Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray 2009-2010 Sezonu Transfer Haberleri(lütfen buradan devam edelim)
sarıkanarya_41
21-06-2009, 19:12
9 numara Babel'e
Only the registered members can see the link
Rijkaard'ın merakla beklediği oyuncunun Almanya kampında imza atacağı bildirildi.
Sınırsız uçak
Galatasaray, teknik direktör Rijkaard'ın alınmasını şart koştuğu oyuncular arasında yer alan Ryan Babel'in transferinde sona çok yaklaştı. Yapılan uzun görüşmeler sonunda, Hollandalı oyuncu ile büyük oranda anlaşan sarı-kırmızılılar Babel'in alacağı paradan, giyeceği formaya kadar tüm detayları belirledi. Babel'in yıllık 3 milyon euro alacağı belirtilirken, gidiş dönüş uçak biletlerinin karşılanacağı, şampiyonluk halinde özel prim verileceği bildirildi.
Kampa yetişir
Ayrıca Hollandalı yıldıza 9 numaralı forma verildi. Liverpool'da 19 numaralı formayı giyen Babel'in yine aynı numarayı istediği ancak bu formayı Kewell'ın giymesi nedeniyle 9 numarada karar kıldığı öğrenildi. Galatasaray'da daha önce 9 numarayı Hakan Şükür giyiyordu. Liverpool'un istediği 10 milyon euro'luk bonservis bedelini düşürmeye çalışan Galatasaray'ın, bu transferi 27 Haziran'da başlayacak Almanya kampına yetiştirmeye çalışıyor.
sarıkanarya_41
21-06-2009, 19:13
Ribery barışı!
Fransız yıldızın gidişi ile büyük zarar eden Cimbom, Marsilya'dan gelecek 8 milyon euro ile yara saracak.
BİR BARDAK SU
Franck Ribery nedeniyle arası açılan Galatasaray ile Marsilya, Servet Çetin'in transferiyle ateşkes yaptı. 2005 yılında parasını alamadığı gerekçesiyle sarıkırmızılı tribünleri büyüleyen Ribery, Marsilya'nın yolunu tutmuş ve bu olayın ardından iki kulüp davalık olmuştu. Galatasaray bu davadan 10 milyon euro bekliyordu ancak payına bir bardak soğuk su düştü.
MADDİ KRİZDE
CAS'ın futbolcuyu haklı bulmasıyla Galatasaray cephesi büyük bir şok yaşarken, Marsilya ile ilişkiler askıya alındı. Ribery'den büyük zarar eden sarıkırmızılılar, Marsilyalı yöneticileri bir daha görmek istemese de sıcak paraya ihtiyaç olması bozulan ilişkilerin normale dönmesini sağladı. Cimbom şimdi Marsilya'da gelecek 8 milyon euro'yu bekliyor.
Bülent CAN
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAROnly the registered members can see the link Ribery barışı! (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link Servet çocuğa çarptı! (Only the registered members can see the link)
sarıkanarya_41
21-06-2009, 19:13
İmzayı atıyor
Sarı-kırmızılı yönetimin, sözleşme yapmak için Atletico Madrid'den izin aldığı belirtildi.
3 YIL ASLAN'DA
Galatasaray'ın Leo Franco ile yarın sözleşme imzalaması bekleniyor. Arjantinli kaleci ile anlaşan ve 26 Nisan'da ön protokol yapan Cimbom'un, sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olması nedeniyle Atletico Madrid'den izin aldığı belirtildi.
MALİYETİ 'SIFIR'
Galatasaray, Leo Franco'ya yıllık 1.5 milyon euro ödeyecek. 32 yaşındaki kaleci; Independiente, Merida, Mallorca ve 2004'ten bu yana da Atletico Madrid'de forma giydi. Cimbom, sözleşmesi sona ermesi nedeniyle Leo Franco için bonservis bedeli ödemeyecek.
sarıkanarya_41
21-06-2009, 19:14
Melberg elden kaçıyor
Galatasaray'ın listesinde yer alan Olof Melberg, Olympiakos ile söz kesti. Juventus'un, Yunan ekibinin 2.7 milyon euro'luk teklifini kabul ettiği ve 31 yaşındaki İsveçli oyuncunun imza atmasının an meselesi olduğu belirtildi. Melberg geçen sezon bekleneni verememişti.
sarıkanarya_41
21-06-2009, 19:14
İsmail'i heyecan bastı
Defansın solunda Hakan'a iyi bir alternatif arayan İsmail'in transferini bitme aşamasına getirdiği belirtildi. Galatasaray yönetimin, İsmail için takas önerdiği ve Gaziantep'ten yanıt beklediği ifade edildi. Görüşmelerin sona ermesini bekleyen İsmail, "Çok heyecanlıyım" dedi.
sarıkanarya_41
21-06-2009, 19:15
Hawaii'den Florya'ya
G.Saray, Blackburn'den transfer ettiği Khizanishvili'ye imza attırmak için oyuncunun Hawaii'den dönmesini bekliyor. İngiliz ekibine, 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek olan yönetim, bu hafta tatilden dönecek olan Gürcü stopere yıllık 1.4 milyon euro verecek.
sarıkanarya_41
21-06-2009, 19:15
Aradan çekildi
Galatasaray, Fenerbahçe'nin vazgeçmesiyle Ankaraspor'un genç stoperi Ediz'in transferinde yalnız kaldı. 'Fiyat yükselmesin' diye şimdiye kadar Ankaraspor'a teklifte bulunmayan yönetimin, Sezgin aracılığı ile genç futbolcunun transferi için resmi başvuru yapacağı bildirildi.
sarıkanarya_41
21-06-2009, 19:16
İkisini de transfer ederiz
G.Saray Teknik Direktörü Rijkaard, dün İstanbul'a geldi. Hollandalı hoca, havalimanında transferle ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Rijkaard "Babel ve Deco ile ilgileniyor musunuz?' sorusuna, "Evet. Çalışmalarımız sürüyor. İkisini de transfer edebiliriz" cevabını verdi.
sarıkanarya_41
21-06-2009, 19:17
Rijkaard görev başına
Özel işlerini halletmek ve eşyalarını getirmek için geçtiğimiz hafta içinde Hollanda'ya giden teknik direktör Frank Rijkkaard, iki gün gecikmeli olarak İstanbul'a dönüyor. Ünlü hoca bu akşam İstanbul'da olacak ve yarın da takımın başına geçecek.
sarıkanarya_41
21-06-2009, 19:17
Ümit Karan Es-Es'e
Galatasaray'ın gönderme kararı aldığı Ümit, Eskişehir yolunda. Almanya'ya gitmeyi düşünen ancak ücret tekliflerini az bulan sarıkırmızılı futbolcunun Es-Es ile prensipte anlaştığı bildirildi. Başkan Halil Ünal'ın, transferin bitmesi için Galatasaray ile görüştüğü ifade edildi.
sarıkanarya_41
21-06-2009, 19:18
Transfer dosyası
* Sözleşmesi Bitenler: Hasan Şaş
* Sözleşme Yenileyenler: Emre Aşık, Serkan Çalık, Ayhan
* Gelenler: Mustafa Sarp (Bursa), Özgürcan (Sakarya-kiralık)
* Gidenler: Ümit Karan, Hasan Şaş, Aykut, De Sanctis
* Gündemdekiler: Van Nistelrooy, Emana, Gudjohnsen, Neill, Bezua, Ryan Babel, Ufuk Ceylan, İsmail, Leo Franco, Deco, Hamit, Cisse, Oliveira, Frei, Madura,
beydemir
22-06-2009, 01:02
bilgilendirme için sağ ol
sarıkanarya_41
22-06-2009, 18:17
Galatasaray'a çakı gibi asker
Servet Çetin'i Marsilya'ya satan Galatasaray, bu futbolcunun yerini en az onun kadar savaşçı olan Senderos'la doldurmayı planlıyor. Milan'da kiralık oynayan, bonservisi ise Arsenal'de bulunan 24 yaşındaki futbolcu için girişimler hızlandırıldı. Yönetici Haldun Üstünel, bu oyuncuya karşılık Arsenal kulübüne 2.5 milyon euro önerdi, İngilizler ise 4 milyon euro istedi. Pazarlık sürerken tarafların ortak noktada buluşacakları beklentisi yüksek.
Senderos Alıyoz
Üstünel'in görüştüğü başarılı oyuncunun olumlu yanıt verdiği ve Arsenal ile temaslara başlandığı bildirildi.
Melberg gitti
Servet'in Marsilya'ya satılmasının ardından Galatasaray'da savunmanın ortasında oynayacak futbolcu arayışları hız kazandı. Defansa iki kaliteli oyuncu almak isteyen sarı-kırmızılılar, Melberg'in Olympiakos ile söz kesmesinin ardından rotasını İsviçre Milli Takımı'nın başarılı oyuncusu Philippe Senderos'a çevirdi. Bu futbolcu için yönetici Haldun Üstünel'in girişimlere başladığı öğrenildi.
Teklifini yaptı
Bu sezon Milan'da kiralık olarak forma giyen ancak fazla şans bulamayan 24 yaşındaki yıldızın, sarı-kırmızılıların teklifine sıcak baktığı ifade edildi. Senderos'tan onay alan Galatasaray'ın oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Arsenal ile temaslara başladığı ve ilk etapta 2.5 milyon euro teklif ettiği bildirildi. İngiliz ekibinin 4 milyon euro istediği, görüşmelerin sürdüğü dile getirildi.
Senderos kimdir?
Doğum tarihi: 14.02.1985
Doğum yeri: İsviçre
Boyu: 1.91 m.
Kilo: 84 kg.
