PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Skype 4.1

ayran
13-07-2009, 20:57
Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link

Skype, yeni sürümü 4.1 ile hata düzeltmelerinin yanında birçok yenilik de sunuyor. İndirin, deneyin.

Skype'nin yeni sürümü 4.1 kullanıcılarıyla buluştu. Yeni sürüm bazı hata düzeltmelerinin yanında birçok yeni işlev de getiriyor. Bu sayede artık Skype arkadaşlarınızla konuşurken masaüstlerini görebiliyorsunuz.

Bu işlev özellikle iş dünyasında önemli. Bu şekilde veriler karşı tarafa gönderilmeden kolayca paylaşılabiliyor. Ayrıca yeni hesaplardaki parola güvenliği de arttırılmış. Böylece Skype uzun süredir planladığı iş dünyasına ilk adımını atmış oluyor.

Bunun dışındaki değişiklikler arasında GMail ve AOL gibi e-posta servislerinden adreslerin alınması, iyileştirilmiş bir klavye yönetimi ve arkadaşlarınızı e-posta ile Skype'yi kurmaya davet etmek de var. 3.1 sürümünde bulunan doğum günlerini hatırlatma ve kişileri sürükleyip bırakarak arkadaşlarınızla paylaşma işlevleri ise yeni sürümden kaldırılmış.

Yeni Skype 4.1 sürümünü Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)indirebilirsiniz.

ayran
17-10-2009, 18:56
Link yenilendi.

xp_n3r00
17-10-2009, 19:15
Listemde kişi olmadan kullanmak mümkün mü. bi ara indirmiştim ve bişey anlamadığım için kaldırmıştım

ayran
17-10-2009, 19:52
Listemde kişi olmadan kullanmak mümkün mü. bi ara indirmiştim ve bişey anlamadığım için kaldırmıştım

detaylı bilgi için buradan (Only the registered members can see the link)

MUTAF
18-10-2009, 04:25
yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum..