorki iki yazılım aynı değil.neden dersen diğer yazılımlarda bu pbahsini ettiğim yani xbox a çevirdiğim cihazda ön dsply yind 4 haneli rakam kalıyordu.oysaki bu son verdiğin 17 07 tarihli dosyayı yükleyince cihazın önünde sadece bir rakam kalıyor P şekli de.durum bu biraz uzun oldu ama belki sana yardımcı olur diye yazdım dosya düzeltme gereği duyarsan selamlar...

MOKUR33
20-07-2010, 17:01
benim yüklediğim cihazlarda hiç sorun olmadı,vallahi kararsız kaldım sizin cihaza...:new_icon9:

f47xfenerli
20-07-2010, 17:38
benim yüklediğim cihazlarda hiç sorun olmadı,vallahi kaldım kaldım sizin cihaza...:new_icon9:
gerçekten çok enteresan:49: yazılım aynı o halde 01 06 2010 tarihli yazılımda hiç sorun çıkmadan defalarca aynı cihaza yükledim ama bu w3 data ları için verilen dosyada nedense ne yaptıysam olmadı.kaldı ki cihazı normal kendi premier yazılımını da yükledikten sorada denedim gene sonuç aynı yazılımı yüklüyor ama dediğim gibi ekranda p harfi ibaresi kalıyor dolayısıyla kanalları açmıyor neyse sağlık olsun ilgin için sağol kardeş...01 06 2010 yazılımına devam edecez

MOKUR33
20-07-2010, 17:42
dosya ismi değişikliği yaptım birde bunu dene...

f47xfenerli
20-07-2010, 17:47

ok deniyim yazarım sonucu...

f47xfenerli
20-07-2010, 18:26
açmadı malesef bir önceki yazılıma döndüm yani 53 olana hemen mevcut kanallar açtı.ok seygılar

MOKUR33
20-07-2010, 19:10
senin cihazda bi durum var ama ne olduğunu çıkartamadım...:juggle:

f47xfenerli
20-07-2010, 22:52
senin cihazda bi durum var ama ne olduğunu çıkartamadım...:juggle:
bende mantıklı bir açıklamasını bulamadım ki bir önceki verdiğin dosyada hiç bir sorun yok. bu w3 data ları için verdiğin dosyayı atınca yazılımıda alıyor cihaz yazılım bitirdikten sora p harfinde kalıyor cihaz dolayısıyla hiç bir kanal açmıyor...

f47xfenerli
21-07-2010, 00:40
birde şu dikkatimi çekti mokur usta önceki yazılımlar 1.01mb boyutunda.ama bu son dosya 1.02mb bundan olabilirmi???

MOKUR33
21-07-2010, 09:56
w3 paylaşım kesildi,absat paketi gelme ihtimali var tekrar açılınca...

Lyon-1995
21-07-2010, 10:27
usta 01.06.2010 yazılımını yükledim.sorun yok 53 derece çalışıyor.kusura bakma ben bu yazılımı 1. board yazılımı sanmıştım.loader de sorun yok.ellerine emeğine sağlık.hayırlı ve bol kazançlı günler dilerim.:45:

MOKUR33
21-07-2010, 13:07
usta 01.06.2010 yazılımını yükledim.sorun yok 53 derece çalışıyor.kusura bakma ben bu yazılımı 1. board yazılımı sanmıştım.loader de sorun yok.ellerine emeğine sağlık.hayırlı ve bol kazançlı günler dilerim.:45:
teşekür ederim.sizede bol kazançlar,hayırlı işler...
1.board yazılımı diye yazmıştım,önceki yazılımları eklerken.2.board ile 1.board yazılımını karıştıranlar olur diye.
w3 paylaşımı tekrar açılmıştır

ercişsat
21-07-2010, 21:02
multibox noldu üstad

MOKUR33
22-07-2010, 11:11
multiboxu araştırdım,yeni çıkan yazılımlar uymuyor.farklı data yazıılmını bulma şansımız olursa ekleriz inşallah.ne kadar zaman alır bilmem...

ahmet pir
23-07-2010, 16:24
bu yeni cıkan yazılım 5000xplus a uyuyormu ugraştım bir türlü yükleme yapmadı.

MOKUR33
23-07-2010, 17:11
2. boardına yüklemelisiniz.yazılımı.
5000 twin ve 6000 twin serilerinin hepsine olur.
burada resimli anlatım var >>>> Only the registered members can see the link
resimdeki cihazda 5000 modelidir...

ahmet pir
23-07-2010, 17:31
baglantıyı dogru yapıyorum ama yükleme pogramın dan yükleme yap mıyor yoksa bilgisayar da mı bir poroplem olabilirmi.

MOKUR33
23-07-2010, 19:58
dosyayı gönderdiğin zaman, yükleme loaderinde ne yazıyor???

cerazem
23-07-2010, 20:38
baglantıyı dogru yapıyorum ama yükleme pogramın dan yükleme yap mıyor yoksa bilgisayar da mı bir poroplem olabilirmi.
arkadaşım rs232 kablosuna bak bakalım pc kasasının arkasından çıkmış olabilir bide port ayarlarına bak ondanda yapabilir en son hitimal uydu alıcının içindeki kabloları tam bağlayamamışındır vallah başka ihtimal haklıma gelmiyo

cerazem
23-07-2010, 20:38
mokur ustam bu arada w3 paylaşımda filmbox kanalları açılmıyo galiba paylaşımdan gitti

MOKUR33
24-07-2010, 08:27
günaydın.
w3 serveri yerli olmadığı için,ne zaman ne geleceği belli olmuyor.daha güzel bişeylerde gelebilir...

MOKUR33
26-07-2010, 11:38
HDMI TWİN 2. board W3 test yazılımı.

484848
27-07-2010, 15:16
bu işler hobi işidir sakın unutma

cok güzel olmuşş
:rockon:

484848
27-07-2010, 15:17
cok güzel sunum olmus

cerazem
30-07-2010, 19:19
arkadaşlar w3 paylaşımda bis paketi 11681 frekansındaki (anımaux vs ) gibi kanalar paylaşıma gelmiştir

seremir
30-07-2010, 21:07
arkadaşlar w3 paylaşımda bis paketi 11681 frekansındaki (anımaux vs ) gibi kanalar paylaşıma gelmiştir

bilgi için tşkler

ozalit
31-07-2010, 18:57
Güncel yazılımlar için teşekkürler

MOKUR33
31-07-2010, 19:44
w3 e animaux ve escales kanalı gelince daha iyi oldu.türkçe dil seçeniği olması çok iyi...

hazar69
01-08-2010, 23:21
w3 te paylaşım yok

MOKUR33
02-08-2010, 15:52
W3 paylaşımı açılmıtır. serverdeki sorunlar çözülmüş gibi görünüyor,kanallar takılmadan izlenebiliyor.
iyi seyirler...

seremir
03-08-2010, 20:14
w3 data kapalımı arkadaşlar

cerazem
03-08-2010, 20:17
evet kapalı arkadaşların dediğine göre bi daha gelmicekmiş 53 dereceye dönmekte yarar var ben demiyorum yani başka ustalar dedi

seremir
03-08-2010, 20:18
mokur usta gerekli açıklamayı yapar inşallah

cerazem
03-08-2010, 20:24
mokur usta gerekli açıklamayı yapar inşallah

zaten açıklamayı yaparken mokur ustada sitedeydi başka sitede açıklama yaptılar biliyorsunki başka forunm adresi vermek yasak ondan vermiyorum

seremir
04-08-2010, 18:40
tüm arkadaşların gözü aydın olsun w3 paylaşım 18 40 itibariyle gelmiştir ii seyirlerrr

seremir
04-08-2010, 18:43
nova paketi fransız paket ve polsat paketi şuan açık değil ama 10815 v 27500 red hot 1 2 3 4 açık

seremir
04-08-2010, 18:50
fransız kanalları gelmneye başladı nova ve polsat paketi halen kapalı

digicard
06-08-2010, 09:38
ellerine saglık çok güzel çalışıyor

digicard
06-08-2010, 09:39
ustam linkler çalışmıyor

MOKUR33
06-08-2010, 09:57
forumun genelinde bir problem var. umarız düzelir kısa zamanda...

kupabjk
14-08-2010, 17:58
arkadaşlar 53e yazılımını yükledim fakat çok donmalar var hiç seyretmesem daha iyi 11094-44950 frekans seviyesi 54 falan önceden bu seviyeyle gayet iyi seyrediyordum fakat şimdi çok donmalar var sorun genel mi yoksa sinyalde mi bir sorun var

hazar69
15-08-2010, 22:37
arkadaşım sinyal seviyesini ne kadar yukarı çekersen donmalar azalıyor 60 dan yukarı olursa donma olmuyor
ben çok uğraştım
.

kupabjk
16-08-2010, 12:37
peki 53-54 te açıyor saat 16-19:30 arası dün yayınlar yoktu gelse bile donmalar oluyordu sizde de durum aynı mı yoksa sorun bendemi.teşekkürler

gladyator
17-08-2010, 01:40
sizin anlattıklarınızı okudukça şaşırıyorum arkadaşlar dün baff 6000 fta twin cihaza turuman 1.3.11 via yeni yazılım attım cihaz twin özelliği gitti ve truman yazılımına döndü daha sonra tuncay yıldırım arkadaşın formda bulunan baff 4000 yükleme yazılım yükleme programını kullanarak 01.06.2010 twin yazılımını attım cihaz eskisi gibi oldu ve hem kanal geçişleri hızlandı hemde şifre açması daha seri oldu yani twin yazımı atarken taplin isimli loadıra gerek olmadı selamlar herkese kolay gelsin

MOKUR33
18-08-2010, 20:55
paylaşımda 53 derece devam ediniz.kanallar düzelecektir...

seremir
19-08-2010, 12:31
53 derecede novalar açıkmı selim usta

MOKUR33
19-08-2010, 15:40
novalar geldi 53 e. donmalar azami ye inecekmiş. novaspeort1 ve jsc spor larda akşam maçları izleyiniz...

seremir
19-08-2010, 19:52
tşkler bilgi için selim usta

hazar69
20-08-2010, 20:09
arkadaşlar şu an 53 te yayın varmı yoksa bendemi sorun var

serkankay
20-08-2010, 21:00
bu kadar ugraşmaktansa ve ne olacagı meçhul yasal kart al tak daha iyi

hasan_2222
21-08-2010, 10:47
bu kadar ugraşmaktansa ve ne olacagı meçhul yasal kart al tak daha iyi

53 paylasim var dünden beri bede yok

oxepa
21-08-2010, 19:12
arkadaşlar merhaba uydum yumatu ıq twin 2 board yazılımını yükledim ama paylaşım bir türlü alamıyorum şuan 53 derecede hangi frekanstan data yayını veriyor onun sinyal seviyesini yükselteyim 11094-44950 frekansında sınyal seviyesi 65 kalite 54 ama zannedersem artık buradan data sinyali gelmiyor yoksa uydumun kanalları açardı lütfen bana yardım edin

cerazem
22-08-2010, 12:44
data frekansı 10974 v 8150 dir burdan data verilmektedir bubub sinyali 55 _60 arası olunca paylaşım geliyor

kupabjk
23-08-2010, 09:39
arkadaşlar 7 dereceden paylaşım alan varmı bu 53 derece 4-5 günden beri yokta

elektro
23-08-2010, 09:56
arkadaşlar cumartesi günü 53 den gidip gelmeler yapıyorrdu cumartesi den beri yayınlar yok yeni yazılım mı çıkıyor ne oluyor bilgisi olan var mı???

gladyator
24-08-2010, 00:52
paylaşım şuan yok haberiniz ola w7 e gelicek herhalde şimdi moda orasıymış selamlar

MOKUR33
24-08-2010, 09:04
53 derece,tekrar açılmıştır...

052morşimşek
24-08-2010, 09:47
53 dereceyi bilmiyorum ama 7 derecede redbox da yayınlar dün vardı bugün yok

kellebekir
24-08-2010, 09:49
bilgi için teşekkürler

seremir
24-08-2010, 10:02
selim abi hangi paketler açık 53 te

052morşimşek
24-08-2010, 10:10
7 derece ok şuan geldi

kupabjk
24-08-2010, 11:56
7 derece ok şuan geldi

7e nova varmı usta

cerazem
24-08-2010, 14:17
benim en son 7e derecedeyken gitmişlerdi şuan bende 53 derecedeyim ve novalar devam etmektedir

asa3
25-08-2010, 02:53
53 derece,tekrar açılmıştır...
mokur33.ustam benim cihaz digibox5400 3-4 gündür bende yayınlar yok 53.dereceden alıyordum sinyal%90 kalite %60 ne yapmam lazım yeni bir yazılımmı lazım yoksa tata frakansımı değişti. şimdiden teşekkürler vereceğin cevap için:praying:

kupabjk
25-08-2010, 10:15
mokur33.ustam benim cihaz digibox5400 3-4 gündür bende yayınlar yok 53.dereceden alıyordum sinyal%90 kalite %60 ne yapmam lazım yeni bir yazılımmı lazım yoksa tata frakansımı değişti. şimdiden teşekkürler vereceğin cevap için:praying:

hayır arkadaşım şu günlerde 53 derece serverında bir sorun var antenle oynamana gerek yok düzelir yakında

asa3
25-08-2010, 10:18
hayır arkadaşım şu günlerde 53 derece serverında bir sorun var antenle oynamana gerek yok düzelir yakında

çok teşekkürler:45:

kupabjk
25-08-2010, 10:22
çok teşekkürler:45:

rica ederim ne demek

MOKUR33
25-08-2010, 13:06
w3 bu gün ,tamamen bitmiştir. uefa maçları için tek çare 53 derecede bekleyip, server arızasının düzelmesini beklemenizdir.w3 paylaşımına güvenipte jsc ler için bu uyduda kalmaınız.
53 dercye yöneliniz ve oradan paylaşım alınız.
iyiseyirler...

