Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : imza alanları hakkında..

chris db
12-06-2009, 05:45
sevgili forum yöneticileri arkadaşım vasıtası ile yaklaşık iki yıldır bu forumdayım belki çok aktif gibi görünmeme rağmen mümkün oldukça takip etmekteyim ve günden güne güzelleştiğini görmekteyim fakat imza alanıma resim gif ve 200 karakter üzerinde BB kodları dahil imza kullanmak istiyorum lütfen bu isteğe müspet bir cevap vermenizi istirham ediyorum..

ayrıca avatar seçeneğinin artırılması ve forumun avatarları haricinde avatar kullanılmamasını düşünüyorum ve bazı yönetici arkadaşların kullandıkları avatarları ise beğenmediğimi ifade etmek isterim..

bu taleplere tepkisiz kalmayacağınızı ve gerekli düzenlemeleri yapacağınızı umuyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum saygılarımla...

chrisdb...

Admin
12-06-2009, 10:30
sevgili forum yöneticileri arkadaşım vasıtası ile yaklaşık iki yıldır bu forumdayım belki çok aktif gibi görünmeme rağmen mümkün oldukça takip etmekteyim ve günden güne güzelleştiğini görmekteyim fakat imza alanıma resim gif ve 200 karakter üzerinde BB kodları dahil imza kullanmak istiyorum lütfen bu isteğe müspet bir cevap vermenizi istirham ediyorum..

ayrıca avatar seçeneğinin artırılması ve forumun avatarları haricinde avatar kullanılmamasını düşünüyorum ve bazı yönetici arkadaşların kullandıkları avatarları ise beğenmediğimi ifade etmek isterim..

bu taleplere tepkisiz kalmayacağınızı ve gerekli düzenlemeleri yapacağınızı umuyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum saygılarımla...

chrisdb...

İmza alanlarındaki resim kullanılmamasının sebebi sudur 4 yıldır yayında olan sitemizde malesef onca uyarılarımıza ragmen parti resmi,a dult resim,kullanıcıyı rahatsız edecek resimler olmasından dolayı ve bunların önüne geçilememesinden dolayı imzada resim olayını kaldırdık

*Avatar secenegi artılır belkide izinde verebiliriz kendi avatarın yüklenmesine

*Yoneticilerin kullandıkları avatar kısmına gelincede yorum yok:wave:

pencere77
12-06-2009, 10:53
s bazı yönetici arkadaşların kullandıkları avatarları ise beğenmediğimi ifade etmek isterim..

beğenip beğenmemek göreceli bir kavramdır....zaten kimse kimseye avatarıını beğendirmek zorunda değildir....:)

Hikmet™
12-06-2009, 12:59
eğer kendi avaratın yüklenmesine izin verirseniz çok güzel bir uygulama olur

Admin
12-06-2009, 13:09
Only the registered members can see the link Kendi avatarınızı yukleyebilirsiniz.

Uyarı: Özel resim için azami resim boyutu: 100 x 100 piksel ve 19,5 KB.

Hikmet™
12-06-2009, 13:12
saolasın serkan abi hemen yükleyim bari

hakikatan iyi oldu teşekkür ederim

HCakir
12-06-2009, 15:19
Hakkaten de iyi olmus :)

chris db
12-06-2009, 23:11
beğenip beğenmemek göreceli bir kavramdır....zaten kimse kimseye avatarıını beğendirmek zorunda değildir....:)

üstadım dediklerinize lafım yok benim burada anlatmak istediğim yönetici kişilerin daha ciddi ve ağırlığı olan kişiler olması münasebetiyle daha sade olmalarında fayda var demek istemiştim...sulh&saygı

chris db
12-06-2009, 23:31
İmza alanlarındaki resim kullanılmamasının sebebi sudur 4 yıldır yayında olan sitemizde malesef onca uyarılarımıza ragmen parti resmi,a dult resim,kullanıcıyı rahatsız edecek resimler olmasından dolayı ve bunların önüne geçilememesinden dolayı imzada resim olayını kaldırdık

*Avatar secenegi artılır belkide izinde verebiliriz kendi avatarın yüklenmesine

*Yoneticilerin kullandıkları avatar kısmına gelincede yorum yok:wave:

ilginiz için teşekkür ederim ama genede tekrardan kararı değerlendirebilirsiniz ayrıca madem resim yok BB kodları dahil 200 karakter olan imza karakterini BB kodları dahil 400-500 e yükseltilebilir mi en azından bunun mümkün olabileceğini düşünüyorum...sulh&saygı

chris db
12-06-2009, 23:33
Hakkaten de iyi olmus :)

:rockon: evet çakmışın oraya resmi hakkaten güzel olmuş üsatd...sulh&saygı:bath:

kanberoğlu
13-06-2009, 00:38
teşekkürler serkan usta .sonunda herkes kendi avatarını yükleme şansını yakalmış oldu. saygılar.

Hikmet™
13-06-2009, 10:40
:rockon: evet çakmışın oraya resmi hakkaten güzel olmuş üsatd...sulh&saygı:bath:

zaten onun resmi orada çoktan vardı

senin sayende bende resim koyabildim :D:D:D:D

chris db
19-08-2009, 09:14
iki ay kadar önce açmış olduğum bu konudan sonra çoğu üye arkadaşımız memnun olurken ben ise hala ilk mesajda belirttiğim asıl can alıcı noktasına yani imza alanlarında resim kullanma şerefine nail olamadım..

(ayrıca avatar seçeneğinin artırılması ve forumun avatarları haricinde avatar kullanılmamasını düşünüyorum) 12.06.2009

yukarıda yazdığım gibi istemediğim şey gerçekleşirken istediğim şey maalesef gerçeklşmedi:49:

forumdaki değerli yönetici arkadaşlarımız imza alanlarında resimler ve giflerini kullanırken biz üyeler ise hala bu durumdan mahrum vaziyette değişmesini bekliyoruz hakkaniyet mucibince ramazan ayı başlamısna sayılı günler kala tekrar bir düşünmenizi istiyor iyi çalışmalar diliyorum...sulh&saygı

Özgür Erge
19-08-2009, 13:07
arkadaşım daha önce imza alanına resim eklemek açıktı ama üyeerimizin kullandıkları resimler abartılı ve büyük vs.. oluncaya kadar bunun başından kalkamadık forumun görüntüsü dagılmaya başlamıştı hiç güzel bir görüntü vermiyodu hal böle olunca bizde kaldırdık bu arada görevlilerin kullandıkları imzadaki resimler ufak yani bırakında görevlilerle üyeler arasında fark olsun.. umarım dediklerimi anlamışsınızdır biz isteyerek kaldırmadık resim eklemeyi siz istediniz bizde kaldırdık..

Selametle..