Milli takım: 31 maç, 3 gol
Kulübü: Arsenal
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAROnly the registered members can see the link Senderos Alıyoz (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link Wenger reddetti (Only the registered members can see the link)
sarıkanarya_41
22-06-2009, 18:18
2 bomba yolda
"Dünyaca ünlü 2 futbolcu ile anlaştık. Bir hafta içinde bu oyuncuların isimlerini kamuoyu ile paylaşacağız".
Detaylar kaldı
Başkan Adnan Polat, idari menajer Cenk Ergün'ün düğününde transferleri soran Galatasaraylılara müjdeyi verdi. Dünyaca ünlü 2 futbolcu ile anlaşma sağladıklarını, bir oyuncu ile de görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Polat, "Detaylar kaldı. Bir hafta içinde bu futbolcuların isimlerini açıklarız. Kimse merak etmesin. Galatasaray en iyisini alacak" dedi.
Bize inansınlar
Polat, "Galatasaray'ın parası yok, kimseyi alamaz" diyenlere de gönderme yaparak, 'Biz Rijkaard'ı nasıl aldıysak, iki dünya yıldızını da öyle alacağız. Bunlardan birisi için sponsorlarla görüşüyoruz" ifadesini kullandı. Taraftara mesaj yollayan Polat, "Bize inanın. Beklenen transferleri yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
Savaş ÇORLU
sarıkanarya_41
22-06-2009, 18:18
Marsilya basamak
"Transferim gerçekleşirse Fransa'da top koşturacağım. Oranın ardından Almanya ve İngiltere'de oynamayı istiyorum. Kendime güveniyorum".
Cimbom'un 8 milyon euro'ya Marsilya'ya vermeyi kabul ettiği Servet Çetin, Fransa'nın kendisi için sadece bir basamak olacağını söyledi. Milli stoper, "Bu iş olursa Fransa'da top oynayacağım. Ama asıl hedefim daha üst düzey ligler. Marsilya'dan sonra Almanya ve İngiltere'nin önemli takımlarında forma giymek istiyorum" diye konuştu. Sarı-kırmızılı ekipte başarılı 2 sezon geçirdiğini belirten Servet, "Taraftarımız da çok iyi destek verdi. Ekmek yediğim kulüplere hep para kazandırdım. Şimdi de böyle olacak, mutluyum" şeklinde konuştu.
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAROnly the registered members can see the link Marsilya basamak (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link Deprem sürüyor (Only the registered members can see the link)
sarıkanarya_41
22-06-2009, 18:19
Heyecan verici
"Galatasaray'ın teklifi karşısında hem gururlandım hem de heyecanlandım ama son kararı kulübüm Bursaspor verecek".
Güzel bir duygu
Geçen sezon oynadığı futbolla büyük takımların gözdesi olan Volkan Şen, Galatasaray'ın teklifinin kendisi için gurur verici olduğunu söyledi. Sağlam döneminde yaptığı çıkışta büyük payı olan oyuncu, "Beğenilmek çok ayrı bir duygu. Heyecan verici" dedi.
Benim de hayalim
Menajeri Cem Özdemir vasıtasıyla gelişmeleri takip ettiğini belirten Volkan, "Galatasaray'ın teklifi karşısında hem gururlandım, hem de heyecanlandım. Büyük takımların birisinde oynamayı çok isterim. Ama sözleşmem sürüyor. Kararı Bursa verecek" diye konuştu.
sarıkanarya_41
22-06-2009, 18:19
Aklı takımda
Galatasaray çiçeği burnunda teknik direktörü Frank Rijkaard'ı şimdiden lig heyecanı sardı. Dün İstanbul'a dönen Hollandalı çalıştırıcı, "Yapılacak transferler hakkında ne düşünüyorsunuz? Biten bir transfer var mı?" şeklindeki soruya "Ben şimdi oynayacağımız ilk maçımızı düşünüyorum. Transferleri yöneticilerimiz halleder. Benim tek düşüncem bir an önce futbolcular ile tanışıp kaynaşmak" cevabını verdi.
sarıkanarya_41
22-06-2009, 18:20
Beni alan kulüp kazanır
Galatasaray'ın satış listesine koyduğu Ümit Karan, karar aşamasında. Tatil için gittiği Bodrum'da basın mensuplarının transferiyle ilgili sorularını yanıtlayan golcü oyuncu, "Eintracht Frankfurt başta birçok takımdan teklif aldım. Burada sakin kafayla 3 gün düşünüp, karar vereceğim. Ailemin rahatı da önemli. Beni alan kulüp pişman olmaz" diye konuştu.
sarıkanarya_41
22-06-2009, 18:21
Ben, Babel'i ikna ettim
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Rijkaard, Babel'in transferinde ısrarlı. İstanbul'a dönen Hollandalı hocanın yönetime, "Babel ile konuştum ve gelmesi için ikna ettim, şimdi top sizde. Biraz fedakarlık yapabilirseniz, Babel 1 hafta içinde imzayı atar'' dediği öğrenildi. Yönetim de yeni hocaya "Bu transferin bitmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız, merak etmeyin'' cevabını verdiği gelen haberler arasında.