052morşimşek
26-08-2010, 11:45
arkadaşlar 53 derece gösteriyormu şuan

cerazem
26-08-2010, 14:21
53 derece gösteriyor şuan gayet iyi hafif donma var

gladyator
30-08-2010, 19:36
53 derece paylaşım yok ooooooooooooooo kaynak baff tan bundan sonra yok

gladyator
31-08-2010, 00:00
data falan aramayın 53 derece patladı yayınlar bir daha gelmemek üzere gitti hiç uğraşmayın bedava devri kapanıyor bundan böyle bir dönemdi bitti bay bay değin selamlar

kupabjk
31-08-2010, 11:55
Ya birakalim nbu laflari ne zaman paylaşim gitse hep ayni teraneler.sonunda bir şekilde geliyor

seremir
31-08-2010, 12:11
selim ustam yakında bulur bunun çaresinide kimse umutsuzluğa düşmesin

muslum-baba
31-08-2010, 19:57
53 deece umarız düzelir yakında

gladyator
31-08-2010, 20:34
karşıdan server olmayınca yayın verilmeyince yazılım hiç bir işe yaramaz bir donemdi bitti kapanıyor bu bir sektördür firmalar cihaz üretti sattı fakat artık bitti 1 ila 2 ay içerisinde hepsi biter server olayını araplar veriyor firmalar belli
bir bedel dahilinde alıyor baff firması 3 yıldan fazla bu hizmeti verdiler 3 modeline şimdi servisteki arkadaşlar bitti diyor bir daha yok diyor inanmak inanmamak size kalmış selamlar

seremir
31-08-2010, 20:40
aynen müslüm abi ama iş biraz karışık sen anlarsın yaaa:D

muslum-baba
31-08-2010, 22:09
karşıdan server olmayınca yayın verilmeyince yazılım hiç bir işe yaramaz bir donemdi bitti kapanıyor bu bir sektördür firmalar cihaz üretti sattı fakat artık bitti 1 ila 2 ay içerisinde hepsi biter server olayını araplar veriyor firmalar belli
bir bedel dahilinde alıyor baff firması 3 yıldan fazla bu hizmeti verdiler 3 modeline şimdi servisteki arkadaşlar bitti diyor bir daha yok diyor inanmak inanmamak size kalmış selamlar
şuan aldıgım bilgilere göre 53 derece serveri devam ediyor .

aynen müslüm abi ama iş biraz karışık :D
:)okadarda karışık değil

gladyator
01-09-2010, 19:49
ellerindeki dangıl cihazları verinceye kadar devam derler sonra süpriz yaparlar hepberaber takip edelim ne demek istediğimi anlarsınız arkadaşlar bitti selamlar ben twin cihaz satışını kestim milletin parasına yazık paralar kolay kazanılmıyor

gladyator
02-09-2010, 12:31
seremir anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az anla biraz anla biraz o*** twin bitti artık yok

052morşimşek
03-09-2010, 09:01
arkadaşlar hangi konudan bahsediyorsunuz anlamadım.bende 53 derece gösteriyor. tüm kananlarda açık .hatta bazı müşterilerimde dahafazla kanallar geldimidiyede soruyor.

ercişsat
03-09-2010, 11:31
multiboxlar 53 data alıyormu yoksan öldü

Lyon-1995
05-09-2010, 18:25
53 derece de paylaşım yok mu şu an arkadaşlar:49:

MOKUR33
05-09-2010, 18:40
53 paylaşımı kapalıdır...

seremir
05-09-2010, 20:08
bilgi için tşkler selim usta

Lyon-1995
06-09-2010, 10:23
53 paylaşımı kapalıdır...

bilgi için teşekkürler usta:45:

052morşimşek
07-09-2010, 09:45
53 derecede durum nedir acaba hepmi gitti yoksa arzamıvar. yeni yazılım çıkarmı.

mustafa özyurt
08-09-2010, 17:38
sayın MOKUR33
53 derecede durum nedir acaba hepmi gitti yoksa arzamıvar.saygılar

MOKUR33
08-09-2010, 21:54
53 derece serveri iyice arızalanmış.düzeltebilirlerse çalışacak,12.aya kadar.düzelmezse sanırım artık açılmayacak.istanbulda 53 :)
geçenki yağmurlarda bozulmuş olabilir.
CÜMLETEN , Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun...

muslum-baba
08-09-2010, 23:32
53 derece serveri iyice arızalanmış.düzeltebilirlerse çalışacak,12.aya kadar.düzelmezse sanırım artık açılmayacak.istanbulda 53 :)
geçenki yağmurlarda bozulmuş olabilir.
CÜMLETEN , Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun...

desene bafında modası geçti:)

tomas57
09-09-2010, 15:10
marka yazılımları hikaye. önemli olan uygun olan dongle yazılımı bulmak. 53 ' e uymasa 21 e uyar ona uymazsa w3 e uyar..

muslum-baba
09-09-2010, 23:16
marka yazılımları hikaye. önemli olan uygun olan dongle yazılımı bulmak. 53 ' e uymasa 21 e uyar ona uymazsa w3 e uyar..

tomas dostum gerekli bilgiyi MOKUR33 usta yazar

MOKUR33
11-09-2010, 10:13
53 paylaşımı açılmıştır.
iyi seyirler...

