PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gözümüz Aydın, Yeni Sinema-Film Kanalları Geliyor!..

Memo007
11-06-2009, 14:22
Bugün düzenlenen "Dsmart ile Turuncu Günler" adı altında Dsmart bayilerinin sorularını yanıtlayan Mehmet Ali Yalçındağ, Sinema kanalları konusunda da müjdeyi verdi. İşte "Dsmart ile Turuncu Günler"den bazı notlar:

Yakın zamanda kutuların fiyatı düşebilir

Eylül ayında, sinema da rakiplerimizin 2 gömlek üstünde olucaz (Yeni sinema kanalları geliyor)

Bayilere bundan sonra Full HD paket açılıyor

1 Ağustostan İtibaren Aylık Ödemeli Faturalı Sisteme Geçiliyor(Yeni alanlara)

Avrupa ligi kanalı olcak, Türkiye ligi kanalı olcak

TFF ye süper lig yayınlarını 2 ye bölün dedik düşünüyorlar

Bundan sonra bütün kutu fiyatları sabit olacak

Dsmarta özel maskot geliştirilcek
:ranger:

atii
11-06-2009, 14:27
teşekkürler bilgi için

Hikmet™
11-06-2009, 15:55
süperlig yayınları 2 ye bölünsünde görün o zaman siz savaşı millet illegal yollara gitmesse bende birşey bilmiyorum

swerrt
11-06-2009, 16:40
Bilgi İçin Teşekkürler

pamuk
11-06-2009, 16:52
ben macları yayınladıkların ilegal yola basvuracakların zannetmıyorum cunku maclar digiturkte oldugun ilegal izlenememisti. burada izlenemeyecegi kanısındayım cunku nds videoguard sifresi kırılması mumkun olmayan sistemdir. diger yonlu olsa herkese bu sistemdekı yayınları izleyebilirdi. bir zamanlar tps vardı simdi yok cyfr + bir sure izlendi fakat bir daha izlenemedi yerli platforumları izlemenin suc oldugu belirtiliyor hatta butun platformlar icinde gecerlidir sadece tanıtım amaclı verildigi sorumluluk kullanıcıya ait oldugudur

pencere77
11-06-2009, 16:56
umarım kendilerini biraz daha geliştiriler...

temel50
11-06-2009, 18:16
Teşekkürler paylaşım için

ultra-mehmet
11-06-2009, 22:59
Teşekkürler Paylaşım İçin............

Simba
16-06-2009, 23:55
Beyaz perde kanalını degiştirsinler ilk önce kanal d nşn yeni cektigi yüzlerce film var arşivlerinde duruyor

arkadaş
17-06-2009, 01:26
istedikleri şeyi yapsınlar kapitalizm her zaman antisini yaratır. değil ikiye bölmek ne yapılırsa yapılsın...

sersin
17-06-2009, 08:45
paylaşım için teşekkürler

airman06
17-06-2009, 08:58
süperlig yayınları 2 ye bölünsünde görün o zaman siz savaşı millet illegal yollara gitmesse bende birşey bilmiyorum

adamların gözünü lig tv ve para hırsı büyümüş..ne yapacaklarını sasırdılar.d.türk olmasın bunlar d.türkün enaz 2 katına maçları yayınlar. e ozaman da dediğin gibi yapacak başka şeyde kalmıyor.

airman06
17-06-2009, 09:00
ben macları yayınladıkların ilegal yola basvuracakların zannetmıyorum cunku maclar digiturkte oldugun ilegal izlenememisti. burada izlenemeyecegi kanısındayım cunku nds videoguard sifresi kırılması mumkun olmayan sistemdir. diger yonlu olsa herkese bu sistemdekı yayınları izleyebilirdi. bir zamanlar tps vardı simdi yok cyfr + bir sure izlendi fakat bir daha izlenemedi yerli platforumları izlemenin suc oldugu belirtiliyor hatta butun platformlar icinde gecerlidir sadece tanıtım amaclı verildigi sorumluluk kullanıcıya ait oldugudur
cardsharing i duymadın galiba