sarıkanarya_41
22-06-2009, 18:21
Almanya'da imza atacak
Galatasaray'ın anlaştığı Lucas Neill'in Almanya kampına katılması bekleniyor. Başarılı defans oyuncusunun vatandaşı Kewell ile birlikte 27 Haziran'da direkt Almanya'ya giderek resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Bu arada milli maçları nedeni ile tatil olanağı bulamayan Kewell'a Galatasaray yönetiminin Almanya kampına kadar izin verdiği de gelen haberler arasında.
sarıkanarya_41
22-06-2009, 18:22
Necati-Ümit Florya'da
Galatasaray'ın gelecek sezon kadroda düşünmediği oyuncular da bugün Florya'da olacak. Ümit Karan, Necati Ateş başta olmak üzere, yeni sezonda kadroda düşünülmeyen kaleci Aykut Erçetin, Mehmet Güven, Ferdi ve Volkan da tesislere gelip bonservisleri konusunda fikir alışverişinde bulunacaklar. Takasta kullanılması gündemde olan oyunculara da bildirim yapılacak.
sarıkanarya_41
22-06-2009, 18:23
Kadir dünden razı
Galatasaray'ın Hacattepe'nin başarılı orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci'ye de teklif götürdüğü öğrenildi. 24 yaşında ve güçlü fiziği ile dikkat çeken Kadir'in kulübü ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Genç futbolcu "Galatasaray'da forma giymek isterim" dedi.
sarıkanarya_41
22-06-2009, 18:30
Gudjohnsen kararsız
Galatasaray'ın çok istediği Gudjohnsen'in babası, oğlunun henüz hangi takıma gideceğine karar vermediğini söyledi. Arnor Gudjohnsen, "Geleceğine karar vermesi biraz zaman alacaktır" dedi.
sarıkanarya_41
22-06-2009, 18:31
Ediz'e 1 milyon dolar
Yabancı stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray iç piyasayı da yakından takip ediyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Türkiye'den Ediz'i transfer etmeyi planlarken, Ankaraspor'a Semih Kaya ve 1 milyon dolar önerildiği ve görüşmelerin devam ettiği ifade edildi.
sarıkanarya_41
22-06-2009, 18:31
Yaser teklife açık
Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Yaser Yıldız'ın şu ana kadar istediği teklifleri alamadığı için tedirgin olduğu öğrenildi. Genç golcünün ümidinin takas yoluyla başka takıma verilmesi olduğu belirtildi. Kartalspor'dan geçen yıl alınan 21 yaşındaki Yaser, geçen sezon toplam 18 maçta şans bulurken, kupada 2 gol atmıştı.
eeee arkadaşlar bizede bunlar yakışır devam yola polattt
sarıkanarya_41
24-06-2009, 18:13
Usta işi
Mustafa Sarp, Leo Franco ve Gökhan'a bonservis bedeli ödemeyen Aslan büyük başarıya imza attı.
Maliyet düşürdü
Galatasaray transfer dönemine damgasını vurmayı sürdürüyor. Bursaspor'dan Mustafa Sarp, Beşiktaş'tan Gökhan Zan ve Atletico Madrid'den kaleci Leo Franco'yu transfer eden sarı-kırmızılılar, bu üç isme de bonser- vis bedeli ödemedi. Ustaca hamlelerle Cimbom böylece düşük maliyete önemli transferler yapmış oldu.
Kartal'da pişti!
Son yıllarda transferde Beşiktaş ile yolu sıkça kesişmeye başlayan G.Saray son olarak bedavaya aldığı Gökhan ile rakibine çalım attı. Geçen sezonlarda Kartal'ın 7.5 milyon dolara aldığı Ayhan'ı bonservis ödemeden renklerine katan Aslan yine Beşiktaş'tan 2 milyon dolar maliyetli Okan Koç'u ücretsiz transfer etmişti.
Savaş ÇORLU
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAROnly the registered members can see the link Usta işi (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link Bu şeref Haldun Üstünel'in (Only the registered members can see the link)
sarıkanarya_41
24-06-2009, 18:13
G.Saray'a gelirim
Brezilyalı yıldızdan onay alan yönetici Üstünel, Wolfsburg ile masaya oturdu.
Parası hazır
Baros'un yanına kaliteli bir forvet arayan Galatasaray, Wolfsburg'un golcüsü Grafite üzerine yoğunlaştı. Galatasaray'ın sponsorluğunu üstlenen Telekom'un ünlü bir oyuncu için 10 milyon euro taahhüt etmesiyle arayışlarını hızlandıran sarı-kırmızılılar, Grafite'den olumlu yanıt aldı. Brezilyalı yıldız, "Wolfsburg ile anlaşırsanız benim için sorun yok" dedi.