Seferihisarlı
11-09-2010, 10:19
Teşekkürler Mokur ...

seremir
11-09-2010, 10:21
nova paketi açıkmı selim usta vede donmalar filan varmı tşklert

MOKUR33
11-09-2010, 14:50
53 serveri, 1-2 gün içinde daha düzenli çalışmaya başlayacak.sabırlı olmalısınız...

MOKUR33
13-09-2010, 22:26
twin cihaz kullanıcıları müjdeee !!!!!!
33 derece dogle cihazlar geliyor.artık sorunsuz kanal izleme k.eyfine erişeceksiniz.yaşadınızzzzz.100/100 sorunsuz olacak.gitti geldi işi yok artık...

seremir
13-09-2010, 23:00
selim ustam nasıl olacak hangi uyduları seyredeceğiz konuyu birazdaha açsan fiyatı ne olacak :)

MOKUR33
14-09-2010, 08:48
baff --redline--yumatu--digibox--taplin--eyesbox--link çözücüler--hdmi twinler
bu yazmış olduğum bütün cihazlara uyumlu olup,33 dereceden data alıp,receverların rs232 girişine takılacak olan aparat (modülatör) ile 1 yıl boyunca çoğu kanalları sorunsuz şekilde ve kesinti olmadan izleme şansınız olacaktır.açılan kanallar diğer paylaşımlara göre daha zevklidir :)
[email protected]
daha detaylı bilgi almak isterseniz ekleyebilirsiniz.
kullanıcılara şimdiden hayırlı uğurlu olsun...

lulyak
14-09-2010, 09:34
Yani anladığım kadarı ile: yeni bir cihaz (aparat) satın alınması gerek. Doğurumu ?

MOKUR33
14-09-2010, 10:47
Yani anladığım kadarı ile: yeni bir cihaz (aparat) satın alınması gerek. Doğurumu ?

evet,miktarını yazmam yanlış olur açık alanda.
ama düşündüğünüz gibi miktarı çok yüksek değildir.hemen hemen her kullanıcı, alabilir diye düşünüyorum.çünkü fiyatı makuldür.
flah belek gibi bir cihazdır.
tak izle,tam 1 yıl, yazılım işi yok...

MOKUR33
14-09-2010, 12:42
yarın daha detaylı bilgi vereceğim.dongle ve twin olarak çalışabilecek bu cihazlar.aklınız 21 ve 53 paylaşımına gitmesin.çünkü 33 ü kullanan bilir.kanallarda aşırı donma 10-15 gün kesilme olmaz.birde fazla kanal açılma farkı olacak tabikii.
Absat
Nova
Cyfra +
Jsc ler
Xx ler full
Nilesat uydusu full
Spriz ok.
bu günlerde sky itlaya test ediliyor.sorun çıkmaz ise sky italya kanallarıda eklenecek.

052morşimşek
14-09-2010, 18:06
mokur usta 53 derece ne durumda yayınlar varmışerig cihazlarda.

cafi
15-09-2010, 21:40
bir arkadaşımda baf tawin var bügün baktım 53w te paylaşım yok izleyebilen varmı animahx kanalı üzerinde cardshare northstar yapıp izlenirmi data tp si 11044 v 44950 mi cevabınızı bekliyorum 53w 100/66 sinyal alıyor

cafi
15-09-2010, 21:46
yarın daha detaylı bilgi vereceğim.dongle ve twin olarak çalışabilecek bu cihazlar.aklınız 21 ve 53 paylaşımına gitmesin.çünkü 33 ü kullanan bilir.kanallarda aşırı donma 10-15 gün kesilme olmaz.birde fazla kanal açılma farkı olacak tabikii.
Absat
Nova
Cyfra +
Jsc ler
Xx ler full
Nilesat uydusu full
Spriz ok.
bu günlerde sky itlaya test ediliyor.sorun çıkmaz ise sky italya kanallarıda eklenecek.

üstadım bir yıl sorunsuz izleme diye okumuştum bir yıl sonra paylaşım bitiyormu impax 2007 super smal a uymlumu yanlış anlamadı isem bu modül gibi bir şey

muslum-baba
16-09-2010, 17:33
Absat
Nova
Cyfra +
Jsc ler
Xx ler full
Nilesat uydusu full
Spriz ok.

