Orijinalini görmek için tıklayınız : hyundaı hyd-dc-300 yardım
sevgili forum dosları birtane hundayı hyd dc 300 cihaz geldi cihaza yazılım atmışlar cihaz ön panalde ERR.0 YAZIYO yazılımda almıyo denedim arkadaşlar napmalıyım bilgisi olan arkadaşlar yardım:49:
sevgili forum dosları birtane hundayı hyd dc 300 cihaz geldi cihaza yazılım atmışlar cihaz ön panalde ERR.0 YAZIYO yazılımda almıyo denedim arkadaşlar napmalıyım bilgisi olan arkadaşlar yardım:49:
yükleme loderiyle orjinal yazılımı yükle daha sonra güncel 9.93 yazılımını yükleyebilirsin
yükleme loderini aç yazılımı kur rs232 bağlantını yap cihazını arkadaki anahtardan kapat aç yazılımı alacaktır
ustam cevap için saol ustam com port balantı kurmuyo yazılım yükliyemiyom yok mu başka bircare com bir diyom bağlanamıyo
ustam cevap için saol ustam com port balantı kurmuyo yazılım yükliyemiyom yok mu başka bircare com bir diyom bağlanamıyo
yukarıda yazdım cihazın yazılımı alması lazım
eror veriyo comdan bağlantı kurmuyo
cihazın arkadaki anahtardan kapalı olsun yüklem loderi ile yazılımı kur com seçme rs232 balantını yap cihazı arkadaki anahtardan aç yazılım yüklenir
ustam comu seçmiyom sofware yükset yazıyo onu seçiyom açtıyom verdiyin yazılımı masaüstünde görmüyo boot yükseti seçiyom gene aynı
ustam comu seçmiyom sofware yükset yazıyo onu seçiyom açtıyom verdiyin yazılımı masaüstünde görmüyo boot yükseti seçiyom gene aynı
cihazın kapalı olsun loderi aç sofware yükselten orjinal yazılımı kur cihazını arkdaki anhtardan aç yazılımı yükler
ustam çok saolun ama sorwarw yükseti açıyom yazılımı görmüyo all files onu seçince görüyo ama sora hata veriyo msn adresim açık alana msn yazma sildim
cihazın sökülüp flaşı yeniden yazılacak
yapabilecen bişey yok
mehmetayhan
23-04-2010, 16:23
çalışmıyor
baycelik
22-12-2011, 18:30
teşekkürler
hakanbilgin
29-01-2012, 15:39
Sag olasin babacan
hakann75
11-03-2012, 21:36
tşk.ler
tuncer_1
16-04-2012, 23:34
tşkr harka
sukrukervan
08-05-2012, 19:23
msalman77
29-04-2013, 16:58
teşekkürler
selam hayırlı bayramlar uydu alıcım kırmızı yanıyor ama açılmıyor hyundaı hyd-dc-300 oval saygılar yardımınızı bekliyorum