Teklif yaptı
Grafite'den olumlu yanıt alan Haldun Üstünel, Alman takımıyla görüşmelere başladı. Wolfsburg'un sözleşmesi süren 30 yaşındaki oyuncu için 12 milyon euro istediği, Galatasaray'ın ise 8 milyon euro önerdiği ve pazarlıkların sürdüğü bildirildi. Geçen sezon 28 gol atarak gol krallığına ulaşan oyuncu, Wolfsburg'un şampiyonluğunda büyük rol oynamıştı.
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAROnly the registered members can see the link G.Saray'a gelirim (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link Elinden kaçırdı (Only the registered members can see the link)
sarıkanarya_41
24-06-2009, 18:14
Lincoln'ün yerine Babel
Liverpool'un yıldızı Babel'le her konuda anlaşan ancak bonservis sorunu çözmek için son görüşmeleri yapan Galatasaray'ın bu transferi bir iki gün içinde açıklaması bekleniyor. Gökhan Zan'ın imzasında "Yeni sürprizlere hazır olun" diyen Üstünel'in Babel'in transferini bitirmek için büyük çaba harcadığı belirtilirken, Hollandalı yıldızın gelişi ile birlikte halen takıma katılmayan Lincoln'ün gönderileceği öğrenildi.
sarıkanarya_41
24-06-2009, 18:14
Ufuk çok pahalı
Galatasaray yoluna Aykut Erçetin ve Orkun Uşak ile devam edecek gibi görünüyor. De Sanctis'in yerini Leo Franco ile dolduran sarı-kırmızılı ekibin, yüksek maliyeti nedeniyle Manisasporlu Ufuk'un transferini beklemeye aldı.
sarıkanarya_41
24-06-2009, 18:19
Necati "Avrupa" diyor
Galatasaray'ın yeni sezonda kesinlikle düşünmediği ve "kendine kulüp bul" dediği Necati Ateş'in gönlü yine Avrupa'dan yana. Anadolu takımlarından teklif aldığını söyleyen tecrübeli oyuncu, "Tercihim yine yurt dışında futbol oynamak" diye konuştu.
sarıkanarya_41
24-06-2009, 18:19
Avustralya'nın yıldızı
Avustralya'nın futbol vitrinine sunduğu Harry Kewell, ülkesinin yüzü olmayı sürdürüyor. Kewell, Avustralya'nın Dünya Kupası'na ev sahipliği yapmak için "Come Play" sloganı ile başlattığı promosyon çalışmalarındaki tanıtım filminde oynadı. Filmin büyük ilgi gördüğü belirtildi.
sarıkanarya_41
24-06-2009, 18:20
Young'la uzattı
G.Saray Bayan Basketbol Takımı, oyuncusu Sophia Young'ın sözleşmesini 1 yıl uzattı. Bayan basketbol bölümü direktörü Mihriban Oğuz, "İki sezondur oyuncumuzun performansından çok memnun kaldığımız için sözleşme yeniledik" diye konuştu.
sarıkanarya_41
24-06-2009, 18:21
Franco gün sayıyor
Atletico Madrid ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan Leo Franco imzayı bekliyor. Önceki gün eşiyle Türkiye'ye gelen Arjantinli kalecinin, İstanbul'a hayran kaldığı ve sözleşme süresi biter bitmez Galatasaray'a imza atacağı ifade edildi.
sarıkanarya_41
25-06-2009, 18:31
De Sactis Napoli'de
Geçtiğimiz sezon İspanyol ekibi Sevilla'dan kiralık olarak transfer edilen ve Galatasaray'ın kalesini koruyan İtalyan eldiven Morgan De Sanctis, Serie A takımlarından Napoli'ye transfer oldu..
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Napoli, geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın kalesini koruyan Morgan De Sanctis'in bonservisini İspanyol ekibi Sevilla'dan aldı. De Sanctis, konuyla ilgili olarak İtalyan basınına yaptığı açıklamada, "Birçok takımdan teklif almama rağmen önceliğim hep Napoli oldu. Napoli'deki yöneticilere transferim için gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ediyorum. Galatasaray'da iyi bir sezon geçirdim. Şimdi bu performansımı Napoli'de sürdürmek istiyorum" dedi. 32 yaşındaki tecrübeli file bekçisi daha önce Pescara, Juventus, Udinese ve Sevilla gibi takımlarda forma giymişti.
İHA
sarıkanarya_41
25-06-2009, 18:31
Akdarı artık G.Saray'lı
Milli Futbolcu Gökhan Zan'ın, Beşiktaş'tan, Galatasaray'a transfer olması, doğduğu Altınözü ilçesine bağlı Akdarı köyünde de coşkuyla kutlandı..
Akdarı Köyü Muhtarı Nizamettin Balcan, Gökhan Zan ile iftihar ettiklerini, Beşiktaş'ın geçen dönemde çifte kupa kazanmasında büyük katkısının bulunduğunu, yılın transferi ile köyün ve Hatay'ın gururu olduğunu söyledi.
Gökhan Zan'ı Galatasaray'a transfer olduğu için kimsenin eleştirmeye hakkının bulunmadığını ifade eden Balcan, şöyle devam etti:
''Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Gökhan Zan'ın, Beşiktaş'ın ilgisiz kalması karşısında profesyonelce düşünerek Galatasaray ile sözleşme imzalamasını kimse yadırgayamaz. Doğru bir davranışta bulundu. Milli futbolcuya haksızlık yapılıyor. Kendisinin bu sezon Galatasaray'ın da şampiyon olmasında pay sahibi olacağına inanıyoruz. Köyümüzde Beşiktaş bayrakları, yerini Galatarasay'a bıraktı. Gökhan neredeyse biz oradayız.''
''HAYIRSEVER GÖKHAN''
Milli futbsolcunun tüm ailesine baktığını, doğduğu köyü ve akrabalarını asla ihmal etmediğini ve çok hayırsever olduğunu belirten Balcan, ''Gökhan her yıl köyümüzün bir eksiğini giderir. 2 yıl önce tüm köyün cadde ve sokaklarını parke taş ile döşetti. Geçen yıl türbenin etrafına çevre düzenlemesi ve yeni ağaçlar dikilmesini sağlayarak yeni bir mesire yeri kazandırdı. Bunların yanında, zeki ve yoksul çocuklara burs sağladı. Hatta bunların duyulmasını bile istemedi'' dedi.
Köyde yaşayan Gökhan Zan'ın amcasının çocuğu Bedrettin Zan, ''Gökhan ağabey neredeyse biz o kulüpteyiz. Bundan böyle Galatasaray'ın tüm maçlarını daha yakın takip edeceğiz'' diye konuştu.
AA
sarıkanarya_41
25-06-2009, 18:32
G.Saray'dan Babel seferi
Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Rijkaard, transfer edilmesini çok istediği Babel konusunda sabırsızlanmaya başladı. Rijkaard, yöneticilerle yaptığı görüşmede, Babel transferinin artık bitirilmesini isterken "Ya Babel ya hiç" ifadesini kullandı. Bunun üzerine yönetici Haldun Üstünel, Hollandalı yıldızın kulübü Liverpool'la görüşmek üzere bu hafta içinde İngiltere'ye gitme kararı aldı.
Babel resti
Hollandalı çalıştırıcının ısrarı üzerine yönetici Haldun Üstünel, Liverpool ile yeniden masaya oturmak için İngiltere'ye gidiyor.
Geleceğini söyledi
Galatasaray, Ryan Babel seferine çıkıyor. Şimdiye kadar yapılan transferleri yeterli bulmayan teknik direktör Rijkaard, Babel'in alınmasını şart koştu. Florya'da yöneticilerle bir araya gelen Rijkaard, "Ben Babel ile konuştum. Galatasaray'a gelecek. İş size kaldı. Maddi konuları hallederseniz bu transfer 3 günde biter" dediği öğrenildi. Babel'i öven Rijkaard'ın "Ya Babel ya hiç" diyerek başka transfer istemediği de bildirildi.
Kiralık isteyecek
Maddi sıkıntı içinde olması nedeniyle bonservisi elinde olan oyuncuları transfer etmeye çalışan yönetimin, Rijkaard'ın Babel'de ısrar etmesi üzerine bu oyuncu için yeniden harekete geçme kararı aldığı kaydedildi. Üstünel'in bir iki gün içinde İngiltere'ye gidip Liverpool ile yeniden masaya oturacağı belirtilirken, sarı-kırmızılı ekibin kiralık formülünü gündeme getireceği kabul edilmezse 8 milyon euro'luk teklifini artıracağı belirlendi.
Savaş ÇORLU
sarıkanarya_41
25-06-2009, 18:33
'Gitmem' demedim
F.Bahçe Başkanı Yıldırım'ın şaka yollu Polat'tan istediği yıldızın, "Benim yolum belli, F.Bahçe'ye gitmem" dediği ileri sürülmüştü "Benim yolum belli, F.Bahçe'ye gitmem" dediği ileri sürülmüştü.
Arda Turan, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Galatasaray Başkanı Adnan Polat'a şaka yollu yaptığı "15 milyon euro'yu verelim Arda'yı bize ver" teklifi için, "Benim yolum belli, Fenerbahçe'ye gitmem" yorumunu yaptığı iddialarını yalanladı. Yıldız oyuncu, "Hiçbir medya mensubu ve internet sitesine herhangi bir açıklamam olmadığı gibi Galatasaray yönetiminin getirmiş olduğu konuşma yasağı ile ilgili bir ihlalim de söz konusu değildir" dedi.
sarıkanarya_41
25-06-2009, 18:34
Kaleci Orkun gemileri yaktı
Galatasaray'ın iki yedek kalecisi Aykut ve Orkun'un kaderleri belirsizliğini koruyor. Sezon açılışına katılan iki futbolcudan, Aykut sarı-kırmızılı takımda kalmaya sıcak bakarken, Orkun'un ise Adnan Sezgin ile yaptığı görüşmede "Oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum" dediği ifade edildi. Orkun için ise Vestel Manisa Galatasaray ile temasa ge çmişti.
sarıkanarya_41
26-06-2009, 17:53
Aslan Mensah'ın peşinde
Servet'i Marsilya'ya göndermeye hazırlanan Galatasaray'da, başarılı stoperin gidişiyle doğacak boşluğu dolduracak ismin Fransa'da olduğu öğrenildi.