53 deki yazılım ne olaçak ustam

MOKUR33
17-09-2010, 16:58
Baff- Yumatu-Tedline-Taplin-İnpax-Digibox-Eyesbox-vs.
siparişlerimiz çok olduğu için cihazlar 25 gün içerisinde gelecektir.
33 dongle cihazlarda birkaç edet resim ekliyorum.
data uydusu 33 derece ve bu takacağınız ek aparat cihazlar ile kanalları 1 yıll izleme şansınız olacak.1 yıl dolduğu zaman hoşunuza giderse sizdeki iptal olacağı için, onu atıp yenisini aynı fiyata isteyebilirsiniz.
dongle 2 çeşit olacak.twin ve protokol olan cihazlarda kullanılacaktır.
yumatu portokol yani SSSP seçeneği olan cihazlara uyum sağlayacaktır.
USB gibi olanda vardır...
bağlantı şekli,yumatu tabanlardada aynı şekildir...
bu güne kadar beklettiğim için kusura bakmayınız.
cihazlar gelince fiyatını yazacağım.

ercişsat
17-09-2010, 17:33
ilk siparişi ben veriyorum toprağım usb gibi olan güzel uzun hattan haberleşiriz kendine iyi bak toprağım...

seremir
17-09-2010, 18:38
selim usta güsel ama fiyat ne kadar

muslum-baba
17-09-2010, 22:40
ustam şu usb 2000 fta lara uyum sağlıyormu?

seremir
17-09-2010, 22:51
twin protokol olan cihazlar dongle cihaz twin board olan cihazlara modul uyuyo müslüm abi

yusufucar
17-09-2010, 23:15
ellerine saglık

MOKUR33
18-09-2010, 08:41
1 ay içerisinde,bayiilere gelince fiyatını öğrenirsiniz.3-aşağı beş yukarı yazmam yanlış olur...

asa3
19-09-2010, 13:36
1 ay içerisinde,bayiilere gelince fiyatını öğrenirsiniz.3-aşağı beş yukarı yazmam yanlış olur...
esas yazmazsanız yanlış olur bizleri bayinin insafına bırakmış olursunuz bazıları ucuza satarken bu cihazları getiren bayi eğer bir tane olursa seyreyle o zaman fiyatı sen:nono:

MOKUR33
19-09-2010, 16:48
biri aşağı biri yukarı satamaz.hepsi aynı fiyattan satacaktır.cihazlar gelince fiyatını yazarım,heryerde aynı olduğunu göreceksiniz...

seremir
19-09-2010, 19:54
ok tşkler selim usta

asa3
20-09-2010, 09:02
teşekkürler

bahri bektur
20-09-2010, 20:14
peki arkadaslar bu 53 derecedeki paylasım dongle cihazı gelse bile devam edecekmi bilgisi olan varmı yoksa bitecekmi?

bahri bektur
20-09-2010, 20:15
çünkü su an paylasım rotarlı calısıyor sanki gidecek gibi

cafi
20-09-2010, 20:18
y6 il novayı izlem şansım olmadı novalar için çalışma varmı

digital_52
20-09-2010, 20:35
y6 hd lere önem vermeye başladı kolay gelsin

plus007
20-09-2010, 22:40
redlıne rl 200 plus var bende, uyumlumu bu yeni paylaşım sistemine

MOKUR33
22-09-2010, 21:37
expressam22 53 data paylaşımı,*30-12-2010* sonlanacak...

seremir
22-09-2010, 21:40
bilgi için tşkler selim usta

seremir
22-09-2010, 21:40
çıksın artık şu cihazlar:D:D:D

ercişsat
23-09-2010, 14:25
az kaldı çıkıvercekler sabret seremirim

kupabjk
26-09-2010, 18:52
dongle cihazların fiyatı farklı olduğu için,iptal olma durumu var.twinciler için kötü bir haber oldu maalesef.benimde elimden gelen birşey yok bu konuda.bir şitede mokur33bu şekil yazmış bende aktarıyorum

muslum-baba
03-10-2010, 15:57
uydularla uğraşa uğraşa, kafam çanak oldu.artık av zamanı geldi,her hafta sitres atacağım.
arazi araçlarımız...
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link***forum.com/satforum/noref.php?url=Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link***forum.com/satforum/noref.php?url=Only the registered members can see the link)
boyutlarındadır.Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link tam halini görmek için buraya tıklayın. Orijinal resim 1280x960 ve 308 kb boyutlarındadır.)
dünyanın en lezzetli eti bıldırcın etidir.yağlandığı zaman daha lezzetli oluyor.bide köz çayıı oooffff... ....:45:helal sana ustam

huseyin_666
08-10-2010, 02:32
şu an 53 derece açık mı güncelleme var mı baff 5400 twin için

MOKUR33
03-11-2010, 16:27
expressam22,yani 53 data ile,yeni anlaşma olmuştur.yine sizlere uzun süreli hizmet verecektir.kanallar arasıra kesilsede paylaşımınız devam edecektir.
iyi seyirler...

ercişsat
03-11-2010, 17:02
multibox ta varmı içinde ustad

ercişsat
03-11-2010, 17:15
bu yazılımlar redlıne twınlere uyar mı

seremir
03-11-2010, 18:26
bilgi için tşkler selim ustam

seremir
07-11-2010, 15:38
baffta 53 derece data ile sadece hotbird paylaşımda bilgilerinize:49:

ahmetx
07-11-2010, 18:40
hotbirtte hangi kanallar açık usta

ay_bulut
08-11-2010, 04:51
Kardesim bu konuyla ilgili neden kimse tam açik ve net bir bilgi vermiyor. 53 derecesinin akibeti ne olacak. Paylasim varmi yokmu. Aldigimiz cihazlar hepsi normal cihazdan farki kalmadi. Hergün biri sorup duruyor. Paylasim varmi yokmu lutfen bu konuya yetkili arkadaslar net bir cevap verirse sevinirim. SAYGILAR

seremir
08-11-2010, 11:03
hotbirdde jsclar fransızlar +18 desctler açık

muslum-baba
08-11-2010, 19:41
Kardesim bu konuyla ilgili neden kimse tam açik ve net bir bilgi vermiyor. 53 derecesinin akibeti ne olacak. Paylasim varmi yokmu. Aldigimiz cihazlar hepsi normal cihazdan farki kalmadi. Hergün biri sorup duruyor. Paylasim varmi yokmu lutfen bu konuya yetkili arkadaslar net bir cevap verirse sevinirim. SAYGILAR

bu cıyaz 3 seneden beri hizmet veriyor izlediklerinize tutun

ay_bulut
10-11-2010, 13:08
bu cıyaz 3 seneden beri hizmet veriyor izlediklerinize tutun

izlediklerine tutun diyorsunda alırkende diğer cihazlardan farklı olduğu için aldık onuda unutmamak lazım. arada bir sürü fiyat farkı vardı. 50 tl. cihazda kanalları gösteriyordu

seremir
10-11-2010, 13:46
ya twin işinin garantisi yok 1 günde seyredebiliriz 4 senede satan kişiler zaten buna garanti vermiyolarki server bedava oldumu sıkıntı hep oluyo kaç senden beri twin cihaz kullanıyorum yapçek bişey yok

MOKUR33
06-12-2010, 19:23
cümleten,merhabalar.
uzun zamandır,iyi kötü yazışmalarımız oldu.elimden geldiği kadar bilgi vermeye çalıştım.artık forum hayatına son veriyorum.yoruldum,işlerimde artık sıklaştı,
iyi veya kötü emeği geçen herkese teşekür ederim.
Allaha Emanet Olun....

seremir
06-12-2010, 19:25
selim ustam nereye gidiyosun ya senden öğreneceğimiz çok şey var daha bizim

ercişsat
06-12-2010, 19:53
cümleten,merhabalar.
uzun zamandır,iyi kötü yazışmalarımız oldu.elimden geldiği kadar bilgi vermeye çalıştım.artık forum hayatına son veriyorum.yoruldum,işlerimde artık sıklaştı,
iyi veya kötü emeği geçen herkese teşekür ederim.
Allaha Emanet Olun....
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)toprağım nere gidiyon :(

muslum-baba
06-12-2010, 20:53
hakkımız helal olsun selim usta sende et ustam....

enginq
17-12-2010, 16:33
arkadaslar 53 derecede paylasim varmidir yoksa artik sonami erdi

seremir
17-12-2010, 21:28
var ama hiç sağlıklı değil gidip gelmeler çok oluyor:49:

seremir
17-12-2010, 21:29
sadece hotbirdde bazı kanalları açıyo başka uydu yok

052morşimşek
20-12-2010, 12:22
bende hordbirtte yayınlar hiç yok. gitti ise yapacak birşey yok ama gittimi gelecekmi durum nedir bilmek gerekir. tabiki yasal olmayan şeyden garanti beklemek olmaz.

qerib-74
24-12-2010, 16:28
slm arkadaşlar baff 6000 den ne haber var

Seferihisarlı
24-12-2010, 18:29
durum nedir umut varmı bozalım mı sistemi?

digital_52
24-12-2010, 19:00
baff işi bitti arkadaşlar onun ustune cok cihazlar cıktı bafdan umudunuzu kesin kolay gelsin

enginq
25-12-2010, 15:27
baff ile ilgili ayni konuda degilm henüz cikamdik candan ümit cikmaz demisler :DDDD

qerib-74
25-12-2010, 15:33
son durum nedir umut varmı arkadaşlar

muratusta
26-12-2010, 17:29
selam arkadaşlar bu 53 e ne oldu lütfen bir açıklama yoksa müşterilerimiz bizi yiyecekler magdur olduk vallahi.

digital_52
26-12-2010, 18:14
aekadaşlar bu işten daha fayda yok kolay gelsin cok şeyler cıktı bu cihazın ustune

cendelers
28-12-2010, 12:57
sanırım nihayete erdi.

cafi
28-12-2010, 13:12
bu yıl sonu sonlandırılacağı hakında okumuştum

enginq
30-12-2010, 16:51
mokur ustam yeni yazilim varmii yada bekliyecekmiyiz daha

