Orijinalini görmek için tıklayınız : Next ye 5000 xcı cihaz açılmıyor yardım lütfen!!
ekrem336
21-04-2006, 20:03
cihazıma hiç yazılım yüklenmemiştir önceden..yükleme programını ve burnx cı dosyasını da yeni yazılımı da indirdim..cpa çiplidir cihazım..yalnız şimdi hiç açılmıyor cihazın ön panelinde dikdörtgen şeklinde bir çizgi dönüyor kayboluyor..cihaza next5000 serisi mühendis modlu yükleme programını kullanarak burnx cı dosyasını yükledim fakat downloading is failed yazdı sonra cihaz açılmadı..fakat dnupman da atmak istediğim zaman da aynı işlemleri yapıyorum fakat atmıyor..this firmware is not fit for your receiver yazıyor ve cihaz hiç açılmıyor..sizden bana acil yardımcı olmanızı rica ediyorum..şimdiden teşekkürler..:(
NEXT-5000XCI YAZILIMI (Only the registered members can see the link)
flaş dum dosyasınıda (Only the registered members can see the link)
bu yazılımı yıkle arkadaşim umarım işine yarar
eğer ki cihaz hiç açılmıyorsa flaş sökülüp yeniden yazılacak x modellerde zaten üzerinde emu yazılımı geliyordu siz sadece son yazılımı yüklemeniz yeterli olacaktı arkadaşın verdiği yazılımı bu loaderle yüklemeyi deneyin kolay gelsin
cihazını z mpa mı yoksa xpa mı bilgi verirseniz yardımcı olurum
ekrem336
24-04-2006, 11:26
cihazını z mpa mı yoksa xpa mı bilgi verirseniz yardımcı olurum
hocam cihazımın kapağını söküp baktım..uzunlamasına cpa çipi var..:(