Servet'in yerine Mensah
Defanstaki sakatlar nedeniyle sıkıntılı bir sezon geçiren Sarı - kırmızılıların, Gökhan Zan'ın ardından Olympique Lyon'un Ganalı defans oyuncusu John Mensah'ı listesine aldığı öğrenildi. Goal.com internet sitesinde yeralan habere göre, Fransız basını, haberi, "Cim bom Servet'in yerine Mensah'ı alacak" şeklinde duyurdu.
2008-2009 sezonu öncesinde Olympique Lyon'a transfer olan ve Fransız takımının formasıyla toplam 12 karşılaşmaya çıkan Mensah, Galatasaray'ın transfer gündeminde öncelikli olarak yeralmaya başladı.
Fransa'da yayın yapan RMC adlı radyonun verdiği bilgiye göre Sarı - kırmızılılar, Servet Çetin'in Olympique Marsilya'ya satılması durumunda, yeni transfer Gökhan Zan'ın partneri olarak Mensah'ı belirlediler. Ancak Cim bom'un, Olympique Lyon takımıyla kurduğu ilk temasların olumsuz olduğu ve Fransız kulübünün, Galatasaray'dan gelen 4 milyon euroluk teklifi kabul etmediği ifade ediliyor. Sarı - kırmızılıların, önümüzdeki günlerde güncelleştirilmiş bir teklifle yeniden Olympique Lyon'un kapısını çalması bekleniyor.
26 yaşındaki John Mensah, daha önce Rennes, Genoa, Chievo, Cremonese gibi takımlarda forma giymişti. Mensah, 2001 yılından bu yana çağrıldığı Gana MillTakımı formasıylaysa şu âna kadar toplam 58 resmmaça çıktı. Mensah, Afrika futbolunun en iyi savunma oyuncularından birisi olarak gösteriliyor.
sarıkanarya_41
26-06-2009, 17:54
G.Saray'dan son bomba Quaresma
Liverpool'un Hollandalı yıldızı Ryan Babel'de henüz bir sonuca ulaşamayan G.Saray, rotayı müthiş bir isme çevirdi ve İnter'in Portekizli süper starı Quaresma için kolları sıvadı. Geçen sezon Chelsea'de kiralık oynayan Quaresma'yı teknik direktör Rijkaard'ın istediği, yönetimin de bu transferin gerçekleşmesi için gereken fedakarlığı yapmaya hazır olduğu belirtildi.
Pek yakında
Taraftarlara, "Sürprizlere hazır olun" diyen başkan Polat, Portekizli yıldıza kancayı attı İnter'le görüşmelere başlayan Aslan kiralık ya da tapusuyla Quaresma'yı almak istiyor.
Hayal kırıklığıyla dolu bir sezonu geride bırakan Galatasaray, artık büyük düşünüyor. Bir süredir Liverpool'lu Ryan Babel ile yakından ilgilenen Galatasaray, bir ünlü oyuncuyu daha listesine aldı: Ricardo Quaresma... Teknik direktör Frank Rijkaard'ın raporu ve "Sürprizlere hazır olun" açıklaması yapan başkan Adnan Polat'ın onayı ile Galatasaray, Portekizli yıldız oyuncunun transferini bitirmek için harekete geçti.
NİYETİ ÇOK CİDDİ
Geçen sezon Chelsea'de kiralık oynayan yıldız için İtalyanlarla masaya oturan sarı-kırmızılılar, Quaresma'yı ne şartta olursa olsun mutlaka kadrosuna katmaya niyetli. Öncelikle kiralık formülünü gündemine alan Galatasaray, İnter'in bunu kabul etmemesi halinde bonservisini almak için pazarlıklara başlayacak. Bir hafta içinde transferin netleşmesi için yoğun çaba harcandığı belirtildi.
sarıkanarya_41
26-06-2009, 17:54
Zafer, Bolu'ya gitti
Galatasaray'da geleceğin yıldızları arasında görülen Zafer Şakar, Boluspor'a verildi. Bank Asya 1. Lig takımlarından Bolu'nun resmi sitesinden yapılan açıklamada, geçen sezon Samsun'da kiralık olarak oynayan 23 yaşındaki oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
sarıkanarya_41
26-06-2009, 17:55
Hayrettin pazarlığı
Galatasaray ve Sivasspor, 27 yaşındaki oyuncunun transferi için görüşmelere başladı.