MOKUR33
31-12-2010, 13:01
Express am22,53 paylaşımı bitmiştir.ümidinizi kesebilirsiniz.
5 yıla yakın paylaşım verldi,bu zamana kadar izleyebildiniz.artık int. bağlı ve özellikleri farklı olan cihazlar çıktığı için,diğer cihazlara ağırlık veriliyor.
herkese kolay gelsin...

enginq
31-12-2010, 18:07
insallah yeni data uydusu ile paylasima devam edilir yoksa internet paylasimli alicaz bu gidisle

muratusta
02-01-2011, 13:11
olan satıcılara oldu aldıkları paylaşım cıhazları elde kaldı başka uydularda data sinyalı yokmu selamlar.

işçi
02-01-2011, 19:05
bu arada suuny g.master ve next gibi tanınmış markalarada çöp görünüyo gibi ::)))

nsenturk
05-01-2011, 17:50
paylaşım işi bitmiştir...

MOKUR33
06-01-2011, 09:57
herkes bişeyler yazıyor.hiçbir datada paylaşım yoktur.
cihazı gönderin şu var bu var diyenlere inanmayınız
.kolay gelsin...

enginq
06-01-2011, 18:42
insallah paylasim isi geri gelir ben biraz olsun umutluyum

digital_52
06-01-2011, 18:50
insallah paylasim isi geri gelir ben biraz olsun umutluyum

boşa bekleme her gecen gun yeni cihazlar cıkıyor kolay gelsin:45::45::45:

BEKO MUSTAFA
17-01-2011, 12:08
tekrardan 21 dereceye dönme ihtimali olabilirmi? acaba çanağı 21 derece ye çevirsek paylaşım var mıdır.

seremir
17-01-2011, 12:29
boşuna beklemeyin artık geri gelmez...

rselturk
18-01-2011, 02:02
tekrardan 21 dereceye dönme ihtimali olabilirmi? acaba çanağı 21 derece ye çevirsek paylaşım var mıdır.

Bence halâ bir umut var;Diğer markalarda da paylaşım sonlanmadan Baff ta da sonlanmaz.Oysa bir-iki değil,pek çok cihazda uydudan paylaşım devam ediyor.Örneğin ;Redline,Inpax,Spacesat,Next v.s şu anda aklıma gelenler.Ben redline ile 21° düzenli paylaşım alıyorum.Bence umut var!...

enginq
18-01-2011, 03:03
bence de hala bir umut var dediginiz gibi diger markalar hala paylasim yapiyorsa baf da yapacakdir eminim

digital_52
25-01-2011, 19:57
boşa bekleme bittiii..

mehmetustun
27-09-2011, 21:31
5000 fta cihazım var güncel 2010 yada 2011 yazılımı mevcut mu yardımlarınızı rica ederim teşekkürler.

mekan73
01-01-2012, 15:53
Baff 6000 Gold kullanan arkadaşlar! Uydudan paylaşımlı yeni yazılım verilmiş forumlarda bende indirdim ama daha yükleme şansım olmadı. Deneyen var mı?

hakan2391
07-01-2012, 18:54
teşekkürler

tengo
07-01-2012, 19:28
evet var ben denedim gayet guzel calisiyor

passi10
11-01-2012, 17:19
tşklr

jaccal555
11-01-2012, 20:24
Baff 6000 Gold kullanan arkadaşlar! Uydudan paylaşımlı yeni yazılım verilmiş forumlarda bende indirdim ama daha yükleme şansım olmadı. Deneyen var mı?

arkadaşım sende neden yüklemedin anlamış deyilimki yaw:clap2:::clap2:::clap2:::clap2::

ukusat
11-01-2012, 20:30
yazılım nerreedee

jaccal555
11-01-2012, 21:23
yazılım nerreedee

1 mesajda kardeş

dal32
12-01-2012, 04:12
1 msj eski yazılım bumu çalışıyor veya ne yapcaz yumatuq plus tvin cihaz

pioneer6633
12-01-2012, 10:36
bırakın ya eski yazılım link bile yok

tengo
12-01-2012, 13:29
yumatu baff twin arti 3329 islemciler ayni cihazlar yani ayni cihazlar farketmez eisminin yumatu olmasi yanliz twin yazilimi buna dikkat edin

mekan73
14-02-2012, 13:40
evet var ben denedim gayet guzel calisiyor

Teşekkürler.

mekan73
14-02-2012, 13:41
arkadaşım sende neden yüklemedin anlamış deyilimki yaw:clap2:::clap2:::clap2:::clap2::

Fırsat olmamıştı. :common001:

dal32
18-02-2012, 17:58
hangi yazılım çalışıyor bilemedik yumatu q plus tvin cihaza bi yardım lütfen

ahmetx
20-02-2012, 22:05
arkadaşlar eskisi gibi 2.bordamı yüklüyoruz data uydusu hangisi cihaz yumatu ıp plus twın