Başarılı bir sezon geçiren Sivas'ta transfer çalışmaları devam ederken, takımın yıldız isimlerine de transfer teklifleri yağmaya devam ediyor. Kırmızı- beyazlı takımdan Hayrettin Yerlikaya'ya Galatasaray'ın talip olduğu belirtildi. Yiğido transfer karşılığında sarı-kırmızılı ekibe isteklerini de bildirdi.
Bülent Uygun'un Hayrettin'e karşılık Galatasaray'dan Aydın'ın da aralarında bulunduğu bazı genç oyunculara talip olduğu, Cimbom'un bu isimleri vermesi halinde transferin gerçekleşebileceği belirtildi. Çok uygun bir teklif olmadığı takdirde Hayrettin'in Sivaspor'da kalacağı ifade edildi.
sarıkanarya_41
26-06-2009, 17:56
G.Saray'a yanlış yapmadım
Okan Buruk, ne olursa olsun Galatasaraylı olarak kalacağını söyledi. Galatasaray'a asla yanlış yapmadığını belirten Okan, yönetimin kendisiyle anlaşmadığı için İnter'e gittiğini ileri sürerken, "İtalya'da kulübümü çok iyi temsil ettim" dedi.
sarıkanarya_41
26-06-2009, 17:56
Sanctis evinde
Udinese'den ayrıldıktan sonra Sevilla'nın yolunu tutan ve geçen sezon da Galatasaray'da oynayan De Sanctis ülkesine döndü. Serie A takımlarından Napoli ile anlaşan başarılı İtalyan kaleci, önümüzdeki sezon Çizme'de forma giyecek. De Sanctis Galatasaray'da 31 maça çıkmıştı.
sarıkanarya_41
07-07-2009, 19:37
Coloccini çıkarması
Üstünel, Newcastle'la masaya oturup yıldızın bonservisini almaya çalışacak.
Savunmaya hem stoper, hem sağ bekte oynayabilecek özellikte bir oyuncu arayan Galatasaray, Newcastle'ın Arjantinli yıldızı Fabricio Coloccini'nin işini bitirmek için harekete geçti. İngiliz basınının da doğruladığı transfer için futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel'in bu hafta İngiltere'ye gideceği öğrenildi. Üstünel'in 4.6 milyon euro önerdikleri Newcastle ile pazarlığa oturup Coloccini'nin bonservisini almaya çalışacağı bildirildi.
Rijkaard'dan onay
Newcastle United, Arjantin Milli Takımı'nda da forma giyen 27 yaşındaki oyuncuyu, geçen sezon 12.8 milyon euro ödeyerek kadrosuna katmıştı. İngiliz ekibi küme düştüğü için yüksek maliyeti olan Coloccini'yi elden çıkarmak istiyor. İki ayağını da kullandığı için savunmanın her yerinde oynayabilen Coloccini için teknik direktör Rijkaard'ın yönetime, "Alırsak defansta sorunumuz kalmaz" dediği ifade edildi.
Savaş ÇORLU
sarıkanarya_41
07-07-2009, 19:38
Hunte ve Heitinga gelmez
Rijkaard'dan Huntelaar ile Heitinga itirafı... Sportweek adlı dergiye konuşan Aslan'ın hocası, "Huntelaar ile Heitinga bizi seçsinler isterdim. Ama olabilecek bir şey değil. Real ile Atletico bu çocuklar için çok para ödedi. G.Saray'a gelmeleri imkansız" dedi.
sarıkanarya_41
07-07-2009, 19:39
Salgado yedekte
Menajerlerin Galatasaray'a teklif ettiği Real Madrid'li Michel Salgado'ya yönetimin şimdilik soğuk baktığı öğrenildi. İspanyol oyuncuya, yaşının 34'e dayanması nedeniyle temkinli yaklaşıldığı belirtilirken, diğer alternatiflerin olmaması halinde gündeme alınabileceği bildirildi. Sağ bekte görev yapan Salgado, geçen sezon La Liga'da 9 maçta şans bulabildi.
cenk35cenk
07-07-2009, 21:45
Coloccini geliyor !..
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini ile anlaştığı belirtildi. Polat, "Coloccini ile el sıkıştık. Artık iş imza aşamasında. Bizden haber bekliyor. Çağırdığımızda gelip imza atacak" dedi.
Arjantin Milli Takımı'nın da formasını giyen 27 yaşındaki Colocconi, Boca Juniors, Atletiko Madrid, Villarreal ve Deportivo La Coruna gibi takımrada oynadı. Colocconi, son olarak Newcastle United'da yer alıyordu.
merhabalar galatasarayın hazırlık maçlarını hangi yabancı kanal veriyor bilen varmı arkadaşlar
şuan galatasarayın oynadığı hazırlık maçını hangi takımla oynuyor ve veren yabancı tv kanalı varmı..